Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καταρχην να πω στην Αργυ επειδη εκνευριστηκα με τα πεθερικα της και αυτο το "ε εχει και για σενα λιγο" λες και ειναι το αποπαιδι του σπιτιου!!!!!! ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ;;;;;;!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Ουφ ξεθυμανα! :P

Σισσακικαταλαβαινω απολυτα πως ενιωσες!!!!κι εγω θα εβγαζα καπνους απο τ'αυτια!!!!!! αλλα αν μπορουσαμε να συγκρατησουμε τα νευρα μας(και βαζω πλυθηντικο γιατι κι εγω που τα λεω δε το χω καθολου) το πιο λογικο θα ηταν να μη τη πιεσεις για τιποτα απο ολα αυτα..δηλαδη 8 πχ το πρωι πρεπει να φυγουμε απο το σπιτι;;;ε αν θελει μεχρι τοτε να τα κανει ολα αυτα εχει καλως,αλλιως ας φυγει νηστικη,ακατουρητη,ξεμαλλιασμενη κι ας τα κανει ολα στο σχολειο! αν δει οτι δε μπορει να σε καθυστερησει με ολα αυτα μπορει να μη το ξανακανει! ;)

Αναστασι δηλαδη αν τυχει ποτε να σε φιλοξενησω να το ξερω να εχω τιγκαρει την αποθηκη με πολεμοφοδια!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εγω παλι συμφωνω απολυτα με τη παιδιατρο της Νατασας με τη λογικη οτι αν ειμαστε καλα με τον εαυτο μας ,χαλαρες ευτυχισμενες και ξεκουραστες μπορουμε να δωθουμε και στα παιδια μαςκαι να τα κανουμε κι εκεινα ευτυχισμενα...εδω πχ με τετοια κουραση και πιεση που τραβαω ξερω πολυ καλα οτι αυτη τη στιγμη δεν ειμαι καθολου αυτο που χρειαζονται τα παιδια μου!!! Κι οσο κι αν προσπαθω να γελαω,ξερω πολυ καλα οτι εκεινα νιωθουν τι αισθανομαι..

Φυσικα και δε πιεζεις ενα παιδι που δε θελει να κατσει με τη γιαγια ή οποιοδηποτε αλλον και φυσικα δε μιλαμε για τις περιπτωσεις που γινεται ο κανονας αυτο κι οχι η εξαιρεση! Δε χρειαζεται να κοιταμε τα ακρα..δηλαδη η να μη πηγαινει καθολου ή να ειναι μονιμως παρκαρσμενο;;;

Αφρο ελπιζω να ηταν τυχαιο και τη σκαπουλαρει ο Πανουλης! :roll:

Αληθεια κοιμηθηκε σερι;;;; βρε τοτε πολυ πιθανο να ειναι ετοιμος να κοιμαται τα βραδια...μηπως την επομενη φορα που θα ξυπνησει το βραδυ,να του χωσεις καμια πιπιλα μηπως τον ξεγελασεις και ξανακοιμηθει και γλιτωσεις απο τα νυχτερια;;; ;)

Συμπεθερα τα δοντια του τον πονανε το γαμπρουλη μου;;;;; :(:(:( αν του δωσεις ντεπον ηρεμει;;;; τι φρικη κι εσυ βρε πουλακι μου...και εισαι και τοσο μακρια και δε μπορουμε να ερθουμε να σου κανουμε λιγο συμπαρασταση!!! :(:(:(

Να ειδατε τωρα σε αυτη τη περιπτωση αν υπηρχε η λυση να τα αφησει για μια μερα σε μια γιαγια,κι εκεινη θα ανασυγκρωτουσε τον εαυτο της και θα τα αντιμετωπιζε πολυ πιο ψυχραιμα κι εκεινα θα ηρεμουσαν για λιγο γιατι μια μαμα μεσα στο αγχος και τη πιεση δε μπορει σε καμια περιπτωση να αποφορτησει μια τετοια κατασταση!!! :roll:

Και μετα πως να εισαι καλη συντροφος και καλη μανα;;;; ολα αλληλενδετα ειναι...

Βικυ τι εγινε με την αυχενικη;;;;

Α Αργυ ρε συ τι βλακεια αυτο με τη δουλεια;;;;;; :o:o:o κριμα ρε γαμωτο τετοια θεση και μισθος να παει χαμενος....αχ αυτοι οι αντρες ΑΑΑΧΧΧΧ!!!!!! :twisted:

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τονια μια φορα ξυπναει το καιμενουλι μου στισ 3 η 4

χθες λογο εμβολιου μαλλον δεν ξυπνησε ...και σημερα κοιματε συνεχεια :? τον επιασα τωρα παλι ζεστουλης ειναι ....

εβαλα και τον Μ για υπνο ....πολυ μυξα μιλαμε ανα 5 λεπτα τον σκουπιζω !!!

