Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Recommended Posts

Γεια σας.Εγω ειμαι 7 εβδομαδων.Τον ιουνιο εμεινα εγκυος και πριν καν προλαβω να το δω στισ 5 εβδομαδες,απεβαλλα.Κατευθειαν μετα την αποβολη για να βγαλω απο πανω μου τη μαυριλα ξαναεμεινα.Αντεδρασα πολυ πιο χαλαρα και η διαδικασια μου ηρθε πολυ πιο φυσικα στην ψυχολογια μου.εδω και δυο εβδομαδεσ ξεκινησε αιμα το οποιο δεν ηθελα να δωσω σημασια και αφησα λεΓοντας οτι γινει ας γινει.Την ημερα που πηγα στο γιατρο ημουν σιγουρη οτι ειχα ξανααποβαλκει.Φαινεται οτι αυτη η ψυχουλα ειναι πιο πεισματαρικη και τελικα εχω αποκολληση και ειμαι ξαπλα εδω και μια εβδομαδα.Το αιμα με το που σταματησα τη δουλεια και εμεινα στο κρεβατι σταματησε αμεσωσ.Αυριο θα ξαναπαω στο γιατρο.Αν εχει βαλει σκοπο να παραμεινει εκει μεσα αυριο μπορει να ακουσω την καρδουλα του.Το περιεργο ειναι οτι ειμαι ηρεμη.Ξερω οτι δεν ειμαι και απο τισ πιο δυσκολες περπτωσεις και οτι υπαρχουν ανθρωποι που η τυχη τους εχει ξεχασει για καιρο.Απλα εχω να πω σε ολεσ σας,εχετε πιστη.Η ζωη δεν ειναι αδικη και ολα ο Θεος για καποιο λογο μας τα προκαλει ασχετα αν δεν μπορουμε παντα να το καταλαβουμε.Καλη τυχη σε ολεσ σασ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα θα πάνε κατ'ευχήν!!!!!!!

Θα το δεις και εσύ!!!Μάλλον θες ξεκουραση και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Ή μήπως ετοιμάζεις και εσύ γιο??????

Γερό να είναι και ότι να είναι!!!!!

Θα περιμένω νέα σου αύριο!

φιλιάααααααααα ;)

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα συμβαινουν για καποιο λογο...καποιες φορες ειναι σκληρο...αλλα ολα θα πανε καλα αν το πιστευεις!!!να προσεχεις και με το καλο να ακουσεις το μωρακι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MUMBASHA μου υπομονή για λίγες εβδομάδες μέχρι να δέσει καλά το σποράκι και μετά θα είναι όλα πιο εύκολα! Την αποκόλληση μη τη φοβάσαι, πολλές κοπέλες είχαν στην αρχή και μετά από λίγες μέρες ήταν μια χαρά. Αφού σταμάτησε και το αίμα σημαίνει ότι ήδη είναι καλύτερα! Το σποράκι σου δεν θέλει να σε βλέπει να κουράζεσαι στη δουλειά για αυτό σου έδωσε το μήνυμα του. :D Ξεκούραση, προσοχή και χαλάρωμα και εύχομαι αύριο να ακούσετε μια καρδούλα που θα σας πάρει τα αυτιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα ευχομαι να πανε ολα καλα. με το καλο να το δειτε και να το ακουσετε. αραξε και ξεκουρασου το φασολακι θα δυναμωσει θα μεγαλωσει και δεν θα το πιστευεις. περιμενω νεα σου.

να προσεχεις και να χεις μια καλη εγκυμοσυνη. :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ...Η ΠΑΝΑΓΙΑ Κ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα πάνε όλα καλά να είσαι αισιόδοξη και να ξεκουράζεσαι

Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον!!ο Φασουλασ μου ειναι 6,5 χιλιοστα και εχει 140 παλμουσ!!!τα πραγματα πανε μαλλον καλυτερα.εγω νιωθω σαν να εμαθα σημερα για την εγκυμοσυνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...