Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολη την παρεα,μετα απο μια παλλινδρομη κυηση το Γεναρη,του χρονου το Γεναρη περιμενουμε το κοριτσακι μας!Ειμαι εγκυος στον 5ο μηνα και πολυ χαρουμενη..19/9 εχουμε τη β'επιπεδου και μεχρι τωρα ολα βαινουν καλως,τι καλως δηλαδη,τελεια!!Η μικρουλα μας ειναι ηδη και αρκετα ζωηρη,αφου τη νιωθω εδω και ενα μηνα περιπου και πλεον η "συζητησεις" μας ειναι καθημερινες :D Ελπιζω τωρα που σας ξαναβρηκα να τα λεμε πιο συχνα γιατι σαν νεα μαμα εχω κι εγω αρκετες αποριες!

Δημοσίευση

Αχ, αυτές οι "συζητήσεις" με την κοιλίτσα είναι τόσο τέλειες!!! με το καλό rose-d να κρατήσεις την κορούλα σου στην αγκαλιά σου κ να την καμαρώνετε με τον αντρούλη σου! λίγο έμεινε! μ'έναν πόνο λοιπόν!

Δημοσίευση

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,κι εγω κι η κορουλα μου,που ξυπνησε παλι μαλλον και ξανακλωτσαει...θελει να μιλησει κι αυτη μαλλον,κοινωνικη θα μας βγει!!!Με το καλο και σε σας και ολσες εχουν γεννησει ηδη,να χαιρεστε τα αγγελουδακια σας!!

Δημοσίευση

Με το καλο και με εναν πονο :) απολαυσε το υπολοιπο απο την πιο ομορφη περιοδο της ζωης σου,ειναι ανεπαναληπτη πραγματικα :) παντως και η δικια μου ετσι απο μικρη κλωτσουσε και μας βγηκε STAR :lol::lol::lol: μεγαλο νουμερο :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...