Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ Ο <<ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ>>ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ 28!!

ΣΩΣΩ

Recommended Posts

:lol::lol::lol: Ποπη ετσι ειπε ο Θοδωρας;;;;; παμε στη Μαρθουλα που ειναι καλη;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Καλα λεω γω οτι σε λιγο δε θα τον θελει ουτε ο ισκιος του!!!!! :lol:

Σωσω η Μαρθουλα βλεπω να ριχνει μερικους πηδουλους με τον Αλεξ αλλα στο τελος το θοδωρη θα απρει που ειναι καλο παιδι!!!! :lol::lol::lol:

Καλα σκασε το γαμησαμε το θεμα!!!!! :lol::lol::lol:

Μαριλου ναι ρε μοιαζει με τη μπεμπα ο αλεξ σε αυτη τη φωτο!

Οσο για το τριτο που μου λετε...το τριτο το μακρυτερο θα παρετε ολες!!!!! :lol::lol::lol: θα κουμπαριασουμε στα 2α τα δικα σας! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ωραίες φωτο Πόπη!!!!!!!!!!!!

Ρε συ Ποπάκι δεν σε σχολίασα γιατί είσαι θεά και θα έκλεβες την παράσταση....! (το έσωσα;;;; )

Σωσω πάλι μπηχτές πετάς;;;;; :lol: Όσο για την επόμενη βάφτιση....αντε βάλτε μπρός για το δευτερο και θα χαρείς την βάφτισή του από 1ο χέρι!!!! :-*

Καλέ Αντωνία στην τελευταία φωτο, που είναι ο Αλεξ μωρούλι, είναι ίδιος η μπέμπα!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε μαριλου πλακα καμς κανεις;;βλεπεις σε αυτη τη φωτο πουθενα τον αυλωνιτη;;

καλε δε μοιαζουν!!

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!Η ΒΑΦΤΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Κ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΥΓΕΙΗΣ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

:lol::lol::lol: Ποπη ετσι ειπε ο Θοδωρας;;;;; παμε στη Μαρθουλα που ειναι καλη;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Καλα λεω γω οτι σε λιγο δε θα τον θελει ουτε ο ισκιος του!!!!! :lol:

μην ψαρώνεις ρε....φταιει η δαγκωνιά.Του άφησε τραύμα :?

και όταν με ακούω ο Θόδωρας να λέω πως του έκανε ρολόϊ λέει '' εν ήταν λολόι.γκαγκωνια ήταν .ε καταβαίνεις παιζί μ?'' :lol::lol: σου λέει θα με τρελάνει η μανα μ....

καλε...ετσι ητανε ο θοδωρης παλια;;;παναγια μου!!!χαχαχα!!!βαλτε ρε και καμια φωτο, στο θεμα βαφτιζεται ο αυλωνιτης ,απο το δημοτικο,τισ πρωτες σας εκδρομες.....να δουμε ποσες πλαστικες εχετε κανει απο τοτε..!!!

κερα Γιωργία έχεις πρόβλημα???να βάλουμε ρε να σκάσεις :-o

εισαι πολυ κακος ανθρωπος τεο...σιγα την νονα...

ητανε λιγ οομορφη..αλλα πολυ κρυα βρε παιδι μου...χαχαχα!!!ευτηχως δεν εχει ιδεα απο μαμυ..αλλιως σας βλεπω τονια να γυρνατε το σταυρο αρων αρων...για κατσε να το σκεφτω...δε με χαλαει!!χαχαχα

Κανονιστε κωλοπαιδα να εχει καμια γνωστη στο μαμμυ να της σφυριξει τιποτα να εχουμε παρατραγουδα!!! :-w:-w:lol:

Σταμουλα ευχαριστω κοριτσακι μου!!! :-* πως παει η εγκυμοσυνη;;; αχ το ξερω οτι ειμαι γαιδουρα που χαθηκα απο τις μανουλες του 8... :oops::oops::oops:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...