Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Γωγώ Χρόνια Πολλά γεμάτη υγεία αγάπη και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή :x:x:x

Σήμερα ήταν χειρότερα τα πράγματα με την Έλενα από το πρωϊ που ξύπνησε δεν ήθελε να πάει στο σχολείο αλλά στην γιαγιά της (νταντά). Εγώ ευτυχώς κρατήθηκα και δεν λύγισα και όταν κατάλαβε ότι δεν έχει άλλη επιλογή πήρε μαζί και την μαϊμου της για να κλαίνε λέει μαζί :(:(:(

Αργυρώ του Μιχάλη καλά του φάνηκε η 1η μέρα δεν κουράστηκε μου είπε.

Κάνανε εργασίες με γραμμούλες ίσιες και λοξές. Σήμερα νομίζω θα κάνουν με κύκλους.

Το βράδυ κοιμάται στις 21:00

Αναστασία η γυναίκα που πρόσεχε την Έλενα δεν το κάνει για επάγγελμα, ήταν η 1η φορά που το έκανε και μου είπε ότι δεν θέλει να το ξανακάνει γιατί έχει δεθεί πάρα πολύ με την Έλενα και της στοίχισε πολύ τώρα που πάει παιδικό και δεν θέλει να το ξαναπεράσει.

Την Πέμτη δεν μπορώ για καφέ γιατί θα βγεί από την κλινική η ξαδέρφη μου που γέννησε χθες και θα πάω σπίτι της να την βοηθήσω με τον θηλασμό.

Θου τέλειο αυτό που έβαλες στο προφίλ, έχω ξετρελαθεί :D:D:D

Νένη να σου ζήσει η ανηψιά :D

Ιουλία στον παραμυθόκοσμο πήγαινε η γεοτόνισσα και στον σνουπυ μι ακοπέλα που είμασταν μαζί γυμναστήριο.

Λένα περαστικά στον Τόλη.

Νατάσα περαστικά σε όλη την οικογένεια

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Μαρία :o:o:o:o αιμομυξία :o:o:o:o:o:?

δλδ νοικιάσατε το διαμέρισμα που μένατε πριν!!! μπράβοοοοοοοο όλα καλά !!!! :D:x

και τα σουβλάκια ακόμη καλύτερα!!!! :lol::lol::lol::D

εμείς εδώ και χρόνια δεν έχουμε παιχνίδια στο σαλόνι!!!! :D

Αργυρώ σπίρτο μου εσύ!!

1.Καλέ δεν είμαστε συγγενείς μεταξύ μας :lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν για να καταλάβεις σκέψου την ξαδέρφη σου από τη μεριά της μαμά σου και έναν ξάδερφο από τη μεριά του μπαμπά σου. Ε αυτοί οι 2 να παντρεύονται. Κατάλαβες??

2. δεν είναι το δικό μας σπίτι αλλά το απο κάτω από αυτό που μένουμε τώρα. Τους είχαμε προτείνει και το δικό μας αλλά ο ξάδερφος είπε όχι γιατί φοβήθηκε μη του φύγει η κοπέλα άμα ερχόταν στο παλιό μας σπίτι :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Kαλημεραααααααααααα!!!!!

τι κάνετε;;;

Χρονια πολλα σε Σταυρους-Σταυρουλες!!!

ΓΩΓΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Χρονια πολλα μαναρι μου!!!Πολυχρονη..να εισαι παντα καλα !!!! :x:x

Καλα πεθανα στο γελιο με το αβαταρ της Θου, με τα πειραγματα της Νατασας περι θρησκειας και με τη φαγουρα της τονιας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελενη να δωσεις πολλες πολλες ευχες στη Μαρια!!!Να σας ζησει!!!!!!

ΛΟιπον ...ξεμεινα απο γυναικα για σιδερο..της ειπα να ερχεται καθε 2 εβδομαδες με 20 ευρω για την καθε φορα (για 1μιση περιπου ωριτσα) και το σνομπαρε... :o:o και μετα σου λεει κριση....

