Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ χαρηκα ρε κα γκε μπε...εμ τοσον υπνο τι τον εκανες?καιρος ηταν.χαχαχα

οταν θελει η Α ναστασια αγκαλια θα καθεσαι και θα την παιρνεις αγκαλιτσα...και ναι.δεν θα κουβαλας δισκο.κανε αλλη δουλεια στο μαγαζι...ολα να πανε καλα και χωρις ναυτιες...σε φιλω...

Δημοσίευση

θελω να γινω μαμα,σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!! ;) ποτε γεννας?????

αχ νασιακο μου,αγχωνομαι ρε γαμωτο....πολλες δουλειες...κι ολα μονη μου....ευτυχως σταματησα απο το μαγαζι..... :? χρονια πολλα στη γλυκια μαμια μας!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

muriam,ευχαριστω!!!!!!!!!!!!κι εσυ με το καλο το μωρακι σου και με εναν πονο!!!!!!!!!!! ;) η ξεκουραση δυστυχως ειναι δυσκολη με την αναστασια μου αλλα το παλευω.... 8-)

alex/poli,ευχαριστω κοριτσαρα!!!!!!!!!! ;) εσυ???εχεις παιδακια????

μαιμουδακι μου,κι εγω λεω αν ολα πανε καλα να παω μεχρι τα χριστουγεννα σχολειο και μετα να σταματησω....θα δουμε βεβαια!!!!!!!!!! ;) σε ευχαριστω πολυ!!!!!με το καλο ο δευτερος μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

σωσωωωωωωωωωωωωωω,παρε καραβι κι ελα να αλληλοβοηθηθουμε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fotini80,ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!!!!! ;)

πατσουλινι μου,τα ειπαμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ι λοβ γιου καργα!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lucide,ευχαριστω κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!! ;)

apis,σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι το κουκλακι σου!!!!!!!!!!!! ;)

ολια μου γλυκια,σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););););););) πολλα-πολλα φιλακια στον νικολακη!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

πηρα τον γυναικολογο κοριτσια και μου ειπε για χοριακη που εδω δεν παιζει.....για υπερηχο μου ειπε στις 25 που γυριζει απο τις διακοπες του και να μην ανησυχω για τα καφε και τα πονακια...ειναι φυσιολογικα...εγω ομως κουραζομαι πολυ...ειμαι μονη μου με τη μικρη μου.....σημερα παλι ειχα λιγα ροζ.... :cry: ανυπωμωνω να παω για υπερηχο!!!!! ;) ελπιζω μεχρι τοτε ολα να ειναι καλα..... :roll: πονακια νιωθω αριστερα χαμηλα.... :? ξυπνανε ολες οι μνημες απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη τωρα!!!!! ;)

Δημοσίευση

Με προσοχη,Ευακι,και στο μαγαζι και στο σπιτι. Προεχει το σπορακι σου και η Αναστασια φυσικα. Εκει καταλαβαινω δεν μπορεις να αποφυγεις πολλα,αλλα στα υπολοιπα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ! Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου. Θα περιμενουμε νεα σου!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ.ΣΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΝΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.....ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ντινακι μου,ξεκουραζομαι οσο μπορω:::απο το μαγαζι σταματησα...τωρα θελω να δω τι θα γινει με το σχολειο.... :roll: τελικα θα ανεβεις αθηνα καθολου?????

muriam,ετσι πρεπει!!!!!ξεκουραση!!!ετσι κι αλλιως οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε..... ;) μπεμπακο περιμενεις??????

εγω σημερα κοριτσια,σε γενικες γραμμες ειμαι καλα.πολυ λιγες σταγονες καφε και τα πονακια ελαχιστα...ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Να χαρείς να χαρείς Εύα μου :D

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη να πάνε όλα καλά να προσέχεις και να μην κουράζεσε.

Χάρηκα πάρα πολύ έχεις μια μεγάλη αγκαλια απο μένα και την Αγγελική!!!!

Περιμένουμε νέα σου απο τον πρώτο υπέρηχο

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

αχ κατερινακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ-πολυ-πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););):););););) σου ευχομαι κι εσενα γρηγορα να κανεις αδερφακι της αγγελικουλας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μου τη φιλησεις γλυκα-γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

ντινακι μου,εγω θα ανεβω 25 αυγουστου.1 σεπτεμβρη πιανω δουλεια.οποτε ειναι λιγο δυσκολο...εκτος αν παρω αδεια μερικες μερες....θα μιλησουμε παλι μεχρι τοτε!!!!!! ;)

κοριτσια,τοσες ομορφες ευχουλες που εχω παρει με γεμιζουν χαρα και αισιοδοξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω ολες πολυ και σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

συμπεθερα μου συγχαρητηρια πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!με το καλο κοπελα μου,ευχομαι να πανε ολα τελεια και να μη μου κουραζεσαι να προσεχεις οσο μπορεις το εμβρυακι,ακομα περιμενω αυτο το τηλ :o ,πολλα φιλια στη νυφουλα μου και περιμενω να δω τα νεα σου απο τον γιατρο οταν εχεις χρονο παρε με να τα πουμε πολλα φιλια!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια,πηγα γιατρο!!!!!!!!

10.080 η χοριακη και ο υπερηχος περιπου 6 εβδομαδων....δεν ακουσαμε ακομα καρδουλα ομως.σε 3 βδομαδες παλι!!!!!! ;)

κατερινακι μου,ελα γιατι μου λειπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) φιλια σε ολους!!!!!!!!να περνατε τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :D

μυριαμ,ειμαι απο ναυπλιο αλλα μενω μονιμα αμοργο....τωρα εχω ερθει ναυπλιο και ξεκουραζομαι λιγακι!!!!!ποτε περιπου γεννας?????

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΤΙΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ!!!!!

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΜΟΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.

ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ.

ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ?

ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...