Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @sofakikaramel συμπασχω απειρα με το θεμα του κατουρηματος!!ασε που γιαυτο το λογο ξυπναω τουλαχιστον 3 4 φορες τη νυχτα!!!
    • Θεωρητικά έχουμε πει ότι θα πάμε για 01/11 όπου θα είναι 38+ αλλά ουσιαστικά τώρα θα φανεί στο ραντεβού. Οπως κ να χει μπήκα στο μήνα μου οπότε πλέον δεν ανησυχώ. Κ να σπάσουν τα νερά κλπ μια χαρά θα είναι ο μπόμπιρας!! 3 μερούλες για να πας στο μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Παίρνεις κάτι για τις συσπάσεις;
    • Καλημέρα!!! Καλέ έφτασες κι εσύ μπηκες στο μήνα σου! Άντε με το καλό!!! Εγώ έχω συσπάσεις από την 26 εβδομάδα πάντως και ακόμα εδώ βασταω. Χθες είχα 4-5 απανωτές ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί ακόμα είμαι 33+4....Γιατρό έχω την ερχόμενη Δευτέρα Στις 38 θα μπεις για καισαρική; Η θα πάτε και πιο μετά; Να μας πεις νέα!!!
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πότε έχετε γιατρό; 36+1 σήμερα, έχω κάτι συσπάσεις ώρες ώρες αλλά όχι ωδίνες κλπ. Αρκετή βλέννα περισσότερη απ ότι τον προηγούμενο καιρό. Την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε κ τη γέννα με το καλό. 
    • Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!! Με το καλοοοο!!❤️❤️ Το έχω ξανά πει 36+2 τα δικά μου κ δε χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα. Στην κλινική που γέννησα έχουν πρωτόκολλο να βάζουν όλα τ πρόωρα 4 ώρες θερμοκοιτίδα για προσαρμογή. Η μικρή ήταν στην αγκαλιά μου  στο 4ωρο κ ο μικρός στο 8 ωρο, είχε λίγες ανάγκες για διάχυτο οξυγόνο. Βγήκαμε όλοι μαζί από την κλινική κ τώρα είναι σχεδόν 5 χρονών τερατάκια!! Κ σε καμμία περίπτωση δεν τα περνάς για πρόωρα🤣🤣🤣 Είναι τα πιο ψηλά της τάξης.. Ναι ναι λογικά δε θ χρειαστούν!!     
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...