και μετα σκεφτομουνα τον αντρα μου με διδακτορικο που παιρνει σε μαθητες πανελληνιων 20 ευρω την ωρα και επαθα συγχιση με τη μαλακισμενη... :evil::evil::evil::evil:

εχετε καμια που να ερχεται δυτικα;;;;; :?::?::?::?::?:

Καλε πλακακι εχει η αναστασια κατω..τι να παθει;;εγω βεβαια ουτε στις πιο τρελες μου φαντασιωσεις δε θα το επετρεπα αυτο στα παιδια... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Δεν έχω πολύ χρόνο και μπάινω στα γρήγορα για να σας πω τι μου συνέβη σήμερα το πρωί!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παίρνει η μαμά μου τηλέφωνο και μου λέει έντρομη να πάω στο σούπερ μάρκετ και να πάρω αλέυρι, μακαρόνια,φασόλια και σαπούνια γιατί θα πτωχεύσουμε!!! :shock::shock::shock::shock:

ν: Τί λες ρε μάνα της λέω. Χαλάρωσε...

Και μου απαντάει

μ: εμείς θα πάμε σήμερα. Φασόλια παραγγείλαμε ήδη. Να πεις του παππού (του πεθερού μου)να σπείρει στάρι στα χωράφια και να πάρει καμιά κότα. Να πάρεις και γάλα Νουνου για να έχετε... :lol::lol::lol:

ν: Τί να το κάνω μανούλα μου αφού ΔΕΝ πίνει κανένας μας γάλα!!! :lol::lol::lol:

Έκλεισα λέγοντας της πως θα πάω να ψωνήσω σήμερα κιόλας γιατί δεν άντεχα άλλο την παράνοια...

Δεν έχει και εικονίδιο να βάλω με το όπλο στο στόμα!!! :lol::lol::lol:

Καλημέρα σας!!!!!

Γωγώ Χρόνια σου πολλά μανούλα!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη! Πες μας τώρα τα πόσα κλείνεις και άσε τις φαμφάρες! Τα 40 τα 41;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Άργι 1000ευρα;;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Νάνη να σας ζήσει!!!

Χρυσουλάκι φιλάκια!!!!

Ιουλία μια φορά την εβδομάδα είναι ρε συ! Και έχει πλάκα!!!

Θεά μου πάρε με τηλ να καραφλιάσω!!!! :lol::lol::lol:

Κατερινάκι σε χάσαμε....... :(:(:( Φιλάκια! Εγώ το περιμένω το ΝΤιβιντι

Όσο για την κολπίτιδα έχω να σου πω πολλά! Ψάξε λίγο στο νετ για anticandita diet . Κόβεις όλα τα λευκά (αλέυρι,ζάχαρη ,ρύζι) τα φρούτα (γιατί περιέχουν σάκχαρα) και τρώγε κεφιρ και γιαούρτι. Κάνε και το κόλπο με τα σκάρδα και το ξύδι για να σωθείς.

Τόνια θεός ο Άλεξ! Μελλοντικός ποπ σταρ!!! Οι φωτο που είναι να τις δω;;;;

αααααα να σας πω τί είχε κάνει η μαμά μου μια φορά που είχε ψείρες. Κόλλησε από μας που είμασταν παιδάκια και από την ταραχή της (είχε περμανάντ μαλλιά) έκανε αεροζόλ στο κεφάλι της!!!! :lol::lol::lol:

Νατάσα ευχαριστούμε πολύ!!!!

Μαρία τέλεια θα είναι! Θα έχετε και παρέα!

Παναγιώταααααααααααααααααααα φιλάκια!!!!!!!

Δημοσίευση

Παίρνει η μαμά μου τηλέφωνο και μου λέει έντρομη να πάω στο σούπερ μάρκετ και να πάρω αλέυρι, μακαρόνια,φασόλια και σαπούνια γιατί θα πτωχεύσουμε!!! :shock::shock::shock::shock:

Και μου απαντάει

μ: εμείς θα πάμε σήμερα. Φασόλια παραγγείλαμε ήδη. Να πεις του παππού (του πεθερού μου)να σπείρει στάρι στα χωράφια και να πάρει καμιά κότα. Να πάρεις και γάλα Νουνου για να έχετε... :lol::lol::lol:

Έκλεισα λέγοντας της πως θα πάω να ψωνήσω σήμερα κιόλας γιατί δεν άντεχα άλλο την παράνοια...

