Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ψιλοχαλι θα μου βγει ο κορμος..πολυ νερουλος..θα δειξει το πρωι! :roll::roll::?:?

βρε θου,ισα ισα,τεμπελα ειμαι.. :oops::oops:

αλλα βρωμουσε ρε το μπανιο..κ εβαλα τον χ. να αλλαξει το σιφονι..γιατι,περιμενες να το αλλαξω εγω;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ευτυχως πιανουν τα χερια του κ ο,τι χαλάσει επιδιορθωνεται αμεσα! ;)

δημητριακα δινω fitness chocolate κ τρωει εγω τα chocolate! ;):D:D

αναστασακι πες ρε ο,τι σκεφτεσαι!ξερεις οτι ξερω πως ξερεις οτι σε αγαπώ!! :lol::lol:

τί εγινε με την εκπαιδευση γιο γιο;;

ο γιωργος σημερα μυξες κ βηχας...σα να μου μυριζει λαρυγγιτιδα..αλλα ακομη δεν ξερω..παντως τωρα που κοιμαται δε βηχει..αντε να δουμε.. :?

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

grousi Τι ωραι φωτο απο το γαμο?

να ζησετε κια παλι!

Αναστασια τελεια το παρτυ!

ολες κουκλες!

και τα παιδια αστερια!

περασατε τελεια!

τι σας εχει πιασει με τη χλωρινη?

το εχουμε μαμησει το περιβαλλον μας!

αλλα και τα ατιμα τα μικροβια εχεουν γινει πολυ ανθεκτικα!

εγωτωρα κανω αυτο με το ψιτ ψιτ με χλωρινη και χρησιμοποιω πολυ πολυ ξυδι και σοδα!

πλενω στους 40 -50 και κανω ανακυκλωση!

LUCKY μα αλλαγη σιφονι?

εεεε οχι...δεν το εχω ακουσει ποτε!

δεν παιζεσαι αλλα και εκεινος που το αλλαξε!

πηγαμε σουπερ... χαλασμε 200 ευρω και τα 50 ειναι σε μαλ@κ!ες.

ουσιαστικα δεν ψωνισαμε τιποτα!

αυριο εχω λαικη!

πως τελειωνουν τα ατιμα τα λεφτα?

Δημοσίευση

Τζα!!! Επιβιβαζομαι και εγω τελευταια και καταιδρωμενη!

Δεν σχολιαζω τιποτα ομως γιατι ειμαι ρακος. Με τεντωσαν σημερα και τα 2!

Απλα θα πω πως ειδα τις φωτο και ειναι τελειες!!! Και εσεις οι μεγαλες καλε τι ασχημια!! Απαπαπαπα! Και λιγο φαγατε, επρεπε να το αδειασετε το μπουφε :D

Ερακι περαστικα στον Κωστη. Εμενα οποτε μυριζε το στομα της Ε. και εκανε πυρετο ηταν στανταρ δοντι. Μυριζει το στομα οταν βγαινουν μου ειπε ο παιδιατρος. Μηπως ετοιμαζει κανενα δοντι? Τα εχει βγαλει ολα?

Καληνυχτιζω και παω για υπνο. Τα υπολοιπα αυριο. Φιλακιαααααα!!

Δημοσίευση

Η ώρα είναι 12.10...

Αρτζιιιιι χρόνια πολλά..να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου...Να είναι γερό και τυχερό στη ζωή του... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Και ναι, σήμερα, 30/8 έχουμε επέτειο γάμου με το Γιωργάκη μου... :x:x:x 3 χρόνια αγάπης, έρωτα, τσακωμών και δημιουργία ολοκληρωμένης οικογένειας με 2 υπέροχα παιδάκια...

Όταν εφτασε 12 η ώρα και ενώ εγώ η γαϊδάρα διάβαζα εσάς που δεν το κλείνετε το στόμα σας και όλο λέτε λέτε λέτε :twisted::twisted::twisted::twisted: ο γιώργος έβαλε το τραγούδι που είχαμε χορέψει στο γάμο μας http://www.youtube.com/watch?v=qAhwjBnnG0M, έφερε μια σοκολάτα της Ιως με ένα κεράκι με τον αριθμό 3 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: με φίλησε και μου ευχήθηκε για την επέτειο μας.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x Τελικά είμαι τυχερή που τον έχω.... :x:x:x:x τον αγαπώ τον σκατοεγωιστή μου... :x:x:lol::lol::lol::lol:

Καλά οι φωτος από το πάρτυ της θεάς Άννυς απλώς τέλειες....Μου αρεσαν πολύ..Όλες κουκλάρες... :x:x Και τα παιδιά αστεράκια... :x:x

Και έχω να πω μωρή χτηκιάρα ψηλέγκω θεόστενο λευκό παντελόνι και είσαι κορμάρα;;;; :twisted::twisted::twisted: Που στο καλό βάζεις το φαγητό που τρως;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Εκτός αν δεν τρως τίποτα, ζεις με άερα και μας κοροϊδεύεις όλες ψιλό γαζί... :evil::evil:

Παστρικο-ιουλίααααααα :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι το φόρεμα τέλειο.... Πέθανα στα γέλια με τη φωτογραφία και την πεθερά που πνίγεται... :lol::lol::lol:

Θου θεά μωρή στο γάμο...Και τα παιδιά κουκλια....Αχ πότε θα σε γνωρίσω από κοντά;;;; :(:(:(

Παναγιώτα να τις κάνεις τις μπομπονιέρες..πολύ μου άρεσαν... ;);););)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... :twisted::lol::lol::lol::lol:

Θα πάρω το Δεκέμβρη εγώ στο νικόλα μια μπάρμπι δώρο για τη γιορτή του... :lol::lol::lol:

Μιτσάκιιιι μπράβο ρε που το μικρόβιο κοιμήθηκε 7 ολόκληρες ώρες... :lol::lol: Περαστικά στην πεθερά... :(

Ερη μου περαστικά στον Κωστάκη... :(:( Να μου τον φιλήσεις....

Θουυυυ 6 μηνων μωρό πίνει 80 μλ γάλα;;;; :o:o:o:o:o Εγώ της μπέμπας αν είναι να πάω κάπου της αφήνω το λιγότερο 120 μλ, τη θηλάζω πριν φύγω, το πίνει όλο και με το που γυρίσω την ξαναθηλάζω.... :?:?:?

Επίσης ρε ο παντελάκος κάθεται κανονικά στον πωπό;;;; :x:x:x

Τονάκι φωτος βάφτισης δεν έχεις να δείξεις;;;;; :(:(:( Σε έχω χάσει τελείως...Ελπίζω να επανέλθω σύντομα...

Χρύσα είχες κάνει αίτηση σε δημόσιο παιδικό και δεν σας πήραν;;; :evil::evil:

Κορίτσια έχω κι εγώ πολλά νέα να σας πω..Σήμερα είχαμε πάει στον παιδικό που θα πάει η ιω για ενημέρωση....Και ενώ τόσο καιρό με προβλημάτιζε η απόσταση και σκεφτόμουν 1002, τελικά σήμερα μου έφυγε ένα βάρος...είμαι τόσο ευχαριστημένη... :D:D Βέβαια, στην πράξη θα φανούν όλα...

Βικάκι πως πας με εγκυμοσύνη;;;;;Εκανες αυχενική;;;η μ-ι;;;;

Αυτάαααα..Πάω για νάνι...Θα τα πούμε αύριο..Θέλω να διαβάσω και το παλιό τρενάκι... :?:?:?:twisted::twisted:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!!!

δεν εχω καθολου χρονο να σας διαβασω, δυστυχως...

λοιπον στο παρτυ χτες περασαμε ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!

αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι τους ειχαν κοψει το νερο κ πιο μετα το ρευμα!!! :lol::lol::lol::lol:

ουτε να παμε για κατουρημα δε βλεπαμε :lol::lol::lol::lol:

ευτυχως ηρθε το φως αργοτερα κ ξαλαφρωσαμε ελαφρως!!

η αννυ ειναι ενα ΤΕΛΕΙΟ πλασματακι, καλε μιλαει πολυ!!! επαθα πλακα, ηταν τοσο τελεια!!

η αναστασι οπως παντα μια ΘΕΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η αγαπη μου!!! ολα ηταν τελεια!!! κ το φαι κ ολα!!

ο αναστασης οταν φυγαμε ηθελε να παμε παλι στο παρτυ της αννΥς κ να κανουν φου φου τα κερακια!!

επισης αναστασι η μαμα σου με ρωτησε τι περιμενω, κ οταν της ειπα αγορι μου λεει οχι καλε!! αποκλειεται κοριτσι εχεις!λαθος θα κανουν!!!! :lol::lol::lol::lol: φανταζεσαι???

λοιπον σημερα εκανα καμπυλη σακχαρου κ εξετασεις αιματος

τα ερυθρα μου ειναι πολυ χαμηλα (30 εκ με οριο τα 40) η αιμοσφαιρινη κ η φεριτινη ολα γενικως, υποθετω οτι θα μου δωσει σιδηρο

επισης βρηκαν ιχνη σακχαρου στα ουρα κ αιμοσφαιρινης εχετε ιδεα τι σημαινει αυτο???

αααααααα να σας πω οτι νομιζω οτι εχω κ εχω διαβητη κυησης!

στη μια ωρα ειχα 160 κ στις 2 140

γιουχουυυυυυυυ τι ωραια!!

Δημοσίευση

Λοιπον!!! Κοριτσια μου σας ευχαριστώ παρα πολύ για τα περαστικά σας και την υποστήριξή σας :x:x

Τελικά έχουμε αμυγδαλίτιδα να κάτι κορόμηλα με τα συγχωρήσεψς στον λαιμό του παιδιού μου..

