Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρύσα επειγόντως κα΄νε επεξεργασία και πάτα έντερ γιατί αλλιώς πολύ δύσκολα διαβάζουμε.....

Μάγδα θα συνηθίσει μωρέ η καημενούλα, είναι μικρούλα ρε γμτ ..... και γλυκούλα και ομορφούλα με ωραία ματάκια :x

μήπως αν κάθεται πιο πολύ εσύ ή ο άνρας μου μαζί της στον παιδικό?...της έχετε εξηγήσει, υποθέτω, τι είναι το σχολείο καιγιατί πάει εκεί!!!

ε'υχομαι γρήγορα να προσαρμοσθεί και να μην χρειασθεί μήνας!!!

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενάκι ήθελα και εγώ να πάρω αυτό που λες αλλά τα παιδιά πάνε και τα πειράζουν όλα με αποτέλεσμα να μην έχω τίποτα στην λεκάνη....είχα ένα άλλο και βλέπω τα χέρια της Ρ. γεμάτα με αυτό, οπότε τα κατήργησα!!!

δυσκολεύομαι πολύ με το ξεχειλωμένο, ούτε φατσούλες δεν μπορώ να βάλω!!!!

μήπως είναι μόνο σε μένα?

Δημοσίευση

Πόσο λέτε να κρατήσει? Δεν έχω υπομονή πλέον να το αντιμετωπίσω όλο αυτό....ειδικά τον ύπνο...

Μαγδα μου..πολυ στενοχωρηθηκα ρε :(:(:(

Πραγματικα κριμα ειναι..

δε ξερω να σου πω..δεν εχω πειρα..

δεν υπαρχει τροπος να μην παει;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Παναγιώτα στην Έλενα λέω εδώ κι ένα μήνα συνέχεια για το παιδικό και φαίνεται ενθουσιαμενη.

Στην αρχή βέβαια ζητούσε να πάει στο ίδιο σχολείο με τον Μιχάλη αλλά της εξήγησα ότι δεν γίνεται αλλά θα πηγαίνουν στο ίδιο σε 2 χρόνια :roll::roll:

Τις τελευταίες μέρες κάθε πρωϊ που την ξυπνάω με ρωτάει πότε θα πάει σχολείο........

μου λέει ότι θέλει να παίζει με πιτιλίνες (πλαστελίνες) και να κάνει τούνια (κούνια) μπέλα

περιμένω να δώ και το απόγευμα την αντίδρασή της...........

Χρύσα πόσες ώρες θα πηγαίνει στην αρχή για προσαρμογή?

Μάγδα ο Μιχάλης που πήγε 1η φορά παιδικό 18μηνών έκανε 2 βδομάδες να συνηθίσει. Την 1η έκλαιγε με μαύρο δάκρυ σχεδόν και τις 2 ώρες που ήταν εκεί, την 2η έκλαιγε μόνο για κανένα δεκάλεπτο το πρωϊ και την 3η εβδομάδα δεν έκλαιγε καθόλου. Αλλά η δασκάλα του μου είχε πεί ότι εντάχθηκε πλήρως και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες λίγο πριν τα Χριστούγεννα ;) μετά από 2 μήνες δηλαδή.

Μα είδατε να πάρω κρεβάτι που δεν μιλάει? :lol::lol::lol::lol: Εγώ φταίω πάντως για την χαζή ερώτηση γιατί όλο το απόγευμα της έλεγα το κρεβάτι σε ψάχνει και σε περιμένει να πάς το βράδυ να κοιμηθείτε αγκαλίτσα :oops::oops::oops::oops:

Άφρο τι έγινε με το περιστέρι? ελπίζω να μην γεμίσει κουτσουλιές............

Βίκυ στην Μ-Ι το είπατε?

Δημοσίευση
Μαγδα μου......δεν υπαρχει τροπος να μην παει;;; :roll::roll::roll:

και εγώ αυτό θα έλεγα, αν μπορείτε να το κανονίσετε κάπως με τις δουλειές σας.....κρίμα είναι η καημενούλα

του χρόνου καλύτερα θα είναι .......