αααααα να σας πω τί είχε κάνει η μαμά μου μια φορά που είχε ψείρες. Κόλλησε από μας που είμασταν παιδάκια και από την ταραχή της (είχε περμανάντ μαλλιά) έκανε αεροζόλ στο κεφάλι της!!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αεροζολ εχω βαλει και εγω στο κεφαλι μου... :?:?:?:?

Δημοσίευση

Νατάσσα είναι που έρχονται οι Τροϊκανοί από Δευτέρα και προκειμένου να καταπιούμε τα νέα μέτρα ξαναάρχισε η τρομοκρατία...

Το επόμενο μέτρο ξέρετε ποιό θα είναι ε?? Οι Ελληνίδες θα καθόμαστε τζάμπα σε τουρίστες και ξένους, καλό?

Επίσης σχεδόν όλοι οι φίλοι και γνωστοί νόμιζαν ότι είμασταν συγγενείς με το Γ :lol: γιατί μας έβλεπαν συχνά όλους μαζί με τα ξαδέρφια μας και νόμιζαν ότι είμαστε κι εμείς μεταξύ μας ξαδέρφια. Όταν είπαμε ότι είμαστε μαζί μας κοιτούσαν :o:shock::shock::shock: λες και είμασταν φρικιά :mrgreen:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Σας διαβαζω, αλλά δεν έγραψα...! :oops:

Είμαι αρρωστούλα μάλλον. Χθες δεν ήρθα στο γραφείο είχα αφήσει τη μικρή στο σαλόνι και εγω ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου.. :oops::oops:

Σε κάποια φάση πηγαίνω να την τσεκάρω και τι να δω;; Δεν της έφταναν τα χαρτια να ζωγραφίσει, είχε κάνει με μαυρο μαρκαδόρο και το πάτωμα (το οποίο είναι λαμινέιτ) :twisted::twisted::twisted: Δεν είχα κουράγιο ούτε να τη μαλώσω. Πήγα και ξαναξάπλωσα. Το σπίτι μου δε θα μπορούσε να είναι πιο βρώμικο. Μου τη βάρεσε λοιπόν και άρχισα να το καθαρίζω κατα τις 8 και τελείωσα στις 12:30! :oops:

Σήμερα ειμαι καλύτερα.

Γωγώ χρονια πολλά και απο δω!! Να σε χαιρόμαστε βρε τρελοκομείο!! :x:x:x

Μαράκι τέλεια που θα έχετε παρέα!

Αργυρούλα τι κόλλημα τρωνε οι Γερμανοί με τα χωνια;; Τι έθιμο είναι αυτό;

Νατάσα πέθανα στο γέλιο με τη μαμα σου! :lol:

Νατασσούλα θεα η Έλενα! Πήρα και τη μαιμου για συμπαράσταση το πουλάκι μου... Όσο για την νταντα, έτσι ήταν και η δική μου. Κάθε φορα που κράταγε ένα παιδάκι δενόταν μαζί του και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο και κλαίγαμε μαζί... :lol::oops:

Δημοσίευση

Μαρία :lol::lol::lol::lol: ναι ρε πού να καταλάβω, το διάβασα στα γρήγορα αφού είμαι μεταξύ τουαλέτα κ.λπ., η Ρ. είναι γυμνή ε και καταλαβαίνετε τι γίνεται :roll:

Νατασούλα γιατί δεν άρχισες την Έλενα παιδικό την επόμενη χρονιά που θα ήταν και 3ων? έτσι δεν θα είχε και πολύ πρόβλημα, μεγαλύτερη ....... και η κυρία θα ήταν μέσα στην καλή χαρά!!! :D

Δημοσίευση

Αργυρώ για πολλού λόγους και ένα πολύ σημαντικός είναι και το οικονομικό. Στον παιδικό τώρα δεν πληρώνω τίποτα αν δεν την πέρνανε μέσω ΕΤΑΑ μπορεί να την άφηνα και φέτος. Η γυναίκα βέβαι που είπε ότι αν είναι οικονομικός ο λόγος που την παίρνω να την αφήσω και να μην πληρώνω τίποτα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα δούλευε κάπου αλλού ούτε θα κρατούσε άλλο παιδάκι αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό....................

