Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 20011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν7

Recommended Posts

Τιτινάκι μουυυυυυυυυυυυυ να σας ζήσει ο μπέμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερός να είναι........καλωσήρθε το πουλάκι μου!!!!!!!!!!! Έγινες μανούλαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είδες που αγχωνόσουν και φοβόσουν???????????? Οι γυναίκες είμαστε πλασμένες γι'αυτό......ξεκουράσου, απόλαυσε τον γιόκα σου κι όποτε με το καλό μπορέσεις θα μας τα πείς όλα για την εμπειρία σου!!!!!!!

Καλή λοχεία κοριτσάκι μου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 907
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλεεεεεεεε τωρα το θυμηθηκα,οι προβλεψεις μου βγηκαν τιτινακι οτι θα γεννουσες Σαββατο....και σαββατογεννημενος.....ωωωωωω :D

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Τι όμορφα νέα είναι αυτά που διάβασα?????

Χριστινάκι να σου ζήσειο γιόκας σου!!Πωπω είσαι μανουλα τώρα πια!!Με συγκίνησες μ αυτα τα λίγα που έγραψες!!Καλή αρχή λοιπόν έκανες!!! :ymparty:;) 'Άντε κορίτσια με το καλό να αγκαλιάσουμε κ μεις τα μωράκια μας!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααα το διαβασα και στο facebook οτι γεννησε η Χριστινα αλλα και παλι...συγκινιθικα....τον ατιμο...τα εσπασε τα νερα...εμ σου λεει τι πονους και τετοια..ας σπασω τα νερα να τελειωνουμε....αχ πως ειναι αραγε να σπανε???εμενα στο νοσοκομειο μου τα σπασανε...μιλαμε τι κουραση εχτες και σημερααα πωπωωωω...αντε λιγες μερες μεχρι την παρασκευη να δουμε και εγω τι θακανω....θα πινω ακομα τα χαπια η μπας και γυρισε και σταματησω επιτελους???φιλακιααα

καλημερα φιλεναδες μου!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??????? πως ειστε????????

εγω καλα, πριν καμια ωριτσα ξυπνησα κ τωρα ειμαι ξαπλωμενη στον καναπε κ σερφαρω!!!!!!χιχιχ!!!!!!!

τι ωραια δροσουλα ειναι αυτη????? αφου το βραδυ καθομασταν εξω κ κρυωναμε!!!!!!!!

αχ ακομα ειμαι συγκινημενη ειμαι με την χριστινα που γεννησε!!!!!

αχχχχχχχχχχχχ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να κρατησουμε ολες μας γερα τα μωρακια μας στις αγκαλιτσες μας!!!!!!!

*σας ευχαριστω πολυ ολες κουκλιτσες μου!!!!!!! προσπαθω να μην αγχωνομαι, το βραδυ ομως που ξαπλωσα να κοιμηθω, κοντευα να σκασω..!!!!!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!

Ηλιαννάκι μου στο ξαναείπα....πρέπει να ξεκουράζεσαι, το σώμα εκπέμπει σήματα......βέβαια έχεις και τα δίκια σου, με δύο παιδάκια η ξεκούραση είναι πολυτέλεια (μιλάω και από προσωπική πείρα)......λίγο έμεινε καλό μου κάνε υπομονή για το χατήρι του Χρηστάκου!!!!!!!!! Αφού είναι καλά ο μπεμπάκος....αυτό έχει σημασία!!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε κουκλίτσα!!!!!!!!

Αχ ζυγίστηκα το πρωί και είμαι +12 :shock::shock::shock::shock::shock: Δύο κιλά μέσα σε 10 μέρες.......και να πείς ότι τρώω......όπως και πρίν......

Νασια μου μεγαλωνει και το μωρο...δεν πανε οοοολα τα κιλα σε εμας...αντε ξεκουρασου Ηλιαννα μου..και εγω στον καναπε...πεθανα εχτες και σημερα..αλλα επιτελους τελειωσα...αχχ να ειχα εναν υπερηχο στο σπιτι να δω αν γυρισε αχ.....

Εύη μου και η δικιά μου ακόμα ισχιακή είναι......και παίρνω και γω γιουτοπαρ....λές να γυρίσει επιτέλους ή θα φάω κι εγώ μαχαίρι?????? Για τα κιλά...άσε σόκ έπαθα η γυναίκα πρωί πρωί.......τρώω λιγότερο ρε γμτ......

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.ΣΤΙΣ 5 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ Κ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ +12 ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ 2 ΚΙΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΧΑ!!!!!Κ ΓΩ ΔΕΝ ΤΡΟΩ ΠΟΛΥ ΤΙΝΑΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ?