γιατί ταλαιπωρείται και στο σπίτι!!!! :(

Δημοσίευση

Μαγδα ο Χριστοφορος εκανε ετσι...πωπω τι μου θυμησες!!!

Γωγω να ζησετε..να μη τσακωνεστε,και να ειστε παντα ετσι αγαπημενοι σαν τασαλιγκαρια...χαχαχα..κυκνους ηθελα να πω

Νατασα πρωτη μερα 1 ωρα,μετα 2 κλπ πεμπτη-παρασκευη θα κατσει μεχρι τις 2

Λεναρα χαλαρα με το ζαχαρο...περιμενε τι θα σου πει η Αγγελικη

Βικυ σοβαρα;;;...αντε ρε συ!!!!!!!

Καλα αποτελεσματα με την αυχενικη.

Λενακι πως τα πατε με τις στερεες;;;;;

Δημοσίευση

Νατασούλα η συμπεριφορά του Μιχάλη είχε αλλάξει και στο σπίτι κατά την προσαρμογή?

Ουφ... :(

Λέω να περιμένω μία εβδομάδα κι αν δω ότι δεν πάει καλά να προσπαθήσω να βρω μια άλλη λύση. Αν και είναι δύσκολο να μη πάει καθόλου... Θα χάσω το ποστ-ντοκ μου...Αλλά δε μπορώ να την τρελλάνω κι όλας.

Λέτε να της κάνει κακό η φάση αυτή? Είναι πολύ άλλη μια εβδομαδα με κλάμματα κτλ?

Γμτ...προσπαθείς 20 μήνες να δημιουργήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί σου, να την κάνεις να νιώσει ασφαλής, να αυτονομηθεί σιγά σιγά μόνη της, να φάει, να κοιμηθεί και με μια εβδομάδα παιδικό σταθμό γ@μιούνται όλα :evil:

Χρύσα γιαυτό σταματήσατε?

Δεν κανονίζουμε να τα παρατήσουμε όλα να πάμε διακοπές ολ ινκλούσιβ ΤΩΡΑ?

Δημοσίευση

Ας πω και τίποτα άλλο...

Γιορτάζει ο Άλεξ της Τόνιας???

Χρόνια του πολλά του σκανταλιάρη! Εγώ θα ευχηθώ να είναι πάντα έτσι ζωηρός και ζωντανός και καθόλου ήσυχος :P

Μόνο να τρως λίγο παραπάνω Άλεξ μου ε? :x Μην τη σκάσεις τη μάνα σου τελείως :P

Και ποιός άλλος...

Α! Γωγώ! Να ζήσετε βρε! Ερωτευμένα πιγκουινάκια για πάντα :x

Βίκυ έχει κι η μαμά μου χασιμότο... Σε επηρεάζει στη διάθεση? Όταν η μαμά μου έχει νεύρα στο χασιμότο το ρίχνουμε πάντως :lol:

Δημοσίευση

αχ κοριτσια αχ μολις εκανα απολυμανση στην κουνια απο τις κουτσουλιες και εβαλα για υπνο τον Μ και τρωω κατι και αλλαξα το μωρο .

ειχα και τον Μ να φοβατε το περιστερι και τον δικο μου φοβο μην μου ορμησει σαν την ταινια "τα πουλια " :lol::lol::lol:

ειπα στον Μ οτι το περιστερι εχασε τον δρομο του και δεν μπορει να παει σπιτι του και θα περιμενουμε τον μπαμπα να του δειξει τον δρομο ;) περιμενε πως και πως τον μπαμπα και με το που μπηκε στο σπιτι (ψωμι ειχε παει να παρει) αρχισε και το ελεγε :lol::lol::lol::lol::lol: ο Κ το επιασε με μια πετσετα του το εδειξε και το ελευθερωσαν στο μπαλκονι για να παει σπιτι του ...χαρικε πολυ ο Μ :D

χρονια πολλα για χθες στην Αννυ ,ειδα τις φωτο ειναι κουκλα .