Αντιβίωση..

Φιλάκια πολλά, σας ευχαριστώ και ΄πάλι!

Περαστικά στα μωρά ου ειναι ακομη αρρωστα ελίζω γρήγορα μαζί με τον δικό μου να σηκώσουν κεφάλι..

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα!!!!!

ΤΟΝΙΑ χρονια πολλα στον Αλεξανδρο!!! :x:x:x

να χαιρεσαι το παιδακι σου, να ειναι παντα γερο και να σε τρελαινει με τα καμωματα του!!!!!

ΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Αρτζιιιιι χρόνια πολλά..να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου...Να είναι γερό και τυχερό στη ζωή του... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Αυριο δεν ειναι τα γενεθλια της ΡεΑς??? :-\ :-\

Γωγουλα Χρονια σας Πολλα!!!! :x:x:x τελικα με λεωφορειο θα πηγαινει η Ιω;;;τι ωρα θα ξυπναει και τι ωρα θα φευγει απο το σπιτι;;;;

Ερη περαστικα στο αγορακι σου και υπομονη!!!

ρε κοριτσια οταν λετε σιφονια τι ενοειται;;Αυτο στο πατωμα με τη σχαριτσα απο πανω;;;

Δημοσίευση

διαβαζω διαβαζω τελειωμο δεν εχετε

ο Μανωλης εχει πυρετο και βηχα ....απο τις 6 ξυπνησα ,δεν εχει μεγαλο πυρετο 37,3 .

Ηρθαμε χθες στι 9 το βραδυ ...ειχαμε φυγει απο καβαλα στις 12 !!! :shock::o

τοσες στασεις δεν εχουμε ξανα κανει !!!τον μανωλη τον επιασε απελπισια ...μεχρι και ντορα στο λαπτοπ του βαλαμε !!!το μωρο καποιες στιγμες πλανταζε στο κλαμμα ...καλυτερα να ταξιδευουμε η πολυ πρωι η απογεμα προς βραδυ ....

Περασαμε υπεροχα ...αν εξερεσουμε το θεμα πεθερα που δεν μας εκανε κεφι να παμε πισω στο σπιτι ...

αλλα θα σας τα πω στο κρυφο τρενακι ;)

μπανιο ενα καναμε ....ο Μ ετρεμε απο τον φοβο του και φωναζε "μπια μαμα"βοηθεια μαμα δηλαδη και ηταν γατζομενος πανω μας .

εκανε φιλαρακια και βρηκαμε ενα φιλαρακι που ταιριαζαν γαντι σε ολα!!! στην αφαγια (μονο γαλα και κρεμα εκεινο ) στην ηλικια (τον ιδιο μηνα ) στην πανα (τσιριζουν οταν παμε να τους την βγαλουμε) και στην ομιλια (εκεινο εχει αρχισει εδω και ενα μηνα να μιλαει καθαρα λογο παιδικου) δεν ξερω πως αλλα τα βρικανε και στην παρεα και παιζανε μαζι ...οτι εκανε ο ενας εκανε και ο αλλος ...

νομιζω οτι του αρεσει πολυ η Ελενα γιατι πηγενε και εβαζε τα χερακια του στα μαλια της και τα χαιδευε και ειναι το μονο κοριτσακι που αγκαλιασε και φιλισε !!!και τωρα την ειδε φωτο απο το παρτυ και καθοταν και την χαζευε !!! :x:x:x

την φιλη του η ευελινα που τον κινηγουσε μια ευδομαδα να τον κανει μακια και αγκαλια την εδιωχνε :lol::lol::lol::lol: μονο τον αδερφο της ηθελε και τα παιχνιδια τους :lol::lol::lol::lol::lol:

Α! το σαββατο αφυσαμε τα παιδια και βγηκαμε βολτα βραδυ !!! :D

ηρθε και ο νονος και βγηκαμε η παλια παρεα εξω ...πως ηταν ιδια αλλα και διαφορετικα ...σαν να μην περασε μια μερα αλλα ειχαμε και παδια στο σπιτι και τα δυο ζευγαρια που ειμασταν (ο νονος μονος)

παω τουαλετα και ξανα γραφω

Δημοσίευση

αχ τι αλλο ....

χαρικα παρα πολυ που καταφερα να δω τις θουλη -χρυσα -νατασουλα

καλα βρε θου που με ειδες οτι ειμαι ψηλη ?ενα ποντο σε περναω !! :lol::lol::lol:

η χρυσα ειναι γλυκα και πολυ καλη οικοδεσποινα

την νατασουλα αν και δεν την ειχα ξανα δει ουτε μιλησει στο τηλ τοσο καιρο ηταν σαν να την ξερω χρονια !!πολυ καλη και πολυ γλυκια .

