Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια χειμώνα 2010 Νο4/οι ξεσηκώστρες & το σποράκι!

Recommended Posts

Λοιπόν, ας κάνω εγώ την αρχή σήμερα...

Κλείνω, να πάω να μαζέψω τον άντρα μου από τον καναπέ που'χει λιώσει... τι θα τον κάνω μου λέτε;;; Ψυχολογία στο ναδίρ... τπ...

Σας φιλώ όλες!! Καλό ξημέρωμα!!

Αααα τώρα διάβασα αυτό που γράφεις Μαριέττα!!

Κι ο δικός μου τα ίδια, δεν κάθεται με τίποτα!!!! Όλο πρέπει κάτι να του δίνω μπας και απασχοληθεί για λίγο.. Άσε που τραβολογάει το πουλί του συνέχεια!! Σφεντόνα το'χει κάνει... #-o#-o

Αυτό που λες περί σκουπίσματος.. να'ταν χειμώνας οκ, αλλά τώρα καλοκαίρι.. ζέστη.. δε νομίζω να'ναι απ' αυτό.. στεγνώνουν γρήγορα...

Όταν τον κάνεις μπάνιο κάθεται να τον ξεβγάλεις καλά ή χοροπηδάει;; Μήπως όντως δεν ξεβγάζεται εντελώς;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

για το πουλι του,σφεντονα ειναι λιγο..τι πραγμα;και καταλαβαινει οταν του λεω οχι και μετα το πιανει και με κοιταει περιμενοντας να του ξαναπω οχι :lol::lol:

στο μπανιο καθεται γιατι του αρεσει πολυ το νερο,φαντασου με το τηλεφωνο του ριχνω νερο στο προσωπο και θελει κι αλλο!!

θα παρω την γιατρο αυριο χωρις αναβολη...

υπομονη ρε συ με τον αντρα σου,δυσκολο κομματι η ψυχολογια..θελει δουλεια απο σενα αρκετη,αντε να βρεις ομως κουραγιο!!

ευχομαι να πανε καλα τα πραγματα!!

καληνυχτα Ρουλα!!

Twra tha piasw to alo sovaro thema pou ethikse to Maraki, thn Filia.....

Katarxin nomizw pws prepei na parw to vravio egw apo oles mas oson afora thn monaksia, giati eimai edw sthn "patrida mou" ipotithete alla eimai monh san thn kalamia ston kampo..

Kapies fores pernane meres mexri na sinantisw enan anthrwpo na pw mia kouventa kai oxi giati piga gia kafe alla me thn tamia sto souper market ......

Wres wres mourxete na ourliaksw giati den exw oute enan anthrwpo dikon mou s'afthn thn g@m!m#n! polh..

Genika den kanw efkola filies kai mou thn dinoun oi sinantisois sta spitia me proino kafedaki kai koutsompolio...

Eixa files, h toulaxiston etsi nomiza :roll: Giati den mporei na eisai me kapion mera nuxta kai otan fevgei na mhn ton perneis oute ena thlefwno kai me ton kairo na skorpas ta mistika sas apo edw kai apo ekei...

Gia mena filos einai ierh leksh kai distixos den mporw na thn pw gia kanenan sthn parousa fash, exw polous gnostous alla filous oxi kanenan....

Ευη παω κι εγω ρε συ!!

καληνυχτα φιλεναδα και παλι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια(ξερεις εσυ,τις βρισιες κι οχι μονο!! :lol::lol: )

σε ευχαριστω για τις σκεψεις περι αυτιων,δεν ειχε παει το μυαλο μου σε κατι τετοιο,αυριο τηλ στην γιατρο και θα σας ενημερωσω!!

φιλια!!

Kale mexri na vgalw ta esopsuxa mou sas pire o upnos.....

Den pirazei filenades pigenete na ksekourastite, ton xriazomste ton upno sthn ilikia mas :lol::lol::lol:

Kalhnuxta manoulia mou, oneira gluka.....