χρονια πολλα στον Αλεξανδρο

χρονια πολλα στην γωγω για την επετειο .

καλυτερη αρχη στην μαρκελα .

αργυρο ...καλο κουραγιο ...

ξεχασα κατι ?

Δημοσίευση

μαγδουλα οχι..αρρωστενε συνεχεια.

Αλλα αυτα ηταν και λιγο ψυχοσωματικα. Καποια παιδια μου ειχε πει τοτε η παιδιατρος, οταν δεν ειναι καλα ψυχολογικα, ειναι αυαισθητα σε διαφορες λοιμωξεις. Οποτε και εγω τον σταματησα. Φετος θα δουμε

Δημοσίευση

Μάγδα στο σπίτι απότι θυμάμαι δεν είχαμε ιδιαίτερη αλλαγή, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι είχε κολλήσει περισσότερο πάνω μου.

Στην 1η συνάντηση που είχαμε στο παιδικό μας είχαν πεί ότι σε αυτήν την ηλικία τα περισσότερα παιδιά χρειάζονται γύρω στον μήνα για να προσαρμοστούν γιαυτό και στην αρχή είναι πολύ χαλαρά τα πράγματα δεν τους πιέζουν για τίποτα και ιδίως για το φαγητό και προσπαθούν απλά να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους.

Εκεί τί σας λένε οι δασκάλες?

Δημοσίευση

Αφροδίτη έχεις πουλοφοβία? :roll:

Μάγδα κρίμα μωρέ η Μαρκελίτσα..στενοχωριέσαι κι εσύ..προσπαθήστε να βρείτε την καλύτερη λύση γι'αυτή και ας πάει πίσω και κάτι. Να είναι χαρούμενη μωρέ :?:?

Τόνια χρόνια πολλά στον Άλεξ! Να τον χαίρεσαι!

Γωγώ και εσείς πάντα ευτυχισμένοι!

Δημοσίευση

Αφρο τωρα ολα καλα με το πουλι!

τι κριμα για τη μαρκελιτσα!

αχ αν μπορειτ να κανετε κατι με τη δουλεια σας θα ειναι καλυτερα!

δεν ειναι ολα τα παιδια ετοιμα στην ιδια ηλικια ρε γμτ!

Νατασουλα...το εχουμε πει αλλα οχι στα πολυ σοβαρα γιατι θα το ματυρησει σε ολους!

αλλα κατα διαστηματα οταν τη μαλωνω λεει:

"το μωρο στη κοιλια σου ειναι πιο ησιχο απο εμενα?"

" ναι αλλα εκεινοε ιναι στην κοιλια για αυτο δεν ζωγραφηζει τν τηλεοραση"

και κατι τετοια κουκλα!

χθες ηθελε παρεα στο δωματιο τς και ζητουσε να το βγαλω απο την κοιλια ν ακοιμηθουν μαζι!

εχω αγχος για την αυχενικη!

Δημοσίευση

Μόλις κατάφερα να σας διαβάσω.... :shock::shock::shock::shock:

Καλά Άρτζι και Παναγιώτα σοβαρά το λέτε για τη Μαρκέλα να σταματήσει τον παιδικό, να βρουν άλλη λύση;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:? Είναι δυνατόν να κάνει ό,τι θέλει ένα 2χρονο;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Ναι, είναι τεράστια η αλλαγή, ναι θέλει χρόνο να προσαρμοστεί, αλλά μέχρι εκεί...Όχι να σταματήσει τον παιδικό επειδή κλαίει....Δεν είναι λύση αυτή..Θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί, κάποια στιγμή θα συνηθίσει...Θα της αρέσει... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δε γίνεται να είναι συνέχεια με τη μαμά και τον μπαμπά..Τόσα παιδάκια εχει εκεί, θα κάνει παρέες, φίλους. θα της αρέσει...