Δημοσίευση

Γειααααα..Τι κάνετε;;;Εγώ καλά..Πήγαμε κάναμε τη δήλωση του αρχίδα με τον Γ. Τον πήρε ο Γ. τηλ να ρωτήσει τα στοιχεία τους, του τα είπε, τον ρωτάει ο Γ. που έχει ζημιά, λεει αυτός πίσω στον προφυλακτήρα και κλείνοντας του λέει "Για τη ζημιά που έχω πάθει εγώ θα τα πούμε αργότερα..."Και ο Γ. του απάντησε καλά, καλά...Αν μιλούσα εγώ, θα του έλεγα (συγγνώμη κιόλας) πάρε φόρα και έλα κλάσε μας μια μάντρα αρχ....α...Μαλάκα... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μετά πήγαμε για καφέ ΜΟΝΟΙ μας.... :D:D:D:D:D:D:D

Τόνια είδα τις φωτος....Ρεεεεεεεε η μικρή τέεεεελεια, αλλά όντως φέρνει λίγο στον αυλωνίτη... :oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εσύ καρακουκλάρα και ο άντρας σου συμπαθητικός, έπαθα ΣΟΚ με τον Αλεξ....Μα ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o Το ποδαράκι του είναι σαν καλάμι... :oops::oops::oops: Λες και βλέπεις παιδί της Αιθιοπίας... :roll::roll::roll::roll: Σε άγχωσα ε;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Αυτό ήθελα... :lol::lol::lol: Ο στολισμος σούπερ, τα γλυκάκια επίσης και τα βαφτιστικάααααα πολύ μου άρεσαν... :x:x:x:x

Μωρή Θουυυυ με τη Σωσώ είστε ίδιες.... :roll::roll: Πολύ μοιάζετε...Αδεδρφές είστε;;;; :lol::lol::lol:

Τα μαλλιά της συμπεθέρας τα έκαψες;;;;;; :lol:

Λέναααααα ήθελα να σου πω για τον μπεμπάκο..Τι καλός μαγουλήθρας θα είναι..Με 'γεια το μαλλί....

Όσο για τον μαλάκα το δικό μου, σιγά μην κάλεσε ασθενοφόρο...Τα 3 μου θα πάρει... :evil::evil::evil:

Νατάσααααααα μωρή έχεις παιδιά μινιατούρες.....Μόνο εγώ έκανα χοντρά παιδιά;;;; :roll::roll::roll: Η απλώς είναι βαριοκόκαλα;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Συμφωνώ εν μέρει με την παιδιατρο...Πρεπει που και που να τα αφήνετε σε γιαγιάδες.... ;););)

Αναστασία έχουμε καταλάβει μωρή ότι έχεις ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ... :twisted::twisted::twisted::twisted: Όσο για τα τσισάκια, στην αρχή να της λες εσύ, να της το θυμίζεις και σιγά σιγά θα στα λέει μόνη της... ;););)

Λενάαααακι όπως λέει και η Ερη ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑΑΑΑΑ....

Χρύσα η μπέμπα μου από ημερών κοιμάται μπρούμυτα..Μέρα-νύχτα... :?:?:? Μόνο έτσι βολεύεται... :?:?:?:? Αφού και έξω να είμαστε και να θέλει να κοιμηθεί, μπρούμυτα τη γυρίζω στο καρότσι... :roll::roll::roll:

Αρτζι μου τώρα για ένα μήνα δεν παίρνω άλλες αλλαξιές..Στη χειμερινή στολή θα πάρω...Αλλά και να λερωθεί και να μην έχω, δεν πειράζει..Θα της φορέσω δικά της ρούχα.... ;););) Δεν απαγορεύεται, απλώς αυτοί προτιμούν τη στολή... ;););)

Καλά για τον πεθερό σου τι να πω.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Θα του το έλεγα...Σιγά μην του τη χάριζα... :twisted::twisted:

Για τη δουλειά κρίμα που την έχασες μωρέ... :(:(:( Αλήθεια, σε ενδιαφέρει να δουλέψεις;;; :roll::roll::roll::roll:

Σισσάκι πόσο σε νιώθωωωωω..Οταν τα κάνει αυτά η Ιω μου έρχεται να τη σακατέψω στο ξύλο.... :twisted::twisted::twisted: Τις περισσότερες φορές συγκρατούμαι... :roll::roll::roll: Δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλή.... :roll::roll::roll::roll: Απλά μην κάνεις πίσω...

Α, Αναστασία επειδή ρώτησες πως γίνεται να κατουρήσει με το ζόρι, προφανώς ήθελε τσίσα της, αλλά είχε πεισμώσει και δεν πήγαινε τουαλέτα..Και την πήρε η Σίσσυ -φαντάζομαι-και την κάθισε με το ζόρι στη λεκάνη... :roll::roll::roll:

Κι εγώ το κάνω αυτό που και που... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Γεια σας!

Και σήμερα κατάληψη :D

Ξυπνήσαμε πρωί, πήγα την Ι στο σχολείο σήμερα τελικά και ήρυε έκατσε ο μπαμπάς μου εδώ μέχρι

να επιστρέψω μην ξυπνήσει η Φ. Σήμερα την πήγα εγώ με το αυτοκίνητο από Δευτέρα με το σχολικό.

