Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ιουλία κάνε ρε συ την ένσταση τί έχεις να χάσεις;; Κρίμα να μείνει ο Γ στο σπίτι, ενω μπορεί να συναναστρέφεται με παιδάκια.

Μαράκι ΜΑΝΑ ΒΡΑΧΕ το ξέρεις οτι είσαι το πρότυπο μου έτσι;; :lol::lol::lol::x

Εδω έχει κουφόβραση! :evil:

Παναγιώτα και συ μου έλειψες ρε!! Αααααχ άτιμη αποσταση.

Πότε να κανονίσουμε για καφε;; Θα πάρω και την Χ μαζί μου για την σπάσω της Γωγούς!!! :lol::lol::lol:

Πάω να την ξυπνήσω! Κοιμάται ακριβώς τρεις ώρες και δεν έχει φάει φαγητο!

Την έπαιρνα μαζί αυτες τις δύο μερες στο γραφείο, δεν είχα που να την αφήσω, ημανα μου ειναι διακοπες. Το τι σκατολοϊδι έφαγε απο κεράσματα συναδέλφων, δεν περιγράφεται! :|

Ασχετο θελω να την πάω να δει τα στρουμφάκια! Ψήνεται καμια να έρθει μαζί μας;; :D:D:D

Θα πάμε στο σινεμα πρώτη φορά! :D

Δημοσίευση

Σισσιώ οταν κανονισετε για καφε θα φερω και εγω τη Μ-Ι αλλα και η Γωγω τη Ιω!

ετσι για να μας τη σπασει!

οσο για τα στρουμφακια..μμμμ δεντρελαθηκα κι ολας!

το ειδα πειρατικα!

για παιδι ειναι κουραστικο!

Αφρο εισαι σιγουρη οτι ηταν επιδιμα αυτο που σας εκοψαν?

γιατι οι περικοπες ηταν απο ΦΜΥ

τα επιδοματα απο τον αλλο μηνα!

οσο για το καλασνικοφ...και εγω μαζι σου!

εστειλα τον Π. και τη Μ-Ι στη πεθερα!

λιγο ηρεμια...

πρεπει να βαλω σκουπα και να σφουγγαρισω!

γκρρρρρρρ

βαριεμαι!

σημερα νυχτα!

Δημοσίευση

Σισσιώ θα σε κοπανήσω..... :evil::evil::evil::evil::evil: Σε σενα μωρή νομίζεις αναφέρομαι;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Συμφωνώ σε όλα μαζί σου...Εγώ αυτό που λες για το χαρακτήρα, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ...Δεν είμαι το πρότυπο μάνας, όπως δεν ήταν και η δική μου...Αλλά εγώ αποφεύγω συμπεριοφορές της μαμάς μου που σαν παιδί δε μου άρεσαν... :roll::roll::roll: Και φυσικά μετανιώνω όταν της ρίξω καμία και όταν της φωνάξω και της ζητάω συγγνώμη και τις εξηγώ για ποιο λόγο το έκανα... :roll::roll::roll::roll:

Δεν μπορώ όμως να ακούω "δεν φωνάζω, δεν μαλώνω, δε χτυπάω το παιδί μου, με πηδάει και γουσταρω" με πρόσχημα την καραμελίτσα "θα του δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα"...

Τόνια μωρή εσύ είπες για κολεγιο-παιδικό;;;;; :twisted::twisted::lol::lol: Λοιπόν για να μη με λένε μερικές μερικές (βλ. ψηλέγκω ψωνάρα :twisted::twisted: ), να σας πω το εξής....Αν θυμάστε καλά για δημόσιο παιδικό ψαχνόμουν, επειδή ακριβώς δεν μου περισσεύουν τα χρήματα για να τα δώσω....Και δε μας έπαιρναν επειδή την 1/9 δε θα έχει συμπληρώσει τα 2,5..Οπότε μένουμε εκτός.... :evil::evil::evil::evil: Αν θυμάστε είδα στη συνέχεια πολλούς ιδιωτικούς..Πανακριβους για την τσέπη μου...Μετά να 'ναι καλά η Νατασούλα έμαθα για το ΕΣΠΑ....Είδα τους παιδικούς στο δήμο που μένω και στους όμορους δήμους για να επιλέξω....Στο δήμο μου ήταν μόνο δημόσιοι και χωρίς σχολικό..Οπότε απορρίπτονται...Μετά έβαλα αυτόν που τελικά μας επέλεξαν που είχα πάει και το είχα δει και μου άρεσε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ κλπ....Και άλλους 2 σε άλλον δήμο που ούτε καν είχα δει....Ήμασταν τυχεροί που μας πήραν...Α, και ένας άλλος λόγος που την πήγα εκεί είναι ότι είναι και συμβεβλημένος με το ταμείο μας και σε περιπτωση που του χρόνου δεν επιλεγούμε μέσω ΕΣΠΑ θα πληρώνουμε πολύ λιγότερα χρήματα, περίπου 200 ευρώ... ;);)