Μαγδα μου ελπιζω να μη με παρεξηγήσεις, αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με το να τη σταματήσεις από τον παιδικό...Δηλαδή θα είναι καλύτερα να σου τα κάνει αυτά όταν θα μπει στην υποχρεωτική εκπαίδευση και θα χάνει πολύτιμες ώρες μαθήματος;;;; :roll::roll::roll:

Επανερχομαι σε λίγο..Σχολίασα πρώτα αυτό γιατί μου έκαναν τρομερή εντύπωση οι απαντήσεις σας... :?:?:?

Δημοσίευση

καλησπερα!!

δεν εχω ωρα.. τα λεω στα γρηγορα

αυριο εχω γιατρο, θα δω τι θα μου πει η αγγελικη, εννοειται οτι μονη μου την εβγαλα τη διαγνωση

αλλα απο τιμες που εβλεπα στο ιντερνετ ειδα οτι ειμαι στα ορια

εκανα 75 μλ γλυκοζης πρωτη ληψη νηστικη 85 (αν θυμαμαι καλα)

στα 60λ 160

στα 120λ 140

τονια να χαιρεσαι το παλικαρι σου

αφρο κριμα που δεν προλαβα να σε γνωρισω

βικυ ολα καλα θα πανε με την αυχενικη!

μαγδα ειναι αρχη ακομα μωρε, μη στεναχωριεσαι

σας φιλω

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!! :D:D:D

Καλά ρε πόσα γράψατε απο το Σάββατο που σας διάβασα τελευταία φορά!!! :twisted::twisted:

Μαζέψαμε και μεις τους... πωπούς μας στην Αθήνα! :lol:

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!! :D:D:D:x:x:x

Τα περάσαμε... συμπαθητικά...! :roll: Θα σας τα πω στο πράιβετ!

ΤΟΝΙΑΑΑΑΑ Να σας ζήσει η νεοφώτιστη Ανδριάννα! :x:x:x Αλήθεια πώς τη φωνάζετε;

Επίσης να σου ζήσει και ο Άλεξ! Πολύχρονος να είναι!

Γωγώ έχεις επέτειο;; Κάπου το έγραψες, αλλά μάλλον το έχασα το ποστ! Να ζήσετε και να ευτυχείτε πάντα! :x

ΑΝΑΣΤΑΣΙΙΙΙΙ να χαίρεσαι το μικρό σου μοντελάκι!! Χίλια καλά να πέσουν πάνω της! Φάγατε καλά;;;; :lol::lol::lol: Απο τις φωτογραφίες φαίνεται οτι περάσατε σούπερ!

Παναγιώτα μου άρεσαν οι μπομπονιέρες, θέλω το μπισκότο να είναι μεγάλο! Κοίτα μην τσιγγουνευτείς! :lol::lol::mrgreen:

Μαράκι τέλειο το φόρεμα, πολύ με άρεσε! Κοίτα να μας ενημερώσεις ε! :geek:

Ερη είναι καλύτερο το παιδί; Εσύ πως είσαι;; Καλά οι πατουσοαυγοφετίτσες είναι τέλειες ρε!! :D

Λουκία παιδί μου είμαι και γω φαν της χλωρίνης! Πώς θα γίνει δηλαδή; Αν δε μου μυρίζει χλωρίνη δε μπορώ!Νομίζω οτι τίποτα δεν είναι καθαρό! :mrgreen::oops:

Νατασσουλα με γεια το κρεβάτι σας!

Μαγδα υπομονή ρε συ με τον παιδικό, θα χρειαστεί και μια περίοδος προσαρμογής. Θεωρώ πως θα συνηθίσει, δεν πιστεύω πως θα της δημιουργηθεί κάποιο ψυχολογικο, ωστοσο κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό... τί να πω... Να ακολουθήσεις το ένστικτό σου!

