Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το Εξπρές του Βυζονυχτίου Νο50-το Δρομολόγιο των Γεννεθλίων!


Recommended Posts

Αντε καλα...Παω να μετατρεψω μονο αυτη με τη γυμνασμενη γαμπα!!!! :lol::lol:

Θα δουμε μεχρι το πρωι αν εχω αμαξι,αν ειναι οκ το παιδι το τρελλιαρικο,αν μπορει ο Α να κρατησει την Α και αποφασιζουμε τι ειδους καφε θα πιουμε!!!! :D:D:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τρελλο μαραμενο αγγουρι! :P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γυμνασμενη γαμπα κ χορευτικο μαμαδων! :PΜε πλατη στο φακο φαινονται η Νατασουλα κ η Λινα(φουλινακι)...1ος πωπος στο βαθος της Ιουλιας :lol::lol: ...Κ διπλα εγω που φυσαω το τζιτζιμπλικι κ η Λεναρα με την κοιλιτσα!!!!!

post-6933-13873937616543_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εννοείται ότι κάθε μήνας έχει διαφορά στην ηλικία αυτή που είναι η Μαρκελλίτσα...Απλώς πιστεύω ότι αυτή δεν είναι λύση....Η Μάγδα από ότι διαβάζω εδώ έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το παιδί της, έχει επιδείξει ιδιαίτερες αντοχές σε όλα και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της...Οπότε δεν πιστεύω ότι έχασε την εμπιστοσύνη στη μαμά της...Απλώς έχει "¨μάθει" να είναι κολλημένη στη μαμά της και γι'άυτό αντιδρά έτσι.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Πιθανότατα να αντιδράσει και η Ιω έτσι... :?:?:?:? Δεν ξέρω...Που εγώ δεν είμαι και τόσο stand by μαμά όσο η Μαγδούλα, αλλά είναι κάτι που γίνεται για το καλό της...

Αρτζι μου δεν είπα να μην ψάξει να βρει αλλη λύση...Εννοείται ότι θα ψάξει να δει τι την ενοχλεί και πως μπορεί να ηρεμήσει η μικρούλα...Εγώ διαφώνησα στο θέμα να σταματήσει τον παιδικό.... ;);););)

Η ΡΕΑ αύριο έχει γενέθλια;;;; :roll::roll::roll::roll: Σήμερα νόμιζα... :oops::oops::oops: Στα είπα προκαταβολικά.... :lol::lol::lol: Καλως τα δέχτηκες ρε..Αντε τυχερούλα... :lol::lol::lol:

Ψηλέγκωωωω παίζει να είναι και η μοναδική φορά που συμφωνούμε.. :lol::lol::lol: Να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ.. L-)L-)L-)

Ναι ρε...Εννοείται ότι το ξανθοκοριτσάκι μας δε συνεννοείται ακόμα λόγω πολυγλωσσίας, αλλά θα μάθει... :?:?:?:? Αν τα παιδάκια εκεί τα ψάχνουν με το ψαροντούφεκο, δε θα της αρέσει που θα έχει παρεούλα;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Εγώ δεν είπα να μην το ψάξει λίγο, αλλά δεν είναι λύση η διακοπή του παιδικού... 8-)8-)

Σισσάκι να καλωσορίσω επίσημα τον κώλο σου και να σου πω καλό χειμώνα;;;;;; :lol::lol:

Αφροοοο καλόι χειμώνα ρε...Δεν έχω διαβάσει τι έγινε με την πεθερά... :?:? Κάτι με πουλιά υποψιάζομαι... :lol::lol::lol:

Βίκυ τι είναι αυτό που έχεις ρε;;;; :roll::roll::roll::roll: Πρώτη φορά το ακούω.... :?:?

Συμπεθέρα Λέναααα διαβήτη κυήσεως;;;; :o:o:o:o Μωρή μη βγάζεις διαγνώσεις μόνη σου..Περιμενε να δεις τι θα σου πει ο γιατρός.... :?:?:?:?:?:?

