Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τί λέτε κορίτσια; Όσες έχουμε ήδη γεννήσει, έχουμε δείξει στις υπόλοιπες τα αγγελούδια μας... Τί λέτε να δείξουμε και πώς ήμαστε έγκυες;;;

Άντε κορίτσια κι εσείς που τώρα εγκυμονείτε... Για να σας δούμε!!! ;);););)

Για να ξεκινήσω, έτσι ήμουν στον 7 περίπου μήνα... ;)

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου, όμορφη Κυριακή να έχουμε! Να σα ρωτήσω,πρώτο εμβόλιο κάναμε το πόσιμο και το εξαπλο, τώρα που έχουμε πάλι εμβολιο μου έγραψε 3 μαζί,μου έγραψε το πόσιμο για επαναληπτικό,του πνευμονιοκοκκου και το bexero, πολλά δεν είναι βρε παιδιά?
    • Ναι κανενα δεν γονιμοποιηθηκε! Ειχαμε λεει το δειγμα του συζυγου αλλα δεν ηταν καλα τα ωαρια… Θα κανω και τα αλλα 3 ωοληψια αν δουμε οτι μεγαλωσαν την Πεμπτη.. προσωπικα δεν ειμαι αισιοδοξη Ναι μονο με femara..
    • Καλημερουδια καλη Κυριακη να εχουμε!! @ΜαρίαΔημήτρης σου ηρθε περιοδος και ανακουφιστηκα και εγω κοριτσι μου γλυκο μπραβο. Οσο για τον γιοκα σου, ευχομαι να ειναι ολα ενταξει και διαχειρισιμα με τον θυροειδη του και να το λυσετε συντομα. Ακουγεται τοσο γλυκας οπως μας τον περιγραφεις δε μπορω. @Kn1 μου ειστε οι μεγαλοι της ομαδουλας μας να σας ζησει και παλι. Μια φιλη π γεννησε το μπεμπακι της 31/03 μου ειπε οτι εχει ενοχληματα απο δοντακια τωρα. @Diwni μου αν κρινω απο το δικο μου, τα καλυτερα ερχονται αμεσα μετα απο αυτο το αλμα δηλαδη πιστευω θα δεις ακομα μεγαλυτερη διαφορα προς το θετικο στη μπεμπα. Κανε βολτες αβερτα γιατι το μωρο καταλαβαινει οτι αλλαζει παραστασεις και τις συνδιαζει με ενα θετικο συναισθημα αν του αρεσουν. Εμεις τωρα ξαπλωνουμε στο χαλακι γυμναστηριο και κοιταμε τα παιχνιδακια που κρεμονται και καμια φορα σηκωνει το χερακι να πιασει την κουδουνιστρουλα. @Maria98 πως πας με τη διατροφη σου; Εγω προσπαθω αλλα δε βλεπω αποτελεσμα ενω τρωω ανθρωπινα και οχι σαβουρες. Εχω στρογγυλεψει σαν πρησμενη ειμαι σε καποια σημεια κυριως σε πωπω και κοιλια
    • @Παρασκευαιδου χα χα χα αγάπη, άμα σου πω ότι ΠΗΤ με βγάζει 7 Μαρτίου.. 🤣🤣🤣 Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτιο.. με βλέπω τέλος Φεβρουαρίου μαζί σου..!!! 🙃😉 Ας πάω την Τρίτη με το καλό στη γιατρό να δούμε αν όλα είναι καλά.. και μετά όσα μπαλονάκια θέλεις..!!! 🤗🤗🤗
    • Καλημέρα. Κανένα απ τα δύο δεν γονιμοποιηθηκε καν;! Και θα κάνεις ξανά ωοληψια τα υπόλοιπα, σου ειπε; Μακάρι να είναι τυχερά αυτά!  Με φεμαρα πηγες μόνο κ μεγάλωσες 5; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...