Επιστρέφω και η Φ κοιμόταν ακόμη. Ξυπνάει και την ντύνω και πάμε σε μια φίλη μου για καφέ που ε΄χει και αυτή ένα κοριτσάκι. Τώρα είμαι καναπέ (-|

Σίσσυ σε καταλαβαίνω τόοοσο πολύ αλλά καταλαβαίνω και τη μικρή. Κι εγώ θα ήμουν χάλια :( Όσο για το μισθό σου τι να πω...όλοι θα συνηθίσουμε τελικά. Το χειρότερο για μένα είναι να χάνουμε τη δουλειά μας. Εκεί είναι Η απελπισία.

Αργυρώ διάβασα για εργασία με 180 ευρώ καθαρά?? Λάθος ε? :roll:

Θυμάμαι περιστατικό μικρούλα 3-4 χρονών και το αίσθημα της στεναχώριας και της απόγνωσης που ένιωθα τότε το θυμάμαι..θα σας το γράψω στις διαφημίσεις όμως :mrgreen:

Τελικά ωραία είναι να κάθεσαι :D βέβαια ακόμη καλύτερα να κάθεσαι και να πληρώνεσαι αλλά...

Δημοσίευση

Καλα βρε μαι περιληψη να μην μου την κανει καμια????? :-l:-w[-(

Τεσπα δεν πειραζει , διαβασα τα τελευταια!

Τονια δεν σου ευχηθηκα για την βαφτιση!! Δεχεσαι καθυστερημενες ευχες??/

Εχασα αλλα γεννεθλια?? καποια χρονια πολλα πηρε το ματι μου... :oops::oops:

Διαβασα τα τελευταια περι το αν αφηνεις το παιδι μια νυχτα...Εγω νομιζω πως πλεον στα σχεδον 2.5 χρόνια του ο Σεμπ μπορει να μεινει μια εως δυο νυχτες χωρις εμενα...Πανω απο δυο νυχτες δεν μπορει, το σεβομαι..αλλα τις δυο νυχτες θα τον αφησω χωρις τυψεις...Οταν πηγα Σουηδια εμεινε με τη αδερφη μου, εκει ολα καλα..Τωρα με τον πατερα του ουρλιαζε...δεν υπεκυψα ομως..Το πρωτο βραδυ με πηρε ο Κ τηλεφωνο κ μοθ τον εδωσε, ουρλιαζε επι μιση ωρα και δεν μπορουσα να του μιλησω..Οποτε του εκλεισα το τηλεφωνο και ειπα στον Κασπερ να μην μου τον δινει αν δεν ειναι ηρεμος..Οποτε ετσι καναμε κ ηταν καλυτερα..Και κοιμηθηκα χωρις τυψεις που του εκλεισα το τηλεφωνο..την επομενη ημερα ηταν πολυ καλυτερα...Και οταν γυρισα δεν ειδα καμια αλλαγη..Προσωπικα δεν πιστευω οτι επαθε τραυμα διοτι ειμαι παντα διπλα του..Σε ενα μηνα θα χρειαστει να ξαναφυγω για 3 μερες (2 νυχτες)...θα το κανω διοτι ειναι κατι πολυ σημαντικο...Δε νομιζω πως κανω κακο στο παιδι μου διοτι η σχεση μας δεν εξαρταται μονο απο το αν λειψω μεσα στο χρονο 3 φορες....

Αυτα απο εμενα....

Βρεχει εδω....

Δημοσίευση

Λοιπόν έγινα πρώτη φορά παρανυφάκι στη νονά μου όταν ήμουν 3-4.

Πάμε λοιπόν εκκλησία και ο γαμπρός με τη νύφη στη θέσης τους και εγώ μαζί με άλλα 6 παρανυφάκια

μπροστά τους, γύρω τους κλπ κλπ :roll: Κοιτάζω γύρω και δεν έβλεπα τη μαμά και το μπαμπά και την αδελφή μου.. Και σκέφτηκα ότι με άφησαν γιατί όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται τα παρανυφάκια που έχουν μαζί τους τα παίρνουν για παιδάκια τους και αυτή θα είναι πλέον η οικογένεια μου :cry::cry::cry::cry:

Κλάαααμα...παράπονο.. η μαμά μου λέει οι λυγμοί μου ακούγονταν σε όλη την εκκλησία :cry: Με παίρνουν έξω και η γιαγιά μου μου αγόρασε και γαριδάκια (ήταν κάτι τυρογαριδάκια στρόγγυλα σαν μπάλα αλλά δεν μπορούσα ούτε να τα αγγίξω :cry: ) και προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν και να καταλάβουν γιατί κλαίω...

