Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν αντεχω αλλο....

flora12

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου...δεν αντεχω αλλο....ειλικρινα σας μιλαω,τωρα που σας γραφω,κλαιω....ειμαι τρομερα κουρασμενη και εχω πολλα νευρα...τι μπορει να φταιει τοσο πολυ???η κουραση με το μωρο?τι?τι?τι?δεν μπορω αλλο....τι μπορω να κανω για αυτο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωρα μου ποσο ειναι το μπεμπακι σου??θηλαζεις??δεν εχεις βοηθεια??

δεν ειναι κακο να κλαις ξεσπας ετσι!!!

και ναι το μωρο αν ασχολησε αποκλειστικα μαζι του κουραζει...ορμονες κτλ...

Υπομονή Φλώρα μου!!!!!!!

Αν θηλάζεις.... όντως είναι μεγάλο μανίκι!!!!!!! Ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια κι έχεις και τις δουλειές του σπιτιού!!!!!!!

Στην ίδια φάση ακριβώς είμαι!!!!!!!

Δεν έχουμε καν σαραντίσει ακόμη!!!!!!!!!!!

Αλλά όταν κοιτάζω τον τζουτζούκο μου κι όταν μου νιαουρίζει παραπονιάρικα........

Πίστεψέ με!!!!!! Ξεχνάω αυτομάτως τα πάντα!!!!!!!

Υπομονή μανούλα!!!!!!!!!!

Γεια σου Ρεββεκάκι μου!!!!!!!!!! Φιλάκια στο Λυδιάκι σου!!!!!!

rebbeka μου ειναι 7 μηνων!!δεν εχω βοηθεια απο κανεναν!!ο αντρας μου δουλευει και λειπει απο τις εφτα και γυρναει 4 το απογευμα!!να κανει ενα μπανιο,να φαει παει 5 και...ειναι ψωφιος και παλι συνεχιζω τη μερα μονη μου με το μπεμπη μου..

PIPITSAZOUZOUNA μου καλη δυναμη και να σας ζησει το νινι σας!!

η γνωμη σας ειναι να ζητησω βοηθεια απο ειδικο η μπορω να κανω κατι μονη μου?

Η δική μου γνώμη είναι ότι κι εσύ μέχρι τις πέντε είσαι ψόφια. Οπότε, θα πεις στον άντρα σου να ασχοληθεί με το μωρό, κι εσύ θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα μακιγιαριστείς και θα βγεις με τις φίλες σου! Δεν είναι ανάγκη κάθε μέρα, αλλά κάποιες φορές την εβδομάδα. Ή μπορείς να πας για ψώνια, ή να κάνεις ό,τι άλλο σου αρέσει.

Νομίζω ότι αν βγεις απ' το σπίτι θα νιώσεις καλύτερα.

Αν σε πουν κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι είναι κομπλεξικοί και ότι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και κάθονται και κατηγορούν όλο τον κόσμο.

Το ότι είσαι μαμά, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχεις πλέον ως άνθρωπος.

φλωρα μου!!!

ειμαστε ακριβως τα ιδια!!

δεν εχω βοηθεια απο κανεναν μενω κωνσταντινουπολη

ο αντρουλης γυρναει 8 το βραδυ απο τις 10 το πρωι!!!

τα κανω ολα μονη το σπιτι τα παντα!!!

αυτο ομως που κανω ειναι το εξης!!!

περνω την μικρη καθε μερα μια βολτιτσα οι δυο μας σε παρκα πολυκαταστηματα για ψωνια!!!οτιδηποτε!!περναει η ωρα ευχαριστα!!!

επισης απο αυριο ξεκιναω γιογκα για μαμαδες και μωρα!!!

απο εδω μεσα το μαμμυ μπορεις να πας και σε συναντησεις μαμαδων με τα μωρακια τους!!!μπορεις ανετα να βρεις δραστηριοτητες που μπορεις να κανεις με το μπεμπακι σου!!!