Elenaki akomi diavazeis????? Ase kai tpt gia aurio... :D

τι πας κι ανοιγεις τετοιο θεμα νυχτιατικα γαμωτο; πώς να σε αφησω τωρα ετσι;

τι να κατσω τωρα να γραψω που το μυαλο μου εχει γινει λαπας;

σε γενικες γραμμες,εχω αρχισει να πιστευω οτι φιλιες δυσκολα χτιζονται και τελικα πιο πολυ στηριζεσαι στην οικογενεια(αδελφια),παρα σε φιλους..αυτα τα λεω τωρα που το μυαλο μου λιγο επηξε,γιατι οταν ημουν 20,30 νομιζα οτι φιλιες χτιζονται και διατηρουνται ο κοσμος να χαλασει!! αμ δε!! ο κοσμος παραμενει ιδιος και οι φιλιες οχι χαλανε,αλλα μη πω τι αλλο κανουνε!!

για αυτο Ρεβεκκακι (θυμαμαι οτι ξανα το ειχαμε συζητησει) σκεφτομαι ποσο δυσκολο θα ειναι για τον γιο μου και ειδικα στην περιπτωση που γινει λαπας σαν τον μπαμπα του,να μην εχει ενα αδελφακι...γιατι στις φιλιες επαψα να τις πιστευω με τοση θερμη!!

παραδειγματα να φανε κι οι γατες,αλλα κουραγιο να τα γραψω...Ευη συγχωρεσε με...απο αυριο!!ενταξει ρε;

φιλια και σορρυ που σε αφηνω!!

Βρε τι είστε εσείς;;;; είπα να διαβάσω μερικές σελιδούλες η καημένη και μέχρι να προλάβω κοντεύατε να γράψετε άλλες τόσες! :P

Ειρήνη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :oops:

Ρούλα σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του οδοντιάτρου!

Μαριέττα μήπως έχει πληγιάσει το αυτάκι του γιατί το ξύνει όταν νυστάζει; η δικιά μου πχ όταν νυστάζει τραβάει ή ξύνει τα αυτιά της, μέχρι στιγμής βέβαια ευτυχώς δεν τα έχει πληγώσει αλλά μιας γνωστής μου που κάνει τα ίδια κι αυτηνής ματώνουνε...

Εύη μεγάααααλη συζήτηση η φιλία.... θα ήθελα κι εγώ να πω τα δικά μου αλλά νυστάζω πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο, μετά από τόση μελέτη :lol:

Καληνύχτα λοιπόν και πάλι, πάω να ισιώσω το κορμί μου. Φιλάκιαααα

Καλημερα!!!!!!!!!

Ελενη και Κατερινα να ειναι καλοφωτιστα τα παιδακια σας!!!!! :x:x

Αφροδιτη τελικα ε;;;Πολυ ωραιο ονομα!!!!

Ειρηνη καλη αρχη βρε!!!θα σου συμπαρασταθω εγω μιας και εμεις μαλλον ξεκιναμε αυριο.

και το ονομα αυτου ιωαννης!!!κοριτσιαααα βαφτιστηκαμεεε!η βαφτιση ηταν πολυ ωραια αλλα και για γελια και για κλαματα.ο μπεμπης μου ο κακομοιρης εσκασε στο κλαμα!εγω η ως γνωστον γκαφατζου εκει που κανει ο νονος 3 κυκλους γυρω απο τη κολυμπηθρα τον πηρα απο πισω και ακολουθουσα.βρε τι με τραβαγανε τι με σκουνταγανε να κατσω πισω τιποτα εγω.επισης ο παπας εκει που του κοβει μια τουφιτσα δεν εβρισκε..του πηρε κανα 5λεπτο δηλαδη.μετα πηγαμε στη μανα μου και τολν κοιμησα και πηγαμε για ποτακι με νονους και κουμπαρους στο ακανθους και ξεφαντωσαμε μεχρι πρωιας!!αχχ ηταν πολυ ωραια!!την επομενη μας πηγε πολυ γκαντεμικα...το πρωιξυπνησα με πρισμενο μαγουλο απο το φρονημητη.πηγαμε στο κρατικο νικαιας και πηρα αντιβιωση :(:(:(:( δυστυχως δε μπορω να τη γριτωσω γιατι εχει κανει αποστημα.ανησυχω λιγακι γιατι ειμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης αλλα με διαβεβαιωσαν οδοντιατρος και ο γυναικολογος μου οτι ολα καλα.