Επίσης πιστεύω ότι ο παιδικός θα την βοηθήσει πολύ στην ομιλία να κοινωνικοποιηθεί να μπεί σε πρόγραμμα κλπ.

Σίσσυ περαστικά και σε σένα τι έπαθες??????? τα μεμέ σου καλά ή πονάνε ακόμα?

Νατάσα και η μαμά μου τα ίδια μου λέει

Μαρία σου ήρθε εισφορά εισοδήματος? Τα 300 σαν ελ. επαγγελαματίας? Εμένα δεν μου τα βάλανε μόνο το 1% επί του εισοδήματος, ο λογιστής το κοιτάει και μου λέει αποκλείεται κάτι λάθος κάνανε :roll::roll:

Δημοσίευση

Η επιστροφή ούτε εμένα μου ήρθε. Έναρξη έχω τον 12/2006 άλλα και ο άντρας μου που έχει το 2004 ούτε σε αυτόν το βάλανε :?:?:?

Δεν μου ήρθε στο σπίτι, μπήκα με τους κωδικούς στο gsis και το εκτύπωσα

Δημοσίευση

Νατασσούλα σε ευχαριστω για το μεμεδοενδιαφέρον! :lol::lol::lol: Ήταν σύμπτωμα περιόδου, αδιαθέτησα και ξαλάφρωσα.

Τώρα περναω κάποια ίωση μάλλον, έκανα εμετους, είχα ισχυρό πονοκέφαλο και αισθανόμουν αδυναμία.

Παιδιά έχω την εντύπωση οτι πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά... και μου λέτε που θα βρω; Αφού και πρόβλημα ανεργίας να μην υπήρχε, οι ΔΥ αντιμετωπίζονται με τέτοιο ρατσισμό που είμαι χαμένη από χέρι... :roll:

Αν και είπα του Π να μην κάνει προσλήψεις στο μαγαζί του και να με περιμένει. :mrgreen::oops:

Δημοσίευση

Σισσιώ περαστικά :x ....δλδ θα σε απολύσουν? :o:o οϊμέ!!!! :(

πάμε να πάρουμε τον Λ.!!! :!: ....

σήμερα έλεγα να κάνω φακές, αλλά η Ρ. δεν τρώει και ψιλοβαριέμαι, μάλλον θα κάνω λαχανικά με πατάτες!!! .....γενικώς βαριέμαι πάρα πολύ, έχω και τόσες δουλειές να κάνω και αισθάνομαι και κουρασμένη και τώρα που ο Λ. σχολάει στις 11.30, δεν έχω και πολύ χρόνο να πάω στα μαγαζιά για ψυχολογικό θέραπυ :roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Το ίδιο λένε για τον ρατσισμό ή για την εύρεση εργασίας;

Το προβλημά μου είναι οτι καταργούνται οι Γενικές Γραμματείες και ίσως εμείς να μην μπούμε καν σε εφεδρεία... :roll:

Αργυρούλα αστα! Θα είμαι μια άνεργη φοιτήτρια θεολογίας στα 31 μου! :lol::lol::mrgreen::roll::roll::roll::roll::?:?:?

Δημοσίευση

Καλημερούδια! :D

Προσπαθώ να κοιμήσω το μικρόβιο, ΜΠΑΣ και κάνουμε καμιά δουλειά!!!

Δεν σας έχω διαβάσει, ελπίζω αργότερα!

Απόψε με πήγε πάλι ανά μία-δύο ώρες!!! :?

Χρόνια πολλά για την ημέρα!!!

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!!!!!

Στα γρήγορα,δουλεύω και πρέπει μα ετοιμαστώ... :(:(

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας,πήρα τον γιατρό και θα πάρω άλλη θεραπεια τώρα για 2 μέρες,τι ανθεκτικοί μύκητες και αυτοί,έλεος :evil::evil:

Έβαλα,εσωτερική αλοιφή,εξωτερική και πήρα και χάπια,τπτ λέμε....Τόνια πιάσε και για μένα μια τσουγγράνα :lol::lol:

Γωγούλα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!!!!!!!!!!!!