Τζούλιιιιααααα μη μου πας κόντρα γιατί θα έρθω να σου βουλώσω τα σιφώνια... :lol::lol::lol: Σουργελο... :lol::lol:

Χρύσαααα τι έγινε με το δόντι;;; :roll::roll::roll::roll: Με τον παιδικό του Φόφου;;Θα πας σε άλλον;;Όχι σε αυτόν που τον πήγες ελάχιστα πέρυσι;;;; :roll::roll::roll::roll:

Τόνια μουρλοκομείο μουυυυυ να χαιρεσαι το αγγελουδάκι σου.... :lol::lol::lol: Χρόνια του πολλά, να είναι γερός και μακάρι όλα σου τα παιδιά να είναι έτσι ήσυχα και εύκολα όσο ο Άλεξ... =))=))=))=)):-p:-p:-*:-*:-*

Λενάκιιι αντέχεις με τα δυο παιδιά;;;;; :D:D:D:D Α, κάπου είδα ότι και η Ε. θα αρχίσει παιδικό ε;;Τέλειαααααα... :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο.κ.!αλλα επιμενω!ποτε ρε συ με ειπες να παμε για καφε κ δεν απαντησα;;εννοω τωρα..οχι στο παρελθον! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αναμενω το δημοσιο διασυρμο μου!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλλη μια κ μετα διαβαζω τη Γωγουλα!

Ιουλια νομιζω στην σελ 12..Αλλα ειχα κανει επεξεργασια μετα απο λιγα δευτ κ το εγραψα για να μην γραφω αλλο ποστ...μηπως ειχες ηδη προλαβει?

post-6933-13873937617389_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μια για να φανει κ η Θουλιτσα!!!!Ειναι τη στιγμη που ριξαν εκεινο το _πως τολενε_ με τις πολυχρωμες κορδελιτσες μεσα...και εκανε μπαμ κ δειτε αντιδραση!!!τελεια!!!!! :D

post-6933-13873937618229_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα εγω τί να σχολιασω για τον φωτογραφο που εβαλε στο ματι τον πωπο μου κ εψαχνε την καταλληλη στιγμη να τον απαθανατισει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βαλε ρε κι αλλες!πλακα εχουμε!! :lol::lol::lol::lol:

μα δες!οπου υπαρχει υποψια να σηκωθει το φορεμα μου..τσουπ!να σου η φωτο!!τυχαιο;;;;;;;;;δε νομιζω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαλλον ειχα προλαβει κ ειχα ηδη διαβασει το ποστ αναστασακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

=))=))=))=))=))=))=))=)) Αχ βρε Ιουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ στα γενεθλια του Γ ειδαμε το βρακι σου θυμαμαι!!!Τυχαιο???????????????????ο φωτογραφος εφταιγε κ εκει???????????????????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω εννοουσα πως δεν ειναι μαθημενη να παιζει με τοσα πολλα αγνωστα παιδακια οποτε μεχρι να καταλαβει τη γλυκα...θελει το χρονο της!μ'αρεσει που διαφωνουμε-συμφωνουμε μονες μας!χωρις τη Μαγδα!!! :P:P:P

Και οριστε για να μην στο χρωσταω! L-)L-)L-):)):)):))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε κοιτα που θα μου βγει το ονομα!! :lol::lol:

τουλ. εδω δε το ειδατε το βρακακι μου!!επιφυλασσομαι για τα επομενα γενεθλια!!!ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!εγω η σοβαρη κ καθωσπρεπει κοπελα...τσ τσ τσ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπωπωπωπωπωπω γάμπα η Τζούλια...Τρελά γυμνασμένη...Ποιος ξέρει τι γυμναστική θα κάνει κάθε βράδυ;;;;;; ;);););););):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εξου και το όνομα Τζούλια... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλίααααα :x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλέ κι εμένα μου λείπει η Νατασα... :(:(:( Δεν έχει χορτάσει διακοπές.... :twisted::twisted::twisted:

Α, Αναστασίαααα η μαμά με το μαύρο φόρεμα και τα κοκκινα μαλλιά ποια είναι;;;;; :roll::roll::roll:

Νατασούλααα τρελό κέφι βλέπω ε;;;; :lol::lol::lol::lol: Καλορίζικο το κρεβατάκι της Ελενας.... :D:D:D Γρήγορα ήρθε ρε... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Εράκι ελπίζω να αναρρώσει σύντομα ο Κωστάκης... :?:? Μας λείπεις..Γύρνα πίσω... :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Να σας πω τώρα για τα του παιδικού μας...

