Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

α παιδια ενω ο θοδωρης με λεει γενικως πως περναει στο φαγητο ειναι χρυσοψαρο,,του λεω τι φαγατε?με λεει τυρι με ψωμι ολο..

σημερα ενω εγαφε γεμιστα του λεω τι φαγατε?δε απανταει...λεω φακες?ναι λεει..φακες :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

αλλα τον λεω σε μαλωσε η κυρια σου?οχι με λεει..

μετα με λεει καναμε ντουκ εμ το παναγιωτηκ γελαει :lol::lol::lol::lol:

α σισσιω τι δουλεια κανει το στεφανι σου

νατασουλα 7,10 περναει..ποολλυυυυυ νωρις ρε..αν ειναι ετσι τον παει ο αντωνης 7,30

τονια παρε τηλ οποτε θες

Δημοσίευση

Μάρθα τότε καλύτερα να τον πηγαίνεις εσύ στις 9, κρίμα είναι τόσο νωρίς.

Ο Παντελής δηλαδή κομάται μέχρι τις 9????????

Κρίμα για το κοριστάκι :(:(:(:( λές να κλαίει όλη την μέρα????????

Και η Έλενα το ίδιο κάνει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είναι μικρά μωρέ ακόμα :D:D

Δημοσίευση

Θούλη τι είναι το ντουκ εμ?!!! :?:

1ον. δεν είναι και πολύ νωρίς για την ανάποδη κουκουβάγια ( :lol::lol::lol: ) να ξυπνάει στις 8.30!!!! :!: με την ποϋπόθεση ότι θα πρέπει να αλλάξεις λίγο την ώρα του βραδυνού ύπνου και μπορείς να τον ξυπνήσεις λίγο πριν φύγετε.....

2ον. στο παιδικό-νήπιο που πήγαινε ο Λ. για τα παιδάκια μέχρι 3 είχαν κρεβατάκια ατομικά πολύ πολύ χαμηλά.....για τα μεγαλύτερα είχα και εδώ στρωματάκια, έχω και μια φωτό που είναι ο Λ. θα την βρω και θα σου την βάλω....

3ον. τα βάζουν για μισή ώρα να κοιμηθούν? αυτό δεν το κατάλαβα....δλδ στις 12.30 μέχρι 13.00 που φεύγει το σχολικό? :shock::shock::shock: και ένα παιδάι αν κοιμηθεί θα το ξυπνήσουν άρον άρον για να φύγει?

4ον. στον ίδιο χώρο που παίζουν, στον ίδιον κοιμούνται?

5ον. κάπου πρέπει να βάλουν και ένα όριο όσον αφορά στην ώρα που έρχονται τα παιδιά.....αν και σε μας δεν υπήρχε όποτε ήθελες έστελνες το παιδί σου....

εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν να ξυπνάω τον Παντελάκο λίγο πριν φύγουμε......ή με την δικιά μας φασαρία ίσως να ξυπνούσε...........αρχικά όμως θα τον έβαζα νωρίτερα το βράδυ για ύπνο γιατί είναι μικρός και χρειάζεται τουλάχιστον ένα 12ωρο ύπνου ακόμη και αν κοιμάται το μεσημέρι!!!! :!:

Δημοσίευση

επίσης τα παιδάκια που δεν κοιμούνται δεν τα απασχολούν κάπως? απλά τα έχουν εκεί και περιμένουν? :o:o:o:o .....

αυτό το κοριτσάκι και εγώ το λυπήθηκα, αν έβρισκες την μαμά του να της πεις :(

Δημοσίευση

Γωγω χρονια πολλα!

χιλιοχρονη!

καλα αν πτωχευσουμε θα γινει το ονειρο μου πραγματικοτητα!

θα γινω μοντελο!

θα μεινω μιση...θα παω στη βουλγαρια και θα γινεω διασημη!