Χρυσάκι πως τα πας εσύ με τη λοχεία, κάλα είσαι τώρα με τα... εντερικά σου; :oops: Αλήθεια τωρα και μιλάω σοβαρα, θα κανονίσεις κανα όλ ινκλούσιβν; Αν ναι θα πάρω μέρος! :D

Άργι υπομονή με τα πεθερικά! Καλή δυναμη! :mrgreen:

Μιτσάκι μου καλως ήρθες και συ! Μακάρι να έφτιαξε το ωράριο του μικροβίου σου απο δω και στο εξής!

Λένα, Λενάκι, Θουλη, Βίκυ, Άφρο τα φιλιά μου!!

Ποια ξεχνάω;;; Τα φιλιά μου σε όλες! Θα επανέλθω! :x

Δημοσίευση

επειδή ήρθαν τα πεθερικά και δεν μπορώ ν αγράψω, να απαντήσω μόνο στην Γωγώ:

1ον. δεν είναι 2 ετών ακόμη

2ον. αν βλέπω ότι το παιδί μου, δεν το κάνει επίτηδες, και έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα και δεδομένου ότι υπάρχει κάποια άλλη λύση π.χ. κα΄ποιος κανονισμός με τις δουλειές, γιατί να μην αρχίσει αργότερα τον παιδικό? γιατί να ταλαιπωρείται? αν και λέω αν υπάρχει και άλλη λύση?

αν δεν υπάρχει, απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το παιδί υποχρεωτικά θα το συνηθίσει........θα ήθελες εσύ η Ιω ή η Δημητρούλα σου ( :lol::lol: ) να κλαίει, να μην τρώει, να μην κοιμάται και γενικά να έχει αλλάξει συμπεριφορά προς το χειρότερο?

δεν θα έψαχνες για άλλη λυση?

Δημοσίευση

"πουλοφοβια" ακουω!!!!!!!! :lol::lol::lol: Μαρια μηπως εννοεις διαφορετικου ειδους ¨πουλια"? :lol::lol::P:P:P Εγω ισως εχω! =))=))=))=)) Μονη μου γελαω παλι!

Ξανα γεια!

Μαγδουλα μου λυπαμαι που κλαιει το Μαρκελλινι μας... :(:( Οχι πως δεν το περιμενα-να πω την αληθεια...Εδω κλαινε αλλα κ αλλα που τα μεγαλωσε η γειτονια(δλδ ειναι συνεχεια απο εδω κ απο εκει)...Η Μ ειναι τοσο δεμενη με εσενα αντε κ τον μπαμπα της... :(:(

Κοιτα δεν ειμαι κ σιγουρη εννοειται,αλλα δε νομιζω οτι σκεφτεται πως προδωσες την εμπιστοσυνη της επειδη την πηγες παιδικο!μαλλον ειναι πιο απλα τα πραγματα στο ξανθο κεφαλακι της..Δλδ "θελω να παιζω με τη μαμα μου...δεν ειναι εδω...Μπουχουουου!"...Ισως βεβαια κ να κανω λαθος...Ψαξε καμια επιστημον.μελετη,ρωτα ονλαιν κανενα παιδιατρο ή παιδοψυχολογο για τον οποιο εχεις καλη αποψη και βλεπουμε!Ε? :?:? Παντως Χρειαζεται χρονος...Κ υπομονη κ γερα νευρα ΑΝ επιμεινετε κ συνεχισει κανονικα την προσαρμογη...Τουλαχιστον ετσι ηταν σε οσα παιδακια ξερω που πηγαν...

Βικυ στην Μ-Ι προτεινεις εσυ να θηλασει ή μονο οταν σου ζηταει μονη της?

ΤΟΝΙΑΑΑΑΑ!Να τον χαιρεσαι τον τρελλοτζουτζουκο σου!!!!!! :D:D:D:D Θα προσπαθησω να σου τηλ απογευμα!