Πήγαμε χθες, κάναμε την αίτηση εγγραφής, υπογράψαμε την εντολή τοποπθέτησης και μας ενημέρωσαν για το πρόγραμμα..Φαίνονται έμπειροι και από ότι είπαν κάνουν πολλές δραστηριότητες..Έχουν τεράστιο κηπο με πολλά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, ένα παιχνίδι λούνα παρκ..Θα κάνουν αγγλικά, μουσικοκινητική αγωγή, κεραμεική...Μας ζήτησαν 250 ευρώ για γραφική ύλη...

Α, και μας έδωσαν και στολή.... :D:D:D Ναι, ναι..Θα φοράει στολή και πολύ χαίρομαι..Δε θα χαλάσω ένα σκασμό λεφτά στα ρούχα ούτε η Ιω θα μου σπάει πρωί πρωί τα νεύρα φέρνοντας αντιρρήσεις για τα ρούχα που της δίνω να φορέσει... :D Τέλεια στολή καλοκαιρινή μας έδωσαν και Οκτώβρη θα αλλάξουμε..Η μια στολή έχει φούξια σορτσάκι με γκρι-φούξια μπλούζα με γιακαδάκι που έχει κάπου τη στάμπα του σχολείου... Και η άλλη, που θέλει αλλαγή, γιατί της ειναι μικρή έχει γκρι κάπρι φορμούλα με φούξια μπλουζίτσα... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Επίσης, μας ενημέρωσαν ότι προαιρετικά μπορούμε να επιλέξουμε μια από τις εξής δραστηριότητες για το παιδί...Μπαλέτο, κολύμβηση ή καράτε..Με επιβάρυνση εννοείται.... :?:?:? Καράτε η Ιω ξέρει καλά, οπότε το απορρίψαμε... :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ θέλω μπαλέτο που γίνεται 2 φορές την εβδομάδα, ενώ ο Γ. θέλει κολύμβηση..Τα πάνε σε ένα σούπερ αθλητικό κέντρο... ;);) Η επιβάρυνση για αυτές τις 2 δραστηριότητες είναι 980 ευρώ το χρόνο...Τα οποία τα δίνεις σε 2 δόσεις... :?:?:? Και σκεφτόμαστε να την πάμε και στα 2..Εξάλλου είναι μέσα στο πρόγραμμα του σχολείου..Όχι εξτρα ώρες... ;);););););)

Η επόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα προσαρμογής...Δευτέρα-τρίτη θα πάμε στις 6 το απόγευμα μέχρι τις 7.30 να γνωρίσει το χώρο, τις δασκάλες, τα άλλα παιδάκια..Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή θα πάμε πάλι μαζί αλλά πρωί για 2-3 ώρες..Αν δεν έχει πρόβλημα μπορεί να φύγω, αν έχει πρόβλημα τεράστιο (ελπίζω όχι) θα πηγαίνω μαζί της και τη 2η εβδομάδα... :?:?:?:?:? Μας έδωσαν διατροφολόγιο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου... Γενικά καλό...Ίσως 1-2 φορές την εβδομάδα να την στελνω με δικό μου φαγητό επειδή δε συμβαδίζει πλήρως με τη διατροφή που κάνουμε για τη χοληστερίνη... :roll::roll::roll:

Όσο για το σχολικό και τις ώρες που με ρώτησε η Παναγιώτα, έχω δηλώσει εξαρχής ότι δε θέλω να την παίρνουν πριν τις 8-8.15 από το σπίτι...Χθες δηλώσαμε όλοι σε χαρτί τις ώρες που μας βολεύουν..Θα μας πουν όμως προς τα τέλη του μήνα τι ακριβώς θα γίνει..ώρες κλπ... :?:?:? Αν πάλι δε βολεύει το πρωινό δρομολόγιο το πολύ πολύ να την πηγαίνει ο Γ. :?:?