Για το παιχνίδι που λέτε, όλη μέρα παίζει...Μόνο παίζει....Και στον παιδικό θα παίζει...Δε θα κάνουν μαθήματα...Το νερό το λατρεύει...Δε νομίζω ότι θα την κουράσει η κολύμβηση που θα κανει 1 φορά την εβδομάδα...Και το μπαλέτο φαντάζομαι ότι δε θα το κάνουν αυστηρά...Φαντάζομαι ότι θα είναι σαν παιχνίδι...Όσες έχετε δει την Ιω σας φαίνεται παιδί που υπακούει σε κανόνες;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εμένα ο παιδικός στην Ιω δεν έχει να προσφέρει τρελά πραγματα..Δεδομένου ότι και μιλάει πολύ καλά για την ηλικία της και αντίληψη έχει και ανεξάρτητη είναι...Γνωστή μου που πήγε στο ίδιο σχολείο την κόρη της έμεινε ευχαριστημένη επειδή η κόρη της άρχισε να μιλάει...Για μενα δεν είναι αυτό κριτήριο.Θέλω ένα περιβάλλον ασφαλές για το παιδί μου που θα το προσέχουν και θα το αγαπάνε, αλλά θα μπορούν να του προσσφέρουν και κάτι παραπάνω..Γιατί άμα ήθελα μόνο αυτά την άφηνα και σπίτι με τις γιαγιάδες...Δεν είναι ότι το κάνω επειδή δεν έχω άλλη λύση...Θα τη μάθουν να μοιράζεται, να παίζει ομαδικά, να σέβεται τον άλλον, να υπακούει σε κανόνες και να καταλάβει πως όλος ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από αυτήν... :roll::roll::roll:

Και φυσικά μπορεί τις πρώτες μέρες να έχει περιεργες αντιδράσεις και να μη θέλει, αλλά φυσικά και δε θα κάνω πίσω και δε θα τη σταματήσω από το σχολείο..

Παναγιωτάκι μην είσαι χαζό ρε...Δε φταις εσύ..Δεν αναφέρομαι σε καμία προσωπικά, αλλά σε όλες σας...Και για πράγματα που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς... :roll::roll::roll:

Χρύσα άτοπα τα παραδείγματα σου σε σχέση με εμένα..Δεν πληρώνω για να τη στείλω εκεί..Δε μου περισσεύουν...Όπου φτάνει το χέρι μου πάω... :roll::roll:

Βικάκι εγώ φυσικά και ΔΕΝ θα πάρω την Ιω μαζί στον καφέ..Αν κανονιστεί, θα έρθω για να δω εσάς και όχι να παίζω κυνηγητό με την Ιω.... :lol::lol::lol:

Ιουλία κρίμα που δε σας πήραν... :(:(:( Συζητούσα με έναν φίλο και το ίδιο μου έλεγε..Παίρνουν στους δημόσιους σταθμούς τύπους που κυκλοφορούν με Πόρσε...

Νατασούλα γιατί τώρα το άλλαξαν και λένε στο σταθμό της Έλενας όχι μεσημεριανό;;;;; :?:?:?

