Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια χειμώνα 2010 Νο4/οι ξεσηκώστρες & το σποράκι!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια τελικα δε πηγαμε στο γιατρο το μωρο,ο Μανος ψηνοταν στον πυρετο κι ετσι το μετεφερα το ραντεβου για τις 20/9..

τωρα εχει 40 πυρετο,δεν ειναι κι ανθρωπος να φαει καμια σουπα και να πινει υγρα,πιο μωρο και απο τον μπεμπη ειναι..πηρε depon και του βαζω κομπρεσες..παρακαλαω μονο μη μου κολλησει το μωρο..

με πηρε κι η μανουλα του και μου την ειπε οτι δεν του εχω φτιαξει φιδε ή κατι ελαφρυ και της την ειπα,λεγοντας της οτι οταν τον ειχε στο σπιτι της τα ετρωγε αυτα οταν ηταν αρρωστος;μηπως ξεχναει ποσο την ταλαιπωρουσε;κι εγω ειμαι με ενα μωρο ολη μερα να το απασχολω,να το ταιζω να το κοιμιζω να του παιζω και να εχω και τον Μανο να τον νταντευω..και δε μιλησε..αλλα η ηλιθια πηρε μετα τον Μανο στο κινητο για να του πει παλι τα ιδια και ω του θαυματος!!την ξεχεσε!!(συγνωμη κοριτσια για την εκφραση,αλλα ειμαι ως εδω!!η κυρια γυρναει απο εκδρομη,μας κανει και παρατηρηση απο πανω!!)...ηθελε σωνει και καλα να ερθει να τον δει 22:00 το βραδυ και της εβαλε τις φωνες,λεγοντας της οτι υπαρχει ενα μωρο στο σπιτι και μη το σκεφτει καν!!(μαλλον επαθε μεταλλαξη απο τον πυρετο!!!)...

σας αφηνω κοριτσια,συγνωμη που δε σχολιαζω κατι απο οσα εχετε γραψει,αυριο θα παρω το μωρο να ταχυδρομησω τα τελ.προσκλητηρια και να ψαξω για παπουτσια για την βαπτιση..να'ναι καλα η αδελφουλα μου που θα μου δανεισει ενα φορεμα της για να το βαλω κι ευτυχως μου κανει,οποτε δε θα εχω εξοδα για φορεμα...κατι ειναι κι αυτο..κι οχι Σαρα,δεν ειμαι τσιγγουνα :lol::lol:

σορρυ για την πολυλογια μου,φιλια!!

Υ.Γ.αφηνουμε σιγα σιγα το θεματακι μας ή μου φαινεται;μαλλον μας περασε η φουρια!!ρε γραφετε γιατι χανομαστε!!στην κυριολεξια ομως!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marietta perastika ston antroulh sou, 40 pireto??? Pw pw xalia tha einai o anthrwpos...

Makria apo to mwro.......

Gia to alo thema me ta aftakia tou mipos pires ton paidiatro???

Emeis eimaste kala, ektos apo ton dady mas pou ekane eksagogh fronimith shmera to apogevma kai xapakonete giati ponaei...

Shmera vlepw exei poluuuuuuuu isixia, ti egine kai xathikate oles???

Γειά σας! Τι κάνετε; έχετε γράψει καμιά περίληψη για την Παναγιώτα για να διαβάσω κι εγώ τα νέα σας;

Εγώ καλά είμαι, πολύ κουρασμένη αλλά καλά. Ψυχολογικά λίγο έχω αρχίσει να το χάνω το παιχνίδι, γιατί τη Δευτέρα ως γνωστόν ξεκινάω δουλειά και κάθε μέρα και ώρα που περνάει τρελαίνομαι. Τελοσπάντων ό,τι δεν μπορείς να αποφύγεις τουλάχιστον κάτσε και απόλαυσέ το, έτσι δεν λένε; πρέπει να βρω τρόπο να απολαύσω ότι θα γυρίσω στη δουλειά, καμιά ιδέα;;;;

Ξεκινήσαμε σιγά σιγά και τις αλλαγές, μέχρι το τέλος του μήνα μου φαίνεται ότι ακόμα θα τρέχουμε.