Καλα να περάσετε ότι και αν κάνετε :x:x

Σας αφήνω έχω να κάνω κάτι δουλίτσες και σε 1 ώρα φεύγω :(:(

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Δεν έχω πολύ χρόνο και μπάινω στα γρήγορα για να σας πω τι μου συνέβη σήμερα το πρωί!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και μου απαντάει

[/quoκαλε ερχονται δυσκολα χρονια μη γελαςςςςςςςςςςςςςςςςς

θα σε χτυπησω να συνελθεις :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

σε λιγοα θα σας πω τη στεναχωρια μου

γωγωκα μου χρονια σου πολλααααααααααααααααααααααα

αντε τα πρωτα αντα σου ε/ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να χαιρεσαι τις κοκονες σου μαρηηηηηηη

Δημοσίευση

ααααααα

εχει γινει αγχος σε ολους!

την προηγουμενη τηλεφωνησε στη δουλεια ενας συναδελφος και μας ελεγε οτι 11/2 τα παντα θα τελειωσουν κιαι θα υπαρξει σταση πληρωμων και να αγορασουμε τροφιμα που να ληγουν μετα το 2013 , κονσερβες μακαρονια ρυζι κλπ.

και αν εχουμε χρηματα ..εστω και 100 ευρω να τα κρυψουμε η να τα θαψουμε!

ναι καλα σκεφτηκατε ...ολοι ειμαστε του γιατρου....

Δημοσίευση

ακουστε ...αχχχχχχχχ ειμαι στεναχωρημενη..απελπισμενη...κακομαθημενη.ασχετο :lol::lol::lol::lol:

σημερα το πηγα με μιση καρδια..τον παω καθαρα γιαυτον..αληθεια..ειναι μια περιοδος που περνω πολυ καλα με τα παιδια..ολα ειναι ηρεμα στη ζωη μου...τεσπα

τον παω..στη πανω αιθουσα...η μια κυρια απ τις 3 ειναι πολυ καλη..τη αλλη δε τη ειδα :roll::roll::roll:

τη αλλη ισως δε τη συμπαθησα γτ δε με εκανε το χατηρι :oops:

του λεω λοιπον να τον πηγαινω 9,30 γτ εχω κ το μωρο κ να μη χρειαζεται να το ξυπναω εγω

με ειπε δε γινετε κ το πολυ μεχρι της 9 να ειναι εκει...(ε μου εκανε το χατηρι :twisted: )

με ειπε η αλλη η καλη κυρια να δω τ δωματιο που κοιμουνται αν θελω..πηγα κ τι να δω..δε ειχε κρεβατια ατομικα αλλα 2 μεγαλα κανονικα κρεβατια δικα μας..εκει κοιμουνται παλι σα σαρδελες αλλα πολλα πανε με σχολικο..οκ αφου δε θα κοιμαται δε με νοιαζει..παντως σε ολο το σταθμο κοιμουνται σε στρωματα..τα ειδα.οκ

δε με πειραξε...

τηε ειπα οτι δε θελω να κοιμαται εκει μεχρι να φυγει με το σχολικο..

κ με ειπε οοτι στο χωρο που παιζουν μετα της 12,30 τους βαζουν να ξαπλωσουν στα εκιε στρωματα για χαλαρωση μεχρι να φυγουν με σχολικο..εκει ισως το παρει ο υπνος ομως λεω..

κ εφυγα τον αφησα...

;αχ ενα κοριτσακι ηταν που οτνα ξαναπηγα τη προηγουμενη βδομαδα ειχε κατακοκκινα ματια κρατουσε τη κουκλα της κ με ειπε..θα με πας στη...(ειπε ενα ονομα)κ λεω ποια ειναι αυτη?

κ λεει η γιαγια μουυυυ κ παταει τα κλαματα...