Αναστασίααα τρελή είσαι η μόνη που διάβασα και γέλασα.... :lol::lol::lol::lol: Με ανέβασες κάπως... :lol::lol::lol:

Αφροοοο μάλλον ο φόρος είναι που σας έκοψαν..όχι επιδόματα..Αν και νομίζω ότι από 1/9 θα κοπούν από όλους αναδρομικά... :evil::evil:

Δημοσίευση

πως να μην μπουνε αυτοί με πορσε στους δημοτικούς αφού τις περισσότερες φορές μπαίνεις με σπρώξιμο :twisted:

Έχουμε δικό μας άνθρωπο ( καλό φίλο) σε ανώτατη θέση όσον αφορά τους παιδικούς στην πόλη και πέρυσι που μας πήρανε σε δημ. παιδικό σταθμό (άσχετα που δεν πήγαμε) η "αίτηση" μας έγινε μέσω τηλ :shock: και αφού είχε λήξει η προθεσμία. Φανταστείτε τι συμβαίνει γενικά :evil:

Δημοσίευση

Εγω σαε εχω πει και παλαιοτερα γιατι δεν χτυπαω και-προσπαθω- να μη φωναζω.

Δεν ειναι οτι το θεορω κακο, απρεπο κλπ..σας ειπα χεστηκα τι λεει ο καθε wannabe συγραφεας..

εγω ΔΕΝ μπορω να τον χτυπισω...ουτε μια μπατσα...μια φορα το εκανα και δεν μπορεσα να κοιμηθω ολη νυχτα.

Μερικες φορες το να φωναζεις ειναι αναποφευκτο...κυριως οταν τιθετε θεμα ασφαλειας του παιδιου..πχ σημερα ο Χριστοφορος στο φουρνο πηγε να βγει απο το μαγαζι στον κεντρικο δρομο..να με πηγε..ευτυχως ηρεμησα εγκαιρα αλλιωςμεχρι το σπιτι θα ουρλιαζα.

Γιατι μαρι "ψωναρα" που σε λεει η ψιλεγκο..αμα σου πει η Ιωαννα - και εχει και ολα τα προσοντα- οτι θελει να παει στο Harvard δε θα τη στειλεις;;;;;

Εγω παντως τον Χριστοφορο θα τον στειλω κιθαρα και Πολο...επισης σας εχω πει και παλαιοτερα γιατι.

Παντως πιστευω πως ταπαιδια μας ως ενα βαθμο τα κατευθυνουμε σε καποια θεματα.

Δημοσίευση

Ρε συ Γωγώ αρχικά αυτα που έγραψα τα έγραψα για χαβαλέ και στην πλάκα, όχι την αποψή μου για τη μητρότητα, αλλά τα πειράγματα, όμως μετά το τελευταίο σου μηνυμα σα να στεναχωρήθηκα.

Μου φάνηκε σα να απολογείσαι για πράγματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο την οικογένεια σου.

Δεν υπάρχει λόγος γι'αυτό. Είναι δικαίωμα και επιλογή σου πως θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου και δεν είναι υποχρεωτικό και να συμφωνούμε.

Εγώ σε συμπαθω και χαίρομαι πολύ που η Χ είναι φίλη με την Ι και που το ταλιμπανακι σου υποστηρίζει το δικό μου το μαμοθρεφτο στους τσακωμούς! :lol::lol::lol::mrgreen:

Επίσης όλο θέλω να στο πω κι όλο το ξεχνάω. Ο Γ σου είναι Κυριος με Κ κεφαλαίο. δε φτάνει που μας κατέβασε μέχρι το ύψος του ΟΑΚΑ, μας φώναξε ταξί και μας βοήθησε να επιβιβαστούμε, έβαλε και Σακη Ρουβα στην Χ που είναι φαν! :D

Τον ευχαριστουμε πάρα πολύ! :D

Επίσης ήθελα να σου πω οτι και εμείς τον ίδιο προβληματισμό έχουμε με τον Π. Αυτός θέλει κολυμβηση και εγώ μπαλέτο. Θα πάω αύριο να τη γράψω! :mrgreen:

Δημοσίευση

Κοριτσακια καλησπερα.

Αργυρω μου χρονια πολλα να χαιρεσαι την τσουπριτσα σου.Γερη και καλοτυχη!

Νατασσα μου(lovie) :( οπως ολες επαθα πλακα.Ευτυχως ηταν μονο υλικες ζημιες

αλλα δεν θελω να φανταζομαι το σοκ!

