Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ βρε νονακα..το ξερω..αλλα ο γιωργος θα παει σε ιδιωτικο..οποτε αφου θα πληρωσω που θα πληρωσω..μην "πεταξω" κ τα χρηματα..

εξωτερικα παντως αυτος που θαπαω αυριο δε λεει πολλα..δε μου αρεσε..αλλα ακουστηκε γλυκια η κυρια στο τηλ...αυριο μου ειπε περιμενουν κ παιδιατρο..αλλα νομιζω αυτο γινεται παντου..

κοιτα..με εμδιαφερει πρωτα απο ολα να μου φανει,γιατι δεν ξερω πως θα ειναι στην πορεια,γλυκιακ υπομονετικη η δασκαλα που θα τον εχει..

επειτα να ειναι καθαροι οι χωροι κ να εχουν αρκετες ασχολιες για τα παιδια..

καθε τμημα να εχει τη δικη του δασκαλα κ να μην ειναι παρα πολλα τα παιδια..αλλα ουτεκ πολυ λιγα..

κ να μην ειναι κ πανακριβα..

α!κ κυριως να δω καποια θετικη αντιδραση του γιωργου οταν μπει στο περιβαλλον εκει..

γενικα δεν περιμενω τρελά πραγματα..απλως θελω να περναει καλα το παιδι..να μη βαριεται..

αχ πειτε γνωμες οσες μπορειτε..με βοηθατε αρκετα..τον χ. τον εχω πρηξει κ δε θελω να μαλωνω.. :roll::roll:

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια μιλησα με το Ποντικακι..σας ευχαριστει για τις ευχες σας και μου ειπε οποια κοπελα θελει ειναι ευπροσδεκτη στο παρτυ τους!!!

Σισσακι δεν ειναι τπτ φοβερο ..μετριο κτηριο..για το προσωπικο δε ξερω να σου πω γιατι συνεχεια αλλαζει λογω συμβασεων.Η δ/ντρια φαινεται πολυ καλη..αλλα αυτο θα φανει στην πορεια.

Θεσσαλονικιες ...ξερετε αν το παπακι πηρε αποσπαση και που;;;τι ρωταω ε;;;οτι θυμαμαι χαιρομαι.... :oops::oops:

τες πα...απο το Πυσδε μου ειπαν οτι δεν θα κανω αιτηση τοποθετησης γιατι ειμαι σε αδεια...θελω να δω τι εκανε η Μαρια.

Δημοσίευση

παναγιωτα ακομη δε βγηκαν οι αποσπασεις! :shock::shock::shock:

κ πρεπει πρωτα να βγουν αυτες κ μετα να κανουμε αιτηση οσοι ειμαστε στη διαθεση! :evil::evil::evil:

η νμαρια νομιζω αποσπαση περιμενει :?:?:?

ακομη ειναι νωριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισ!! 8-)8-)8-)8-)8-)8-):evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Παναγιωτα καλη αρχη και στο Νικολιο μας!!!!! :D:D:D

Ιουλια αν ειναι καλες οι δασκαλες μη κοιτας τις εγκαταστασεις(ε καλα μην ειναι σταβλος! :P )...το παιδαγωγικο δυναμικο ειναι που μετραει το ξερεις αλλωστε! ;)

Ποσο ειναι το μηνα;;; εδω οι ιδιωτικοι ειναι γυρω στα 350-400 το μηνα...

Αφρο ρε ηθελα να σου το πω...τι τεραστια αντρακια κανεις!!!!!! :P φτου τους!!!! εμενα η μπουμπου τη προηγουμενη βδομαδα που εκανε εμβολιο ηταν 7700 και 72 ποντους και ειναι κοντα 7 μηνων!