επισης δεν χρειαζετε να κανεις ολες τις δουλειες του σπιτιου σε μια μερα!!!

αραξε στον υπολογιστη!!!παρκο για το μωρο εχεις??ηβαλτην στο ριλαξ απασχολησε την!!!

ψαξου λιγο και θα δεις οτι μπορεις να κανεις πολλα με το μωρακι σου!!

και μια φορα την βδομαδα αστε το μωρακι στον αντρα και βγες μονη η με φιλες για ενα καφεδακι!!

\η δωσε το μωρο στον αντρα σου να το παει βολτα και αραξε μονη σου,οχι ομως να κανεις δουλειες!!

κακια μανα δεν εισαι...κουρασμενη μανουλα που θελει χρονο εισαι και αυτο με ομορφο τροπο θα το καταλαβει ο αντρουλης σου...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΛΩΡΑ!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΚΙ,ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...

ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΓΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ...ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ...ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...

ευχαριστω πολυ ολα τα κοριτσακια για τις απαντησεις σας!!και ακουστε τωρα!!μετα τα μηνυματα σας ειπα δεν παει αλλο εχουν δικιο τα κοριτσια...που ειναι η φλωρα που δεν κολλωνε πουθενα..και εκανε κατι και για τον εαυτο της??και ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλεια που δουλευει δευτερα εως παρασκευη,και μου λεει μου ειπε το αφεντικο να δουλεψω και αυριο..... :oops::evil:

................................................

Κοριτσάκι,αν θυμάμαι καλά,μένουμε κοντά,θέλεις να κανονίσουμε να βρισκόμαστε το απόγευμα για βόλτα,κούνια με τα μωράκια,είναι και ίδια ηλικία!!Σε καταλαβαίνω...κι εγώ τα περνάω αυτά καμιά φορά,ειδικά όταν δεν κοιμάμαι καλά...που συνήθως δεν κοιμάμαι καλά...Στείλε μου π.μ να συννενοηθούμε να το κανονίσουμε!Φιλιά!

και εγω τα ιδια κοριτσια χαλια ειμαι επεστρεψα στη δουλεια ο μικρος ειναι 12 μηνων τωρα οργανωσα ολη τη βαπτιση μονη μου δουλειες στο σπιτι το 80% μονη μου δουλεια δυσκολα και εκει δεν ειμαι χαλαρα,εξωτερικες δουλειες εγω μαγειρεμα εγω το παιδι καθε μερα παω και το αφηνω και το περνω εγω ολη μερα τρεχω και συνεχεια τσακωνομαστε με τον αντρα μου,εχουνε σπασει τα νευρα μου,και αδεια που πηραμε κουρασμενοι γυρισαμε σκαψανε και εξω απο το σπιτι να περασουνε σωληνες νερου και μπηκε ολη η σκονη μεσα και εχω να κανω και γενικη καθαριοτητα.ποτε θα ηρεμησω?και εχω να παω και αυριο να μεταλαβουμε ειναι η 2η κυριακη μετα τη βαπτιση.

Flora μου το μόνο που ίσως μας παρηγορεί είναι οτι όλες λίγο πολύ είμαστε σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση.

Εμένα ο μικρός μου είναι 13,5 μηνών και απο τη στιγμή που γεννήθηκε ασχολούμαι αποκλειστικά μαζί του, ο άντρας μου λίγο θα τον ψυχαγωγήσει κι αυτό είναι όλο, οι γονείς μου είναι 250 χλμ μακριά, η πεθερά μου που είναι κοντά δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα λόγω ηλικίας και προβλημάτων (και μένουμε και μαζί, αφήστε, μεγάλη ιστορία). Δεν δουλέυω αλλά πραγματικά τα χω παίξει, όλες οι μέρες πια είναι ίδιες, καμία διασκέδαση, τίποτα διαφορετικό, έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, κλάιω πολύ συχνά, έχω μπουχτίσει.

