Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ παίρνω φολικό, σίδηρο, κολπικά 1 φορά προγεστερόνη, σαλοσπιρ και κάνω και ενέσεις αντιπηκτικές. Γενικά απ' όλα !! 😆 Φανταζομαι αργότερα θα μου δώσει και μένα μαγνήσιο    Έχω πολύ ήπια ακόμα, λογικά σήμερα με βάση τον τελευταίο υπέρηχο μπήκα 6η. Και από τη μια λέω να έχω ναυτίες για να ξέρω ότι όλα πάνε καλά, αλλά ναι από την άλλη δεν είναι καθόλου ευχάριστο.    Καλώς ήρθες!! Αύριο έχετε ραντεβού; Όλα θα πάνε καλά! Είναι λογικό να αγχώνεσαι κι εγώ αγχώνομαι αρκετά, τσεκαρω γενικά για συμπτώματα γιατί έχω στο ιστορικό μου αποβολές και με πιάνει στρες αν όλα κυλάνε καλά, αλλά γενικά συμπτώματα κάθε μέρα πάνε κι έρχονται. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε, γιατί δεν μας βλέπω καλά 9 μήνες 😅 Αναμένουμε τα νέα σας από τον υπέρηχο! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εγω αυριο έχω ντομπλερ. Για να δούμε που βρισκόμαστε! Και γω είναι μερες πριν νιώθω πολύ πόνο ανάμεσα στα πόδια.  @Sotiria_94 τις συσπασεις της γέννας θ τις καταλάβεις. Θα καταλαβεις ότι κάτι είναι διαφορετικο.  Τις πάνες ανα διαστηματα τις βγάζει κ ο μασουτης σε παρα πολυ καλη προσφορά. @ΜαρίαΔημήτρης έχω άγχος γενικά για τον τοκετο. Να προλάβω να τ κανω ολα μέχρι τοτε, να έχω έτοιμα τ παιδια από ρουχα κτλ μιας π θα λείπω μερικες μερες από τ σπίτι κ φυσικά να πανε όλα καλα. 
    • Τα σημάδια τα εβλεπες και τα παραβλεψες τωρα ομως ηρθε η ωρα να δεις τα πραγματα οπως ειναι. Εχεις δυο επιλογες η χωριζεις και ησυχάζεις γιατι αυτος ο ανθρωπος δεν ηταν για σπιτι η κατσε να υποφερεις. Ολα αυτα που μας ανεφερες ειναι σημαδια κακοποίησης και ναι πρεπει να χωρισεις επειδη θα γινουν και χειροτερα τα πράγματα. Οπως επισης και να του πεις να παει σε ψυχολογο θα σε βγαλει τρελη οτι εσυ φταις. Δεν είναι ομως ετσι. Δεν φταις εσυ καπου ο ιδιος εχει προβλημα και πρεπει να το καταλαβεις αυτο. Αληθεια με της προηγουμενες συζυγους γιατι χωρισε;
    • Απο χαπια κοριτσια τι πινετε; Εμενα μου εδωσε ο γιατρος μαγνήσιο και βιταμινες γιατι ειχα πονους περιοδου μερικές φορες μεσα στην μερα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...