Γωγω που σαι μαρη να μας πεις ποσα παιδακια καταχερησε η Ιω σημερα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αργυ 4 ταξεις;;;δηλαδη μεχρι 4η δημοτικου;;;και μετα;;;

Σισσυ σε νιωθω απολυτα γιατι κι εγω τρομερο θεμα με το πρωινο ξυπνημα!!!! δε τη παλευω καθολου σου λεω!!!! (-| ειδικα 2 μερες τωρα που το μωρο ξυπναει 7:15 απο 8:15-20 που ξυπνουσε νομιζω οτι ο εγκεφαλος μου ειναι εκτος λειτουργιας εντελως!!!! :?

Ρε Βικακι ελα να μας πεις την ιστορια με τη φιλη σου και τα μαγεια!!!ψοφαω για τετοια η ρουφιανα!!!! :lol::lol:

Δεν υπαρχετε ρε λεμε!!!ποσα ειπατε μεχρι να κανω υποβολη;;;;;; :o μετα θα παω στην ομαδα...

Δημοσίευση

Στους δημοτικούς παιδικούς, τουλάχιστον στον δικό μας η αναλογία είναι 20 παιδάκια σε κάθε τάξη με δύο δασκάλες. Στην αίθουσα δηλαδή που είναι περίπου 35-40 τ.μ., αναλογούν μόλις δύο τ.μ. σε κάθε παιδάκι.

Είναι καλά, κατά την άποψη μου.

Έχουν πολλα παιχνίδια, τραπεζάκια με καρέκλες για τη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες τους.

Αυτό που δε μου άρεσε όμως είναι οτι έχουν και τηλεόραση με ντιβιντι στις τάξεις. Θα το συζητήσω αυτό με την Δ/ντρια, κάθε ποτε λέει το πρόγραμμα τιβι και πόση ωρα. :?

Άσχετο, πήγα με τη μικρή για να την γράψω στο μπαλέτο και μου είπαν οτι τα δίδακτρα είναι 65 € μηνιαίως για δύο ώρες την εβδομάδα.

Είναι πολλά;; Μου φαίνονται πολλά, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης και δε μπορώ να ξέρω. :roll:

Δημοσίευση

Σισσακι εμενα η κουμπαρα μου ειχε βρει με 80... :o:o:o και φυσικα δεν την εγραψε τη μικρουλα της.

τοσο παιρνουν πανω κατω.

τονια..πες ρε ..το πινει το γαλατακι το κατεψυγμενο η Αντριανα;;;

Ιουλιααααααα φετααααααααααααα!!!!Α καλα..οτι να ναι...εμενα μου το ειπαν αυτο ο γραμματεας και ο προισταμενος του ΠΥΣΔΕ...

τα μορια τα παιρνεις κανονικα ρε συ.

Δημοσίευση

Αχ ναι μωρε Παναγιωτα ξεχασα οτι με ρωτησες..το ερμο το αλτζχαιμερ! :?

Δε το επινε και το πεταξα...ειχε περασει και πολυ καιρος που ηταν καταψυξη...αλλα 70 σακουλακια με 180 μλ ε ηταν λιγο να το ποναει η ψυχη σου... :?

Δημοσίευση

σισσακι τοσο ειναι..ειναι ακριβες οι παιδικες δραστηριοτητες..

αχ αυτο σκεφτομουν..οτι απο μολις 2 ετων κ αρχισαν τα εξοδα για την "παιδεια" :roll::roll: ..

τελοσπαντων,γεροί να ειμαστε ολοι να εχουμε να πληρωνουμε..υπαρχουν κ αλλοι που δεν εχουν ουτε για τα αναγκαια κ θεωρουν πολυτελειες αυτα που συζηταμε..οποτε Δοξα το Θεό να λεμε...

Παναγιωτα εννοω οτι τα μορια ποιας περιοχης θ απαρεις αν δεν κανεις αιτηση;ή επειδη εισαι μεσα στην Αθηνα εχουν ολες 1 μοριο,οποτε δεν παιζει ρολο;

τοτε αλλαζει..εμεις καναμε αιτησεις επειδη ειμαι εξω απο την πολη κ τα μορια αλλαζουν απο περιοχη σε περιοχη του νομού..

τονια οι τιμρε κυμαινονται απο 250-450ε..