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ!!!!!!Κ ΓΩ ΣΥΓΚΙΝΙΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ....ΦΙΛΙΑ!!!!

ΚΙΣΚΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕΙΡΑ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΑ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!

Εμείς οι δύο Μυριάκι μου πάμε μαζί από την αρχή...να δούμε ποιά θα κόψει πρώτη το νήμα!!!!!!!!!!

Νία μου εσύ έχεις και δικαιολογία....έχεις δίδυμα!!!!!!!

αχ νασια μου τωρα πλεον δεν με παιρνει να κανω αλλες μα....ιες!!!!!οτι εκανα , εκανα, τελος!!!!!βεβαια μη νομιζεις κ χθες παλι τα ιδια εκανα, κωλο δεν εβαλα, αλλα ρε γμτ αν δεν τα κανω εγω ποιος θα μου τα κανει????? θα βρωμισουμε εδω μεσα....!!!!!

κ εσενα ισχυακη ειναι νασια μου ε????? θα γυρισει μωρε εχει καιρο ακομα!!!! αχχχχχ κ εμενα που εχει γυρισει κανονικα...... τι να το κανω .....το μαχαιρι θα παει συννεφο!!!!!!χαχα

ευη μου κ εσυ μια απ'τα ιδια ε???? αχχχ να δουμε τι θα καταλαβουμε....!!!!!!ξαπλα ξαπλα οσο μπορουμε!!!!!!!

βρε κοριτσακι μου θα γυρισει η μικρουλα, λιγες μερουλες μεινανε!!!!!!!

αχ παλι ποναωωωω.....!!!!!\

μυριαμακι μου καλα να περασεις στο γαμο καλη μου!!!!!!!!!φιλακια στον μπεμπακο σου!!!!!

νιακι μου εσυ δικαιολογησε οπως λεει κ η νασια , εχεις δυο ζουζουνακια!!!!!φιλακια στην κοιλιτσα!!!!!

νασια μου αχχχ αυτα τα κιλα.........κ εγω πρεπει να χασω μου ειπε αλλα δεν με πολυ νοιαζει κιολας αυτο!!! το μικρουλινα ειναι καλα...!!!! εξαλλου ποσα ακομα να παρουμε????.....χιχιχχ

εν τω μεταξυ ο μπεμπης περναει χερακια ποδαρακια κ πεταγομαι , ανατριχιαζω!!!!!αχ αχ!!!!!!

Eμενα μια ισχυακα γυριζει μια καθετα,ετσι πρεπει να κανει?Σημερα εχω λιγακι ροζακια παλι,αλλα προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω.!!Τι καλο θα φατε σημερα?Εγω εχω φακη και μακαρονια με κιμα....μαλλον στη φακη θα καταληξω!

Μιριαμ να περασεις καλα στο γαμο, κοιτα να χαλαρωσεις και μην πας εκει και αρχισεις τις δουλειες :lol::lol:

Απο κιλα ειχα φτασει στα +6 και κατεβηκα τωρα στα +4,5....αλλα με βλεπω αν ρυθμισουμε το ζαχαρο να μου ανεβασει θερμιδες, θα μαθω αυριο!!

Κοριτσια εγω δεν εχω ουτε συσπασεις ακομα,ουτε πετρωματα.....ειναι φυσιολογικο ή θα αρχισουν αργοτερα?

Καλημερα κουκλιτσες μου!τι κανετε?εγω σημερα κοθμηθηκα καλα ευτυχως!πρι λιγο ξυπνησα!

Αχ, βρε κοριτσια, γεννησε το χριστινακι μας... Μου φαονεται αποστευτο...

Ευη, εισαι η επομενη ....

Μυριαμακι μου, καλα να περασετε στον γαμο καλη μου!

Νια μου, τι κανουν τα μωρακια?

Νασια μου,μην αγχωνεσαι για τα κιλα... Εγω ειμαι συν δεκαεφτα αλλα το καλο ειναι οτι τους τελευταιοιυς μηνες παιρνω ενα κιλο καθε δεκαπεντε μερες.. Αντε να παρω τρια κιλα ακομα..θα γεννησω αρχες οκτωβρη, μεχρι τον γεναρη θα τα χασω...

Εγω πιστευω οτι ειναι το αλατι που κανει ολη την δουλεια.. Αν το κοψεις, δεν θα παιρνεις πολλα κιλα..

Ηλιαννα μου, ας βοηθησει κι ο αντρουλης σου στις δουλιτσες.. Και μην κανεις πολλες, τα βασικα και οχι συνεχεια,να κανεις μεγαλα διαλειμματα..