Μεγαλώνοντας είπα στη μαμά μου πως ένιωθα και ακόμη όταν το σκέφτομαι (και τώρα που τα γράφω)

Και θυμάμαι και το άλλο... Υπήρχε ένας παιδικό σταθμός στη γειτονιά μας και η μαμά μας πήρε από το χεράκι για να πάμε και να γράψουμε εκεί την αδελφή μου. Η αδελφή μου φυσικά δεν ήθελε και χτυπιόταν.. :cry: Εγώ νόμιζα ότι πήγαμε να την αφήσουμε για πάντα :o και έκλαιγα και μπήκα μπροστά στην πόρτα να μην την πάρουν και ότι θα είμαστε πολύ καλά κορίτσια αρκεί να είμασταν μαζί σπίτι. Η μαμά τελικά δεν την άφησε :D και ενώ έπρεπε να πάει για δουλειά δεν πήγε παρα μόνο όταν μεγαλώσαμε λίγο. Για πολύ καιρό περνούσα από το σημείο που είναι ο σταθμός και μου ερχόταν :ymsick: Τώρα δεν υπάρχει.. Μου έρχεται η εικόνα στο μυαλό και :(

Δημοσίευση

με αυτά που έγραψα θέλω να πω ότι μπορεί να μας φαίνεται υπερβολικό που κλαίνε τα παιδιά μας

στον παιδικό πχ ή για άλλους λόγους και να προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε ότι έτσι πρέπει και θα περνάει καλά και θα συνηθίσει αλλά μπορεί το παιδικό μυαλουδάκι να έχει πλάσει άλλα στο μυαλό του και να τα νομίζει τελείως αλλιώς τα πράγματα και όχι όπως είναι. Γι'αυτό ψυχραιμία κορίτσια ;);):x

Δημοσίευση

εγω το μονο που θυμαμαι απο τοτε ειναι οτι μου εφαγε η αθηνα την σοκολατα μου :twisted::twisted::twisted: και οτι στο διαλειμμα αγοραζα βλακειουλες απο το μαγαζι διπλα ....οτι με πηγενε ο παππους μου και με επερνε αυτος παλι ,ηταν 10 λεπτα απο το σπιτι μου και γνωριζα τον δρομο και μονη μου ,την δασκαλα μου την λεγανε Γλυκερια και ηταν παρα πολυ γλυκια .

Δημοσίευση

Ωραία συζήτηση ανοίξαμε και μαρέσει!!!!

Αναστασία η Π έδωσε αυτή τη συμβουλη σε μένα για μένα και για τη δεδομένη μας κατάσταση μέσα στην οικογένεια. Δλδ ξέρει και ξέρω πως δεν θα παρατάω τρεις την ώρα τα παιδιά μου για να τρέχω στα μπαράκια στους καφέδες κλπ. ΄Μου είπε επίσης πως 15 χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια της και πως έχει δει ΤΑ αίσχη από τους 'τέλειους' γονείς . Ποτέ να μην θεωρούμε πως τπτ δεν μπορεί να συμβεί στην οικογένειά μας επειδή τωτα είμαστε καλά-αγαπημένοι κλπ. Της είπα πως δεν θεωρώ τον εαυτό μου φρικιό, οτι δλδ τα κάνω όλα τέλεια κλπ . Σχετικά με το θέμα του ύπνου στους παππούδες της είπα πως απλά περίμενα να μου το ζητήσει η ίδια η Ειρήνη για να το κάνω. Το αν θα το κάνω είναι άλλο θέμα. Εγώ δε νιώθω έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα.

Όσο για το χαρακτηρισμό σε τόσο μικρή ηλικία μιλήσαμε και είπαμε πάρα πολλά τα οποία δε σου είπα. Της είπα και μου είπε πολλά. Τα βασικότερα ήταν το να κάνω οπωσδήποτε 2 πράγματα με την Ε. Να είμαι-είμαστε πάντα σταθεροί στις θέσεις μας πχ δε θα φας παγωτό σήμερα και τέλος και να μην της δίνω άπειρα ερεθίσματα και να τις κάνω τα χατίρια γιατί θα χαθεί. Είναι παιδί με πολλή έντονη παρατηρητικότητα και τα τραβάει όλα σαν σφουγγάρι σε απίστευτο χρόνο. Πχ δεν την πηγαίνω στο Τζάμπο γιατί παθαίνει παράκρουση (όπως και κάθε παιδί άλλωστε.)

Μάλλον δεν έχω γράψει πολλά και ίσως δεν έχω πει ακριβώς αυτά που ήθελα . Τ απερισσότερα από κοντά. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βενετία μου στο Κοπερτί πρώτη φορά θα πάμε αλλά ξέρουμε καλά τη δασκάλα από το ωδείο πέρισυ (ήταν και στο πάρτυ την είδες).

Ιουλία ναι είναι για παιδάκια από 3+ και έχω έναν ενδοιασμό για το αν θα μας πάρουνε αλλά δε χάνουμε να ρωτήσουμε.

Φραν χάθηκες! Περνάς καλά όμως και αυτό έχει σημασία!

Argi είναι παιδικός σταθμός που τελευταία κάνει πάταγο! Έχει κλεισμένες θέσεις ήδη για του χρόνου. Τα παιδσάκια κλαίνε γιατί δε θέλουνε να φύγουνε από το σχολείο!!! :lol::lol: Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό! Θα το διαπιστώσω σε λίγο καιρό που θα αρχ'ίσουμε τη δραστηριότητα!

Χρύσα αδυνάτησες πολύ; Είσαι καλά ψυχολογικά;

Τόνια που είναι οι φωτο ρε συ να τις δω;;;;;;

θου εσύ΄είσια καλέ καμουφλαρισμένη;;;

Δημοσίευση

Μαρία αυτήν την προέκταση δεν την είχα σκεφτεί ποτέ!!!