δεν ξερω που τα ακουσε ο συγκεκριμενος...αλλα καλουσε τουσ υναδελφους σπιτι τους....χαχαχ εμενα δεν με εχει καλεσει ακομα...λετε επειδη εχω αποθεμα η επειδη δεν θα εχω τα 100 ευρω να κρυψω?

αυτο με την εφεδρεια ειναι μεγλαο πακετο!

Σσσιω ειναι μεσα η υπηρησια που ανηκεις?

ηρθε σε καμια ο εγκεφαλικος φορος?

σημερα ανακοινωσαν στη μαμα μου οτια πο τα χριστουγεννα οι παιδικοι θα λειτουργουν ως τις 5 και μετα ως τις 7!

εφτασε η ωρα για συνταξης!

αχ και να βρει τη μαμα του κοριτσιου...θα την κανει να νοιωσει ακομα πιο ασχημα αν πραγματικα δεν μπορει να την παρει απο εκει!

καλα ξυπνουν 9?

μπας και τα ποτιζεις λεξοτανιλ με το γαλα?

Δημοσίευση

καλησπερα πανεμορφες!

ειμαι τοσο μα τοσο κουρασμενη..

οχι..ακομη δεν τοποθετηθηκα..συνεχιζω κανονικα στο παλιο μου σχολειο,μεχρι να αποφασισει καποιος να βγαλει μια αποφαση! :evil::evil: μαλλον με διεκδικουν πολλα σχολεια κ δεν μπορουν να αποφασισουν ετσι ευκολα! :lol::lol::lol:

μαζι με εμενα βεβαια κ δεκαδες αλλους..τί να πεις..

πηγα ειδα τν σνουπυ,νατασα ακους;δε μου αρεσε ρε.. :oops::oops:

κ ειχα χαρει γιατι ηταν ευκολο δρομολογιο για εμενα,πηρα ευθεια την καραολη απο το δημαρχειο μεχρι τα λιντλ!ετσι μαλιστα! :D:D αλλα..ολα ανοργανωτα..

η υπευθυνη με ειπε"ειμαστε ελευθερος παιδικος"! :shock::shock: 25 παιδια που ετρεχαν οπως στους παιδοτοπους..χωρις καμια δραστηριοτητα οργανωμενη..

ο γιωργος δεν εμπαινε μεσα..κ δε μου αρεσε κ κατι..

πηρε ενα μαρκαδορο κ κατι ζωγραφιζε..κ μετα αρχισε να ζωγραφιζει πανω σε μια παιδικη κουζινα..του ειπε η κοπελα να τον δωσει,δε τον εδινε κ γυρναει κ μου λεει ψιλοειρωνικα"α πολυ υπακουος βλεπω ειναι"! :shock::shock::shock::evil::evil::evil:

δε με πειραξε τοσο αυτο,ξερω το παιδι που εχω,οσο το οτι δεν προσπαθησε να του αποσπασει με κατι αλλο την προσοχη για να το δωσει..να του προτεινει κατι αλλο,ξερω εγω..παντως να το αντιμετωπισει καλυτερα απο ο,τι θα το αντιμετωπιζα εγω.. :oops::oops:

ασε που μου ειπε οτι οι γονεις ακομη κ αν δε δουλευουν τα στελνουν εκει σαν να πηγαιναν σε παιδοτοπο..για να ησυχασουν.. :roll::roll: μπορει να λεω κ βλακειες..δεν ξερω :oops::oops:

πολυ φτηνα,160ε..αλλα δε μου παει να τον στειλω εκει..θα δω κ καναδυο ακομη κ μετα μαλλον θα καταληξω στον παραμυθοκοσμο..

κριμα για την ελενα.. :( θα συνηθισει..ομως τσεκαρες αν κατι την ενοχλησε;μηπως τη μαλωσαν;περναει καλα;θα μου πεις κ πώς να ξερεις σιγουρα..