Ααααα σας έχω και νέα για το ζουζουνάκι μου: άρχισε να σηκώνεται μόνη της! προς το παρόν τη βολεύει μόνο το μπράτσο του καναπέ και τα χαμηλά κάγκελα της κούνιας της. Αλλά έχω κι άλλο νέο: ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Επιτέλους δεν θα είναι η μόνη φαφουτίτσα της παρέας :lol:

Eυη μπηκα λιγο απο συνηθεια...καλο ε!!

ναι,πηρα την γιατρο για τα αυτια,μου ειπε οτι δεν προκειται ουτε για αλλεργια στο γαλα,ουτε για ωτιτιδα..μου ειπε να μη ξαναβαλω το λαδι με το βαλσαμο που μου εδωσε η κοντη,γιατι τετοια παρασκευασματα δημιουργουν χειροτερους ερεθισμους σε βρεφικα δερματακια κι οτι τα δοντακια προκαλουν τρελη φαγουρα στα αυτακια για αυτο και τα ξυνει σαν τρελος..μου συνεστησε την fucicort για τρεις μερες,εγω εβαλα μονο μια μερα γιατι εχει κορτιζονη κι ειναι πολυ καλυτερα και δεν το βλεπω να τα ξυνει απο πισω..τον ετρωγε και το δερματακι του ετσι οπως το ειχε κανει...

τωρα ο Μανος εχει 38.7..του εδωσα να πιει δυο depon μαζι και μαλλον κατεβαινει ο πυρετος..αυριο θα παρω το μωρο και θα γυρναω,ας ερθει η μανουλα του να τον φροντισει..το μωρο να ειναι οσο γινεται πιο πολυ εξω απο τα μικροβια..ολη μερα τα ειχα ολα ανοιχτα..και ο καημενος δεν βγαινει απο το δωματιο του.μια φορα τουαλεττα πηγε..τρελλους υπνους κανει..πωπω με εχει πιασει απιστευτη λογοδιαρροια...αλλα διαρροια μη με πιασει :lol::lol:

Ελενη σε λιγο καιρο θα σε ακολουθησω κι εγω!!απο ιδεες δεν εχω να σου προτεινω,εγω νιωθω οτι οταν θα γυρισω στο γραφειο θα ειναι σαν να μην εχω λειψει ουτε μια μερα..δε θελω!!!!!!

την Τριτη θα ερθει κι η κοπελα για πρωτη μερα,να αρχισει με το μωρο και εχω αρχισει να ζηλευω!!νιωθω οτι θα μου παρει το μωρο!!αφου σημερα,παρολο που ο Μανος ηταν αρρωστος κι αφου κοιμοταν συνεχεια,τρελλανα το μωρο στα παιχνιδια,γιατι τοσο καιρο νιωθω τυψεις που ασχολουμαι με τις δουλειες..δεν εκανα τιποτα σημερα,ειχα φαγητο απο την μαμα μου!!

κοριτσια!!δε θελω να παω στην δουλεια!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ!!!!!!!κι ας στριμωχτουμε οικονομικα,εχω το ακκορντεον και θα βγαινω στους δρομους (οχι με το μωρο ομως!!!)

Elenh me thn kopela pou tha krataei thn Afrodith ti ekanes telika???

Marietta kala lene prota fevgei h psuxh kei meta to xoui :lol::lol::lol: Kala ekanes kai mpikes....

O dikos mou afthn thn stigmh einai ksipnios kai paizei sto krevataki tou :o:o Kanw thn papia mpas kai ksanakhmithei alla den to vlepw :?:?

Ευη κανε την παπια!!!! 8-}8-}8-} μη τυχον και πας μεσα γιατι θα σε δει και θα ξεσηκωθει...ετσι την παταω κι εγω με τον δικο μου και μετα μουντζωνομαι!!!