Ντοντο σορι για την καρτουλα ...οπως ειπαι και ο Κ δεν ειχατε καλο καρμα με τον Μ :oops:

ο Παντελακος ειναι πανεμορφος και η κακουργα η μαμα του δεν του δινει να φαει ....τοση προσπαθεια κανει ο καιμενος και παει χαμενη :lol::lol::lol:

το νινι της χρυσας ειναι ενα αγγελακι :x:x

η ελενα ειναι γλυκα !!!αχ την λατρεψα ...και ο Μ ;)

και τελος ο Μηχαλης ειναι ενα πανεξυπνο παιδακι ,ο Κ ενθουσιαστικε οτι σε λιγα χρονια θα ειναι ετσι και ο μικρος

οσο για το περιστατικο με το δακωμα ...του ειπα να παει στον καναπε γιατι αυτο ειναι η τιμωρια να τον βαζω καπου και το βλεμμα του εφτανε ....στο σπιτι του ζουζουνι μου πηγε πανω απο τον μικρο και τον κοιτουσε λυπημενος και οταν πηγενα κοντα επεφτε λυπημενος στον καναπε ...του ειπαι και συγνωμη και καταλαβα οτι στεναχωρηθηκε που τον δακωσε .

και οχι παναγιωτα δνε τον βαρεσα στο σπιτι :lol::lol::lol::lol:

φυσικα εφαγε κατσαδα ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Αναστασία εγώ δεν χρησιμοποιώ χλωρίνη, δεν μπορώ την μυρωδιά της, είναι πολύ έντονη και τα δωμάτιά μας είναι δίπλα ......... όταν καθαρίζει ο άντρας μου την τουαλέτα εκείνος ρίχνει, αλλά σπάνια μην φανταστείς!!!! :roll::roll::roll::roll:

Γωγώ ευχαριστώ για τις ευχές αύριο έχει γενέθλια η καλή μου :x

συμπεθέρα για αυτό σου είπα να πας στον γιατρό, οκ 2 μέρες αλλά την 3η πρέπει να πηγαίνουμε .... π.χ. ο Λ. είχε στρεπτόκοκο και έπερεπε να πάρει αντιβίωση, ΄σωρίς είναι λίγο επικίνδυνη...........τώρα που ξέρετε θα περάσει, περαστικά και πολλά φιλάκια στα ζεστά μαγουλάκια :x:x:x

Αναστασία ελπίζω γρήγορα το αμάξι να φτιαχνεί γιατί όντως πίκρα χωρίς αυτό και μάλιστα στο χωριό :?:(:(

Γωγώ πάντα ευτυχισμένοι να είστε, όλα τα χρόνια και να μην βαρεθείτε ο ένας τον άλλον!!! :x:x

η συνέχεια σε μισή ώρα........

Αναστ. μην ανησυχείς για την εκπση της τουαλέτας, σιγά σιγά.....

πήγα χθες για να αγοράσω δώρο στο μπουμπούκι και όλα είχαν σχέση με την μπάρμπι :o:o:o:o:o .....δεν βρήκα ούτε ένα παζλ για την ηλικία της :o:o:o:o ....η μπάρμπι σε μηχανάκι, η μπάρμπι με τα κοσμήματα και τα καλλυντικά κ.λπ......αν θέλεις να κάνεις συλλογή από την μπάρμπι άνετα βρίσκεις τα πάντα, δλδ επικρατούσαν οι κούκλες, τα καρότσια και η μπάρμπι :o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil: ......... σε ένα μόνο κατάστημα πήγα βέβαια.....τελικά της πήρα ένα μηχανάκι με τηλεχειρηστήριο (άκρως εκπαιδευτικό :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ) διότι έχει ο Λ. μία φερράρι με χειρηστήριο και βγαίνει με τον μπαμπά του στο δρόμο και την οδηγούν και χθες αγόρασαν και ένα άλλο αμάξι για να κάνουν αγώνες, οπότε θα βγαίνει και εκείνη με το μηχανάκι με μια κούκλα πάνω του και θα παίρνει μέρος στους αγώνες και εκείνη!!!! ;);););) καλό?!!!! :lol::lol::lol::lol: και μου είπε ο άντρας μου ότι είναι πολύ καλή σε αυτό!!!!! :D:x

και τώρα τα φοβερά νέα: τα πεθερικά έρχονται σήμερα και έφυγαν από το σπίτι τους στις 5.00 το πρωί :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil: έλεος δλδ για να είναι εδώ στις 10.00 σε 2 ώρες από τώρα....ε δεν πάμε καλά.....αχ εύχομαι να τύχουν κίνηση στον δρόμο για να καθυστερήσουν 3 ώρες!!!! :D:!:

αυτά σας αφήνω πάω να συνεχίσω τις δουλειές μου!!!! εκνευρίστηκα πολύ........τι θα τους κάνω από τόσο νωρίς εδώ? ο άντρας μου είναι στην δουλειά!!! έλεος δλδ!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!

Κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ επιτελους!!! :D:D:D

Αργυρουλα υπομονη!θα ερθουν νωρις βρε για να κρατησουν τα παιδια κ εσυ να κανεις οτι γουσταρεις! :lol::lol::P:P

Εννοεις μεγαλο μηχανακι για να ανεβαινει κ η Ρεα πανω ή τηλεκατευθυνομενο???Εγω δεν της πηρα δωρο ακομη...Και επειδη ψωνιζουμε συνεχεια οτι μας κατεβει,λεω να μην της παρωκατι ιδιαιτερο...Ελεγα μια κουζινα αλλα εχουμε πηξει στα παιχνιδια! :?

Γωγουλα χρονια πολλα βρε νουμερακι!!!μα τι γλυκος ο αντρας σου!!!(μην ξερασω αγαπακια με τις ρομαντζαδες σας :P:P:P )

Μωρη αν ηθελα να σας μπω στο ματι θα σας ελεγα πως τρωω ενω πειναω?Δε θα σας ελεγα πχ πως εχω μια αγαπημενη οικ.,εναν ερωτευμενο αντρα κλπκλπ :?:?:P:P

Ιουλια θα παγωσει το βιταμ κ θα ειναι οκ πιστευω!

Θελειας να πιουμε καφε αυριο ΑΝ μου φερουν αμαξι?Και αν μπορω θα αφησω την Α στο μπαμπα της αλλιως...με τα μωρα μας!κ οποια αλλη θελει!

Λενα μεγεια το διαβ/κυησης βρε :P:P:P:( Τελος τα γλυκα?Ή απο μονη σου εβγαλες διαγνωση?

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Αγαπη μου γλυκια!Αγκαλίτσα μου! :x Τη μανα μου μην την ακους!την ειδε γιαγια κ λεει τις κλασσικες κοτσανουλες!!!! :lol::lol::lol:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ καλως μας ηρθες!!!!!Αναμενω γαργαλιστικες λεπτομερειες!!!!!!!!!!! :lol::lol: Αχ παιδια...Οταν ειναι μακρια μια πεθερα ειναι οκ...Στα απο κοντα φαινεται η περιεργη σχεση που αναπτυσσουν με τις κλεφτρες γιων! :P:lol:

Θουλακι ποτε θα ερθεις απο εδω???? :P:P:P:lol::lol::lol: Κοριτσια την ρωτουσα αν θα ξαναερθει κ εκεινη απαντουσε "πολυ σε αγαπαω" :lol::lol::lol: Αποκλειεται να ξαναερθει δλδ!!!!

Με το γιογιο δεν ειχαμε κανονικο ατυχημα χθες...Μονο Λιγα τσισα 2-3 φορες στο βρακακι(ισα να βραχει)...Αλλα μου φαινεται ζορι κ αγχωτικο κ για τις 2 μας που πρπει συνεχιεα να τη ρωταω κ να βρισκω ευχαριστους τροπους για να παει...Αυτο επειδη νομιζω οτι αν ξεχνιεται,δεν μπορει παντα να συγκρατηθει οταν ερθουν....Φανταζομαι θα καλυτερεψει σε αυτο με τις μερες εε? :?:? Και κακα ΔΕΝ κανει...

Οκ εκτος απο τη μερα των γενεθλιων της,τις υπολοιπες τα πηγε παρα πολυ καλα αλλα...ΟΥΦ!

Μου φερνει ενα κατσαρολακι της κ μου λεει "ολιστες(οριστε),μαζειλεπθα(μαγειρεψα)!Τι μου εφτιαξες,τη ρωταω.

Ριχνει κ καλα το περιεχομενο του κατσ. στο φλ του καφε μου κ λεει "εφτιατσα καφε κοτοπουλο!" :lol::lol::lol::lol: Μα τι φαση εχει αυτη η...φαση!!!!!!!!!Επανερχομαι!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

χθες το βράδυ η 'Ελενα κοιμήθηκε στο καινούργιο κρεβάτι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ήταν πολύ ενθουσιασμένη :D:D:D:D:D ξύπνησε μια φορά αλλά ήρθε και με φώναξε να πάω εγώ εκεί και δεν ζήτησε να έρθει αυτή στο δικό μας οπότε νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Διάλεξε μόνη της και τα σεντόνια που ήθελε να στρώσουμε και μετά καθόταν και μιλούσε στο κρεβάτι :?:?:? και κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει "βεβάτι εν μου μιλάει" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το απόγευμα θα πάμε και στον παιδικό να κάνουμε την εγγραφή , για να δούμε τί θα δούμε

Τόνια να χαίρεσαι τον Αλεξ πολύχρονος κι ευτυχισμένος

Γωγώ Χρόνια Πολλά να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι

Αναστασία τι έπαθε το αυτοκίνητο?

Έρη περαστικά

Βίκυ έκανες την αυχενική?

Χρύσα για πές για τον παιδικό, πως σου φάνηκε?