βρε τονια..δε δοκιμασες να τα αναμειξεις;;

Δημοσίευση

για παιδικους μιλατε για αποσπασεις ...εγω δεν ξερω απο αυτα ...

να σας πω μονο τα νεα μου ,φτιχνω αυτο της ερης http://eri-captaincook.blogspot.com/201 ... st_29.html αλλα οχι με μπριζολες αλλα με τιγανια

ο Μ αρχισε και λεει "ΝΑΙ" οταν θελει κατι ...απο τοτε που ηρθαμε απο Καβαλα ,εκει ολο οχι ελεγε :lol::lol::lol::lol: αφου ελεγε η πεθερα μου αν εχει καμια σχεση με τον Μεταξα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πλενω ρουχα των παιδιων τορινα και μελοντικα ...φευγω για ενα μηνα σας ειπα το σαββατο ...

Δημοσίευση
Λουκία παιδί μου προέχει να έχει καλές δασκάλες που να αγαπούν τη δουλειά τους, συζητήσιμη και άξια διευθύντρια και να είναι καθαρός σε τάξεις, τουαλέτες και κουζίνα.

αυτό ακριβώς, γιατί και ο δικός μας, εκεί που πήγαινε ο Λ. όλα καλά, οι αίθουσες, ο κήπος, τα φαγητά......αλλά το προσωπικό.....άστα :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

γεια σαςςςςςςς

Ποντικομαρακι μου γλυκο να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!! γερος δυνατος και υγιης να ειναι.

Τι κανετε;;;

Θου οπως ειναιο δικος σας ο δημοτικος.....ειδα και εναν τετοιο ιδιωτικο...τον απορριψαμε αμεσως

Σημερα πηγαμε καλυτερα.

Στη διαδρομη με το που παρκαρα το αμαξι ζητησε αγκαλια και οταν τον πηρε η δασκαλα κλαψουρησε λιγακι, αλλα οταν τον πηρα ηταν χαρουμενος και μου ειπαν πως κλαψουρησε λιγο, αλλα γεννηκα ηταν καλος

Μακαρη Παναγιτσα μου να τα παει καλα και να μην αρρωσταινει.

Μετα του πηρα κουλουρι και χυμο και δωσαμε τα κοστουμια του μπαμπα καθαρηστηριο και αγορασαμε ρουχα για το Σαββατο

βεβεια απο τοτε εχει λυσσαξει αλλα ΟΚ

Τωρα του εβαλα τον Τομασ το Τρενακι και θα κανω καμια δουλεια που κοιμαται ο μικρος

Θα σχολιασω οταν ερθει ο αντρας μου

Α!!!...Παναγιωτα συγχαρητηρια ρε..μπραβο που σας πηραν!!!!

καλη αρχη..και κυριως...γρηγορη αρχη

Ιουλια ο Φραουλιτσα που λεει η Νατασα ειναι καλος και καινουριος, επισης και το Καπελινο που παει η Ελενα ειναι καλος

Απο κει και περα δες μερικους, ποιος θα σου κανει καλυτερη εντυπωση

Εμενα μου αρεσε ο δικος μας γιατι περα απο τα αλλα εχει σαν αρχη να μαθει στα παιδια αυτοεξυπηρετηση- την ταξη του Χριστοφορου δηλαδη το μεταβρεφηκο οπου πανε ολα τα γεννημενα το 09-αλλα και πειθαρχια μεσα απο διαφορες ομαδικες δραστηριοτητες και παιχνιδι..

βεβεια ακομα αποψη δεν μπορω να εκφρασω θα δουμε

Αυτα

Σας φιλω ολες..επανερχομαι!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας φιλενάδες...Τι κάνετε;;;;; :D:D:D:D Δε σας διάβασα ακόμα... :oops::oops::oops: Θα σας πω πρώτα για τον παιδικό και την Ιω και θα σας διαβάσω μετά... ;););)