Ώρα προσέλευσης έχει το αργότερο 9.15 και ώρα αναχώρησης το αργότερο 16.15...Εγώ θα την αφήνω να κοιμάται εκεί και μετά να τη φέρνουν... ;););) Οπότε γύρω στις 16.00 υπολογίζω...

Και να σας πω και το κορυφαίο...Τα κανονικά διδακτρα του παιδικού ξέρετε πόσα είναι;;;;;;;

7.000 ευρώ το χρόνο... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Πόσα είπαααααα... :shock::shock::shock::shock::shock:

Θουυυυυ ~x(~x(~x(~x(~x( [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια είναι καμία από τις μεγαλοκυρίες της φωτογραφίας η πεθερά σου;;;;; :?:?:?:?:?:?

Ο Ανέστης είναι ο μακρυμάλλης;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Τι ωραία παιδάκια...Τι ωραίες μαμάδες...Τέλεια βέβαια δε θα έλεγα ότι είναι γιατί έλειπα εγώ και τα κοριτσια μου από το πάρτυ...Αλλά αφού δε μας κάλεσες ψηλέγκω... :-w:-w:-w:-w[-([-([-(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα εχω πεθανει με τους διαλογους σας αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης εχω να δηλωσω οτι δε φταιει ο φωτογραφος, αλλα το μοντελο!

κ σε 5-6 φωτο αποτ ο καμπινγκ ολο συμμαζευεις το μαγιο σου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καμια πιο κοντινη δε μας εχεις???

επισης ειναι τοσο τεραστια η κοιλια μου??????????????????? :shock::shock::shock::o

για το διαβητη ενταξει θα ρωτησω κ τη γιατρο αυριο αλλα αποτι ειδα οι τιμες ειναι οριακες.. φυσιολογικες μεν αλλα οριακες. κ σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν τρωω τοσα γλυκα οσα στον ανασταση, ουτε πολλα ζυμαρικα κλπ αφου μεχρι τωρα εχω παρει μονο 4 κιλα, στον ανασταση πρεπει να ημουν γυρω στα +8! τεσπα θα δουμε!

συμπεθερααααααααα μας ελειψες!!!!!

επισης πανε στα ελτα κ στειλε μου το μπουφανακι του παιδιου κ το μπολερο μου!! αντε!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ημουν σιγουρη οτι δε θα ξεφευγαμε απο το αγρυπνο ματι της γωγουλας!! :lol::lol::lol:

η μαμα με το μαυρο φορεμα κ τα χαλκινα μαλλια,ειναι η Λινα,φουλινάκι!!κουκλα ειναι κ χαρηκα πολυ που τα ειπαμε κ απο κοντα μετα απο τοσο καιρο!ποσο γλυκος ανθρωπος ειναι!! :):)

η πεθερα της αναστασιας ειναι,στη φωτο που ειδες τον α.,ναι ο μακρυμαλλης ειναι,η κυρια με το αγορε μαλλι κ το κοραλι φορεμα!πολυ τρεντυ μιλαμε!! ;):D:D:D:D

για πες!!ποιον αλλο θες να σου κανουμε ταυτοποιηση;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

τελειος ο παιδικος ακουγεται!!ζηλευω μωρεεε!!κ εγω θελω..να παω εγω! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω πεθάνει στα γέλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα πολύ μου αρέσουν οι φώτο, νομίζω ότι φαίνομαι πιο αδύνατη:mrgreen::mrgreen:

Ρε Γωγώ 250 ευρώ για γραφική ύλη? τι θα πάρουνε? :o:o:o:o

Και στολές μόνο 2 σου δώσανε? κάθε μέρα πρέπει να πλένεις δηλαδή :?:?:?

Και το φαγητό από τον παιδικό είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρεσυ νατασουλα τι μου ειπες να πω χτες στη θουλη???

να το αφησει πανω για 3-4 λεπτα κ μετα να το πλυνει κανονικα ε?? :oops::oops::oops:

ειχα συγχιστει τοσο με τα αποτελεσματα που δε θυμομουν :oops:

τι πιο αδυνατη καλε, μηπως δε θες να φαινεσαι κιολας?? :lol::lol:

γωγω ο παιδικος σας ακουγεται παρα πολυ ωραιος!!!!!!

