Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 Νο13-ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ........


Recommended Posts

καλημερουδια σας καλημερουδια σας κοκονες!!! τι κανετε??? εγω καφεδακι τζακι και η μικρη νανι νανι!!!

περασαμε ενα δυσκολο βραδυ με τη σαντυ μες τη γκρινια απο τα δοντια της με ντεπον τη βγλαμε το βραδυ. ευτυχως που ο μπαμπας της πλεον σηκωνεται και τη νταντευει και την ξανακοιμηζει γιατι εγω πεφτω σα τουβλο και δεν μπορω να σηκωθω με τιποτα!!!

μαριαχαρ εισαι τυχερη που εστω και με το δικο του μυαλο σε σκεφτηκε ο αντρας σου. απο οτι βλεπω κρεμαστρα θα γινει το γυμναστηριο σου!!!

ζετουλα μου καλα να περασετε με το ταξιδακι σας δεν εχω παει ποτε μου ρωμη και φετος μου κακοφαινεται πολυ που δεν πηγαμε πουθενα διακοπες αλλα του χρονου δεν εχει θα παμε σιγουρα

ντιμι μου μη σε περνει αποκατω ξερω αυτες οι μερες με τις γιορτες ειναι πολυ κουραστικες.... μιλα μας εδω ειμαστε για να σε ακουσουμε

ελενα μου τετοια που ειναι η κοκοπικου μονο με γαιδαρο τη βλεπω να στεριωνει :lol::lol:

πριν παντρευτω ο πατερας μου μου ελεγε "ενα τροχοσπιτο θα σου δωσω για προικα γιατι ο γαμπρος θα σε στειλει πακετο πισω, τουλαχιστον να εχεις καπου να μενεις". τα ιδια με βλεπω να λεω και εγω στη σαντυ οταν θα μεγαλωσει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 928
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΝΕΑ ΜΩΡΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ. Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Κ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΕΣ Κ ΜΑΖΕΥΕΙ. ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΦΑΓΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΚΙΛΟ..Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Κ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Κ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!ΖΕΤΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΡΩΜΗ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ , ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΛ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ...ΡΕΝΑΤΑ ΑΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ!!!!!! ΕΛΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΣΑΛΗΦΤΕΙ ΜΕ ΚΑΟΥΝΤΕΡ Κ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΕΧΡΙ Κ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΩ.ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΩ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ...ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΕΚΑΚΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !ΘΕΝΑ, ΝΤΙΜΗ,ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΝΑΚΙ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ!!!!!!!!ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=sign7.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Καλά πολύ γέλασα με όσα γράψατε!!! :D:D:lol::lol::lol:

Είμαι χαλια..έχω πονοκέφαλο ΦΟΒΕΡΟ...Λέτε να κρύωσα? Ο άντρας μου έχει πονόλαιμο και μάλλον κόλλησε και τον Κωνσταντίνο..έχει συνέχεια μυξούλες και βήχα μες τα φλέγματα..και όλα σε μια μερα βρε παιδί μου..τον πήγαμε στο γιατρό και μας είπε λαιμός..δεν τη γλυτώσαμε την αντιβίωση... :(

Αλέκα μου ΤΕΛΕΙΑ η μικρή Σάντυ!!!! ;)

Αχ κορίτσια μου ίσα ίσα που είμαι πολύ αδύνατη..αδυνατησα και άλλο..ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα λέει, αλλά με βλέπει που θέλω να πάρω κανένα κιλό και στεναχωριέμαι και μου λέει να τρώω,,ειδικά τον τελευταίο καιρό, βλέπω το πρόσωπο μου να χάλασε..έκανα μαυρους κύκλους στα μάτια και είμαι κομμένη...ειλικρινά ο άντρας μου λέει ότι έχω ωραίο σώμα..ΑΛΛΑ! θα σας πω κατι και μη με πειτε ψώνιο!!! Όταν ήμουν ακόμα φοιτήτρια..περίπου όταν τον γνώρισα...έβλεπα ότι είχα ωραίο... :oops::oops: ποπο!!!!!Μη γελάτε και μη με κοροιδευετε τώρα!!! :lol::lol::lol: Αλήθεια σας λέω...πήγαινα και γυμναστήριο τότε και εβλεπα 'οτι όταν πήγαινε να χαλαρώσει, ο διάδρομος έκανε πολύ καλή δουλεία στο θέμα της σύσφιγξης!!!Και τώρα που γέννησα, επειδή στο καινούριο σπίτι θέλουμε ένα δωμάτιο γυμναστήριο, λέγαμε ότι τα πρώτα που θα πάρουμε θα είναι διάδρομος και ηρακλής..ε και τώρα όταν μου κάνει κομπλιμέντα..του λέω.."ναι καλά!Πάνε εκείνες οι εποχές" Και έτσι μου πήρε το διάδρομο για να μην του λεω έτσι, λέει!!!!