Αφροδιτουλα εισαι τρελα!!με την κοκκινη κορδελα!!!ασχετο ε!!αλλα τωρα μου ηρθε!!!ειναι πολυ γλυκο ονομα για το κοριτσακι σας!!!!Αφροδιτη ολε!!! :-*:-*:-*:-*

κοριτσια διαβασα αυτο το αρθρο για το παιδακι που πνιγηκε στην βαπτιση κι εχω αρρωστησει ολη μερα!!ετσι μου ερχεται να πω στον παπα οτι θα εχει ωτιτιδα κι οτι δε θα πρεπει να του βαλει το κεφαλι μεσα..μια κοπελα νομιζω το εκανε κι επιασε...εχω αγχωθει γαμωτο!!! λεω να μη το βαπτισω..στο κατω κατω κι ο Χριστος δε βαπτιστηκε με το κεφαλι μεσα,νερακι του εβαλε απο πανω ο Ιωαννης..ε!!!κανω λαθος;πού ειναι γραμμενο οτι πρεπει τα μωρα να κανουν βουτια;

ε;;;για πειτε μου παρακαλω!

Ρουλα μονη μου γραφω τοση ωρα!!η Ευη μαλλον κοιμιζει τον Τριανταφυλλο κι η Ελενη ισως και να χορευει και να εχει ξεχασει το pc ανοιχτο....

To paixnidi metatrapike se klama telika, tou ekana ena mpoukali gala ton taisa kai twra sinexizei to paixnidi :-s:-s:-s Giati paizi kai den koimate ?????

Edw vrexei kai astrftompoumpounaei, isos na ton enoxlei???? Ti na pw......

Kalos thn Roula.....Ante na mazevomaste oi vradines giati oi ales einai mono gia filikh simetoxh mou fenete.... /:)/:)/:)

Ευη τι ωρα τον βαζεις συνηθως το βραδυ;απο περιεργεια ρωταω...εγω γυρω στις 22:00 πια..αν ειμαστε σπιτι και δε παμε βολτα,το καημενο οσο και να παιξει,αρχιζει και τριβει τα ματακια του..ενω αν ειμαστε εξω,κανει υπομονη!!! (ευτυχως το αυτοκινητο τον νανουριζει)...

ποσο γαλα πινει ρε συ;το ιδιο πινει το πρωι με το βραδυ;

Ευτυχως ο πυρετος επεσε κι αλλο,τωρα εχει 38 και ειχε καταιδρωσει..του εχω μπλουζακια διπλα του για να αλλαζει το βραδυ και να μη σηκωνεται...τον καημενο,εχει υπομονη..σαν το παιδι του,ενω εγω αν ειμαι αρρωστη συνεχεια γκρινιαζω!! :oops::oops::oops:

κοριτσια διαβασα αυτο το αρθρο για το παιδακι που πνιγηκε στην βαπτιση κι εχω αρρωστησει ολη μερα!!ετσι μου ερχεται να πω στον παπα οτι θα εχει ωτιτιδα κι οτι δε θα πρεπει να του βαλει το κεφαλι μεσα..μια κοπελα νομιζω το εκανε κι επιασε...εχω αγχωθει γαμωτο!!! λεω να μη το βαπτισω..στο κατω κατω κι ο Χριστος δε βαπτιστηκε με το κεφαλι μεσα,νερακι του εβαλε απο πανω ο Ιωαννης..ε!!!κανω λαθος;πού ειναι γραμμενο οτι πρεπει τα μωρα να κανουν βουτια;

ε;;;για πειτε μου παρακαλω!

Marietta den einai aparetito na ta voutiksoun oloklira ta mwra mesa sto nero....

Exei na kanei kai me ton papa auto...O papas pou vaftise thn Flwra htan toso prosektikos o anthrwpos, oute to paidi tou na htan. Ths erixne neraki me thn xoufta tou sto kefalaki kai twra ston Triantafullo pali etsi to ekane o papas tou xwriou mou....O Triantafullos oute eklapse, isa isa pou gelouse kiolas...

Me ta xilia zoria ton krataw mexri ths 21:00 otan eimaste spiti...

Twra mporei kai na pinouse giati den tou edosa gala prhn koimithei..

Eixe faei ena giaourtaki sths 19:00 kai kati. meta tou edosa otan fagame vradino kai mia fetoula me vitam, opote ipethesa pws den tha epine to gala tou giati htan skazmenos..

Emena genika den to pinei olo to mpoukali teleftea outos h alos kai an to piei tha einai mono to proi...