και η γκαντεμια συνεχιζεται.παμε να παρουμε το γιαννακη και τι βλεπω..χαλια το ματακι του κατακκοκινο..υποτροπιασε με τη βαφτιση.οποτε το απογευμα το βγαλαμε στο παιδων αγια σοφια.πηρε αγωγη με κολυρια για 3 βδομαδες.σημερα εχει υποχωρισει ηδη η κοκκινιλα.θα παρω ομως και το παιδιατρο γιατι μου φανηκε υπερβολικη η αγωγη(ειναι κορτιζονουχα τα κολυρια).

αυτη τη βδομαδα θα εχουμε πολυ τρεξιμο γιατι μονο 4 απο τα 5 δωρα θα κρατησω τα υπολοιπα ειναι για αλλαγη.επισης εχουμε να φτιαξουμε το δωματιο του μπεμπη και να παρουμε χαλια :shock::shock::shock::shock: να δω τι θα πρωτοκανουμε!

θα μπω σελιγο να διαβασω νεακια σας...ελενακι δε σε ξεχνω ελπιζω ολα να πηγανε καλα στη βαφτιση σας καλοφωτιστη!!!μπαινω σε λιγο να δω πως πηγατε φιλακια!

καλημερα κοριτσια....

εεεε μην πω για την νυχτα μου....

μα αυτο το θεμα μας μονο βραδυνες εχει?

κατερινα ελενη καλοι χριστιανοι καλοφωτιστα τα μπεμπακια σας!!!φωτο περιμενουμε εδω η στο φατσομπουκη!!!

κατερινακη περαστικα σας βρε κοριτσακι μου!!!

ειρηνακη που εισαι καλε???ο μικρος παναης ξεκινησε σημερα??αντε καλη αρχη!!!ελα να μας πεις συναισθηματα!!!

παναγιωτα και σενα ξεκιναει??πηγατε???

ελενακι καλοφωτιστη η μικρη αφροδιτη.τι ωραιο ονομα!!!βρε τσουπρες ποσα γραψατε???αδυνατω να τα διαβασω ολα!αν εχω χασει κατι σημαντικο ενημερωστε με εεε?α επισης καμια δεν ηρθε ε? φτου σας βρε!ρεββεκα καλημερα!παω γιατι εχω δουλειες με φουντες φιλακια πολλα!

καλημερα

ο παναης μου σημερα ξυπνησε απο 7 ωρα,ρε κοριτσια δεν πιστευα οτι ειχε αγχωθει το αντρακι μου!!!

ολα ηταν καλα ,οταν του ειπα να ντυθει να παμε σχολειο ,μου ειπε τωρα μαμα????

ντυθηκαμε,τον πηρα με την καμερα που εβαλε την τσαντουλα του και .......................ξεκινησαν τα δραματα....μαμα ποναω το ποδι μου

καποια στιγμη φτασαμε σχολειο,ειχε βαλει κοντρα στα μικρα ποδαρακια του και δεν ηθελε να μπει,ειχε μουλαρωσει,εμενα η καρδια μου κοντευε να σπασει :cry:

μπηκαμε μεσα και ημουνα σιγουρη οτι δεν θα κατσει,ενας αλλος μικρος εκλαιγε με λυγμους,εμενα μου ηρθε ο θανατος,ειπα οτι τελος τωρα φευγουμε......

οι δασκαλες ψιλοχαμενες,πιο φοβησμενες απο τον παναη μου

μπηκα ομως εγω τον συστησα με τα παιδακια(γιατι η μουλαρα η δασκαλα κοιταγε το ταβανι)πηρε μια πλαστελινουλα το παιδακι μου και εκατσε ησηχα....