Αφρο πολύ ταλαιπωρία η επιστροφή ε?

Παναγιώτα μόνη σου τελικά θα τα φτιάξεις ή θα παραγγείλεις

Άργυρώ καλώς να τους δεχτείς

Θού έπλυνες το φόρεμα?

Λένα μην στεναχωριέσαι για το ζάχαρο δες πρώτα τί θα σου πεί η γιατρός, το πιο πιθανό είναι να κάνεις διατροφή ;)

Χλωρίνη και εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα πάρα πολύ αλλά τελευταία την έχω μειώσει

Ιουλία κανένα νέο από τους παιδικούς?

Δημοσίευση

ουφ μόλις τώρα κάθησα να πιω τον 1ο καφέ της ημέρας!!! :shock::shock::shock:

τα πεθερικά δεν έχουν έρθει ακόμη, η ευχή μου έπιασε και στον δρόμο είχε λίγη κίνηση επειδή έγινε ένα ατύχημα!!!! :lol::lol::lol::lol: .....μου πήρε 2 ώρες να ξανακαθαρίσω το σπίτι με το μπουμπούκι να έρχεται από πίσω μου και να μην σταματά τις ερωτήσεις!!!! :shock::shock::shock::shock:

Αναστ. όχι ρε τηλεκατευθυνόμενο είναι απλά μπορείς να βάλεις μια μεγάλη κούκλα επάνω να την πας βόλτα ;) ...... είχε και κουζινικά και τα "γυναικεία" αλλά εγώ δεν παίρνω γιατί δεν θέλω να της δίνω λάθος μηνύματα ότι δλδ οι γυναίκες είναι για να μαγειρεύουν!!!! :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

και ένα παράγδειγμα επί τούτου: η αδελφή μου, η νηπιαγωγός, μια μέρα ρώτησε τα παιδάκια τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους και ένα παιδάκι της είπε: "ο μπαμπάς κάθεται στην πολυθρόνα, διαβάζει εφημερίδα και λέει στην μαμά να του φέρει καφέ και η μαμά είναι πάντα στην κουζίνα"!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

τα σχόλια δικά σας!!!! :!:

Λένα αν έχεις ίχνη σακχάρου στα ούρα σημαίνει επίσης ότι δεν πίνεις πολύ νερό......άρχισε να πίνεις 1,5 λίτρο νερό κάθε μέρα - το λιγότερο - και την επομένη που θα κάνεις εξέταση θα βγει καλύτερη!!! ;)

έτσι μου είχε πει ο γυναικολόγος μου την πρώτη φορά και από εκεί κατάλαβε ότι δεν έπινα νερό αλλά και μια άλλη φορά ο παθολόγος!!!!

τώρα για τον διαβήτη κύησης περίμενε τα επίσημα αποτελέσματα και μετά θα σου πούμε εγώ και η Παναγιώτα!!!! :lol::lol::lol::lol: καθότι ειδικές!!!! ;););)

Αφρο μισό το διάβασα το δικό σου, πάω να διαβάσω και το υπόλοιπο....

Δημοσίευση

Νατασούλα μπράβο της, είδες που σου τα έλεγα? αυφού είναι καινούργιο, μεγάλο όλα τέλεια.....μα καλά αγοράσατε κρεβάτι που δεν μιλάει? :o:o:o:o:shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Τόνια μου ξέχασα πριν να σου ευχηθώ γιατί ήμουν εκνευρισμένη..

Χρόνια Πολλά στον Άλεξ σου να τον χαίρεστε και να αλλάξει γρήγορα να γίνει ένα ήσυχο παιδάκι!!! :x:x:lol::lol::lol::lol::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Δημοσίευση

ΤΟΝΙΑ χρονια πολλα στον Αλεξανδρο!!! :x:x:x

να χαιρεσαι το παιδακι σου, να ειναι παντα γερο και να σε τρελαινει με τα καμωματα του!!!!!

μην ξεχνατε τον κουκλο της Τονιας!!!! :x:x:x

Αργυρω σαββατο εχεις γεννηθει βρε;;; :lol::lol::lol: τι καλο τους μαγειρεψες;;;

Λενα με ποσα μλ γλυκοζης εκανες καμπυλη;;;γραψε τα αναλυτικα και θα σου πουμε...

νατασουλα εχεις προετοιμασει την Ελενα για τον παιδικο;;;

καλε θα τα παραγγειλω..μονη μου βαριεμαι πολυ :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

E Αφρο,οχι.και.καλη....ξεχασα.να.κερασω.καφε.Σορυ.για.τις.τελειες.αλλα.το.καινο.δεν.δουλευει.και.δεν.μπορω.να.γραψω.γρηγορα.αυτα.που.θελω!!!!

Καλα.ειμαι.απαραδεκτη...δεν δικαιολογουμε.οτι.μου.πονουσε.το.δοντι..απλα.ειχα.κεφαλι.καζανι...σορυ.αφρο..την.επομενη.φορα.