αλλα καλα λεει η νατασα μονο 2 στολες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ιουλια σ'αρεσε η πεθερα μου????Πως δεν στην εδωσα σε ταπερ γμτ!!!!!!!!!!1 :P:P:P Ναι ειναιπολυ τρεντυ!Τα διαφανα κλπ την μαραναν....

Γωγω να σου πω την αληθεια αυτος ο παιδικος ενω ακουγεται πολυ συναρπαστικος δε θα πηγαινα ποτε το παιδι μου!Ρε μονο οι ψωναρες στελνουν σε τετοιους τα παιδια τους! :P:P:P:P:lol: Ακους 7 χιλ +1 για εξτρα και στολες κ μλκ! :lol::P:P:P Ψωναρα ε ψωναρα!2,5 χρ ειναι το παιδι που μου θελετε κ μπαλετο κ κολυμβηση κλπ!τεσπα!Ψωναρα ξαναλεω!

Λενα τοση ειναι η κοιλιτσα σου!!!Και οχι δεν εχω κοντινες εσας...μονο εμας εκει μετα την τουρτα(εννοω τη φαμιλια) :( Επρεπε να βγαλω κ εγω με τη μηχανη αλλα που μυαλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

ηρθα :D:D:D:D:D:evil::evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρεσυ νατασουλα τι μου ειπες να πω χτες στη θουλη???

να το αφησει πανω για 3-4 λεπτα κ μετα να το πλυνει κανονικα ε?? :oops::oops::oops:

ειχα συγχιστει τοσο με τα αποτελεσματα που δε θυμομουν :oops:

τι πιο αδυνατη καλε, μηπως δε θες να φαινεσαι κιολας?? :lol::lol:

Ναι αυτό σου είπα, εσύ τί της είπες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία τρελό γκομενάκι η πεθερά σου....Τρελιάρα....Καροτί μαλλί, σι θρου φορεματάκι...Αυτά είναι..... :lol::lol::lol::lol: Η λεγόμενη γεροντομπεμπέκα.... :lol::lol::lol::lol::lol: Σόρρυ κιόλας....:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Επίσης, ήθελα ούτως ή άλλως να ξεκινήσει μπαλέτο ή κολύμβηση...Και ναι...Είμαι ψωνάρα μωρή.... :-p:-p:-p:-p Γιατί η Νατάσα δεν την πάει την Ειρηνούλα κολύμβηση και ωδείο;;;;;Εγώ γιατί να μην την πάω τη χοντρούλα μου να γίνει πρίμα μπαλαρίνα;;;;; :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και να σου πω και κάτι;;;Τζάμπα την πάω....Δεν πληρώνω... :D:D:D

Νατασούλα κι εμένα μου φάνηκαν πολλά 250 ευρώ για γραφική ύλη, αλλά από όσο θυμάμαι όλοι οι παιδικοί που είχαμε πάει περίπου τόσα ζητούσαν.... :?:?:?:?:?:?:?:?:? Τι εννοείς φαγητό από τον παιδικό;;; :roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops: Α, στολές λέω να πάρω 2 ακόμα... :?:?:? 30 ευρώ έχουν και οι δυο μαζί... :roll::roll:

Συμπεθέρα όντως ρε τεράστια κοιλιά.... :D:D:D:D Όχι μωρή δε στα στέλνω... :evil::evil::evil: Θα τα φορέσω εγώ... :lol::lol::lol::?:

Τζούλιααα ευχαριστώ για το ραπόρτο......... :lol::lol::lol::x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανετε?

ο μικρος εχει μυξες..οκ δε πειραζει :P:P:P

καλε αναστασια που θυμηθηκες οτι γιορταζει η αφδερφη μου? :x:x:x:x:-*

ευχαριστω..ποσα ατυχηματα ειχατε?τρωει/

βικυ θα μαθεις το φυλο παιδιου?αγορι ειναι καλεεεεεεεε

τι ειναι αυτο πουεχεις?δε καταλαβα

σημερα νομιζω ερχεται η νατασα :D:D:D:D:D:D:D:D:D

τονια μοθυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαιρεσαι το αλεξ σου..ευχομαι γρηγορα να ηρεμησει κ να μη τρεχει αλλο τη μανουλα του...σε φιλωωωωωωωωωωωωωωωω

γωγω εισαι ψωναρα..μα ψωναρα μωρη :lol::lol::lol::lol::lol:

η νυφουλα μου καλα?