ηταν κ περισι μετο θοδωρη..μικρουλα ειναι..τη προηγουμενη βδμαδα με λεει θα με πας στη μαμα μου? ποοοοοοσο το λυπηθηκα..μα ποοοσοοοο

εφυγα κ το μυαλο μου ηταν εκειι..ηθελα να γυρισω να το παρω.ειχα κομπο στο λαιμο..

κ ενω ειπα οτι θα μου το γυρισουν με σχολικο πηρα τηλ κ ειπα επειδη ειναι πρωτη μερα να παω εγω να το παρω να δω πως ηταν...

παω..κ βλεπω τα μισα παιδια στο χωρο που παιζουν να κοιμουνται..τα αλλα να ξαπλωνουν κ το θοδωρη στη καρεκλα χωρις να παιζει κοιταζε το απερνατο να περιμενει...

παω κ με το που με βλεπει με λεει....εγω σε εψαχνα :idea:=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((:(:(:(:(:(

κοματια εγω παιδια...

ρωταω καλα?με λεει εκλαψε λιγο..

ρωταω

πως θα ξερω αν εφαγε?

λεει αν εφαγε θα εχει μια σταμπα (σφραγιδα)με χαρουμενη φατσα..

μεχρι τωρα ειναι 18 παιδια με 3 δασκαλες..

το θεμα μου ειναι...

οτι βγαινει το μωρο απ το προγραμμα...

αν τον παω εγω στις 9 θα πρεπει αν ξυπναει νωρις κ το μωρο..

εκτος κ αν αντι για 10,30 που τον βαζω να κοιμαται το βαζω 10 για να ξυπναει 8,30..να το ντυνω κ να φευγω..

το αλλο ειναι να τον πηγαινει ο αντωνης 7,30 κ ετσι δε θα βγει ο μικρος απ το προγραμμα αλλα ο φοβος μου μη κοιμηθει ο θοδωρης το μισαωρο (12,30-1)που τα βαζουν κ χαλαρωνουν..κ μη κοιμηθει στο σχολικο λεωφορειο :roll::roll::roll::roll:

αχ ισως μαλακιες σκεφτομαι κ δε εχω με τι να ασχοληθω...

λεω για αρχη να το πηγαιν εγω κ αν δω οτι δεν παει καλα να το πηγαινει ο αντωνης..

εκει θα ειναι μεχρι της 1..κ θα μου το φερενι το σχολικο 1,20

Δημοσίευση

Γωγουλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] απο το πρωι ηθελα να σου το πω και το ξεχασα!!!! :oops::oops:

Παντα ευτυχισμενη να εισαι κοριτσακι κια παντα ετσι ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ να γουσταρουμε!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Παιδια οι φημες φουντωνουν κι εγω εχω αρχισει να ανησυχω...φυσικα κι εγω τα πιστευω αυτα περι τρομοκρατιας,αλλα ο κουνιαδος μου που δουλευει σε τραπεζα και μεχρι τωρα δεν αγχωνοταν καθολου,χθες μας ειπε κατι περιεργα...μηπως η μαμα της Νατασας τελικα δεν εχει και πολυ αδικο;;....

Η Τραπεζα της Ελλαδας δεν εχει 500ευρα αν θελει καποιος να εκταμιευσει σε μεγαλα νομισματα...και γενικα στις τραπεζες δε κινειται χρημα...ο κουνιαδος τα ξυνει στη δικια του!!!!

Σισσακι περαστικα βρε!! :( γιατι ανεργη;;; φοβασαι οτι θα σε απολυσουν;;;

βγηκε ο μαρκαδορος απο το πατωμα;;;; :?

Αναστασι κι εγω εχω ποδηλατο μεσα στο σπιτι του Αλεξ!!!! :P Παναγιωτα εσυ ουτε σε φωτογραφια πουλακι μου το ξερουμε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαρακι εγω τα ειπα παντως!!! :P

Βικυ κσι Νατασα απο που τα ακουσαν αυτα ο συναδελφος και η μαμα;;;; γιατι παιζει ρολο και η πηγη! ;)

Θουλακι θα τα διαβασω σε λιγο περι παιδικου να σου πω οκ;;; μη μου στεναχωριεσαι μονο!!!! :-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...