Αφροδίτη γάτα είσαι!!! Εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν ο πρώτος μου έρωτας ο Παύλος!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ χέστον τον π@π@ρα τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει. Έχει χαρτί από νοσοκομείο;; Τηλέφωνο στο Εκαβ; Α ρε κάτι άντρες......

Λένα μια χαρά σε βρήσκω!!! :lol::lol::lol:

Λενάκι βγάζετε δόντια; Η Δ ακόμη τπτ. Ούτε καν φαίνονται στον ορίζοντα

Δημοσίευση

Κοιμηθηκαμε ενα δυωρο και ξυπνησαμε. Ταισα τον μικρο και τωρα επεξεργαζεται το ποδηλατο

της Ε. και εχω ησυχια. Η Ε. στην γιαγια της και ο Π. δουλεια. Με περνει τηλ. ο Π. πριν λιγο και τι μου λεει: Λενη σου εχω καλα νεα. Κανονισα να πιασεις και εσυ δουλεια εδω! Το συζητουσαμε καιρο να μπω και εγω εκει. Χαρηκα πολυ δεν λεω αλλα αγχωθηκα κιολας απο πανω. Η δουλεια ειναι με 3 βαρδιες, πρεπει να κανονισουμε ποιος θα κραταει τα παιδια ποιος θα με πηγαινοφερνει γιατι διπλωμα ξεκιναω σε λιγο καιρο και λογικα δεν θα προλαβω να το βγαλω μεχρι να πιασω δουλεια και πολλα αλλα. Μου λεει θα τα κανονισουμε ολα και να μην αγχωνομαι....για να δουμε! Ε ρε γλεντια!

Σισσακι μου θα συμφωνησω σε αυτα που σου ειπε η Τονια και η Αφρο. Και εγω το ιδιο με σενα θα αντιδρουσα στανταρ αλλα προσπαθησε να συγκρατησεις τα νευρα σου γιατι της τα μεταδιδεις και γινεται χειροτερη η κατασταση μετα. Θα συνηθισει με τον καιρο σιγα σιγα.

Γωγω και τι ειπε τελικα για το "χτυπημα" του στην μεση ο μακακας? Τιποτα δεν μπορει να σου κανει!

Νατασα τοση πολυ γκρινια και τοσο κλαμα στα δοντια το ριχνω δεν εξηγηται αλλιως! Εχουν ψιλοφουσκωσει λιγο τα πανω και κατω ουλα αλλα σιγουρη δεν ειμαι ακομα. Θα δειξει με τον καιρο. Ενδιαφεροντα αυτα που σου ειπε η γιατρος. Εγω εχω αφησει αναγκαστικα την Ε. 6 μερες στην γιαγια της και δεν μας ζητησε λεπτο! Ειναι τοσο ανεξαρτητη που δεν εχει απολυτος κανενα προβλημα και ενα μηνα να μεινει εκει. Πιστευω πως και στο παιδικο δεν θα εχουμε προβλημα. Προχθες πηγαμε να παρουμε ενα χαρτι και οταν φυγαμε ουρλιαζε και εκλαιγε γιατι δεν ηθελε να φυγει. Με τον Γ. ξερω απο τωρα πως θα εχω προβλημα γιατι ηδη ειναι απιστευτα κολλημενος μαζι μου.

Συμπεθερα του ειχα δωσει πριν καιρο λιγο ντεπονακι και δεν τον ειχε πιασει. Βεβαια τοτε δεν ειχε αυτην την τρελη γκρινια που εχει τωρα, φαντασου. Σκεφτηκα να του ξαναδωσω αλλα δεν θελω μωρε να τον φορτωνω με φαρμακα. Ισως για το βραδυ του δωσω λιγο ομως..θα το σκεφτω.

Αφρο εγω απο παλια θυμαμαι πως δεν ειχα κανενα προβλημα να παω νηπιαγωγειο, την δασκαλα μου την κ. Κατερινα που ακομα την βλεπω και μιλαμε οταν κατεβαινω Ελλαδα και φυσικα τον πρωτο μου ερωτα τον Πασχαλη που ακομα και σημερα ειναι γκομενος!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Μαρακι μου ειναι στην γραμμη παραγωγης στο εργοστασιο αυτοκινητων της VW. Μου εχει πει οτι εκει οι γυναικες την βγαζουν πιο χαλαρα, οχι οτι δεν εχει κουραση αλλα δεν υπαρχει τοσο πιεση οσο στους αντρες. Θελω πολυ να παω γιατι και τα λεφτα θα ειναι πολυ καλα αλλα πιο πολυ για να ξεφευγω. Η πεθερα μαλλον θα μπορει να τα κρατησει ναι ασε που η Ε. θα πηγαινει παιδικο σε λιγο καιρο αλλα πρεπει να το συζητησουμε πρωτα. Αλλη λυση ειναι να φερω την μανα μου για λιγο καιρο μεχρι να βγαλω διπλωμα...θα δειξει...πρεπει πολλα να συζητηθουν.

Δημοσίευση

Ηρθα και εγω!