Μόνο η φατσούλα του μωρού μου μου δίνει δύναμη κάθε μέρα και προσπαθώ να μην καταρέω...

Κάποιοι μπορεί να νομίζουν οτι είμαστε υπερβολικές, οτι δεν έχουμε αντοχές, σιγά και τι κάνουμε όλη μέρα, ένα παιδί έχουμε να μεγαλώσουμε (τα έχω ακούσει κι αυτά) αλλά εγώ βλέπω οτι η ψυχολογία μου είναι πολύ κακή κι αυτό επηρεάζει και τη σχέση με τον άντρα μου και όλα. Σαν να μην έχω όρεξη για τίποτα πια...Δεν έχω και καμια΄φίλη με παιδάκι να βγαίνουμε μαζί, τις βόλτες τις πάμε μόνοι μας με το νινί μου, ο άντρας μου δεν ακολουθεί πάντα, έχει και τη δουλειά, δεν έχω κι εγώ κανέναν να μιλήσω, βαρέθηκα!

Μόνο κούραση νιώθω και κάθε βράδυ πάω και κοιμάμαι απο τις 11, όχι απο πραγματική νύστα, ίσως απο κατάθλιψη, τι να πω...Ποιος θα μας βοηθήσει, δεν ξέρω, μόνο κουράγιο μπορώ να πω σε όλες και στον εαυτό μου, ας χαρούμε τα παιδάκια μας και φάση είναι, θα περάσει.

Φλωρα μου καλημερα!

Ολες η μανουλες εδω σε καταλαβαινουμε απολυτα..ειναι φυσιολογικο να κλαις κ να ξεσπας οταν η κουραση σε καταβαλλει κ η αληθεια ειναι οτι τα μωρα μας απαιτουν ολη μας την ενεργεια κ τον ελευθερο χρονο..Θα συμφωνησω με τα υπολοιπα κοριτσια ομως,ειμαστε κ ανθρωποι περα απο μανουλες.Προσπαθησε να κανεις πραγματα για σενα,βγες μια βολτα,πηγαινε για ψωνια εστω για ενα μισαωρο καφε..δε σε κανουν αυτα κακια μανα ουτε θα σεκατηγορησει κανεις.Επισης βρες ασχολιες εκτος σπιτιου μαζι με το νινακι σου ;)

Εγω εχω 2 κοριτσακια διδυμα μολις 3 μηνων κ ειμαι 20 ωρες το 24ωρο μονη,καταλαβαινεις τι τραβαω...Σχεδον καθε μερα παμε τη βολτα μας κ ενιοτε καθομαι κ για το καφεδακι μου αφου τις εχει παρει ο υπνος στο καροτσι απο το κουνημα ;);) Επισης προσπαθω κ ξεκλεβω εστω κ μισαωρα για μια βολτα μονη μου οποτε ο αντρας μου ειναι ξεκουραστος.Δεν τον ρωταω απλα τις αφηνω κ βγαινω για λιγο να παρω ''τον αερα μου''!!!!!Υπομονη κοριτσακι μου..

γεια σας μανουλες

οπως σου λενε και τα κοριτσια ειναι απολυτα φυσιολογικο να αισθανεσαι κουρασμενη..

μωρα μεγαλωνουμε οχι κουκλες και θελουν απο μας ολη την ενργεια μας..

και γω μια απο τα ιδια...ο αντρας μου δουλευει ολη μερα και ειμαστε ολη μερα μονες...

οι γονεις μου ειναι μακρυα και βοηθεια 0...

ομως δεν αφηνω να με παιρνει απο κατω...

παιρνω το παιδακι μου και βγαινουμε εξω,βολτουλες συνεχεια,στο μαγαζι του αντρα μου,κουνιες,στο cosmos,οπουδηποτε...

μην κλεινεσαι μεσα γινεσαι χειροτερα και τα μωρα μας το αισθυανονται αυτο και επηρεαζονται...

σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους :P

περιμενουμε νεα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...