Κοριτσια δυστυχως μιλατε για παιδικους και δεν μπορω να συμμετασχω.΅

Εμεις εδω εχουμε εναν δημοσιο με 75 παιδια νκαι δυο δασκαλες :o

και ιδιωτικους με 400 ευρω!Οποτε δεν το σκεφτομαι καν.Κατευθειαν προνηπιο.

Περαστικα σε ολα τα νινακια!

Δημοσίευση

Σισσάκι :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ναι είναι ΚΥΡΙΟΣ το μανάρι μου...Με κάτι τέτοια με έριξε...Τι νόμιζες;;;εμφανισιακά δεν ήταν καθόλου του γούστου μου... :?:?:?:shock::shock::shock: Μου άρεσαν οι ψηλοί, μελχρνοί, γεροδεμένοι με baby face και αυτός ήταν ξανθομπαμπουρας, μικροκαμωμένος, μινιατούρας.... :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Αλλά με το μπλα μπλα του, τους τρόπους του, το χιούμορ του και το μυαλό του με τύλιξε ο μπαγασας.... 8-)8-)8-)8-)

Βίκυ ποτέ δε φαντασιώθηκα κανενα τέτοιο άντρα.... :roll::roll::roll: Λες να έχω πρόβλημα;;;;; :lol::lol::lol:

Ποντικάκι πες τις τιμές που παίζουν γιατί κι εγώ τέτοιες έβρισκα και κατέληξα σε κολεγιο-παιδικό όπως λένε εδώ οι χαζοβιόλες μέσω ΕΣΠΑ... :roll::roll::roll: Αυτό έλεγα...Στην κηφισιά που μένουν όλοι οι πάμπλουτοι και πάνε όλα τα πλουσιόπαιδα σιγά μην έχουν άλλοι χαμηλότερο εισόδημα από εμάς... ;);):lol::lol:

Χρύσα μωρή έχεις μουρλαθεί;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol: Που να τα βρω μωρή τα λεφτά για να τη στειλω στο harvard;;;;; :crazy::crazy::crazy::crazy: Να πάω να κάνω πιάτσα στη Συγγρού;;;; [smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif]=))=))=))

Δημοσίευση

Εμενα παλι ο Αλεξ βλεπω να γινεται...κρατουμενος!!!!! ε μα τετοιο αλητακι δε θα τη γλιτωσει!!!!!! :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Μωρη Γωγω αυτο ειπα κι εγω οτι πας την Ιω εκει γιατι δε πληρωνεις! ;) κι εγω αν μπορουσα θα τον πηγαινα,αλλα δε θα του φοραγα στολη(ειπαμε κολλημενη με τη μπαλα)!!!! :P

Εγω παντως δε ξαναδιαβαζω ουτε ψυχολογιες,ουτε τιποτα!!!! κι αν μπορουσα να βγαλω κι απο τον εγκεφαλο μου ολα αυτα που ξερω θα το κανα και θα πηγαινα μονο βαση ενστικτου!!!! κι αυτο γιατι ο Αλεξ με εχει στειλει αδιαβαστη!!!! :? και νομιζω οτι θα αφησω τις δημοκρατικες και παιδαγωγικες μεθοδους και θα αρχισω να το δερνω και να το φοβεριζω με παλιατζιδες,μπαμπουλες κτλ και να το κλειδωνω στο δωματιο του!!!!! Εγω τιποτα δεν επαθα μια χαρα ειμαι που μεγαλωσα ετσι!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Πλακα κανω αλλα σημερα με εφτασε στο αμην παλι και ο εγκεφαλος μου εχει παρει αναποδες στροφες!!!! :twisted::?

Αφρο παω να δω τι εγραψες...

