Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά στην αυχενική. Μας είπε φάνηκε το φύλο αλλά είναι νωρίς να μας το πει. Έχω ξανά υπέρηχο στις 14/04 και ελπίζω να αντέξω έως τότε 🤍🤍🤍
    • Γεια σας κοριτσια μου ομορφα, ειστε καλα; @Elenaki12 μην αγχωνεσαι καθολου, το παιδι εχει τρελο λοξυγγα πολλες φορες τη μερα και καποιες φορες τον νιωθω απο κατω ή πισω στο εντερο μου αναλογα με το προς τα που ειναι στραμμενο. Ειναι λιγο cringe αλλα το συνηθησα πια και καμια φορα κραταει κανα 10λεπτο. Κανει ασκησουλες αναπνοης οπως τα λεει η @ΜαρίαΔημήτρης.  Ο λογος που στο ειπε αυτο ο γιατρος ειναι γιατι αποδω και στο εξης το παιδι μπορει να βγει οποτε θελει καθως ειμαστε 36 εβδομαδα πια, δεν θεωρω οτι ειδε κατι ανησυχητικο. Και μενα μου τονισε την πολλη ξεκουραση. @Diwni μου καλα αποτελεσματα στο doppler περιμενουμε ωραια νεακια και απο τη μπεμπα σου. Μαρακι μου σημερα αλλαξε η ωρα ειμαστε ολοι σαν ζομπι και γω με το αγορι μου ξανακοιμηθηκαμε το μεσημερι μαλλον μας επηρεασε. 
    • Α είναι μικρούλη ακόμα το δικό σου! Η αλήθεια είναι με τις ιώσεις είναι αρκετά δύσκολο ειδικά αν έχεις κ ένα νέο μέλος στο σπιτι.. πως πας από συμπτώματα?? Γενικά νιώθεις κάτι? Λένε στην δεύτερη εγκυμοσυνη ειδικά εσύ π το έχεις κ πιο φρέσκο νιώθεις νωρίτερα το μωρο.. έτσι μ έχουν πει δε ξέρω αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι πέρα από κάτι γουργουρισματα αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι το μωρο ή το εντερο.. γενικά σε αυτή τη φάση δε νιώθω τπτ! Σαν να μην είμαι έγκυος κ αγχώνομαι 
    • Κοιτα αν εξαιρέσεις το στήθος τα υπόλοιπα συμπτώματα εμένα πάνε κ έρχονται. Οι μυρωδιές πχ δε μ ενοχλούσαν τις τελευταίες 2 βδομάδες, κ βάζω πλυντήριο το πρωί κ με πιάνει μια αναγούλα άλλο πράγμα… Μετά μου πέρασε… Το στήθος σήμερα τούμπανο.. Κ έχω πολλά υγρά περισσότερα απ ότι είχα. 19.30… 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...