Λοιπόν χθες πήγαμε το απόγευμα, γινόταν χαμός από παιδάκια και γονείς....Οι παιδαγωγοί φοβεροί, τραγουδούσαν, χόρευαν, έπαιζαν διάφορα παιχνίδια, προσπαθούσαν να κάνουν τα παιδάκια να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες... ;);););) Τα περισσότερα ήταν κολλημένα στους γονείς και άλλα κοίταζαν μνε απορία τι συμβαίνει...Και η Ιω όπως πάντα απροσάρμοστη.... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol: Καθόταν λίγο με τις παιδαγωγούς, μετά βαριόταν και έτρεχε στην αυλή, ήθελε να ανέβει στο καρουζέλ, να πάει στην παιδική χαρά κι εγώ από πίσω φορτωμένη σαν το γαϊδούρι να την κυνηγάω...Να την τραβάω να πάει εκεί που ήταν τα άλλα παιδάκια και αυτή να νευριάζει και να κάνει σαν υστερικό... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Απορώ πως κρατήθηκα και δεν έφαγε καμια στον πωπό... :oops::oops::oops::oops:

Μετά με έπιασε η ψυχολόγος, είναι μια εκπληκτική κυρία, η κ. Μαυράκη, ήταν παλιά στο Χαμόγελο του Παιδιού..Πολύ γνωστή..Θα την έχετε δει σίγουρα στην τηλεόραση..Μου είπε ότι δεν είχε το "βιογραφικό" της Ιως που είχε ζητήσει με τη συμπεριφορά, της είπα ότι το πήγα σήμερα και μιλήσαμε λίγο..Της περιέγραψα την Ιω, ότι είναι ατίθαση, απέκτησε αδεφάκι και άρχισε να δαγκώνει κλπ και τα βρήκε όλα απολύτως φυσιολογικά.... :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock: Μου είπε ότι της έχουν πέσει όλα μαζεμένα, είναι 2,5 χρονών, απέκτησε πρόσφατα αδεφάκι και αρχίζει και παιδικό...Σκέψου μου λέει να σε έβαζαν εσένα να κάνεις διαιτα, να κόψεις το τσιγάρο, να παίρνεις διαζύγιο και να αλλάζεις και δουλειά.... :roll::roll::roll: Ετσι όπως το έθεσε δίκιο έχει... :roll::roll::roll::roll: Πάντως από ότι την είδε που έπαιζε μόνη της, τη φάνηκε πολύ ανεξάρτητη και συμπέρανε οτι δεν είναι κολλημένη πάνω μου... :D:D:D Και μου πρότεινε να την πάω σήμερα το πρωί κατα τις 11 για 2 ωρίτσες αλλά να μην είμαι παρούσα.... :roll::roll::roll: Η Ιω δεν ήθελε να φύγουμε...Έκλαιγε... :o:o:o Σηκωτή την πήρα να φύγουμε... :?:?