Αναστασακο μου, σε πηραν κι εσενα τα κλαματα με το χριστινακι,ε?κι εμενα με συγκινησε το τρελοκοριτσο!φαντασου πως θα κλαιμε οταν γεννηθουν τα μωρα μας....

Δωρα, λενα,μικι,κατερινουλα,βανεσσακι... Τα φιλια μου στις κοιλιτσες!

Ελπιζω να μην ξεχναω καμια φιλεναδα...

Αναστασακι μου, μια χαρα ειναι τα κιλα σου.. Βασικα λιγα ειναι και μαλλον πρεπει να σου αυξησει θερμιδες..

Σημερα εγω θα κανω κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες...

καλημερα κοριτσια!!!

πω πω ποσες σελιδες γραψατε καλε!!!

δεν εχω χρονο να τις διαασω ολες..

ειδα οτι γεννησε το χριστινακι!!!! να σας ζησει κοπελα μου, να ειναι παντα γερος ευτυχισμενος κ μονο χαρες να εχει στη ζχωη του!!!! καλη λοχεια!!!

σημερα εχω επετειο γνωριμιας με τον αντρα μου, 9 ολοκληρα χρονια!!! αχ ποσο τον αγαπαω!

σας φιλωολες , θα ξαναμπω το βραδυ!!

Χριστίνα μου....:).......να σου ζήσει το αγγελούδι σου...να είναι πάντα γερό και καλότυχο το μωράκι σου...:)...ειλικρινά μας έκανες όλες να συγκινηθούμε κοριτσάκι μου...:)...με το καλό να επιστρέψετε σπίτι....:).....πολλά γλυκά φιλάκια....να ξεκουραστείς και να έχεις καλή λοχεία...;).....

Καλημέρα σε όλες μας....:).....με το καλό να κρατήσει μια μια το μωράκι της αγκαλιά...:)....σας φιλώ...

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!

μετά από αγώνα που έκανα για να συνδεθώ στο inetrnet

ήρθα να σας πω καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γέννησε το Τιτινάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχισμένη μανούλα να σας ζήσει το αγοράκι σας, να

είναι γερό και ευτυχισμένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με έχει πιάσει ταχυπλαμία από τη χαρά και από τη συγκίνηση!!!!!!!!!!!!!!!

Τιτινάκι μας όποτε μπορείς θα μας πεις λεπτομέρειες και θα μας

ανεβάσεις φωτογραφικό υλικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύη είσαι η επόμενη, σε περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασάκο πως είσαι;Να προσπαθήσεις να ξεκουράζεσαι φιλενάδα και αν

χρειαστεί να πάρεις άλλο διαιτολόγιο για να αυξήσεις τις θερμίδες.Η μπεμπούλα

ολόκληρη κοπέλα!!!!!!!!!!!!!!Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νασιούλα αγαπημένη τι έγινε εκείνος ο γάμος εχθές;Έπεσε κανένα εκρηκτικό υλικό;

Muriamaki καλά να περάσετε στο γάμο!!!!!Να κοιτάξεις να χαλαρώσεις

λίγο καλό μου!!!!!!!!!

Αγγελικούλα μου πως είσαι;το ίδιο φαγητό έχουμε!!!!

Νία μου τι κάνουν τα διδυμάκια;Όσο γι ατα κιλά εσύ παιδι μου έχεις δύο μπεμπάκια

Δικαιολογείσαι.Εγώ την τελευταία εβδομάδα πήρα ένα κιλό.Άντε να δούμε που θα πάει

το πράγμα.............

Ηλιαννάκι γλυκό ξεκουράσου μικρό μου και όλα θ απάνε μια χαρούλα!!!!!!!!!!!!!

Γλυκιά Miki ποιος σε πείραξε να τον σκοτώσω;

Maimoudaki να τα εκατοστήσετε με τον αντρούλη σου, να είστε πάντα ευτυχισμένοι

και με το καλό να έρθει και το νέο μέλος της οικογένειας!!!!!!!!!!

Σας φιλώ όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Γειά σας κορίτσαροι!!!

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γέννησε το Χριστινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλειααααα!!!!!!!!!!!!! Το είδα από χτες το βράδι, αλλά δεν μπόρεσα να γράψω!

Χριστίνα, αν με ακούς, να σας ζήσει, καλή λοχεία, και θα τα πούμε μόλις γυρίσεις!!!!!!!