κοριτσια εχω προβλημα:ο μικρος δε καθεται να τον ταισω!γυρναει πλευρο,σηκωνεται ορθιος στο καρεκλακι του και χορευει!!παλευουμε για να τον βαλω παλι να κατσει!!τι μπελας με βρηκε;κι οχι τιποτα αλλο,αλλα τωρα που θα ερθει η κοπελα,θα σιχτιρισει μαζι του..εμ!δεν ειναι η μανουλα που εχει γαιδουρινη υπομονη!!πραγματικα με θαυμαζω ωρες ωρες για την υπομονη μου με τον μπεμπη..εγω που ποτε δεν την ειχα,τωρα με το παιδι ρεει απο μεσα μου αφθονη :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: ! Γειά σου βρε Μαριέττα με τις ατάκες σου! Οχι βρε δεν χόρευα, μας έφεραν τα γλυκάκια της βάπτισης (είχε κρατήσει όσα περίσσεψαν ο άνθρωπος που τα έφτιαξε για να μη μας λιώσουν) και πήγα και τσάκισα ένα :oops: . Ευχαριστώ πολύ για το "Αφροδίτη είσαι τρέλα με την κόκκινη κορδέλα", θα της το τραγουδάω από εδώ και στο εξής :D !

Αχ τι τραβάς κι εσύ... περαστικά στον Μάνο και καλό κουράγιο σε σένα. Ελπίζω ο μικρούλης Ηλίας να μην κολλήσει, μην ανησυχείς γιατί κι εγώ είχα μάλλον την ίδια ίωση με τον Μάνο και ήμουν και όλη μέρα με το μωρό αλλά τη γλίτωσε, μάλλον όντως έχουν ακόμα αντισώματα από το θηλασμό!

Συμπεθέρα ο Τριαντάφυλλος το έχει ρίξει στο παιχνίδι ε; η γυναίκα του βλέπει το 6ο όνειρο.

Κατερίνα καλά ε, μόλις διάβασα για την πεθερά σου μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο! μα καλά δεν μπορούνε να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό;;; και αυτές οι φιλενάδες της ακόμα χειρότερες, ακούς εκεί να το φωνάζουν μπροστά σε όλους!!! Χαίρομαι που το έχεις δει αισιόδοξα και έτσι πρέπει, όλα μια χαρά θα πάνε απλά πρόσεχε τον εαυτό σου λίγο παραπάνω τώρα. Μωρέ της πεθεράς σου ξέρεις τι της χρειάζεται; να της πεις ότι επειδή ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση να πάρει το μωρό για 1 μήνα να το προσέχει, εγκεφαλικό θα πάθει! αλλά και τι φταίει ο καημένος ο Γιαννάκης και πως να αντέξεις κι εσυ μακριά του...

Ρούλα για πες, τι γίνεται με τη δουλειά; άρχισες ή όχι ακόμα;

Ευτυχως ο πυρετος επεσε κι αλλο,τωρα εχει 38 και ειχε καταιδρωσει..του εχω μπλουζακια διπλα του για να αλλαζει το βραδυ και να μη σηκωνεται...τον καημενο,εχει υπομονη..σαν το παιδι του,ενω εγω αν ειμαι αρρωστη συνεχεια γκρινιαζω!! :oops::oops::oops:

Esena prepei na se valw mazi me ton antra mou na trelanei o enas ton alon apo thn grinia....

Einaiiiii anipoforos otan arostenei, griniazei gia to paramikro kai vogkaei les kai hr8e to telos tou...

Me ta xilia zoria ton krataw mexri ths 21:00 otan eimaste spiti...

Twra mporei kai na pinouse giati den tou edosa gala prhn koimithei..

Eixe faei ena giaourtaki sths 19:00 kai kati. meta tou edosa otan fagame vradino kai mia fetoula me vitam, opote ipethesa pws den tha epine to gala tou giati htan skazmenos..

Emena genika den to pinei olo to mpoukali teleftea outos h alos kai an to piei tha einai mono to proi...

δηλαδη ποσο φτανει σε ml? εμενα αλλες φορες πινει 200,αλλες 150,αλλες κι 130...τωρα με την αλλαγη που την κανω σταδιακα,μπορω να πω οτι το πινει πιο ευχαριστα,αλλα και παλι οχι ολο!