Πήγαμε λοιπόν σήμερα κατά τις 10.30, συναντάμε την ψυχολόγο στην πόρτα και λέει:"Καλώς την Ιωάννα...Τι όμορφη που είσαι;;;Τι κάνεις;;;;Θες να πάμε μέσα να δεις την τάξη σου και να παίξεις και με τα άλλα παιδάκια και αργότερα θα βγούμε στην αυλή να παίξουμε..."Η Ιω απάντησε θετικά, την πήρε απευθείας και πήγαν μέσα...Όχι απλώς δεν έκλαψε η καρδούλα μου, αλλά ούτε καν με χαιρέτισε..Ούτε καν γύρισε να με κοιτάξει... :o:o:o:o:cry::cry::cry::cry: Μου κακοφάνηκε τόοοοοσο πολύ... :oops::oops::oops: Τελικά εμείς οι μαμάδες έχουμε το πρόβλημα...Ανέβηκα πάνω στη διευθύντρια, κατεβαίνοντας συνάντησα την ψυχολόγο..Μου λεει "θα φύγετε η θα μείνετε;;;"Λέω εγώ Θα φύγω..Πως είναι η μικρή;;;;; :oops::oops::oops::oops: Και μου είπε "Μια χαρά...Μπήκε μέσα σαν σίφουνας και πήγε κατευθείαν να παίξει...Μακάρι όλα τα παιδάκια να ήταν έτσι..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Περίμενα στο δρόμο έξω από το σχολείο κοιτάζοντας πίσω από τις φυλλωσιές και περιμένοντας να βγει το αστεράκι μου στην αυλή...Εβγαινε με μια δασκάλα και άλλα 3-4 παιδάκια χεράκι χεράκι... :D:D:D:D:D Συγκινηθηκα... :oops::oops::oops: Κατάλαβα ότι μεγαλώνει... :cry::cry: Πήγε στις κούνιες, έκανε και δε μιλούσε καθόλου... :?:?:? Μαζί με τα άλλα παιδάκια... :roll::roll: Τη βλέπω να την κατεβάζουν από την κουνια και να τρεχει πέρα δ'ωθε φωνάζοντας χαρούμενη, κρατώντας μια μαράκα και οι νηπιαγωγοί φώναζαν....ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣΕΧΕ...Κυνηγιόταν με ένα αγοράκι, όλα τα υπόλοιπα παιδάκια αγάλματα στις κουνιες...Μετά προσπαθούσε να σκαρφαλώσει κάπου, οι δασκάλες της φώναζαν πάλι πρόσεχε, μετά κυνηγούσε κάτι σαπουνόφουσκες και είχε τρελαθεί στα γέλια... :D:D:D Τελικά δεν περνάει μόνο μαζί μου καλά... :?:? έχει ανάγκη από παιχνίδι και παιδάκια....Αφού είχαν κουραστεί οι κυρίες να την κυνηγούν και να της λένε πρόσεχε, της λέει μια "Ιωάννα έλα να σε βάλω στην κούνια να δεις τι ωραία που φαίνονται οι σαπουνόφουσκες από εκεί..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μετά τα πήραν να πάνε σε ένα κιόσκι σε τραπεζάκια και η δικιά ου έφυγε να πάει να παίξει σε άλλο παιχνίδι....Πήγε η δασκάλα να την πάρει, σκέφτηκα "¨Ωχ...Θα αρχίσει να ουρλιάζει όπως έκανε σε μενα χθες..." :?:?:?:? Παει η δασκάλα να την πάρει, την πιάνει από το χεράκι..Της λέει Ιωάννα τώρα δεν παίζουμε εδώ τώρα...Παμε στο τραπεζάκι να καθίσουμε να παίξουμε με μπαλόνια....Και πήγε αδιαμαρτυρητα... :o:o:o:o:shock::shock::shock: Κάθισαν, δίπλα της ένα αγοράκι και από την άλλη η δασκάλα....Άρχισε να πειράζει το αγοράκι..Του επιανε τα μαλλιά, του πείραζε τα αυτιά και αυτό έλεγε "Ασε με.." :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Της έλεγαν οι δασκάλες "Ιωάννα γιατί πειράζεις το παιδάκι;;;;"¨Την τραβούσαν, αυτή πάλι τα ίδια.... :?:?:?:lol::lol::lol::lol: Μετά πήρε να φάει ένα μπαλόνι :o:o:o:o , την είδαν, της το πήραν, μετά έτρωγε το γιακά της μπλούζας της... :lol::lol::lol::lol: Και μετά μπήκα μέσα να την πάρω.... :?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μου είπαν ότι ήταν πολύ καλή, δε με αποζήτησε καθόλου ( :cry::cry::cry::cry::cry::cry: το κατάλαβα βέβαια) και αύριο να πάμε 9.30-12.30.... :D:D:D Η Ιω ευχαριστημένη πολύ..Ενθουσιασμένη... :D:D:D:D:D

Αυτά...Το άπλωσα το σεντόνι μου.... :lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι το πουλάκι μου...Τα συναισθήματα ανάμεικτα...Από τη μια ικανοποίηση...Από την άλλη μια μελαγχολία.... :roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Πριν απο λίγο με πήραν απο τη σχολή μπαλέτου και μου είπαν να την πάω την Πέμπτη στις 7:00 μ.μ.

