Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αντε Ευάκι πήγαινε να ξεκουραστείς, έχεις και τις ευλογίες της Μαριέττας και τις δικές μας! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! περαστικάααα!

Πω πω κάποιος μας μάτιασε, αρρωσταίνουμε, γκρινιάζουν τα μωρά μας... βρήκα τίτλο για το επόμενο θέμα, "φτου σκόρδα"....

Δημοσίευση
ρε Σαρα,ενταξει η Ελενη εχει την μικρη ανησυχη,εσυ τι ανησυχιες εχεις και καις καρβουνο;

μηπως θελετε να την κανουμε ολες και να ακολουθησουμε την Ευη στα στρωματακια μας;

μη ντρεπεστε καλε!!

διαφορες

Δημοσίευση
Αντε Ευάκι πήγαινε να ξεκουραστείς, έχεις και τις ευλογίες της Μαριέττας και τις δικές μας! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! περαστικάααα!

Πω πω κάποιος μας μάτιασε, αρρωσταίνουμε, γκρινιάζουν τα μωρά μας... βρήκα τίτλο για το επόμενο θέμα, "φτου σκόρδα"....

δεν ειναι κακος ο τιτλος!!

Δημοσίευση

κοριτσια την Δευτερα σκεφτομαι να την κανω για το χωριο των παπουδων μου με το μωρο,θα ειναι κι η αδελφη μου με τα μικρα και η μητερα μου...απο την αλλη,πού να σας αφησω και να γυρισω και να μη βρισκω τον μπουσουλα μου;ειναι θεμα κι αυτο,γιατι εκει δε θα εχω internet...

κοριτσια μη ξεχναμε τις επαναληψεις που ζηταει επιμονα η Παναγιωτα!!! :-?:-?:-?

Δημοσίευση

Ευη ερχομαι μαζι σου!!!

Καληνυχτα κορες!!

ε ρε οι πρωινες!!!φτιαξτε διπλο καφε!!!με μπολικο καιμακι!!

σιγα τωρα μη καθεστε να διαβαζετε τα κατεβατα μας!!!καντε καλυτερα πραγματα πρωι-πρωι...ποτιστε τα λουλουδακια σας,βγαλτε τα σκυλακια σας εξω για πιπι,παρ΄τε ματι στον απεναντι κουκλο που σας κοιταει ενω ειστε στην βεραντα...τετοια ομορφα!!!

Δημοσίευση
κοριτσια την Δευτερα σκεφτομαι να την κανω για το χωριο των παπουδων μου με το μωρο,θα ειναι κι η αδελφη μου με τα μικρα και η μητερα μου...απο την αλλη,πού να σας αφησω και να γυρισω και να μη βρισκω τον μπουσουλα μου;ειναι θεμα κι αυτο,γιατι εκει δε θα εχω internet...

κοριτσια μη ξεχναμε τις επαναληψεις που ζηταει επιμονα η Παναγιωτα!!! :-?:-?:-?

μπα αμα φυγεις θα πατωσουμε

Δημοσίευση

καλημερα!!!

ουφ ρε κοριτσια 17 σελιδες δεν τα διαβασα ολα γιατι ειμαι σιγουρη οι μισες θα βριζατε η μια την αλλη :D:D:D:D:D:D:D

ρε τι γυναικαρες εισαστε σας ειδα σε φωτο στο φατσομπουκη φτου φτου!!!

μαριετακι η αμελι ειναι η αγαπημενη μου ταινια σαουντρακ μαλλι τι αλλο να πω εχω ταυτιστει!!!το μαλλι το κανω οπως εκεινη!!!οσο μπορω και επισης κανω και αυτα που κανει παλιοζιζανιο ξωτικακι!!!!αλλα ελα βαλε καμια φωτο να σε δω να εχω εικονα με πια μιλαω!!!εστω στηλτην σε μυνημα προσωπικο!!!!

κοριτσια εχτες παλι ακοστε ωρες!!9 κοιμηθηκε,ξυπνησε 1 εβαλα πιπιλα ξανακοιμηθηκε μετα 2.30 ηπιε γαλα,μετα 6παρα ηπιε γαλα μετα 7!!

πεστε μου οτι δεν ειμαι η μονη που τα τραβαω αυτα τα ξενυχτια!!!

επισης αποτι βλεπω το τελευταιο σας γευμα κατα τις 9 ειναι γαλα και οχι ρυζαλευρο κτλ!!!

αν ομως το τρωει σημαινει οτι πειναει???αν δεν ηθελε δεν θα το ετρωγε εεε??τι λετε??ουφ πρεπει να μιλησω με τον ντοκτορ μου!!!

αυγο μου ειπε καλα βρασμενο και οχι καθε μερα 2 φορες την βδομαδα απο μια σταλια στην μυτη του κουταλιου αλλα εγω δεν εχω δωσει ακομα φοβαμαι!!!

κοριτσια εχω παρει φορα παλι ξεσαλωσα το βραδυ :D:oops::oops::oops::oops:

καθηστε εσεις εδω να πεινετε καπνιζετε και ξενυχτατε!!!! :D:D:D:D:D

και επισης οχι μην κανουμε το λαθος να αρχισουμε να μιλαμε στο φατσομπουκη!!!!εδω ειναι καλα!!!απλα αποτο φατσομπουκη γνωριζομαστε καλητερα!!!

καλη κυριακη ομορφες....

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα!!!

Που ειναι η περιληψη οεοοοοοοοοοοο?????????? :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Ρεββεκα οχι ρε ..δεν εισαι η μονη που ξενυχτας!!!Εγω το Σεπ. κλεινω 2μιση χρονια αυπνιας!!!! :?:?

Και μη μου πειτε να τα εκατοστησω!!!! :lol::lol::lol:

Και επισης ποιο φατσομπουκι καλε;;;εδω δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε το μαμυ ..το φειςμπουκ μας μαρανε!!!

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!!!

ξυπνησα 08:10!!! το παιδι ειχε σηκωθει και επαιζε κι εγω κοιμομουν η μουλαρα :oops::oops:

σηκωθηκα οπως οπως,του εφτιαξα το γαλατακι του,το ηπιε και τωρα ξανακοιμαται!!!

ειμαι αχρηστη!!

Ρεβεκκα θα μπεις τιμωρια για μια εβδομαδα!!τι πραγμα ειναι αυτο με σενα κοπελα μου!! θα τον ξεζουμισεις τον αντρα σου [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]

εκτος κι αν πατε καρφωτοι για το δευτερο,οποτε με τις ευλογιες μου :)):))

αν και με τα ξενυχτια που κανεις με το Λυδιακι,δεν ειμαι σιγουρη αν θα το αντεξεις απο τωρα!!

βεβαια τα παιδακια διαφερουν πολυ μεταξυ τους,πχ ο αδελφος μου ηταν πολυ ησυχο μωρο,εγω στην συνεχεια ημουν μες στην γκρινια,η μαμα μου για 9 μηνες ηταν σε αναμμενα καρβουνα με την παρτη μου,η μονη αγκαλια που με ηρεμουσε ηταν του μπαμπα μου,αλλα πού να το θυμαμαι; 8-}8-}

παω να φτιαξω το φαγακι του για το μεσημερι...

φιλια σε ολες!!! :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...