Δημοσίευση

Τόνι το ξέρω μωρό μου ότι κι εσύ αυτό είπες..... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Η στολή πάντα μου άρεσε σαν ιδέα για τον "πονοκέφαλο" τι θα φορέσει κάθε μέρα..γιατί η κόρη η δικιά μου, η κοκέτα μου, δεν μπορεί να φοράει κάθε μέρα τα ίδια ρούχα.... :lol::lol::lol::lol::lol: Βέβαια, μπορεί να τη βαρεθώ και τη στολή, αλλά από ότι είπε η διευθύντρια του παιδικού, ναι μεν αυτοί προτιμούν τη στολή, αλλά μπορούν να φοράνε και δικά τους ρούχα... ;););););)

Επίσης, έχω να σου πω ότι την ιστορία με τον παλιατζή την είχε ξεκινήσειη μάνα μου και η πεθερά μου, τη συνέχισα κι εγώ, γιατί έπιανε...Τώρα όμως δεν πιάνει..Λέει "Φύγε παλιατζή...Θα πάρω την κααμπίνα και θα σε κοτωσω..." :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Αλλά βρήκαμε άλλον τώρα που φοβαται.... :D:D:D:D Δεν ξέρω αν έχεις δει μια διαφημιση του 11880 με κάτι τύπους χοντρούς με μακριά μούσια και κοτσίδες...Όποτε τους βλέπει, τρέχει στην αγκαλιά μου..τους λέει "πένηντες"..οπότε προς το παρόν έχουμε τους πένηντες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ πάλο ποτέ δεν έχω διαβάσει ψυχολόγους κλπ...Βάσει ενστίκτου λειτουργώ... :?:?

Δημοσίευση

τι κανετε?δε διαβασα....

σημερα σχεδον ολη μερα ημουν εξω...

κ δε εδωσα στο παντελη να φαει :oops::oops::oops: ε μωρε να ναι καλα το γαλα :lol::lol::lol::lol:

να πω μονο χρονια πολλα στη ρεα μας..οτι επιθυμει...να ειναι ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ..κ να μεινει ετσαι τσαχπινα που ειναι :x:x:x [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif]

Δημοσίευση

Γωγώ καλά έκανες! Είδα και γω που πήρα τον ψηλό, ξανθό, γαλανοματι με τους κοιλιακους πέτρα και τον ωραίο κώλο! Κατήντησα παντρεμένη με ένα... ελαφρώς γεματούλη που λεει και η ψηλέγκω! :lol::lol:

Τόνια ούτε εγώ διαβάζω, το έχω ξαναπει. Κάνω ο,τι θεωρλω εγώ σωστο βάσει ενστίκτου. :roll: ενταξει κάποια πράγματα τα διαβάζω για να είμαι ακριβής. :oops:

Δημοσίευση

Γωγώ να σε ρωτησω λίγο.. στα προηγ. μηνύματα έγραψες "όλες" και για όλες σας τα λέω κλπ κλπ

αλλά τελικά τι και τα λόγια ποιανής σε πείραξαν πιο πολύ και σε έκαναν να νιώθεις έτσι όπως έγραψες?

Γιατί από το απόγευμα διαβάζω τις δημοσιεύσεις μου και θα ήθελα να ξέρω αν εγώ παρεξηγήθηκα τελικά.

Επίσης αυτό που έγραψα με τον παιδικό δεν σας έκανε καμια εντύπωση ε?? :?:?:?:?:roll::roll:

Δημοσίευση

Μόνο εγώ δεν συγκινούμαι και δεν πονάει η ψυχή μου όταν ακούω ότι ένα μωράκι 20 μηνών που πάει παιδικό κλαίει και θέλει τη μαμά του;;;;

Δεν αναφέρεσαι προσωπικά αλλά αυτό κάνει ¨κούκου¨ από μόνο του :P

Το θέμα με τη Μαρκέλλα το κατάλαβες τελείως λάθος... Το πρόβλημα δεν ήταν ότι έκλαιγε/κλαίει. Αυτό είναι φυσιολογκό κι αναμενόμενο για ένα παιδί της ηλικίας της... Το πρόβλημα ήταν ότι όλο αυτό τη στρέσαρε τόσο πολύ που άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό η συμπεριφορά της και εκτός σταθμού. Σταμάτησε να τρώει, να κοιμάται και κόλλησε πάλι πάνω μου σα νεογέννητο. Γιαυτό και αν συνεχιζόταν -που από ότι φαίνεται ευτυχως δε...- θα τη σταματούσα...και όχι για να εξαρτάται απόλυτα από μένα αλλά για το ακριβώς αντίθετο...