Να δει πρώτα αν θα της αρέσει, να μη σκάσω τζάμπα και βερεσε τα 30 € της εγγραφής, τα 65€ των διδακτρων και τα 75 € της στολής! :shock::shock::shock:

Όπως τα λες Ιουλία... μακάρι να έχουμε να πληρώνουμε, γιατί με αυτούς που μπλέξαμε σε λίγο αγγλικά και πιάνο και κολυμπι κλπ θα μαθαίνουν μόνο τα παιδιά των εφοπλιστων και των εργοστασιαρχων! :evil:

Βρε λέτε αυτός να είναι ο στόχος;;; :evil::roll:

Μπράβο Χρυσάκι! Τέλεια τα πάει ο μικρός! :x

Μπράβο και στο ταλιμπανάκι σου Γωγω! :x

Ααααααχ έτσι ήταν και η δική μου λαστ γιάρ! Γιατι έκανε έτσι φέτος ούτε που το καταλαβαίνω... :cry:

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες!

Γωγώ διάβασα αυτά που έγραψες και ένιωσα παράξενα......

Δεν μπορώ να φανταστώ πως η Ε θα πάει κάποια μέρα στο σχολείο και δεν θα ξέρω τι κάνει. Τελικά είναι πιο δύσκολο για μας παρά για τα μικρούλια μας........

Καλή αρχή να έχετε και καλή σχολική χρονιά!! :D:D:D

Χρύσα τέλεια με τον Χριστόφορο! Ελπίζω αύριο να μην κλαψει καν.....

Παναγιώτα σας πήρανε; Τέλεια ! Καλή αρχή λοιπόν! Προχθές με ρώτησες για το ωδείο αλλά δεν μπόρεσα να απαντήσω. Αυτόν που κάνουμε είναι κάτι παρόμοιο. Δεν έχουμε τον Τέντυ (θεματολογία δλδ) αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Μωρά και γονείς στο χαλί μαθαίνουμε με τραγουδάκια και ποιηματάκια τα μουσικά όργανα, τα ζώα κλπ. Είναι κάτι σαν αυτό που έβαλες! Σ'άρεσε;

Σισσάκι πως ήταν η Χαριλίνα σήμερα; Εσύ χαλάρωσες;;;

Τόνια οι αντλήσεις φτάνουν στο τέλος τους; Πως νιώθεις που κλείνει αυτό το κεφάλαιο;;;

ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΡΆΚΙ ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!! γΕΡΌς ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Ιουλία-Βενετία βρήκα baby swimming στο κέντρο. Σας βολεύει;;;

argi,αφροδίτη, νατασούλα,μαρία, έρη, δημητρούλι πολλά φιλάκια!

Εμείς σήμερα ήπιαμε καφέ με τη Θου και τα παλικάρια μας!!!! Να δείτε τι καλά που έπαιζαν όλοι μαζί!!! Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια τα ζουζούνια! Τα μικρούλια μας φάγανε ένα μπωλ φαγητό από τα χεράκια μου :lol::lol::lol::lol: και ο Θ έφυγε με μια φέτα μάνγκο στο χέρι!!! Ααααα ο Παντελή έχει κάνει μοικάνα μαλλί!!!

Θου η Δ κοιμήθηκε πάλι όρθια στην περπατούσα η καημένη!!!! :lol::lol::lol:

Το απόγευμα έχουμε κολυμβητήριο. Πάμε να γυμνάσουμε τα κορμιά μας.

ααααα μας πήραν και για το αυτοκίνητο. Τελικά η ζημιά είανι 5000 και δεν έχει πάρει σασί το αυτοκίνητο οπότε οκ. Η ασφαλιστική θα το καλύψει όλο το ποσό και ξεκίνησαν ήδη να το φτιάχνουν το αμαξάκι μας!!!! :D:D:D

Σισσάκι είναι καλά τα 65. Η νονά μας είναι δασκαλά χορού και μας μιλάει για ανάλογα ποσά εδώ στη Θεσ/νίκη.

