Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ Ο <<ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ>>ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ 28!!

ΣΩΣΩ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

να βαλω κ γω :lol::lol::lol::lol:

αχ αυτο το μωρο ποοοοοοοοοοσο το αγαπωωωω..κουκλαραααα :?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αδερφη εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

βρε κ το γαμπρο μου.. :lol::lol::lol::lol:

καλα δε η βαφτηρα μου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::x:x:x:x:x:ymblushing::ymblushing::ymblushing:

μαριλου τι φωτο στο προφιλ :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κοπελια.... θα σου έλεγα τί τραβούσα αλλά είμαι σοβαρή κοπέλα και σεμνή και δεν το λέω ! :lol::lol: Καλέ όποιον έβρισκα ευκαιρο τραβούσα.... η αμαρτία μου είναι πως τους γονείς δεν τους έχω ... :? αλλά πιστευω η Πόπη να βάλει τις κατάλληλες φωτο! :D Την μπέμπα την έχω στις 3 πρώτες φωτο...δεν τις είδες;;;;

Θούλη το παιδί μου χ@ζει και μορφώνεται!!! :lol::lol::lol:

Τονάκι αν και καθυστερημένα σου στέλνω όλες τις ευχές του κόσμου, να είναι γερή και ευτυχισμένη και όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες της να πραγματοποιούνται!!!! :ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::YMHUG:=((=((

Αλλά και ο μεγάλος σου ταλιμπαν να είναι γερός και να καμαρώνει την αδερφούλα του!!!!

Να μου τους φιλήσεις και τους 2!!!

Λυσάξατε........Έχβ θέμα με τον φορτιστή.Τα φτυσε και δεν μπορώ να ανοιξω το κινητό :twisted::twisted: .Και από το i=phone μόλις βρψ το στικάκι , θα τις δείτε.Ευτυχώς που ήταν και η Μαριλού. ( καλά , φανταστικές η φωτο!!!!μωρή Γιωργία, τι φωτογένεια πανάθεμά σε !!!!!φτου :D )

Βεβαια Μαιρούλα, μια καλή κουβέντα για την κυρία που κρατάει τη νεοφώτιστη δεν άκουσα.......

Τεσπά σε συγχωρώ επειδή έχεις καλό παιδί ;)

Μεταδίδω ότι η βάφτιση ήταν πάρα πολύ ωραία !!! :ymapplause:

Όμορφα και λιτά όλα, όπως του Αλύξανδρου, μόνο που η χθεσινή την είχε πιό πολύ την αίγλη της....

Ολόκληρη φίρμα βαφτιζόταν....ο Αυλωνίτης :D:lol::shock: !!!!!

Σωσώ μαζί σου!!!!!!!

Κια μην πέσετε να μας φάτε όλες.Αφού του μοιάζει! :shock: Άλλο αυτό και άλλο το γεγονός ότι το ζυμαράκι είναι γλυκιά και τσαχπίνα......Το πήρε από τις παρολίγο νονές τις ;):x

Σωσώ μην βρίζεις....δεν κάνει! :-ss

Πέρα από την πλάκα , Τονίτσα να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου.Γερά και ευτυχισμένα και τα δύο.

Και να σμίγουμε σε ωραία πράγματα όπως τα χθεσινά. :x

ΥΓ1.Θούλη , η φιλιότσα σούπερ!

ΥΓ2.Παιδιά, την τούρτα που φάγαμε δεν την έχετε ξαναφάει 8-}

ΥΓ3.Σωσώωωωωωωωωωωωω, κάτι ξέχασες να μου δόσεις.Είπαμε , εξυπηρέτηση, μην μας το φας κιόλας........

χαχαχα..ναιο μωρη τρελη το θυμηθηκα χθες..ειναι λογος σημαντικος να σε ξανα δω...

θουλη..φιλιοτσα ισον βαφτηστηρι...

λεξικο θελεις εδω!!!αλλα μην αλλαζουμε θεμα!!