Μόνο εγώ πιστεύω ότι κάνοντας όλα τα παραπάνω καλύπτεις ΜΟΝΟ δικές σου ανάγκες και κάνεις ένα παιδί που θέλεις ΕΣΥ να είναι κολλημένο πάνω σου και να εξαρτάται απόλυτα από σενα;;;;

Πραγματικά με πειράζουν πολύ αυτά που λες και απορώ που δεν τα έχει σχολιάσει καμία άλλη. Μάλλον μόνο εγώ ένιωσα ότι αναφέρεσαι σε μένα αλλά ίσως και να είναι λόγο κακής διάθεσης γιαυτό και δε θα δώσω συνέχεια...

Μόνο να πω ότι νούμερο ένα στόχος μου είναι να γίνει το παιδί μου ανεξάρτητο! Να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι μόλις ενηλικιωθεί, να γυρίσει τον κόσμο και να μου στέλνει καρτποστάλ και φωτογραφίες.

Τεσπα...όλες το ίδιο θέλουμε απλά πιστεύουμε σε διαφορετικές μεθόδους...

Σκεφτείτε όμως ότι στην Ελλάδα μέχρι και η δική μας γενιά μεγάλωσε με τη νοοτροπία του στυλ "ας κλάψει και λίγο, ας φάει και καμια μπάτσα" και μόνο ανεξάρτητοι ενήλικες δεν έχουν βγει :? ειδικά οι άντρες οι οποίοι ειναι ως επί το πλέιστον μαμάκηδες...

Μήως λοιπόν αυτή η μέθοδος δεν "πιάνει"?

Α! Καφέ κι εγώ προτιμώ να τον πίνω "σκέτο"... Χωρίς Μαρκέλλα δηλαδή :P

Αλλά για το χτύπημα είμαι κάθετη. Κι εγώ έχω χτυπήσει το χέρι της Μαρκέλλας και την έχω τραβολογήσει και τσιπήσει αλλά δε μπορώ να το απενεχοποιήσω κι όλας. Είναι πολύ άσχημο όταν συμβαίνει και τσαντίζομαι πάρα πολύ με τον εαυτο μου όταν ξεφεύγω τοσο... Στους άντρες μας θα ρίχναμε καμια μπάτσα? Θα τους χτυπούσαμε το χέρι? Θα μας άρεσε αν το έκαναν αυτοί σε μας? Γιατί στα παιδάκια να "επιτρέπεται"? Και δεν είναι για τα ψυχολογικά και μ@λ@κίες....Δεν πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργηθούν ψυχολογικά σε ένα παιδί με μεμονομένα περιστατικά. Είναι όμως έλειψη σεβασμού... Επίσης αν εσύ χτυπήσεις το παιδί σου, το παιδί πιο εύκολα θα χτυπήσει και αυτό... Και πιο εύκολα θα δεχτεί το ξύλο και αργότερα στη ζωή του. Και πιο εύκολα θα χτυπήσει κι αυτό τα παιδιά του ως γονιός.

Πάντως εδώ δεν έχω δει ποτέ γονιό ούτε να φωνάζει, ούτε καν να τραβολογάει το παιδί του... Δεν ξέρω αν είναι τέρατα ψυχραιμίας όταν είναι έξω και στο σπίτι γίνεται χαμός αλλά δε νομίζω. Άλλη κουλτούρα...

Δημοσίευση

Χιονάτηηηηηηηη τρελή εισαι;;;;;;; :o:o:o:o Ρε τρελοκομείο εγώ χθες δεν έλεγα για σενα ότι είσαι απίστευτα υπομονετική, υπόδειγμα μάνας που ανταποκρίνεσαι άμεσα στις ανάγκες του παιδιού;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

εγώ αρχικά διαφώνησα με τις προτροπές να τη σταματήσεις από τον παιδικό επειδή κλαίει και ως γνωστό φασιστομουτρο που είμαι, είπα ότι διαφωνώ οριζωντίως, καθέτως και διαγώνια και έλεγα ότι θα συνηθίσει... :roll::roll::roll: Ίσως τις ίδιες αντιδράσεις να έχει και η δική μου σε λίγες μέρες...