Πάλι για κιλά μιλάτε βρε; Εγώ είμαι στα +6 ακόμα. Σκεφτείτε, όμως, ότι δεν είχα πάρει ούτε ένα κιλό το πρώτο τρίμηνο. Έξι κιλά, μπήκαν όλα στα δεύτερο τρίμηνο... Ε, αν βάλω άλλα έξι στο δεύτερο, θα είμαι στα +12. Δηλαδή, θα φτάσω στα 71-72, που για το ύψος μου είναι το κανονικό!!!!! Αλλά, όπως λέει και η Έυη, δεν μπαίνουν όλα τα κιλά σε μας. Είναι το μωρό που τώρα παίρνει βάρος, είναι ο πλακούντας, το αμνιακό υγρό, λίγα είν' αυτά;

Χτες βράδι υπέφερα από τη δυσκοιλιότητα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τράβηξα... Αν γεννούσα λιγότερο θα υπέφερα... Τελικά τα κατάφερα και ξαλάφρωσα, αλλά με πόνο και αίμα... :(

Αναστασία, μ' αρέσει που αγχώνεσαι που δεν έχεις συσπάσεις!!!!

Ηλιάννα, θα σε μαλώσω. Νομίζω είναι κι η μάνα σου κοντά, έχεις και τον άντρα σου, αυτοί θα κάνουν όλες τις δουλειές και τέρμα. Κι αν μείνει και κανένα ρούχο ασιδέρωτο δε θα πάθετε και τίποτα. Εμάς, από τη μέρα που γύρισε ο άντρας μου, έχει γεμίσει το πάτωμα λεκέδες, που δεν ξέρω από πού προέρχονται. Θα σφουγγαρίσει ο άντρας μου, αλλά επειδή είναι και λίγο μυγάγγιχτος, μία πονάει το κεφάλι του, μία κουράστηκε που έπλυνε τα πιάτα, και το αναβάλλει. Ε, οκ, δεν μπορώ να τους βλέπω, είναι χάλια, τρέμω στη σκέψη ότι μπορεί να έρθει κάποιος απρόοπτα, αλλά δε θα σκάσω κιόλας. Σιγά μη σφουγγαρίσω. Κάποια στιγμή θα τα κάνει, δεν μπορεί. Και τη βαλίτσα του την έχει αφήσει στην είσοδο, αν και ξεπακέταρε, είναι εκνευριστικό να τη βλέπω εκεί πέρα, αλλά δε θα την πάρω εγώ να τη βάλω στη ντουλάπα. Κλείνω τα μάτια όταν τη βλέπω και είμαι οκ!

Εμείς σήμερα θα πάμε στη μάνα μου. Θα φτιάξει ρόστο χοιρινό (= χοιρινό κρέας ψημένο στο φούρνο με κόκκινο κρασί και σκόρδο).

Άντε, κλείνω να ετοιμαστώ.

Άννα Μαρία μου και εγώ υποφέρω από την δυσκοιλιότητα......αυτό το σίδερο με έχει καθηλώσει.....:((....η κατάσταση είναι δραματική......ειλικρινά ποτέ δεν έχω νιώσει τέτοια δυσφορία.....και πόνο εννοείται....:((......να φανταστείς σήμερα το πρωί πήγα στο φαρμακείο να πάρω υπόθετα γλυκερίνης μήπως και δω άσπρη μέρα.....είμαι σε ετοιμότητα όπως καταλαβαίνεις...!!!!

Δώρα μου.......γενικά τις τελευταίες ημέρες δεν έχω πολύ διάθεση με αποτέλεσμα να κλειστώ στον εαυτό μου.....πού θα πάει...θα μου περάσει....:)...σε φιλώ πολύ γλυκά..:)

Καλημέρα κορίτσια!

Αναστασία θέλεις συσπάσεις; Πλάκα μας κάνεις βρε; Εμένα εδώ και μια εβδομάδα ξεκίνησαν κάτι περίεργα στην κοιλιά και λίγο ψιλοαγχώθηκα! Ρε κορίτσια νιώθω σαν να φουσκώνει μια πλευρά της κοιλιά (μια κάτω, μια αριστερα, δεξια) και είναι λίγο πιο σκληρή η κοιλιά για λίγα δευτερόλεπτα. Στην αρχή μου συνέβαινε 1 φορά τη μέρα και νόμιζα η χαζή ότι η μικρή τεντωνόταν και χαιρόμουνα. Τώρα συνηδειτοποίησα ότι είναι κάτι άλλο. Το νιώθω πιο συχνά πλέον και κυρίως το βράδυ που χαλαρώνω. Δεν πονάω εκείνη τη στιγμή καθόλου. Έτσι είναι οι συσπάσεις; :| Είμαι και πρωτάρα και δεν έχω ιδέα! Δεν είναι νωρίς για κάτι τέτοια; Λέω αύριο να πάρω κανένα τηλ και τη γυναικολόγο να τη ρωτήσω. Μπορώ να κάνω κάτι για να τις σταματήσω;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...