Μετάβαση σε περιεχόμενο

θελει να κοιμαται μαζι μου-αρνειται το κρεβατι της


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.η κορη μου ειναι 22 μηνων και εδω και αρκετους μηνες θελει να κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι μου-οσο για το δικο της ,αρνειται πισματικα και οσες φορες προσπαθησα να την βαλω να κοιμηθει μονη της, εκλεγε σπαραχτικα.πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.σιγουρα ειναι ωραιες οι αγκαλιτσες με το κοριτσακι μου αλλα πρεπει να παει στο κρεβατι της καποια στιγμη.σκεφτομαι να εφαρμοσω μια τεχνικη που βαζεις το μωρο στο κρεβετι του ξανα και ξανα οσες φορες χρειαστει μεχρι να κουραστει και να το παρει αποφαση οτι εκει πρεπει να κοιμηθει.ποια ειναι η γνωμη σας?εχει αντιμετοπισει καμια σας μια τετοια περιπτωση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μαριάννα!

Θα σου πρότεινα να ξαπλώνεις δίπλα από το κρεβατάκι της. Ο δικός μου γιος μερικές φορές επέμενε να κοιμηθεί μαζί μας. Όσες φορές τον άφησα (είτε επειδή δεν είχα αντοχή να μείνω ξύπνια προσπαθώντας να τον κοιμίσω στην κούνια του, είτε ήταν άρρωστος και ήθελα να τον παρακολουθώ όλη νύχτα), το μετάνιωσα… Τις επόμενες μέρες επέμενε να κοιμηθεί μαζί μας. Αυτό που πάντα έκανα ήταν να μην τον αφήνω και να πηγαίνω και να ξαπλώνω δίπλα στην κούνια του και να του κρατάω το χεράκι. Βέβαια η δική σου περίπτωση είναι λίγο διαφορετική γιατί η μικρή σου έχει μάθει να κοιμάται μαζί σου, οπότε ίσως χρειαστείς λίγο παραπάνω προσπάθεια... Σου εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O μεγαλος μου αρνιοταν συστηματηκα να κοιμηθει στην κουνια του και φυσικα κοιμοταν μαζι μας

Ετσι οταν ηταν περιπου 22 μηνων αγορασαμε κανονικο κρεβατι μονο.

Του αρεσε η ολη διαδικασια του βαψηματος στησημο επιπλων, αυτοκολλητα, σεντονια με τους αγαπημενους του ηρωες κλπ που κοιμηθηκε εκει χωρις προβλημα.

Στην αρχη κοιμοταν μαζι του ο αντρας μου γιακαμια ωριτσαμεχρινα τον παρει ο υπνος- εγω ημουν ηδη εγγυος στο δευτερο-, για ενα διαστημα ξυπνουσε τη νυχτα, ζητουσε γαλα, παραμυθι κλπ..τωρα πλεων κοιμαται μια χαρα ολη νυχτα και σπανια θα ξυπνησει για κατι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ειναι κακο! εμεις ειμαστε 2,5 χρονών κ ποτε μα ποτε δεν εχει κοιμηθει μονης της στο δωματιο της κ δει στο κρεββάτι της!,-όχι μαμα δεν θελω στο κρεββατι μου,θελω στο δικο σας!, δεν θελει κ το σεβομαι ,θελει μαζι μου στο κρεββατι να τις λεω παραμυθια ,πολλα παραμυθια όμως! :? μπορει να μας παρει κ μιαμιση ωρα όλο αυτο,πολλες φορες εξαντλειται η υπομονη μου,γιατι δεν ειναι ευκολη στον υπνο... κ αντε μετα απο λιγο να την παρεις κ να την βαλεις στο κρεββατι της,ειναι λιγο κουραστικο ,αλλα δεν παυει να ειναι ενα μωρο ακομη κ να με εχει αναγκη,θα ερθει ο καιρος που θα κλεινεται στο δωματιο της κ δε θα θελει ουτε να μας δει! ;) την καληνυχτα μου! παω να την βαλω στο κρεββατι της! :):roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια!thalia1 και εγω καπως ετσι το ξεκινησα να την κοιμιζω μαζι μου, γιατι ξυπναγε καθε μια ωρα με κλαματα και ειχαμε τρελαθει στο ξενυχτι.

cecilia εμεις το προσπαθησαμε αυτο με το μονο κρεβατι εδω και αρκετους μηνες-δεν επιασε ομως-ουτε να το δει δεν θελει :)

thalia7 και εμενα μου αρεσει να κοιμαμαι μαζι της,αλλα ο καημενος ο αντρας μου αναγκαστηκε να κοιμαται στο παιδικο δωματιο γιατι η μικρη τον κλοτσαγε ολη νυχτα :oops: κοιμαται και ανησυχα βλεπεις :lol:

θα ξεκινησω καθε βραδυ να την βαζω στο κρεβατι της μολις την παιρνει ο υπνος και ελπιζω να εχουμε καλο αποτελεσμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...