Μαλλον γιορταζει κ η αδερφη της Θουλης?Να την χαιρεστε φιλη μου!

Νατασουλα μπραβο για τον υπνο σας!Κ για τις πολλες κουβεντες της Ε!

Το αμαξι..Κατι επαθε...Δεν επαιρνε μπρος αλλα δεν ειναι απλα μπαταρια..Με βαζαν με καλωδια κ ενω γκαζωνα,εσβηνε...Αλλα επειδη ειναι με λιζινγκ μαλλον θα μου στειλουν αλλο προσωρινα.

Ερη σκεφτομουν τον μικρο σου κ ποσο θα υποφερει :(:(:(:( Χειροτερο απο τον πονολαιμο δεν εχω.... :(:(:( Περαστικαααα 1000 φορες!

Αργυ ωραια τα λες για τα προτυπα κλπ αλλα αφου της αρεσει να μαγειρευει!Δεν τη σπρωχνω εγω προς τα εκει,απλα οπου βρει κουζινα ασχολειται!οπως επισης κ με αυτοκινητακια! ;) Αλλα τι να κανω?Να θελει αυτη να παιζει κ εγω να την παροτρυνω να κανει οτι ενας αντρας?πχ να καθεται στον καναπε κ να ξυνει το πιπι της>? :lol::lol::lol::P

ΛΕΝΑ καλλιο αργα παρα ποτε! :oops::oops: Χρονια πολλα για την επετειο σας! :lol::lol: Ολο το ξεχνουσα!

Σιφωνοαλλαχτρα που εισαι????? :lol::lol::lol::lol: Ξερω,πως ξερεις οτι ξερω πως μ'αγαπας κ σ'αγαπω! :P:P

Δε σας ελειψε τρομερα η Νατασα????? :?:?:? Εμενα πολυ πολυ!

Λενακι κ πως βαζεις εντερ κ ? αφου δεν εχεις? :roll:

Δημοσίευση

μμμμμμ!τελικα ο κορμος εγινε νοστιμος!! :D:D:D

εμφανησιακα δε λεει κ πολλα..αλλα θα τον πετυχω την επομενη φορα καλυτερα!

τονια να χαιρεσαι τον αλεξ!παντα ευτυχισμενος!κ εσυ να καμαρωνεις κ τα δυο αγγελουδια σου!! :):)

γωγω να ζησετε!παντα ερωτευμενοι!

Λενα διαβητη κυησης;;;μωρη τρελη,μπας κ κολλησες απο εμενα κ κανεις διαγνωσεις μονη σου;;; :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol: παρε την αγγελικη!

νατασουλα τελεια με το κρεβατι!!αχ τί καλα!μακαρι κ ο παιδικος να παει καλα!πες μας νεα το απογευμα!

εμεις..ακομη τιποτα!μα αφου μου ειπαν..τελη του μηνα..εεεεεεεεεεεεεεεεεεχουμε ακομη! :evil::evil::evil::evil::evil:

καλου κακου ειπα στην πεθερα μου να μην κανονισει να φυγει αυτη την εβδομαδα,αφου μαλλον θα παω δουλεια κ τα αποτελεσματα ακομη δε θα εχουν βγει.. :evil::evil::evil::evil::(:(:(

βικυ ειναι σοβαρο το χασιμοτο; :?:? πρεπει να προσεχεις κατι ιδιαιτερο τωρα στην εγκυμοσυνη;καλη επιτυχια στην αυχενικη! :):) για πες κανεναν απο τους υπεροχους διαλογους της μ.ι.! :D:D:D:D;)

αφρο..θα σου γραψω στην ομαδα!μα περιστερι μεσα στο σπιτι;κ εγω θα φοβομουν.. :roll::roll:

αργυρω εγω ειμαι σαββατογεννημενη!κ ακρως γκαντεμο!θες να κανουμε κομμα να εξοντωνουμε τους ανεπιθυμητους;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα σιφονι εννοω εκεινο στο νεροχυτη που φευγουν τα νερα,τον ασπρο πλαστικο σωληνα απο κατω..εκεινο αλλαξε επειδη εκει επλενα τοτε τον γιωργο μετα απο καθε αλλαγη κ εφευγαν ..ακαθαρσιες εκει μεσα.. :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Μαγδα κριμα.. :(:( αλλα αναμενομενο βρε καλο μου..η αρχη ειναι..εγω θα σου ελεγα να κανεις υπομονη..περιμενε λιγο ακομη κ το ξανασκεφτεσαι μετα.. :roll::roll: εστω μια εβδομαδα..ισως σε εκπληξει!το ευχομαι ολοψυχα..

φιλακια σε ολες!παω να σιδερωσω!

γωγω!η Μαρκελλα δεν ειναι καν 2!ειναι 20 μηνων κ στην ηλικια αυτη οι 4 μηνες παιζουν τερααααστια διαφορα!σκεψου την ιωαννα πριν 8 μηνες,τοση διαφορα δεν εχουν με τη μαρκελα; :? , να πηγαινε παιδικο κ να ειχε τετοια αντιδραση.. :roll::roll:

διαφορετικα,σε μεγαλυτερες ηλικιες,συμφωνω κ εγω οτι θα πρεπει να συνηθισουν,ειδικα οταν δεν υπαρχει αλλη λυση!

α!να κ η νονα!!περιμενουμε νεα!!

μα εννοειται!αν δεν μοιαξω στη νονα που μου εβαλε λαδι σε ποιον θα μοιαξω;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
"πουλοφοβια" ακουω!!!!!!!! :lol::lol::lol: Μαρια μηπως εννοεις διαφορετικου ειδους ¨πουλια"? :lol::lol::P:P:P Εγω ισως εχω! =))=))=))=)) Μονη μου γελαω παλι!

διαστρεμμένο μυαλό!!!! :P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

αν και να μαρτυρηθώ, το ίδιο σκέφτηκαι και εγώ!!!! 8-}8-}8-}:oops::oops::oops::oops:

Αλλα τι να κανω?Να θελει αυτη να παιζει κ εγω να την παροτρυνω να κανει οτι ενας αντρας?πχ να καθεται στον καναπε κ να ξυνει το πιπι της>? :lol::lol::lol::P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σήμερα οδήγησα αρκετά το αμάξι μας!!!! :lol::lol::lol: και ήθελα να το διορθώσω στο πάρκινγκ και είχα βγάλει την ζώνη και αυτό σταματά δεν πάει ούτε μπρος ούτε πίσω αν δεν φορούν όλοι την ζώνη ασφαλείας!!!! :?

Δημοσίευση

Λοιπον...τζουλια :lol::lol::lol::lol: ...ναι...ναι..επιτιδες το ειπα!!!..ειναι πολυ ευκολο να το καθαριζεις.

πας στα Λιντλ καιπαιρνειςενα μπουκαλι ξυδι λευκο και 1 πακετο σοδα σκονη για καθε αποχετευση..πχ κουζινα,μπανιο,νεροχυτης κοκ.

Βραζεις νερο περιπου 2 λιτρα. Ριζνεις τη σοδα στην αποχετευση μαζι με λιγο απο το βραστο νερο και αφινεις γιακ κανενα τεταρτο. Μετα ριχνεις ολο το μπουκαλι με το ξυδι και αφινεις αλλο ενα τεταρτο.