ψωμι με βιταμ ε;ρε συ,εγω φοβαμαι ακομα να του δωσω κατι να μασησει,θα με σκισει η γιατρος αν της το πω :oops::oops:

Esena prepei na se valw mazi me ton antra mou na trelanei o enas ton alon apo thn grinia....

Einaiiiii anipoforos otan arostenei, griniazei gia to paramikro kai vogkaei les kai hr8e to telos tou...

κι εγω ηθελα να γραψω βογκαω κι οχι γκρινιαζω,αλλα ντρεπομουν :oops::oops::oops: κι ολο λεω:μαμα μου,δεν ειμαι καλα!! κι ας μην ειναι εδω η μητερα μου!!παιδικα απωθημενα :lol::lol:

Το Φίλιππο δεν τον βούτηξε όλο μέσα, απλά του έριχνε νερό από πάνω.. και μάλιστα στην κολυμπήθρα είχε ελάχιστο νερό, ούτε μέχρι τη μέση καλά καλά δεν του έφτανε όταν ήταν καθιστός...

Περαστικά του Μάνου... πω πω.. 40αρια εε;;;.. Μέσα στη ζέστη ότι χειρότερο...

Γιατί δεν πήγαινες μόνη σου στο ραντεβού, μ' ένα ταξί έστω;;

Εύη κι εδώ συννεφιά έχουμε.. λες να έχουμε πρωτοβρόχια αύριο;;; Μπορεί όντως να μην κοιμάται από τα μπουμπουνητά...

Του άντρα σου πες του να βάλει πάγο πάνω στο μάγουλο για όσο αντέχει, 10-15 λεπτά, ανακουφίζει αρκετά και περιορίζει και το πρήξιμο.. Έχω βγάλει και τους 4... πίκραααααααααααααααααααααααα... περαστικά του!!!!

Σήμερα είχαμε παιδίατρο! Του έκανε το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β - τσίριξε ο καημένος για κάμποση ώρα...

75 εκ., 9425γρ. ήταν πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός με την ανάπτυξή του στο δίμηνο που πέρασε...

Μου είπε ότι από δω και πέρα να του δίνω να τρώει ότι κι εμείς, εκτός από ψάρι (που θα το αρχίσουμε όταν κλείσει τους 11 μήνες) και ασπράδι (από το χρόνο και μετά)!!!

Πάντως έχει πολλή ανησυχία και γκρίνια τα τελευταία 24ωρα, δε θέλει να φάει και συνέχεια δαγκώνει ότι βρει μπροστά του... μου φαίνεται ετοιμάζεται πάνω δόντι.. άντε να δούμε...

Πήγα και στο γραφείο σήμερα για κανά 3ωρο, για κάτι επείγον που προέκυψε...

Ουφ, νιώθω έξω από τα νερά μου, τόσο καιρό που λείπω.. σαν να ξεκινάω σε καινούρια δουλειά σχεδόν! 11 μήνες δεν είναι και λίγο...

Ειρήνη μου καλά έκανες και έβαλες φωνή εκεί πέρα.. όλες το ίδιο θα κάναμε (και θα κάνουμε όταν έρθει η ώρα..). Θέλει πάντως πολλή υπομονή εκ μέρους σου και να μην εκδηλώνεσαι μπροστά στο παιδί.. αυτό που έλεγαν τα κορίτσια είναι σωστό..

Παναγιώτα καλή αρχή και για σας αύριο!!!!

Τι πίνουμε;;;;... πολύ θα'θελα να πιω ένα ποτάκι τώρα... έχω υπερένταση...

Άντε πάλι με τα κατεβατά μετά την υποβολή... χαχαχαχαχαχα

Ααααα.. δεν κάθεται να τον αλλάξω με τίποτα!! Σήμερα τον κρατούσα με το ζόρι, κόντεψα να τον πατήσω λέμε για να κάτσει!! Και πάει η φωνή και η τσιρίδααααααααααααααα... Τι να κάνω βρε κορίτσια, καμιά ιδέα;;;;; Στο τέλος θα βάλω μαξιλάρια γύρω από την αλλαξιέρα γιατί δε μπορεί.. στο τέλος θα βουτήξει!! :?:?:?:?:?

ΡΕ!! Σταματήστε να γράφετε για μερικά δευτερόλεπτα!! Δε μπορώ να ποστάρω!!! χαχαχαχαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...