γωγουλα χρονια πολλα!!καλε ποια 30;;;;;;;;;;;;;;;;;;27 ειναι ακομη νομιζω!θα πεσει να σας φαει που της βαζετε χρονια! :lol::lol::lol::lol::lol:

να εισαι παντα γερή κ ευτυχισμενη ,να χαιρεσαι τις κοριτσαρες σου κ συντομα με εναν γιο!! ;):D:D:D:D

αναστασακι τελεια φωτο!κ εγω εχω μεσα το ποδηλατο!κ παιχνιδια στο σαλονι!μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομη,θεωρω οτι ειναι δικαιωμα του να παιζει οπου θελει κ υποχρεωση μου να μη νευριαζω..

με ενα μετρο βεβαια..ο.κ.! ;)

νονακα μου πώς εισαι;το πατωμα;η χαριλινα;τα νευρα σου;η σφουγγαριστρα;τα ξεσκονοπανα; :lol:

περαστικα σου.. :(:x:x:x:x:x

θου ποσο στεναχωρεθηκα με αυτα που λες..μωρε μηπως δεν ειναι γιακαλο που θελω να παει παιδικο;με προβληματισες..

εμενα δε με πειραζει να μη τρωει εκει,θα φαει σπιτι,δεν πειραζει..κ να κοιμαται δεν παιζει..εκτος αν μεταλλαχτει κ αρχισει να κοιμαται χωρις νανουρισμα.. :roll::roll:

αλλα θελω να περναει καλα..ουφ!

τί ειναι η εφεδρεια;; :roll::roll::roll: κ τί λετε μωρε για κονσερβες;;εγω σημερα πηγα κ κατεθεσα στο λογαριασμο μου..καθε φορα που πληρωνομαι αποταμιευω..βλακεια κανω;;με αγχωσατε.. :?

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Θουλακι να σε παρω τηλ τωρα;;;

Νατασουλα ναι ρε μου ειπε κι αλλα και με θορυβησε..και σου λεω ο κουνιαδος μου ασχολειται πολυ και ο λογος του μετραει για μενα..οχι οτι ειναι σιγουρος,αλλα δεν ειναι καθολου καλα τα πραγματα και δε ξερει αν καταφερουμε να τη σκαπουλαρουμε μεχρι το τελος της χρονιας.. :roll:

Βικυ κι εμενα τοτε ξυπναει ο Αλεξ καλε και η μπεμπα γυρω στις 8! :P

Στη Βουλγαρια;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Γλωσσου Ιουλια μετα θα σε διαβασω εσενα!!! :lol:

Δημοσίευση

Έλα ρε Ιουλία τόσο χάλια :o:o:o:o γιαυτό μάλλον είναι και τόσο φτηνά........η κοπέλα που μου είπε γιαυτόν ήταν ενθουσιασμένη :?:?:? τι να πείς........

Όσο για την Έλενα δεν νομίζω ότι δεν περνάει καλά απλά θέλει τον χρόνο της να συνηθίσει την αλλαγή. Όταν την ρψτάω πως πέρασες στο σχολείο μου λέει καλά.

Τόνια να μας ενημερώνεις ;)

Δημοσίευση

βικυ γι αυτο αποταμιευω με το που πληρωνομαι,πριν αρχισω να ξοδευω..μη φανταστεις κανενα τρελο ποσο καθε φορα..

νατασα δεν ξερω..ειναι κ στο παιδι πώς θα προσαρμοστει..για τον σνουπυ λεω..