θα.εχει.καρυδακια(μα.τι.χαζη.που.δεν.σκεφτηκα.να.παρω.αμεσως)

και.φυσικα.καφε.της.προκοπης.

Τονια.να.χαιρεσαι.τον.κουκλο.σου!!!!..να.ηρεμισει.επιτελους.και.να.ιρεμισεις.και.εσυ..πολυχρονος..πολυχρωμος..και.φαγανος!!!!!

νατασουλα.τι.να.πω...ειδα.τον.σταθμο,καθαρος.ηταν.κατω.τελικα.δεν.εχει.μαρμαρο.αλλα.ενα.

πρασινο δαπεδο.ενιαιο.Οι.τουαλετες.καθαρες,εκαναν.ανακαινιση.το.2009,δεν,εχουν.υπερβολικα.πολλα.παιχνιδια.και.το.προγραμμα.τους.μου.φανηκε.οκ.ασχολουνται.με.τα.παιδια.κανουν.διαφορες.δραστηριοτητες.ομαδικες.και.ατομικες.μιλησαμε.για.το.οτι.ιδρωνει.κλπ.μου.ειπε.να.στελνω.ρουχα.και.θα.τον.αλλαζουν

Εχουν.εσωτερικο.γυμναστηριο.για.τις.μερες.που.δεν.μπορουν.να.βγαινουν.εξω,η.καθε.ταξη.ειναι.αρκετα.μακρια.η.μια.απο.την.αλλη,και.εχουν.εναν.χωρο.στον.οποιον.παιζουν.τα.αρρωστα.

Γεννικα.η.πρωτη.εντυπωση.ηταν.θετικη...οχι.αριστη.αλλα.θετικη..τωρα.στην.πορεις.θα.δειξει.οσο.για.το.κρεβατι.ειδες.τελικα..οσο.πιο.μεγαλα.ειναι.τοσο.πιο.καλα.το.δεχονται...καλους.υπνους.τωρα.

Αργυρω..την.επομενη.φ.ορα.που.θα.θελω.να.γλωσσοφαω.καποιον./...θα.σε.ενημεροσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασι.και.Ιουλια.εχω.τα.δωρα.των.παιδιων.σας...να.δω.ποτε.θα.σας.τα.δοσω...αμα.ερθετε.

για.καφεδακι.καμια.μερα;;;;;;;;

Βικυ.μου...κατι.ειχες.ρωτησει.στο.προηγουμενο.δρομολογιο.για.νοσοκομεια.και.γιατρους...τι;;;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα...

Η Μαρκέλλα μου τελικά δεν τα πάει και τόσο καλά με το σταθμό.... Σήμερα έκλαιγε πολύ όταν την άφησε ο μπαμπάς της. Μάλλον τώρα άρχισε να καταλαβαίνει ότι αυτή θα είναι η καθημερινότητά της από εδώ και πέρα και αντιδρά...

Νομίζω πως περνάει μεγάλο άγχος. Έχει γίνει πολύ νευρική, είναι κολλημένη πάνω μου και θέλει να θηλάζει συνέχεια. Στο σταθμό δεν τρώει τίποτα, στο σπίτι ελάχιστα και τη νύχτα κοιμάται χάλια. Χτες ξυπνούσε κλαίγοντας σχεδόν καθε μια ώρα :? άντε πάλι απ´την αρχή...

Πόσο λέτε να κρατήσει? Δεν έχω υπομονή πλέον να το αντιμετωπίσω όλο αυτό....ειδικά τον ύπνο...

Δημοσίευση

αμάν ρε Χρύσα το ξεχείλωσες το ποστ με τις τελείες σου :lol::lol::lol::lol:

Πέμπτη γεννήθηκα........δεν μαγείρεψα ακόμη, τώρα ξεκουράζομαι!!!!! :roll::lol::lol:

Αφρο έφυγε το περιστέρι?

μάλλον κοτόπουλο κοκκινιστό με πιλάφι θα κάνω....είναι εύκολο και γρήγορο.πάω να αγοράσω το κοτόπουλο!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!

ολες γυρισαμε?

αντε γιατι σερνοταν το τρενακι!

Γωγω να τα χιλιασετε παντα ευτυχισμενοι!

συμπεθερα ηρθε η πεθ?

η εχει κι αλλο ατυχημα στο δρομο?

χιχιιχ!

Αφρο...η πεθ. απλα ασχολιαστη!

και δεν την φαινοταν απο οσοα ελεγες!

δυσκολα σπαει το καλουπι των πεθερων....!

περαστικα στο Μ.

τελικα επιλεγει εκεινος τις γυναικες...δεν θελει να τον επιλεγουν!

Λενα ποσα μλ και σε ποση ωρα εκανες καμπυλη?

Τονια να χαιρεσαι τον κουκλο σου!