το αλλο που εκλαιγε,το εβαλαν με το ζορι στην ταξη,ειναι σωστο ρε κοριτσια??????

οι δασκαλε ς μου φανηκαν χωρις εμπειρια,δεν ειδα παιχνιδακια,και οι ταξεις ηταν μικρες............

αχ τι δυσκολια και αυτη??????

κλαιω τωρα που σας γραφω....δεν εχω και καμμια σας κοντα :roll:

μα καλα δεν μπορουσαν να υποδεχτουν καλυτερα τα παιδακια?

δεν μπορουσαν να κανουν πιο χαρουμενους τους χωρους?????????????????????

αχ θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

και αν δεν του αρεσει? πως θα τον παω αυριο ? πως να πιεσω ενα τοσο μικρο πλασματακι ?????????? :cry::cry::cry::cry:

Σαρα καλημερα!!

μη στεναχωριεσαι ρε!! τα παιδακια συνηθιζουν ευκολα και αν οχι σημερα,αυριο μεσα στην εβδομαδα θα ειναι ολο και καλυτερα ο καπετανιος στο σχολειο του..ειπαμε,σημερα ειναι η πρωτη μερα!!

κι αν κλαψει και λιγο,ενταξει παιδακι ειναι,το αγχος του αποχωρισμου απο την μανουλα,το αγνωστο που αντιμετωπιζει,οι ωρες που θα ειναι αρκετες μακρυα απο το σπιτι,ολα αυτα ειναι αρκετα για μια παιδικη ψυχουλα!!

μπορει αργοτερα να του αρεσει,αλλα και παλι να βρισκει δικαιολογιες και τεχνασματα για να μη πηγαινει...οχι τιποτα αλλο,αλλα επειδη θα του λειπει το σπιτι κι η μαμα...οχι οτι δε θα περναει ωραια!!

τωρα για τους χωρους κλπ...τι να πω!! χεσε μεσα!!

Παναγιωτα καλη αρχη και σε εσας ρε!!!αντε,να μας πεις κι εσυ τις πρωτες αντιδρασεις του Νικολακη!!

θυμαμαι οταν πηγα για πρωτη φορα σχολειο,εκλαιγα!!!εκλαιγα και παλι εκλαιγα!! εκλαιγα τοσο πολυ,που τελικα η δασκαλα δε μπορουσε να με αντιμετωπισει,φανταστειτε οτι μπηκε κι η μαμα μου στην ταξη κι εκατσε στο θρανιο μαζι μου,αλλα εγω τιποτα!! ειχα μουλαρωσει και εκλαιγα!!

δεν κατσαμε ολη μερα τελικα κι η μαμα μου με πηρε και φυγαμε!!

την δευτερη μερα,παλι κλαμα η κυρια,αλλα εκατσα περισσοτερη ωρα και χωρις την μαμα μεσα..ειχε κατσει στην αυλη και με περιμενε στο πρωτο διαλειμμα!!της ειχα μουτρωσει και δε πηγαινα κοντα της,αλλα θυμαμαι οτι ενιωσα καλα οταν την ειδα!!

απο κει και περα,πηγαινα χωρις κλαμματα..μονο μια φορα ξαναεκλαιγα,γιατι ελειπε η καλυτερη μου φιλη....κλαμα!!!!

οποτε Σαρα,καθε μερα που θα περναει,θα ειναι και καλυτερα!!!

σε φιλω!!

ρε!! παω να ταισω τον μικρο γιατι εχει φαει τον κοσμο!!

ημουν στο τηλ με τον παπαρα τον φωτογραφο και καναμε δεκα ωρες να συννενοηθουμε...

θα μπω σε λιγο παλι...

κι εγω σε αγαπαω μουλαρα μανα!!!