η ελενα σιγουρα θελει το χρονο της!ποση ωρα καθεται αυτες τις ημερες;ολα καλα θ απανε! ;)

για τον παραμυθοκοσμο ηταν ευχαριστημενη η γειτονισσα,ε; :roll:

Δημοσίευση

καλέ ο άντρας μου έχει βάλει στόχο, μου είπε, με το που βγει στην σύνταξη να έχει 150.000!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol: δεν πάμε καλά μου φαίνεται!!!! ...σε 7 χρόνι αβγαίνει.....αλλά θα μου πείτε δεν είναι και δύσκολο, αφού ούτε ταξίδια κάνουμε, διακοπές δεν πάμε, έξω δεν βγαίνουμε, ρούχα σπάνια αγοράζουμε πλην τα παιδικά.....ε κάπως έτσι μαζεύονται....!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση
καλέ ο άντρας μου έχει βάλει στόχο, μου είπε, με το που βγει στην σύνταξη να έχει 150.000!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol: δεν πάμε καλά μου φαίνεται!!!! ...σε 7 χρόνι αβγαίνει.....αλλά θα μου πείτε δεν είναι και δύσκολο, αφού ούτε ταξίδια κάνουμε, διακοπές δεν πάμε, έξω δεν βγαίνουμε, ρούχα σπάνια αγοράζουμε πλην τα παιδικά.....ε κάπως έτσι μαζεύονται....!!!!! :evil::evil::evil::evil:

:shock: Στη Γερμανία οι φίλτατοι Γερμανοί βγαίνουν τόσο νέοι σε σύνταξη και εμάς εδώ θέλουν να βγαίνουμε στα 80?? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Βικυ εγκεφαλικο;;;;;; :lol::lol::lol: υποθετω οτι εχουν ηδη καποια στην ακρη,δε θα μαζεψουν ολο αυτο το ποσο σε 7 χρονια!!!! :lol::lol:

Ιουλια ουτε εμενα μου αρεσε αυτος ο "ελευθερος παιδικος"!!!

Οσο για το αλλο που ειπες οτι εχουν δικαιωμα να παιζουν οπου θελουν...χμμμμ δεν ειμαι τοσο φιλελευθερη εγω!!!! :lol::lol: δηλαδη αν θελει να παρει τους μαρκαδορους και να ζωγραφιζει στο κρεβατι σου στα σεντονια θα τον αφησεις;;;;;; νομιζω πρπει να σου κανουμε με τη Γωγω μερικα φροντιστηρια!!!!! :lol::lol::lol:

Νατασουλα σε λιγο καιρο θα περναει τελεια στο σταθμο θα δεις! ;)

Α Θουλακι για το φαγητο που ειπες..ειχα ενα παιδακι θυμαμαι που οποτε το ρωτουσε ο μπαμπας του τι φαγανε αυτο ελεγε αρακα με πατατες!!!! :lol::lol: ηταν το αγαπημενο του φαγητο και φανταζοταν φαινεται οτι αυτο τρωγαμε καθε μερα!!!! :lol::lol:

Θα σας κραταω ενημερες,αλλα κι εμεις δε ξερουμε τι να κανουμε με τα λεφτα μας...υπο σκεψη ειμαστε... :?

Καλα για πολεμο χλωμο το κοβω!!! :lol:

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσια ?

εγω ας τα λεμε καλα ...

ειμαστε στην μπριζα .

οχι βικη δεν εχει ερθει ακομα ο κωλοφορος τους ...αντε μην αρχισω τα μπινελικια και τις καταρες ....

γωγω χρονια σου πολλα κοριτσακι μου να σε χαιρονται οι κορες σου και ο καλος σου ........και ο πεθερος :lol::lol::lol::lol::lol:

διαβαζω ολα αυτα που λετε για τους παιδικους και φρικαρω ....απο την αλλη λεω οτι δεν μαθενει διαφορα πραγματα και δεν εξελισετε πιο ραγδεα ο λογος του αλλα αυτα τα κλαματα που διαβαζω και πως νιωθουν με κανει να νιωθω καλυτερα που δεν παει .....τες πα οπως μας βολευει σκευτομαστε ;)

Δημοσίευση

τονια μια βοηθεια απο εσενα που ξερεις .

τι παιχνιδια η βιβλια να παρω στον Μ για να κανουμε εδω στο σπιτι δραστηριοτητες και να μαθενει πραγματα οπως στον παιδικο ?δωσε καμια ιδεα.