Νατασουλα τι καλα με την ελενα και το κρεβατι....λες αν αρχισεις εσυ να πηγαινεις τωρα?

μα κι αυτο να μη μιλα!

τι κρεβατι ειναι αυτο?

Αναστασια μξην απελπιζεσαι με τα τσισα...ειναι καλη φαησ τωρα που ξεκινησες!

Χρυσα..τι κανεις?

τα μικρα?

ο Φοφο πως πηρε τον μικρο?

Παναγιωτα ποτε [ας για δουλεια?

ο παιδικος τελικα τι εγινε?

Ερη περαστικα!

τωρα με την αντιβιωση θα περασει!

ταλαιπωρειται ο καυμενος!

λοιπον ...αυχενικη θα κανω την παρασκευη...οριακα το ξερω αλλα ηθελα να συνεχισω τις διακοπες μου!

οι αιαματολογικες μου ειναι χαλια...βασικα πολυ χαλια ειναι ο θυρεοειδης μου!

μουα αυξησε τη δοση...απο 225 mg se 250 πολυ μεγαλη αλλα δεν γινεται αλλιως...

τελικα εχω χασιμοτο...δηλ αυτοανοσο...!

δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμητα καθολου!

δεν ευχαριστιεςμαι υπνο!

η Μ-Ι εχει ξεφυγει...θελει συνεχως φορεματα!

μιλα ασταματητα...λεει πολλα και οχι για την ηλικια της!

ζητα μεγαλο κρεβατι και τηλεοραση στο δωματιο της!

χθες θηλασε μονο 1 φορα!

μαλλον αποθηλαζει η μικρη μου!

αχ δεν θελω!

και δε θα ταιζω στην αγκαλια μου?

η αλλαζει γευση το γαλα!

αχ αχ αχ αχ!

εβαψα τα μαλλια μου με "φυτικη" βαφη!

καλα βγηκαν!

το σαββατο θα το ανακοινωσω στη δουλεια!

θα πεσει σα βομβα!

χαχαχ!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Συμπεθερα να χαιρεσαι τον Αλεξανδρουκο σου!!! Γερος να ειναι και να μην κανει ζημιες! :D

Γωγουλα να ζησετε μια ζωη μαζι αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!! Τι καλος που ειναι ο Γ. μωρε!

Αργυρουλα καλως να τους δεχτεις. Ο αντρας σου τι ωρα σχολαει? Εγω για το μπανιο περνω αυτο το παπακι που εχουμε εδω και ειναι ενα σωληναρι που μεσα εχει τζελ. Το εφαρμοζεις στην λεκανη, το πατας και βγαινει μια τζελ "κουραδιτσα" που μοσχοβολαει τελεια! Εχει σε μπλε με αρωμα θαλασσα και καλα και σε πρασινο. Εγω περνω το πρασινο. Ειναι για απολυμανση και για τα αλατα. Τελειο δωρο πηρες στην Ρ. θα το χαρει πολυ πιστευω!

Νατασουλα μια χαρα τα πηγε η Ελενα με το κρεβατι!! :ymapplause::lol::lol: γελαω που ειπε πως δεν της μιλαει το κρεβατι!!

Αφρο καλως ηρθες πισω!! Και εμας στον γυρισμο απο Παρισι λυσαξανε και τα 2 και αντι για 8 ωρες καναμε 12!! Αλλα ετσι ειναι τα μεγαλα ταξιδια με μικρα παιδια. Παω σε λιγο να διαβασω τι εγραψες για την πεθερα!

Αναστασι νοστιμος ο καφες κοτοπουλο? Καινουρια γευση ανακαλυψε βρε το παιδι!! Να την λανσαρεις και στο μαγαζι :lol: Εχεις να ακουσεις ακομα ουυυυ!!! :D Τι επαθε το αμαξι μωρε? Λεγε τι το κανες? :P

Λενακι μπορει και να μην ειναι διαβητης. Ο γιατρος τι λεει?

Παναγιωτα τελειες οι μπομπονιερες ρε!! Να τις κανεις αφου θα εισαστε λιγα ατομα.

Ερακι περαστικα και παλι. Σε λιγες μερες θα ειναι περδικι.

Χρυσα εγω δεν εχω εντερ και ερωτηματικο εδω και πολλους μηνες και δεν εχω ουτε τις σιλικονες απο κατω! Μουδιαζει το χερι μου οταν τα παταω απο το ρευμα :roll:

Η χλωρινη μου φερνει τρομερο πονοκεφαλο και μετα ειμαι σαν μαστουρομενη αλλα παρολα αυτα την χρησιμοποιω 3 φορες την εβδομαδα για την τουαλετα και μπανιερα. Καθημερινα καθαριζω με ξυδι αραιομενο σε νερο και τα κανει λαμπικο! :D

Παω να ταισω τον Γ. φρουτα. Φιλια σε ολες! Ποιος ξεχηλωσε την σελιδα????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...