Δημοσίευση

Νατασα!!! :x:x:x Η Χ είναι καλύτερα αυτή τη βδομάδα, ευτυχώς ηρέμησα εγω είδα τα λάθη μου και το πήρα αλλιώς. ;) Σκεφτηκα οτι εδώ εγω που είμαι και ενήλικη την πρωτη μέρα που έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά ξενέρωνα και δεν ήθελα... :roll:

Με τρομερή υπομονη και με στόχο να πηγαίνουμε κάθε μέρα και 10 με 15 λεπτά νωρίτερα στο σχολείο τα καταφερνουμε. Ετοιμάζουμε τα πραγματα μας απο βραδύς, κάνουμε μπάνιο μαζί κοιμόμαστε μαζί και το πρωί ξυπνάμε και σιγά σιγά προσαρμοζόμαστε. :D

Ευτυχώς δεν έχει πολύ μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητο. Το ευτυχέστερο είναι οτι δεν πάθατε εσείς τίποτα.

Δημοσίευση

Τέλεια το κοριτσάκι μας! Χίλια μπράβο στη μικρή μπαλαρίνα!!! :D:D:D:D

Θέλω φωτο με τι στολή με την πρώτη ευκαιρία!!!!

Για το αυτοκίνητο άσε....

Δε θέλω να το σκέγτομαι πια. Χθες είδα μια μαμά να κρατά αγκαλιά το μωρό στο συνοδηγό και ο μπαμπάς μνα οδηγεί. Τους είπα αμέσως ναβάλουν το μωρό πίσω και οτι είχαμε ατύχημα και μεκοιτούσα έτσι :shock::shock::shock: σαν το ούφο. Στάνταρ με πέρασε για φρικιό γιατί μέγραψε στο τέτοιο της. Απλά συνέχισαν το δρόμο τους και με προσπέρασαν. Εγώ (και μιλάω ειλικρινά) έπαθα ταχυπαλμία, μου δέθηκε κόμπος το στομάχι και ανατρίχιασα . Αυτοί απλά στην κοσμάρα τους. Πραγματικά όμως θα το λέω παντούς και ας με περνάνε για τρελή. Από τοςυ 10 αν το πιάσει ένας πάλι κέρδος είναι... :(:(

Δημοσίευση

Γωγώ μπράβο σας :D ε ρε τι έχουν να τραβήξουν τα παιδάκια από την Ιω!!!! :lol::lol::lol:

ρε συ υποθέτω ότι οι δασκάλες υπέθεσαν ότι κοιτούσες από τις φυλλωσιές!!!! :lol::lol::lol:

ρε κορίτσια τόσα πολλά χρήματα για το μπαλέτο? το γυμναστήριο για ενήλικες και είναι πιο φθηνό!!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Νατάσα εσύ λέγε και ας μην σε ακούνε ;) ....εδώ πάντως η τροχαία αν σε πιάσει έτσι σου δίνει πρόστιμο + αφαίρεση διπλώματος για ένα μήνα + πόιντς !!!! :? α και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις αν δεν βάλεις το παιδί στο καρεκλάκι και αν δεν έχεις καρεκλάκι σου λέει ΤΕΛΟΣ το αυτοκίνητο, καλείς ταξί με καθισματάκι!!! ;)

η πεθερά παίζει από το πρωί με τον Λ. παιχνίδια, πώς δεν βαρέθηκε - κουράστηκε δεν ξέρω :?:?:?

Δημοσίευση

τι κανετε?

εμεις σημερα πηγαμε για καφε στη νατασα :D:D:D:D:D

μα ςταισε κιολας :oops::P:P:P:P:P:P

παιξαν σουπερ τα μεγαλα μας...

η δε μικρη.κιχ δε εβγαλε..σα το δικο μου :twisted::twisted::twisted::twisted:

αργι το ξερα οτι θα αντιδρασεις ετσι για το μικρο με τη φωτογραφικη μηχανη :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::P:P:P:P:lol::lol::lol:

κ κατι αλλο θα σε λεγα...α ναι μα 4 ταξεις μονο?μετα?