Μαρια ...τα παραδειγματα σου δειχνουν ποσα σκεφτεται ενα μικρο μυαλο και δεν τα καταλαβαινουν οι μεγαλοι!

μας εβαλαν σε σκεψεις!

εκανα αυχενικη

ο,15

καλα

ψιλοφανηκε ....

μαλλον ειναι...

???????????

Δημοσίευση

Βίκυ αποκαλύψου!!! :lol::lol::lol: Εγώ λέω αγόρι

Όλα καλά ε?? συγχαρητήρια!

Βίκυ όταν βγαίνω εκτός ελέγχου και προσπαθώ να "επιβληθώ" για κάτι στα κορίτσια

αυτά τα σκηνικά μου έρχονται στο μυαλό μου και πέρνω ανάσες να ηρεμήσω :?

Όταν τα συζητάω με τη μαμά μου τη βλέπω ψιλοστενοχωριέται και της κάνει εντύπωση που θυμάμαι ακόμη και λεπτομέρειες..πχ τι παππούτσια φορούσα τότε ή τι χρώμα είχε ο τοίχος μέσα στον παιδικό :roll:

Και να φανταστείς οι γονείς μας δε μας χτύπησαν ποτέ :o Ούτε στον πωπώ θυμάμαι να μας έχουν ρίξει. Και πάντα μου το υπενθυμίζουν όταν με βλέπουν ότι πάω να ξεφύγω με τις μικρές. Αφού οι θείες μου αυτό λένε "μα τι υπομονή και ηρεμία είχε η μάνα σας :o " Αλλά ρε κορίτσια δεν ξέρω αν είναι αυτό αλλά δεν πάει το χέρι μου ούτε στον πωπώ να τις ρίξω. Βέβαια να πω ότι πολύ σπάνια θα βγούμε εκτός ορίων σε γενικές γραμμές είναι καλόβολα παιδιά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήταν λίγο αλλιώς...

Α και χτες έλεγε η αδερφή μου ότι πολλά έκλαιγαν στο σχολείο και πρέπει οι γονείς να τα αφήνουμε και θα καταλάβουν και θα ξεχαστούν κλπ κλπ και τις ξαναθύμισα το περιστατικό :? και λέει "ε ναι αλλά πρέπει..." και της το ξαναματαθύμισα και μετά με κοιτούσε :?

Φυσικά όταν μεγάλωσα λίγο έλεγα το περιστατικό με το γάμο και γελούσα και ξέρω πως αν δεν ήμουν παρανυφάκι τότε τώρα μάλλον θα κοιτούσα φωτο και θα έλεγα "μα καλά αυτή η νονά μου δεν με ήθελε παρανυφάκι ?? πόσο χαριτωμένη θα ήμουν σε εκείνη την ηλικία να με κάνει παρανυφάκι στο γάμο της.." αλλά τότε ΤΡΟΜΑΞΑ και αυτό το συναίσθημα το θυμάμαι και το φέρνω στο μυαλό μου

Είμαι σοβαρα? :|

Δημοσίευση

Βίκυ κ εγω αγορακι λεω!!για να φανηκε κ απο τωρα.. ;);););):D:D:D:D:D !!!

ταραμ ταραααμ!!ο κυβος ερριφθη!αποστολη στεφθηκε με επιτυχια!!! :D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δευτερα περιμενουμε απαντηση κ αν δεν κ οριστικα απο τους δημοτικους παιδικους,ψαχνω ιδιωτικο!!

ο γιωργος θα παει σχολειο φετος!! [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

στην πορεια,αν η ενσταση γινει δεκτη,το πολυ πολυ συνεχιζουμε στου δημου! ;)

κοριτσια αν εχετε να μου προτεινετε καπου να κοιταξω,θα με βοηθουσατε πολυ!ενδιαφερομαι για δυτικα κυριως..

αχ πολυ χαιρομαι με την εξελιξη αυτη!! :):):):):):):)

ειναι περιεργο πως θυμομαστε ακομη συναισθηματα της παιδικης μας ηλικιας..

1 φορα,1 κ μοναδικη,η μαμα μου μου ειχε αστραψει ενα τοοοσο δυνατο χαστουκι..μικρουλα ημουν..

θυμαμαι που εκλαιγα κ τελικα με πηρε ο υπνος κρατωντας το μαγουλο μου..κ θυμαμαι που σκεφτομουν.."τί ωραια που ειναι να κοιμασαι οταν εχεις φαει χαστουκι..κλαις κ κοιμασαι τοσο ηρεμα.." :shock::shock:

υποθετω,οτι εννοουσα οτι ειναι ωραια η ηρεμια που ακολουθει την ενταση του καβγα.. :roll::roll::(

κ αλλα πολλα θυμαμαι αλλα θα σας τα πω αργοτερα..