αφρο διαβασα για πεθερα..ααααααααααααααα

καλε πεσαν τα μαλλακια μου..μα ελεος..παει φυγατε...ποτε θα ξανα πατε? :lol::lol::lol:

εμενα η πεθερα μου ειναι το αλλο ακρο..κ ζημια να κανει λεει δε πειραζει

παναγιωτα ευχαριστω για πριν ρε...

ποσες φορες θηλαζεις?

ερη καλυτερα ειναι ο κ?

σισσιω καλως ηρθες καλεεεε

για πες κανα νεο?

λεναρα εφαγα 3 κουταλιες νουτελα :twisted::twisted::twisted::twisted:

πλακα πλακα εχει κοριτσιστικη κοιλια

η φρα που ειναι?

μιτσακι ποσες ωρες κοιμηθηκατε?

μαγδουλα ρε ειναι νωρις για να τη σταματησεις..δωστης χρονο..

νατασουλα ρε ξανα βαλε φωτο με το κρεβατι σας..το ξεχασα :roll::roll::roll:

δε εβαλα ακομα το φορεμα..δε μαζευτηκαν ρουχα..αχ μακαρι να βγειιιιι

ιουλια σεξογαμπα μου εσυ :lol::lol::lol::lol: μα το σιφωνι?δε πας καλαααα

αργυ ολα καλα μετα πεθερικα η εβγαλες μπιμπικια? :lol::lol::lol::lol:

απο αυριο λεω να το ραψω..ε πολυ φαι...σμερα θα μας κερασει η αδερφη πιτσες :roll::roll::roll:

χρυσα ο φοφο καθε μερα παιε κατω στη πεθερα?αληθεα λετε για του χρονου διακοπες? :shock: εγω χλωμο να ερθωω... :roll::roll::roll:

αφρο το περιστερι πως βρεθηκε εκει?

ποντικακι που εισια?

κ η καντινου εχει κατι χρονια να μπει :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγώ εννοώ αν θα στέλνεις εσύ φαγητό ή θα δίνουν δικό τους...

Ναι ρε 2 στολές είναι πολύ λίγες, δεν θα την αλλάζεις κάθε μέρα?

Θου να χαίρεσαι την αδερφή σου

Φώτο θα σας βάλω όταν βρώ το καλώδιο από το κινητό........