ε μη μου πείτε πως δεν μοιάζει στον Βασίλη....... :lol:

Αντωνία την ΄΄μόνταρα '' λίγο.Δεν μου άρεσαν τα μούτρα του τύπου αριστερά! :D

χαχαχα..ναιο μωρη τρελη το θυμηθηκα χθες..ειναι λογος σημαντικος να σε ξανα δω...

θουλη..φιλιοτσα ισον βαφτηστηρι...

λεξικο θελεις εδω!!!αλλα μην αλλαζουμε θεμα!!

Αι μωρή Μπαμπινιώτη !!!!!!Θούλη μας τα έχει κάνει ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Άστα κείνα εκεί....το ρέχτικες το μπουκαλάκι :-p

Εν τω μεταξύ χθες βράδυ , κορυφαία συνάντηση έξω από το σπίτι σ.

Δεν έχω και κινητό να σε πάρω.

Φακ

Ούτε παραγγελιά να το είχα κάνει....Τι σκατά μικρό που είναι το Ηράκλειο...τσ-τσ-τσ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Οκ γκαβωμαρα!!!!!!!

Να μας ζησει η ζουμπουρλου βρε φιλεναδα!!!! :D:D:D:D Να'ναι καλα το αστερακι κ μεγαλωνοντας να μοιασει στη μανουλα!!!

Βρε τρελλοκρητικακια τι γελιο εχω κανει με τα σχολια σας!!!!!Το παιδι μοιαζει του μπαμπα του!Απο την 1η φωτο με το χερακι στο στομα το καταλαβα!Τονια με ποιον πηγες μαρηηη??? :lol::lol::lol: Πλακιτσα!Αληθεια μοιαζει στον Μακη-τελικα- η Ανδριαννα!Αντε κ στο 3ο θα τα πας καλυτερα!!!!

Επισης τι να πρωτοσχολιασω?Ο στολισμος κλπ....Οκ! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Τα παιδακια που παιζουν-γκρεμιζουν κλπ...Οπως παντα πρωταγωνιστες!

Η ΤΟΝΙΑ δεν ειναι πανεμορφη???Κ απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφη!!!Και τα ρουχα σας!Και της τζουτζουκας!Ρε κανενα περιοδικο εκανε φωτογραφιση? :P

Υγ.Σωσωκα-παιδι της κρεστ- τι χαμογελο εχεις κουκλα μου? :-*:-*:-*

καρουζελ και βιβλιο ευχων απο αντρα τεο κουλ..εγγυηση..

περασαμε καλα..κλεψαμε μπεζεδες,τουρτες κρεας για το βραδυ..ολα καλα σας λεω!!

κουκλοι ολοι στην οικογενεια..

καρουζελ και βιβλιο ευχων απο αντρα τεο κουλ..εγγυηση..

περασαμε καλα..κλεψαμε μπεζεδες,τουρτες κρεας για το βραδυ..ολα καλα σας λεω!!

κουκλοι ολοι στην οικογενεια..

Μονο τα μπουκαλακια της ρακις αφήσαμε.

Ωπα-Ωπα, το κρεας ποιος το πηρε? :?:shock: αυτο το εχασα....

Κοπελια, τη δημιουργια ο αντρας , το ντεκορ εγω...μην μας κλεβεις και τη χρυσοχερια :-p

Να ζήσει η νεοφώτιστη αν και λίγο καθυστερημένα!!! Αντωνία μου να τη χαίρεστε και να τη δείτε όπως ποθειτε!!! Το παρατσούκλι της μικρής όλα τα λεφτά!!! Είναι κουκλακι πάντως και ο στολισμος σούπερ!!! Μπράβο σου Τεο κουλ!!! Οι μανουλες του mammy τα σπάνε στη φωτο με τα ζουζουνια τους!!!

Μαρακι , να σου ζησει η μπουμπου.

Καλότυχη και γερή.