κοριτσια οποιες δεν ταιζουν τα μωρα τους ας αφησουν τις δουλειες και ας παρηγορησουν την Σαρα...εχουμε επειγοντα περιστατικα!!!οχι να παμε και στην εντατικη!! :lol::lol::lol:

eirhnaki epeidh ki egw eimai paidagwgos gia hlikies san to panah...oi daskales htan ligo aparadextes nomizw.emas re sy th prwth mera ta paidakia htan mazi me ths mamades toys th prwth mera sth taksh..paizame oloi mazi kai egw toys me mia allh kopela toys kaname theatriko paixnidh kai alles drasthriothtes.opote th prwth mera den eixame ixnos klamatos gia na to paroyn ta paidakia kai to thema kalytera.apo thn epomenh omws eprepe oi mamades na afhsoyn ta paidaki sth porta kai na fygoyn akoma kai an eklaigan.etsi einai to swsto.alla milame oti th prwth mera ta afhnan to poly mish wra,den epitrepetai parapanw kai stadiaka auksanan thn wra kathos pernage o kairos.oi mamades poy epemenan na mpainoyn sth taksh h an eklaige poly to parhgoroysan kai argoysan na fygoyn ta paidakia toys arghsan poly na prosarmostoyn h den prosarmosthkan pote.ennoeitai oti to klima an einai eyxaristo tha prosarmostei poly grhgora.toy einai mwre kai parapanw dyskolo giati vlepei to mwraki poy kathetai spiti. kane th kardia petra eirhnhhhh!se ligo tha brei filoys kai tha anypomonei na paei!

Καλημέρα πολυλογούδες μου!!!Καλοφώτιστα τα μωράκια μας!!!

Ειρήνη,κουράγιο!!!Κι εγώ βρεφονηπιοκόμος είμαι και ξέρω το δράμα που επικρατεί πρώτη μέρα στον παιδικό!!Και μένα η άποψή μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει περίοδος προσαρμογής στην οποία τα παιδάκια μένουν με τους γονείς και παίζουν και προσαρμόζονται στον χώρο,στον παιδικό που δούλευα,αυτό γινόταν επί 10 μέρες περίπου,όσοι γονείς μπορούσαν φυσικά και έτσι συνήθιζαν κάπως τα πιτσιρίκια πριν μείνουν μόνα τους σε άγνωστο χώρο με άγνωστους ανθρώπους.Θα συνηθίσει και να θα είναι οκ!Μη στεναχωριέσαι!!

Στέλλα,μπράβο σας που τα βρήκατε!!

Ρεββέκα,τι τέλειο μέρος αυτό που πήγατε!!Θέλω κι εγώώώώ!!!

Ποιες είναι εντός Αττικής και δεν έχουν παρέα???Μαριέτα εσύ??Είσαι και Φάληρο?Εγώ Χαϊδάρι και η Λαμπρινή επίσης!Άντε να κανονίσουμε να βρεθούμε,μήπως και ταιριάξουμε και κάνουμε παρέα!!Κι εγώ ήρθα από Θεσσαλονίκη χωρίς να ξέρω κανέναν εκτός από τον άντρα μου και ήμουν ψυχολογικά κουρέλι,ειδικά στην εγκυμοσύνη,ευτυχώς ανακάλυψα το μάμμυ και τα έλεγα με κάποιον που με καταλαβαίνει...Τώρα πρόσφατα γνώρισα ένα ζευγάρι που έχουν ένα κοριτσάκι 17 μηνών αλλά η κοπέλα δεν ξέρει ελληνικά,είναι Ρωσίδα,και χωριζόμαστε σε δυάδες, εγώ μιλάω με την κοπέλα που συνεννοούμαστε και ο άντρας μου με τον άντρα της και δεν μπορούμε να συζητήσουμε σαν παρέα...είναι λίγο κουραστικό καμιά φορά..άντε ψηθείτε να κανονίσουμε μια μαμαδοσυνάντηση όσο ο καιρός το επιτρέπει!Και το Χειμώνα θα μαζευόμαστε σε σπίτια!! :D

Παρεπιπτόντως,σήμερα κοιμήθηκα καλούτσικα με τη νέα μέθοδο (χωρίς αγκαλιά και θηλασμό-πιπίλα).Μάκια!!

Αχ δεν θυμάμαι άλλα...σφαλιαρίστε με!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...