πολυ μου αρεσει η συζητηση που ανοιξαμε! :):)

Δημοσίευση
..δηλαδη 8 πχ το πρωι πρεπει να φυγουμε απο το σπιτι;;;ε αν θελει μεχρι τοτε να τα κανει ολα αυτα εχει καλως,αλλιως ας φυγει νηστικη,ακατουρητη,ξεμαλλιασμενη κι ας τα κανει ολα στο σχολειο! αν δει οτι δε μπορει να σε καθυστερησει με ολα αυτα μπορει να μη το ξανακανει! ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αυτό έκανε ένας συνάδελφος του άντρα μου με την κόρη του, την πήγε με τις πιτζάμες στον παιδικό και εκείνη όταν έφτασε ντράπηκε και δεν το ξαναέκανε

Δημοσίευση

θυμαμαι που εκλαιγα κ τελικα με πηρε ο υπνος κρατωντας το μαγουλο μου..κ θυμαμαι που σκεφτομουν.."τί ωραια που ειναι να κοιμασαι οταν εχεις φαει χαστουκι..κλαις κ κοιμασαι τοσο ηρεμα.." :shock::shock:

:lol::lol::lol: είδες τελικά τι σκέψεις μυστήριες κάναμε τότε???

Πες μας Ιουλία τι επιπτώσεις είχε αυτό στη μετέπειτα ζωή σου?? :geek:

Δημοσίευση

Όσο για το χαρακτηρισμό σε τόσο μικρή ηλικία μιλήσαμε και είπαμε πάρα πολλά τα οποία δε σου είπα. Της είπα και μου είπε πολλά. Τα βασικότερα ήταν το να κάνω οπωσδήποτε 2 πράγματα με την Ε. Να είμαι-είμαστε πάντα σταθεροί στις θέσεις μας πχ δε θα φας παγωτό σήμερα και τέλος και να μην της δίνω άπειρα ερεθίσματα και να τις κάνω τα χατίρια γιατί θα χαθεί. Είναι παιδί με πολλή έντονη παρατηρητικότητα και τα τραβάει όλα σαν σφουγγάρι σε απίστευτο χρόνο. Πχ δεν την πηγαίνω στο Τζάμπο γιατί παθαίνει παράκρουση (όπως και κάθε παιδί άλλωστε.)

Μάλλον δεν έχω γράψει πολλά και ίσως δεν έχω πει ακριβώς αυτά που ήθελα . Τ απερισσότερα από κοντά. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:?::?::?: Για καν το πιο λιανα ρε συμπεθερα;;μα και στις κουνιες ή στο παρκο δεν ειναι πολλα τα ερεθισματα.Παιδακια,παιχνιδια ,κοσμος κτλ;;;; δηλαδη δεν το πας πουθενα το παιδι;;;

Αχ καλησπερα δεν ειπα ε;;; :oops::oops::oops::oops:

εγω απο 3 ετων παω σχολειο..δεν ειχα ποτε προβλημα..ουτε μια φορα δεν εκλαψα...

Απλα απο το σχολειο δε θυμαμαι και πολλα...δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση φαινεται :?:?:?

η μητερα μου με χτυπουσε για ηλιθιους λογους και το θεωρω ακομη και τωρα απαραδεκτο... :evil::evil::evil: αν και με στηριζει απολυτα και ειναι παντα διπλα μου...

απλα το αποδιδω στο οτι ηταν συνεχεια σπιτι..ειχε εναν συζηγο που δεν της εδινε και πολυ σημασια..κατι σαν νοικοκυρα σε απογνωση ας πουμε....

Ιουλια μπραβο για τον παιδικο!!!μακαρι να στον παρουν στο δημοσιο γιατι απο οτι ειδα τους μισθους μας... :?:?:?:? 300 ευρω μειωση :shock::shock::shock::shock:

Λενακι καλη αρχη στη δουλεια!!!!

Αργυρω κατι αλλο θα βρεθει..ας παει η Ρεα με το καλο στο σχολειο και ολα θα παρουν το δρομο τους.

Καλα μωρε Μαρια..μονη σου τα σκεφτοσουνα ολα αυτα;;; :lol::lol::lol:

τελικα ποια παιδακια ξεκινησαν παιδικο;;;;

ΠΩΣ ΚΟΒΩ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???? Τα τσισα τα εχουμε ξεφορτωθει απο καιρο..αυτα τα παλιο κακα ακομη δε λεει να τα αποχωριστει!!!

Δημοσίευση

Βικυ αγορι ρε εχεις..για να φανει θα ειδατε το τσουτσουνι στανταρ!!!

για λεγε αντιδραση του Π!!!!

Αναστασια εις αυριο τα σπουδαια λοιπον ε;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αντε και με ειχε φαει η αγωνια...επισης να σου δωσω συγχαρητηρια για τον τροπο που αντιμετωπιζεις την κατασταση στο σπιτι σου ρε...εγω θα τα ειχα κανει σαλατα μαλλον... :?:?:?

Σισσακι και εγω συμφωνω με την Τονια και την Αφρο.Επισης θελει κοινη πολιτικη με τον Παν. για να την "αντιμετωπισετε".

Δημοσίευση

Η Ιωάννα ξεκίνησε σήμερα σχολείο!

Παναγιώτα εγώ που είχα κορίτσια μου το είχανε πει και τις 2 φορές από το Α' επιπέδου..

Βασικά δεν φαίνεται τσουτσούνι στον υπέρηχο αλλά 2 γραμμές οριζόντιες ή κάθετες -ανάλογα με την περίπτωση-στην ουρήθρα. Κάτι τέτοιο θυμάμαι :?