Κάλλιο αργά , παρά αργότερα που λένε..... :D:D

Περάσαμε σούπερ....και στης δικιάς σου με το καλο

Eχω πεθανει στα γελια μουρλες!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι ωραιες φωτο!!!!! ευτυχως γιατι εγω θα κανω παλι κανενα χρονο να δω φωτο απο τη βαφτιση μιας και ο φωτογραφος ειναι κουμπαρος μας και μας εχει κλασμενους!!!!! :twisted:

Δεν ηταν τελεια αυτα που κανανε η Ποπη με το χαρη;;;; και που να τα βλεπατε απο κοντα!!!! :D

Καλα οι κλεφτοκοταδες Σωσω-Ποπη οτι βρισκανε περνανε !!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως οτι σας εχασα απο νονες θα το κλαιω μια ζωη να το ξερετε!!!! :((:((:((:((

Α Μαριλου ΘΕΙΚΗ η φωτο στο αβαταρ!!!!! :lol::lol::lol:

Αχ σας ευχαριστω ρε φιλεναδες για ολα!!!!! :YMHUG::YMHUG::x:x:x:-*:-*:-*

Θουλη σου λεω ρε πεισε τον Αντωνη να μετακομισετε εδω!!!θα περναμε γαματα!!!!! ;)

Αναστασι εσυ ειπαμε οταν δωσεις ασεπ εδω θα δηλωσεις!!!! :lol::lol:

Μαρακι στη βαφτιση της δικης σου μπουμπους θα ερθουμε ολες και θα γινει χαμος!!!!! :P

Ρε Αντωνία , ο Μάκης να είνι καλά και την κάνουμε την κουμπαριά στο τρίτο!!!!! :D:D:D:D:D

Όλα ήταν πολύ ωραία.και τα πράγματα προσεγμενα γιατί σας αγαπάμε... ;)

Α! να χαθεις.Εσύ μας έλεγες ''π'αρτε-παρτε''

και μην ακούς αυτά που λένε για τον κανακάρη σου.

Τον Θόδωρα ρώτα που τον αγαπάει......''Όχι Αλέκι πάμε.Μαθούλ που είναι καλή '' :D:D

ρε δες τι βρήκα....τα σκατούλια...

post-7191-13873937610737_thumb.jpg

καλε...ετσι ητανε ο θοδωρης παλια;;;παναγια μου!!!χαχαχα!!!βαλτε ρε και καμια φωτο, στο θεμα βαφτιζεται ο αυλωνιτης ,απο το δημοτικο,τισ πρωτες σας εκδρομες.....να δουμε ποσες πλαστικες εχετε κανει απο τοτε..!!!

χαχαχ!!!μακη βαλε μπρος για τριτο..η γυναικα σου αντεχει ετσι πως φαινεται!!1

καλε παιδια που ειναι η επομενη βαφτιση;;ψηθηκα μιλαμε!!

Ωραίες φωτο Πόπη!!!!!!!!!!!!

Ρε συ Ποπάκι δεν σε σχολίασα γιατί είσαι θεά και θα έκλεβες την παράσταση....! (το έσωσα;;;; )

Σωσω πάλι μπηχτές πετάς;;;;; :lol: Όσο για την επόμενη βάφτιση....αντε βάλτε μπρός για το δευτερο και θα χαρείς την βάφτισή του από 1ο χέρι!!!! :-*

Καλέ Αντωνία στην τελευταία φωτο, που είναι ο Αλεξ μωρούλι, είναι ίδιος η μπέμπα!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι
    • @KiddoΠού έχεις χαθεί;;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά!! 😊
    • Κι εγώ παθούσα με κληρονομική χοληστερίνη! Γενικά οι γιατροί δε δίνουν τόση σημασία... ναι μεν το 370 φαίνεται εξτρίμ, αλλά πρ΄ώτον έχει να κάνει με το ότι από πριν είχες τσιμπημένη τιμή και δεύτερον όπως σου ειπαν δικαιολογείται φουλ λόγω εγκυμοσύνης.  Και΄ για την τρανσαμινάση μου που βγήκε πάνω απο το φυσιολογικό που ρώτησα μου είπαν να μην ασχοληθώ καν... Μετά που θα γεννήσουμε με το καλό, θα περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και θα τις επαναλάβουμε τις εξετάσεις με πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.
    • χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...