ιουλια δες το παιδικο αυτον που λες κ αν σε κανει στειλτον..μη ψαξεις πολλους θα τρελαθεις..

τονια το δοντι του αλεξ καλα????????

μια χαρα με τις αντλησεις..ηρεμησες :roll::roll: //?

ποντικακι μου να χαιρεσαι το στελακι..μα 1 χρ? :o ποοοοτε κιολας ..πω πωωωω

σισσιω εριξα ενα γελιο :oops::oops::oops::oops: αληθεια με φωνη..γαλαω σα χαζη μονη...

με το μωρο που σου επεσε..αχ φανταζομαι σκηνη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα καλη αρχη ρεε..τελεια

αυτα που λετε με ιουλια για αποσπασεις κτλ δε καταλαβαινω τιποτα..σα αγγουρι κοιταω :lol::lol::lol:

αφρο ενα μηνατ? :?:?:? τελεια

επισης..οσπρια κανεις στο μανωλη να φαει?η επειδη δε τρωτε εσεις δε το κανεις? :roll:

αργι ρε γελασα τοοοοσο πολυ με το σχολιο σου..οτι αν ειχαν η γερμανοι τη ΙΩ της γωγωκας θα τη στελναν σε ιδρυμα :lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops:

γωγωκα εσυ εφυγες τελικα η εμεινες να δεις στα κρυφα?

μα τι παιδι εχεις...

χρυσα τελεια γι ατο φοφο...μπραβο το μαναρακι...

Δημοσίευση

Δε σας προλαβαινω με τιποτα, να δω ποτε θα μπω σε ταξη...Δεν ξερω αλλα δε μπορω να βαλω ενα προγραμμα...

Δε νομιζω να προλαβω να σας διαβασω, ευχομαι καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια που ξεκινησανε παιδικο.

Χρειαζομαι επειγοντως οργανωση....................

Δημοσίευση

α) ο Μ δεν τρωει σουπες ...σαν την πεθερα μου και εσυ δεν λες να το καταλαβεις !!!! :lol::lol::lol::lol:

β) τρωει μπιζελια που του τα κανω με καροτακια και καλαμποκι μαζι με τα μακαρονια του .

γ) πως θα φαει το παιδι αμα δεν βλεπει εμενα να τροω ? εδω δεν τρωει οταν με βλεπει θα φαει αν δεν βλεπει και μενα ?

σημερα εφαγε πατατουλες απο το φαγητο και αραβικη πιτα που ειχα :D

Δημοσίευση

μα δε εχει δυσκοιλιοτητα???????????? :o:o:o:o

μολις ξυπνησαν :twisted::twisted::twisted:

σηκωθηκε ο θοδωρης...κ τον λεω σε λιθγο θα σε παρω...μπας κ ξανα κοιμηθει..αλλα του φυγαν τα μισα τσισα πατησε κλαμα τον βαζω γιογιο κανει τα αλλα μισα τσισα κ απο το κλαμα ξυπνησε κ το μπεμπη..μονο 1 ωρα κ κατι προλαβε να κοιμηθει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

νενι θα βρεις το προγραμμα 8-)

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε κάτι, γιατι εχω χαθεί να ψάχνω στο δίκτυο και πέφτω όλο σε μαλακίες, ο Κώστας ειναι στην 8η μέρα με αντιβίωση. Χθες εμφάνισε κάτι σπυράκια στα ποδια και σήμερα πολλά μαζεμένα στην κοιλίτσα του αλλά έχει και στο υπόλοιπο σώμα. Δεν εχει τίποτα άλλο, ουτε πυρετό ουτε τίποτα. Κάτι θυμάμαι την Νατασούλα να αναφέρει για τέτοια σπυράκια αλλά και την Αργυρώ με τον Λουκά για τον στρεπτόκοκκο..

Εχουμε ραντεβού το απόγευμα με τον γιατρο..

Μα ποιος γκαντεμόσαυρος μας έχει διαλύσει ρε παιδί μου, θα εκραγώ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...