μετα ριχνεις τουπολοιπο καυτο νερο και τελος...κατι σαν τουμποφλο στο πιο οικολογικο του

Σισσιω εννωειτε πως θα κανονισω..θα σας πωμετα το Πασχα

Παω να σηδεροσω μερικες μπλουζες πριν πεινασει και επανερχομαι

Παντως ενα εχω να πω....δε θες να το γεννησεις...δε θες να το θηλασεις....δε θες να ξενυχτας τα βραδια...τι το θες τοτε το παιδι;;;;;;;

Δημοσίευση

Γωγω να προσθεσω(σε αυτα που ειπαν οι Ιουλια-Αργυ) πως η Μ δεν μιλαει τοσο οσο η Ιω στην ηλικια της(για να καταλαβεις τη δυσκολια της Μ) και ειναι κ 2γλωσσο παιδακι(ή κ 3γλωσσο αφου παιζουν κ τα αγγλικα) !και μεγαλωνει στην Νορβηγια οπου τα παιδακια τα κυνηγας με το ψαροντουφεκο να τα βρεις για να παιξεις αφου λειτουργουν αλλιως...Οποτε ειναι παρα πολλες οι αλλαγες που της συμβαινει!Παρολα αυτα δεν πιστευω ουτε εγω πως το να μην παει σταθμο ειναι η νο 1 λυση που πρπει να σκεφτει η Μαγδα... :?:?:?

Ιουλια με αγνοεις????Σε ρωτησα αν θα πιουμε καφε... :-w:-w:-w:-w:-w

Σισσακι καλως εφερες τον πωπο σου πισω!!!!! :lol::lol::lol: Βολεψε τον καπου κοντα μας κ γραψε κανενα νεακι σου!Δουλεια αρχισες?

Α!Τζουλ κ εγω σαββατογεννημενη+γκαντεμω(βλ.κομμενο ρευμα-νερο-χαμενα κερακια-χαλασμενο αυτοκινητο :lol::lol: )

Λενα κ εμενα μου φαινονται ψηλα η τιμες αλλα...θα μας πει η Γιατρος! ;)

Αργυ σε αφηνει ο αντρας σου τελικα? :lol::lol::lol:

Χρυσα ξεχασα!Θα ηθελα πολυ να ερθω να σου ευχηθω κ επισημως για τον φουσκα σου!Αλλα περιμενω να μου πεις εσυ ποτε κ αν θα νιωθεις ανετα!Και σε οοοοσους μηνες θελεις φυσικα! ;):D

Δημοσίευση

καλε ποτε με ρωτησες αν θα πιουμε καφε;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

για αυτο λοιπον δε δειχνεις ακομη τη γυμνασμενη μου γαμπα!φοβασαι μηπως δε σου ξανααπαντησω ποτε στο τηλ.!! :lol::lol::lol::lol:

τί καφε θες;δυαδικο ή καρε της νταμας; :lol::lol:

ρωταω επειδη ο γιωργος ειναι ακομη με μυξες κ βηχα.. :roll::roll: περιμενω να δω μηπως το γυρισει σε λαρυγγιτιδα..ελπιζω οχι!

ερη περαστικα! :(:( ποσες μερες θα παρει αντιβιωση;αφου βρηκατε τί εχει,μη φοβασαι,ολα καλα θα πανε!φιλακια πολλα! :x:x:x:x:x

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!κ εμενα μου λειπει η νατασα!!

Δημοσίευση

α!χρυσα ευχαριστω για τα tips ξεβρωμισματος! :lol::lol::lol:

πεμπτη καθως θα γυρναω απο το σχολειο θα σταματησω στα λιντλ,ειναι στο δρομο μου,να εφοδιαστω!!ποσο συχνα μπορω να το κανω αυτο που μου λες;;;πολυ ενθουσιαστηκα καλε!!

ακους νονα;;καντο κ εσυ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα ερθουμε για καφεδακι να σας δουμε,οποτε ομως μπειτε σε ενα ρυθμο κ δεν εισαι αγχωμενη,κουρασμενη..εδω ειμαστε..δε χανομαστε!εκτος αν θελεις να μας ερθεις εσυ!σε μενα δηλ.γιατι η αναστασια μαλλον λιγο μακρια πεφτει..σορρυ μουχλιασμενο αχλαδι! :lol::lol::lol::lol::lol: ξερω οτι ξερεις πως ξερω οτι σογουρα ξερεις οτι σε αγαπώ!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...