Και δεν αναφέρθηκα μόνο σε αυτό το περιστατικό..και στο θέμα με το δικό μου παιδικό αναφέρθηκα και σε άλλα άσχετα πράγματα που έχω διαβάσει και με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό....

Εγώ είχα μια μάνα πάααρα πολύ αυστηρή που με άφηνε να κλαίω, με έδερνε, αλλά συνάμα ήταν κολλητή μου...Ποτέ δεν έδειξαν να μη με εμπιστεύονται ούτε εκείνη ούτε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου και ποτέ δεν τους πρόδωσα...

Και βγήκα πάααααρα πολύ ανεξάρτητη....Τουλάχιστον έτσι πιστεύω..

Σε αυτό που λες για την ανεξαρτησία, εσύ νιώθεις την αναγκη να τρέξεις κοντά στη μαρκέλλα όταν εκείνη κλαίει...Αν η Μαρκέλλα δεν κοιμηθεί μαζί σου και κλάψει λίγο τι θα πάθει;;;;Παράδειγμα σου φέρνω..Δε λέω για σενα συγκεκριμένα..Απλώς σου εξηγώ ότι αυτή είναι δική μας ανάγκη και όχι των παιδιών....Γνώμη μου....Κι εγώ κάνω πάρα πολλά τέτοια "λάθη" με την μπέμπα που την θηλάζω....Και ώρες ώρες κατηγορώ τον εαυτό μου γι'αυτό...Γιατί να την κοιμίσω με το στήθος όταν είναι ανήσυχη;;;Γιατί να την παίρνω συνέχεια αγκαλιά όταν κλαίει;;;Κατάλαβες τι θέλω να πω....;;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Γειααααααααααααααααααααα!!

Από το απόγευμα ανοιχτό κια τώρα έκατσα να γράψω......

Έχω βάλει 5 πλυντήρια και συνεχίζω ο Τζονι Γουόκερ.

Ευτυχώς κοιμήθηκαν οι μικρές από νωρίς και έκανα τις δουλειές μου τώρα με τη δροσία.

Από διάθεση δεν είμαι και στα χαι μου αλλά θα συνέλθω. Χθες βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Μ'έπιασε η παράνοια 'τί θα γινόταν ,αν' κλπ κλπ και τα 'χασα. Αφήστε...

Τέσπα...

Εγώ κάπου χάθηκα στις σελίδες και δεν κατάλαβα πως προέκυψε τί.

Θέλω μόνο να πω πως δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε σε όλα. Όπως επίσης είναι δυνατόν να είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι και να μεγαλώνουμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο τα παιδιά μας. Οι επιλογές μας θα 'φανούν' στο μέλλον.

Μάλλον κουλαμάρες λέω ε;;;;;;;

Σόρρυ αλλά δεν...

Επίσης καφέ και γω θα ήθελα να πίνω με την ησυχία μου που και που!!!!!!!

Μάγδα γυρίσατε;;; Πότε;;; Έχει θέμε η Μ με τον παιδικό;

Έμαθα πως η φιλενάδα σου έκανε ένα τουρ το γύρο του ποδιού με το στανιό!!! :lol::lol::lol:

Σισσάκι πόσο καιρό έχω να σε 'δώ';;;;

Μου λείψατε σκατούλες!!!

Μαρία να σκουπίζω την Ε το ανέχομαι αλλά να έχω να σκουπίσω 2 πασαλειμμένους κώλους δε θα το αντέξω! Κουράγιο μάνα!! :lol::lol::lol:

Θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που είσαι καλέεεεεεεε;;;;

Α να σας πω και το δικό μας κουφό!!!

Έχουμε δικό μας βίντεοκλάμπ και η Ε δεν έχει δει ποτέ μα ποτέ DVD. :shock::shock::shock:

Πάω να ανεβάσω φωτο στην ομάδα

Μαρή Γωγώ μπας και είσαι διχασμένη προσωπικότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αχ τι γαιδούρα που είμαι...................

Αργυρούλα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη γερή και ευτυχιμσμένη να ναι πάντα!!!!