Δημοσίευση

Γωγουλίνι Τσαούσικο χρονια σου πολλά κοριτσάρα μου, να εισαι πάντα έτσι κουκλάρα όπως εισαι τώρα, γερή και ευτυχισμένη! Να σε χαιρεται η κουκλίστικη οικογένειά σου! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif]

Τονάκι και ο δικός μου με τις κιθάρες ειναι ένα. Εχουν ενσωματωθεί στο σώμα του! %-(:-j

Νατασάκι χαχαχαχαχα τι άκουσε η μανούλα σου στην τηλεόραση καλέ?!!! :shock: Αυτο το σύνδρομο της κατοχής με τα φασόλια, τα αλεύρια και τα ΝΟΥΝΟΥ είναι πραγματικά αξεπέραστο τελικά!

Καλά η Αντι κάντιντα που ανέφερες χαχα δεν σου επιτρέπει να φας τίποτα! Καλή φάση! χαχαχαχα :lol::lol::lol:

Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τέτοια θέματα αλλά ευτυχώς που αναφέρατε την γιορτή σημερα γιατι γιορτάζει η αγαπημένη μου πεθερούλα! :oops::roll::D

Συμπεθέρα χαχα πολύ αστείο μου φάνηκε οτι κρατάτε το χωνί να του το δώσετε στον γάμο! Τι έθιμο κ αυτο!

Καλέ ποσο μικρός θα βγει ο συμπέθερος στην σύνταξη??? :shock:

Πάντως και εμεις εδώ δεν ξέρω πως γίνεται αλλά μαζεύουμε λεφτά. Και δουλεύει μονο ο Βαγγ φαντάσου να πάω και εγώ να δουλέψω.. Δεν ξέρω πως συμβαίνει, ενώ βγαίνουμε, ψωνίζουμε. Δηλαδή τον χειμώνα που ειναι και μεγάλος και θα μένουμε πιο πολύ μέσα πιστευω θα κάνουμε ακομη καλύτερο κράτει.. :)

χαχαχαχα ρε Παναγιώτα το ίδιο ειναι το μάθημα με το σίδερο??? Το σίδερο ειναι βασανιστήριο βρεεεεεε ε και θέλει και αυτό την εξειδίκευσή του..!!!! :lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα δεν θέλει η μικρή στον παιδικό ε? Ευχομαι με τον καιρό να της αρέσει και η αρνηση της τώρα να ειναι απλά ένα στάδιο. ;)

Σισσάκι περαστικά κορίτσι μου, πρέπει να ερθεις να δεις οτι πλένω τα καλύμματα του καναπέ μια φορά την εβδομάδα στάνταρ αφου ο Κώστας τους βάφει συνεχώς..και τώρα ειδα οτι έβαψε και τις κουρτίνες!!!!

Γιατι λες οτι πρεπει να αρχίσεις να ψάχνεις δουλειά? Δεν εισαι ευχαριστημένη με την δουλειά σου ή παίζει να απολυθείτε? Γενικά δεν σας έχουν πει τίποτα γι αυτο? για τον ρατσισμό θα σου πω ότι ναι υπάρχει τα αισθήματα των περισσοτέρων για τους ΔΥ ειναι τα ίδια που έχουν πιά και για τους Ταξιτζίδες if you know what i mean.. ;)

Θουλάκι υπομονή και εσύ, θα συννηθίσει και ο Ντοντός και για το κοριτσάκι που ειπες, όλα τα παιδάκια τα περνάνε αυτά, τα εφόδια όμως που παίρνει το κάθε παιδί απο τον παιδικό και το σχολείο προσωπικά νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο, την στεναχώρια και το αγχος.. ;):D

χαχαχαχαχα Βικυ μοντέλο οκ αλλά στην Βουλγαρία γιατι?? :?::?::lol::lol::lol:

Ιουλία σοβαρά μιλάς έτσι σου είπε η κάργια? Πάντως αυτο που περιγράφεις δεν ειναι παιδικός. Αυτο ακριβώς που ανεφερες ειναι ενας ανοργάνωτος παιδότοπος. :twisted:

Τι κάνεις Αφροδιτάκι? :?:

Εγώ πάντως κορίτσια κατέβασα απο το site του υπουργείου παιδείας το εγχειρίδιο δραστηριοτήτων για νήπια ε καλό ειναι, και φτιάχνουμε και δραστηριότητες απο το toddletoddler και αλλα site (της πόπης γινεται στο δίκτυο) και αργότερα θα κατεβάζω όλα τα βιβλία κάθε χρονιάς γιατι θα κάνω κανονικό μάθημα στον Κώστα, ότι κάνουν τα παιδιά στην Ελλάδα. :? Να είμαστε up to date για όταν γυρίσουμε :?:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ειχα γραψει περι παιδικων, περι κρισης κλπ και με πεταξε εξω!!! :evil:

Τεσπα θα πω τα βασικα παλι! Θουλη συμφωνω με την Ερη, θα συνηθισει! Και εγω πιστευω πως ο παιδικος ειναι σημαντικος...Ειδικα μετα τα 3 δεν το θεωρω καλο να καθεται το παιδι στο σπιτι και να βλεπει μονο τη μανα του. ΕΓω ακομα περιμενω απο τη Σουδια απαντηση, αλλα αν ειναι αρνητικη τελικα, μετα τα 3 θα τον βαλω οπωσδηποτε σε καποιο σχολειο. Για την ωρα εχω βρει ενα υποκαταστατο με τα baby groups 3 φορες την εβδομαδα και βλεπω πως του κανει πολυ καλο!

Αυριο θα παμε να περασουμε την ημερα με τον φιλο του, μενουν σε αλλο προαστειο σην Καμπαλα και μαλλον θα τα παμε και πισινα...

Οσο για αποταμιευση, εμεις εχουμε μαζεψει απλα τελευταια δεν μαζευουμε τοσα πλεον..Ειναι που χαλαμε πολλα, κυριως σε ταξιδια, τεραστιο ενοικιο εδω κλπ..Ομως οκ, δεν παραπονιεμαι, μια χαρα ειμαστε...

Ετοιμαζομαι για Ρουαντα τον αλλο μηνα με Rwandair...Οτι θα ταξιδευα με αεροπορικη τριτοκοσμικης χωρας δεν θα το πιστευα..(και θα παρω και τον Σεμπ!)..Τους ελεγξα, δεν εχουν απαγορευθει οι πτησεις τους και δεν ειχαν κ σοβαρα ατυχηματα αλλα μια ανησυχια την εχω...δεν υπαρχει και αλλη επιλογη ομως..Στην Κενυα ειχα παει με Kenyan airways αλλα αυτες ειναι καλες...Τι να πω, οπως λεει ο Κ, τουλαχιστον αν γινει κατι θα παμε και οι 3.. :shock:

Δημοσίευση

Αργυρούλα αστα! Θα είμαι μια άνεργη φοιτήτρια θεολογίας στα 31 μου! :lol::lol::mrgreen::roll::roll::roll::roll::?:?:?

Κ εγω μια ανεργη γεωλογος στα 29 μου!Σιγα τ'αβγα!πες μας κατι νεο!!! :P

Γιατι ομως?Ακουτε για απολησεις?Δυστυχως το μονο που βλεπω στην τβ ειναι μακουιν,μικροι αινσταιν,αντε κ τα σταυροδρομια της ζουγκλας! :lol: Κ κανενα σηριαλ μετα τις 10...

Γεια σας κοριτσια!!Σας διαβαζω!

Πως δεν το ηξερα κ εγω να παρω περισσοτερα πραγματα απο το σ/μ? :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...