Δημοσίευση

Μας ρωτησε τι ειναι το πρωτο και μας ειπε "εεεε τω ρα ειναι αγορακι...αλλα θα το σιγουρεψυμε στο β΄επιπεδου"....οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο!

στη Μ-Ι δεν μας ειχε πει τιποτα!

μου φανηκε περιεργο που ειπε!

ο Π. ηταν σιγουρος λεει....χαχχα

και μετα μου ελεγε

¨ζωηρουλης ο ατιμος"

"για να το ειδε θα εχει μεγαλα προσοντα"

"αν ηταν μικροτσουτσουνο δε θα φαινοταν"

" ειδες ολα τα πηρε απο εμενα"

εβαλε τον υπερυχο φωτο στο κινητο του!

αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σιγουρο?

φαινεται απο την 14 εβδ?

στη Μ-Ι ειχα κανει αυχενικη 11 εβδ

ααααα μου ειπε να μην παρω κιλα....γιατι εχω

και να τρωω σωστα....

μολις χτυπησα ενα σουβλακι!

το βαφτησα υγιεινο σουβλακι!

Δημοσίευση

Παναγιωτα κι εγω την ιδια απορια εχω...ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑ;;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Και οχι τιποτα αλλο,αλλα εκει που τον εχω βαλει στο κρεβατικαι παω να παρω μια ανασα ακουω "μαμα εκανα κακα"!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Λοιπον να πω κι εγω την εμπειρια μου που θυμαμαι τη ζωη μου απο 2,5 χρονων!!!

Φυσικα και θυμαμαι τη πρωτη μερα στο παιδικο σταθμο(3 χρονων)...ΟΥΡΛΙΑΖΑ!!!!!! δεν ηθελα με τιποτα να κατσω,δεν εμπαινα με τιποτα στη ταξη και καθομουν σε ενα παγκακι απ'εξω κρατοντας το κοκκινο μπουφαν μου και κοιτουσα τη πορτα ποτε θα ερθει η μαμα μου να με παρει...στο σπιτι δε το πρωι εκανα πολεμο και φωναζα στη μανα μου "δε παω σχολειοοοοο!!!!!δεστε με στο κρεβατι κι αφηστε μεεεεεε εδω μονηηηηηη μουυυυυυυ!!!!!!"

Επειδη ομως η μαμα μου δουλευε και δεν ειχε αλλη επιλογη με πηγαινε σηκωτη και με αφηνε...

Θυμαμαι ομως και το μετα που ερχοταν να με παρει και της ελεγα "δεν εχουν φυγει ολα τα παιδια για να φυγω κι εγω!!!!" της ειχα πει οτι εγω ηθελα να φευγω τελευταια!!!! Δηλαδη καραγουσταρα μετα!!!!! ;)

Θυμαμαι και τη μαγειρισσα που την αγαπουσα πολυ κι αυτη μου ειχε αδυναμια κι ολο με κερνουσε καλουδια!!! :P

Θυμαμαι και μια μαλακισμενη δασκαλα που μας τραβουσε τα μαλλια,αλλα δε μου χει μεινει τραυμα..περασα παρα πολυ ομορφα στο παιδικο κι εχω πολλες αναμνησεις! :P

Συμπεθερα ρε συ τελεια τα νεα με τη δουλεια!!!! θα δεις ποσο καλο θα σου κανει!!!! :D:D Κι οταν ερθει εκεινη η ωρα να πας να δεις πως θα βρεθει λυση για ολα!!! ;)

Ευχαριστω βρε για τα καλα σας λογια για τη μπουμπου μου και τη βαφτιση!!!! :YMHUG::-*

Γωγω ειδες μαρη που μοιαζει του Αυλωνιτη;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Αλλα ειναι το καλυτερο μπεμπακι!!! σημερα πηγαμε με τη Σωσω σε μια φιλη κι επειδη δεν υπηρχε ανσασερ να ανεβασω το καροτσι τη βαλαμε στο καρεκλακι φαγητου...κι ενω περιμενα να κουραστει πολυ γρηγορα,εκατσε το αστερακι μου 1,5 ωρα χωρις να βγαλει κιχ!!! :x:x:x

Φρανι ναι ρε σιγα μη παθει τιποτα ο Σεμπ που τον αφησες 2-3 μερες στον αντρα σου ή στην αδερφη σου!!!

Αληθεια βρε απορια το χω και ξεχναω ολο να σε ρωτησω....πως συνεννοουνται με τον αντρα σου που εσυ του μιλας ελληνικα και ο Κασπερ ελειπε τοσο καιρο;;;

Εχω καιρο να επισκεφτω το σαιτ σου..πρεπει να παω να ταξιδεψω λιγο νοερα!!! :P

Ιουλια μπραβο ρε με το παιδικο!!!!!πως τα καταφερες τελικα πονηρο θυληκο;;;; :P

Βικυ τσουτσουνι ειδατε;;;;; εσυ τι προτιμας;;ο αντρας σου;;;;

Α ρε Θουλη να δεις που επεσες μεσα αυτη τη φορα!!!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...