Σισσιώ και Δημητρούλα καλώς ήρθατε, ξέχασα να σας πώ :oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Είναι ακριβώς αυτό όμως, όπως το περιγράφεις.. μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, να ήταν δηλαδή στο χέρι μου το όποιο στάδιο της εγκυμοσύνης.. δυστυχώς όμως δεν είναι και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι και να πιστεύω στο σπορακι και πως "κάποιος" θα φροντίσει και για εμάς να καταφέρουμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας τελειόμηνο και υγιές.. Άσε κοριτσάκι μου!!! Γίνομαι έξαλλη, πιάνω από 0-100 σε 1"..!!! Ή συγκινούμαι και πάνε να με πιάσουν τα κλάματα επίσης σε δευτερόλεπτα με το πιο άσχετο.. πχ χθες είδα μια ταινία οικογενειακή ιστορική για την ανθρωπιά και τη καλοσύνη και βουρκωνα/δακρυζα κάθε τρεις και λίγο.. που είμαι άνθρωπος σκληρός και δεν συγκινούμαι καθόλου εύκολα.. by the way η ταινία λέγεται white bird.. αξίζει να τη δείτε αν σας ενδιαφέρει.. Ήθελα να σε ρωτήσω εντωμεταξυ.. και όποια άλλη κοπέλα δηλαδή που μπορεί να απαντήσει, αλλά επειδή θυμάμαι διάβασα δικό σου σχόλιο για το συμπλήρωμα σιδήρου ρωτάω εσένα.. τι ακριβώς σου είπαν οι γιατροί σου σχετικά; Σε ρωτάω γιατί ο δικός μου το απογοήτευσε στο πρώτο τρίμηνο γιατί υπάρχουν έρευνες λέει που δείχνουν ότι ο σίδηρος συνδέεται με υψηλές πιθανότητες τερατογενεσεων στο έμβρυο και υπάρχει γενική οδηγία η λήψη του να γίνεται μετά το πρώτο τρίμηνο, το έψαξα και όντως το απαγορεύουν γενικά.. τώρα διάβαζα ξεκίνησαν (το 2013) στην Δανία να δίνουν ως γενική οδηγία την έναρξη του σιδήρου στην 10η εβδομάδα αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει αν είναι ασφαλές και συστήνεται να αποφεύγεται.. το ίδιο μου είπε και η αιματολογος προχθές που ρώτησα για διασταύρωση.. σκέψου ότι έχω και στίγμα μεσογειακής αναιμίας με αιματοκρίτη πάντα χαμηλό και στην εγκυμοσύνη πέρσι είχε φτάσει 32 πριν χάσω το μωράκι.. και πάλι ο γιατρός λέει όχι.. είδα εσένα στο ξεκίνησαν πολύ νωρίς.. σου το αιτιολογησαν; Ήθελα να στο πω όταν σε διάβασα αλλά δεν ήμουν έτοιμη ακόμα να γράψω..
    • Και να την καμαρώνεις για μια ολόκληρη ζωή υγιή και ευτυχισμένη πάντα!!! Για την απόφαση του δεύτερου παιδιού είναι καθαρά δική σας επιλογή και απόφαση! Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τίποτα και δη σε εμάς!! Δεν το είπα για αυτό δηλαδή.. Παρόλα αυτά, με τις συνθήκες που περιγράφεις το καταλαβαίνω, θα ήταν δύσκολα τώρα στο νησί με ότι συνεπάγεται αυτό.. αν και δεν έχω ακόμα παιδάκι για να ξέρω από πρώτο χέρι τη γλυκιά κούραση που περιγράφεις γλαφυρά (🤣) αλλά έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον, δεν ξέρω αν θα είχα την ενέργεια να τα ξαναπεράσω όλα τόσο σύντομα.. θα ήθελα να "ευχαριστηθω" λίγο το παιδί, να "απορροφησω" δηλαδή τη κάθε μαγική στιγμή του... τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει δημοτικό.. μη σου πω να το τελειώσει κιόλας!! 🤣🤣🤣 Βλέπεις κουραστηκαμε τόσο πολύ για να έρθει η εγκυμοσύνη (κλεισμένα 6 κοντά σχεδόν 7 χρόνια προσπαθειών με εξωσωματική και ακόμα χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα γεννηθεί υγιέστατο μωράκι στο τέλος αυτής) οπότε δεν βιάζομαι να το ξαναπεράσω όλο αυτό.. δεν σου κρύβω ότι πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στη ζωή, θα είμαι ειλικρινά τρισευτυχισμένη και με ένα υγιές παιδάκι στην αγκαλιά μου...!
    • Νομίζω υπάρχει πάντα κάποιος εφημερεύον γιατρός! Εγώ είχα πάει σε αργία σκέψου…πάρε ένα τηλέφωνο κορίτσι μου κ δες αν συνεχίσεις να αγχώνεσαι, να πας για να σου φύγει!! 
    • Σ'ευχαριστώ! Εχω αλλα 3 παιδια και στα 3 ειχα τρελαθεί στις αναγουλες στους εμετούς κτλ. Απλα σε καποιες ξεκινησαν τα συμπτώματα απο τις 5+4 περιπου ενω σε αλλες μετα την 6+. Σημερα ειμαι 5+2. Ειναι καπως το στομάχι μου ειναι η αλήθεια αλλα οχι κάτι τρομερό. Πρέπει να σκέφτομαι θετικά. Το ξερω. Αργεί πολυ ο γιατρός ισως αυτο με εχει επηρεασει. 10/6 εχω το 1ο ραντεβού. Αλλα σίγουρα μια πιο ηρεμεί εγκυμοσύνη με 3 μικρα παιδια , θα ήταν προτιμότερο...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...