ΚΑαααααα και να σας τρελάινει με τις αταξίες τις!!!

Δημοσίευση

Μαρία να σκουπίζω την Ε το ανέχομαι αλλά να έχω να σκουπίσω 2 πασαλειμμένους κώλους δε θα το αντέξω! Κουράγιο μάνα!! :lol::lol: :lol

έρχεται και η σειρά σου !!! :D:D:D:D

Τα κορίτσια μου όμως δεν είναι αχάριστα

Όταν με βλέπουν ότι πάω τουαλέτα τρέχουν γρήγορα μαζί μου

κόβουν από ένα κομμάτι χαρτί υγείας και περιμένουν :lol::lol::lol:

"μαμά τελείωθεθ?? εντάκθει?? να θε κουπήθω??" φωνάζει η Φ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!!

σημερα πηγαμε αγγελικη!!! αχ με ξεαγχωσε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ!! πολυ την αγαπαω αυτη τη γυναικα!!!! εχει κανει μια τελεια κοιλιτσα κ θελει τοοοσο πολυ να γινουμε συμπεθερες!! :lol::lol::lol:

ο μικρος ειναι 758γρ εχει μαγουλακια, φατσα δεν ειδαμε, μονο προφιλ κ πιπιλουσε το δαχτυλο του!! ηταν τελειος!! καναμε κ ντοπλερ, οι αρτηριες ηταν μια χαρα, μου ειπε μπραβο που εβαλα μονο 4 κιλα κ πως η καμπυλη ηταν φυσιολογικη, απλα αν νιωθω εγω καπως ψυχολογικα να μην τρωω γλυκα!

συζητησαμε κ για τις κλινικες, μαλλον θα βαλω ξεχωριστο θεμα στο φορουμ για να το δειτε ολες, εχω αποριες

ρε τζου αληθεια δε σας πηραν????? ελα ρε πολυ στεναχωρεθηκα..

επισης περαστικα στον μικρο κ σε σενα!

κ η βενι-φιλιππος ειναι αρρωστοι

γωγω μη λες βλακειες, ολοι εχουμε διαφορετικες αποψεις, αλιμονο αν συμφωνουσαμε σε ολα..

ο καθενας κρινει κ πραττει αναλογα με τα βιωματα του, ασχετα το τι επιλεγει να κανει η καθεμια μας με το παιδι της το θεμα ειναι να μην κρινεις τον αλλο. ειναι κ θεμα τροπου ζωης, μην τα ξεχνας αυτα

αυτες οι "αντιπαραθεσεις" δεν εχουν νοημα, η καθεμια κανει οτι θεωρει σωστο κ ταιριαζει σε αυτη κ την οικογενεια της, δεν υπαρχει λογος να απολογειται καμια για αυτο..

αυτο που εγω θεωρω σωστο μπορει καποια αλλη να το θεωρει "λαθος" η μη αποδεκτο για τη δικη της οικογενεια κ τον τροπο που θελει να ζησει κ να μεγαλωσει τα παιδια της.

εμας πχ ο αναστασης ακομα σηκωνεται τα βραδια κ ερχεται κ κοιμαται μαζι μας

χωνεται αναμεσα σας, χαιδευει τα μαλλια μου κ τον τολη κ κοιμαται

κ εμεις καθομαστε κ τον χαζευουμε (ααααααααν ξυπνησουμε) δεν τον βαζουμε πισω στο κρεβατι του

αυτο καποια αλλη μπορει να το θεωρει εγκληματικο, εμας ομως μας αρεσει

κ εγω το ξυλο το θεωρω λαθος, για τους λογους που ειπαν κ τα κοριτσια πιο πανω.. αλλα δε θα κατακρινω καμια κ κανεναν που το χρησιμοποιει, εκτος φυσικα αν βγαινει εκτος οριων

τεσπα θελω να γραψω πολλα κ τα λεω οπως παντα ασυναρτητα..

θουλαρααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen:

χρινια πολλα στη ρεα!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενη κ γεματη χαμογελα!

σισσιω γουελκαμ μπακ!

τονια μωρε παλι στον υπνο μου σε ειδα! απα πα πα!!

αναστασι δοκιμασε να παρεις καθισματακι!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...