Τελοσπαντων να πάμε και σε σοβαρά θέματα..αρκετά 'εγινα ρομπα στο ιντερνετ... :oops:

Σήμερα πήγα και γνώρισα το παιδάκι..Δεν είναι σε τόσο σοβαρή κατάσταση όσο την περίμενα και αλήθεια ξαλαφρωσα κάπως..Βασανισμένο παιδάκι, ταλαιπωρημένοι γονείς...εδώ και 3,5 χρόνια (είανι 5 τωρα το παιδάκι) πάνε από νοσοκομέιο σε νοσοκομείο, ισραήλ, αγγλία, κύπρο, και από εγχείρηση σε εγχείρηση...σφίχτηκε η καρδιά μου σήμερα..κάτι αδικίες βρε παιδί μου αυτή η ζωή...η νοητική του κατάσταση ήταν πολύ καλή και είναι πολύ καλούλης..αγαπισιάρης και ενώ τρέχει και πάιζει, θέλει και αγκαλίτσες και επίβράβευση και χάδια...ήδη το αγάπησα!!!Μου λεγε το ιστορικό τους όλο η μαμα του , και μου λεέι "αυτές τις δυσκολίες που περασαμε να μην τις περάσει άλλη μάνα" και ήταν εκεί με το χαμόγελο της, με το γέλιο της, χωρίς να λυγίζει...πραγματικά τρως σφαλιάρα από τη ζωή και τα βλέπεις όλα αλλιώς.....

Αχ, κορίτσια μου ΥΓΕΙΑ να χουν όλα τα παιδιά του κόσμου και τα παιδάκια μας...

Σας καληνυχτίζω γιατί με πεθαίνει το κεφάλι μου..

Α!! Ζέτα μου μπράβο !!! Άντε καλο ταξίδι τότε και καλορίζικο το smartphone!!

Θένα μου στείλε ένα σκυλάκι δόθε!!! Τί ράτσα είναι?

ΜΊκα μου καλότυχη να είναι η Μαρία μας σε όλη της τη ζωή!

Έλενα μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!

Φιλιά σε όλες σας και στα μωράκια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερακια!!!!!!!! απ το πρωι βροχη αερας ηλιος εναλλαξ..σαλταρε ο καιρος. αναψα τζακι απ τις 9 κ απολαμβανω ζεστασια κ χαλαρωση(οσο κοιμαται η Μαρια μου, μετα τρεξιμοοοοοοοοοοοοο).εφτιαξα κοτοπουλο λαδοριγανη, ρυζι μπασματι στον ατμομαγειρα κ τα λαχανικα που εβαλα μεσα κ αυτα στον ατμο. κ εφτιαξα κ σαλατουλα σπελιαλ. γενικα σημερα βαριεμαι πολυ δε θελω να παω πουθενα. αυριο θα βγω γιορταζει κ ο πεθερος μου. ο αντρουλης κοιμαται στον καναπε κ γω εδω . Μαρια μου σε ευχαριστω πολυ κ συ να χαιρεσαι τον γιοκα σου!ειναι καμια εδω???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ? ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΗΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΙ ΕΜΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ.

ΕΛΕΝΑΚΙ, ΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙ ΑΤ ΔΩΡΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ 6 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ 100ΣΤΑΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕΣΑ ?

ΑΛΕΚΑ ΦΟΒΕΡΗ Η ΣΑΝΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΟ ΜΙΚΡΗ. ΓΕΛΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΟΠΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΝΤΙΜΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ? ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΜΑΡΑΚΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΙΑΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΩΧ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΞΟΣΠΙΤΟ :shock::shock::shock: ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΜΥΞΑΣ :o:o:o:o:o

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΥΞΟΜΑΝΤΗΛΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΜΥΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Κ ΒΗΧΑΣ....Κ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΟΡΟ' ΣΠΑΡΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΝΕΥΕΙ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ!!! Κ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ!!! :cry: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΚΑΗΜΕΝΗ :cry: ΚΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ!!!

ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΛΛΗΣΕ Κ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ Κ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!!!

ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΠΡΩΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!! Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!! ΦΥΣΙΚΑ Κ Η ΜΑΜΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΠΙΚΡΑ Ο ΧΡΙΜΩΝΑΣ!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol::lol::lol::lol: ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΙ :lol::lol::lol::lol: Μ ΑΡΕΣΕΙΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ :lol::lol::lol: ΚΑΛΕ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ :lol::lol::lol::lol:

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΩΡΕ!!! ΠΟΛΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΕΤΣΙ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΕΔΩ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!! ΣΗΚΩΣΕ Κ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ!!! ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟΥ Κ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΒΡΟΧΗ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΡΑΣ.ΜΑΖΕΨΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ. ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΥΝΩ Κ 2 ΧΑΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΒΟΡΙΑΔΑΚΙ. ΡΕΝΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΑΜΠΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ Κ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΜΕ.ΘΕΛΩ Κ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. ΣΝΙΤΣΕΛ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΥΚΟΛΙΕΣ...ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.....ΡΕΝΑΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ??????ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?????ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΑΚΙ Κ ΡΕΝΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ Κ Η ΑΛΕΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΝΝΗ? ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΓΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσάρες μου!!! τι κάνετε? συμπεθέρα να χαίρεσαι τον συμπέθερο!!! πολύχρονος να είναι και να σε κάνει πάντα ευτυχισμένη!!! Μίκα μου τον χρηστάκη της έλενας τον έχει καπαρώσει η δημητρούλα μου, εκτός και αν μεγαλώνοντας αποδειχτεί γυναικάς...ε τότε θα χαλάσει το προξενιό :lol::lol::lol::lol::lol: κι εμείς στο σπίτι θα την βγάλουμε, δουλεύει και ο άντρας μου σκ οπότε εδώ...εγώ όλη μέρα τρέχω με την μικρούλα μου γιατί έχουμε κόψει την πάνα και με πηγαίνει συνέχεια στην τουαλέτα για τσίσα...μπορεί μέσα στο απόγευμα να πάμε και 10 φορές :o:o:o:o:o αλλά τουλάχιστον γλίτωσα τις πάνες ;););) όσο για την ρώμη είναι κάτι που το θέλαμε 3 χρόνια τώρα αλλά μια το ένα και μια το άλλο δεν το αποφασίζαμε...ε φέτος είπε ο άντρας μου να πάμε κάπου οι δυο μας μπας και αναννεωθούμε και λίγο γιατί κάτι τα άσχημα οικονομικά κατι τα πολλά χρόνια μαζί ρουτινιάσαμε :(:(:oops::oops: από τώρα σκέφτομαι το ζόρυ που θα φάω για να βγάλω το επόμενο χαράτσι αλλά χαλάλι μας μια φορα κι εμείς να κάνουμε κάτι για μας...βέβαια θα μου λείψει η μικρούλα μου καθώς δεν την έχω ξαναφήσει αλλά μόνο για 3 μέρες θα είναι. μαρία μου μπράβο σου για την γυμναστική!!!εγώ δεν το'χω καθόλου το θέμα αυτό :oops::oops::oops::oops: αλέκα μου τέλεια η σάντυ!!! ρενάτα μου και εσύ και ο μικρος είστε κουκλιάααααααααααα!! μίκα στείλε και από'δω λίγο σνίτσελ γιατί βαριέμαι να μαγειρέψω :oops::oops::oops: θα κάνω λίγο τραχανά για την μικρή και για εμάς δεν ξέρω ακόμα, άλλωστε δεν βιάζομαι ο άντρας μου γυρίζει στις 9:30. Αυτά προς το παρόν γιατί η μικρή θέλει τσίσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΞΟΣΠΙΤΟ.....ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!!!

ΑΛΕΚΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!!

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ :D:D:D ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΠΡΟΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ :lol::lol::lol::lol: ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΑΚΟΥΣ????????????? ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΡΩΜΗ :lol::lol::lol: ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΙΚΑ :lol::lol::lol: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ!!!!

Ε ΡΕ ΠΩΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣ!!!! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΙΝΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ!!!! :lol::lol::lol::lol: ΚΑΙ ΕΧΕΙ Κ ΜΑΝΑ ΜΕ ΚΟΡΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ???? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙΠΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η διαδικασία έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι...η μάνα μου την έβαζε από το καλοκαίρι στο γιογιο, όχι ότι περίμενε να κάνει κάτι αλλά για να εξοικοιώνεται. Στην συνέχεια Από μόνη της η μικρή το ζήταγε και τώρα το χειμώνα και έτσι σιγά σιγά άρχισε να ελέγχει τα τσίσα και τα κακά της. Εδώ και 2 μήνες, ίσως και περισσότερο, δεν θέλει να φοράει πάνα αλλά θέλει βρακάκι και όταν της έρθει να πάει τουαλέτα 9 στις 10 φορές το λέει. Έξω βέβαια όταν πηγαίνουμε της φοράω ακόμα πάνα γιατί αν τα κάνει πάνω της μην πουντιάσει κιόλας :lol::lol: μέχρι την άνοιξη θα βγαίνουμε χωρίς πάνα και από την άνοιξη και μετά θα της κόψω και την πάνα στον ύπνο, μόλις ζεστάνει ο καιρός. Α συμπεθέρα αντί να μας κυνηγάτε θα σας κυνηγάμε εμείς? :lol::lol::lol: αντί να χαίρεσαι που ο γιος σου θα λέει ότι έχει κοσμογυρισμένη πεθερά :lol::lol::lol:ο κωνσταντίνος γιατί δεν έχει νύφη ακόμα?! να το κανονίσουμε αμέσως!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα μου να τους χαιρομαστε και του χρονου με αλλους :lol::lol::lol: !!!!

ναμαι και εγω μια ακομη μερα στο κοκοπικοσπιτο περασε. ολες οι επισκεψεις ηρθανε πρωι και ετσι γλυτωσα!!! τωρα καθομαστε με τον αντρα μου στο τζακι πινουμε το κρασακι μας (η σκατουλιτσα ειναι στο χωριο).

ζετουλα μου μπραβο σας για τις πανες, εμενα θα τις κοψει ο παιδικος και ετσι δεν με πολυαπασχολει!!!

μικα μου πραγματικα τι σκατοκαιρο εχουμε πουθενα δεν μπορω να παω!!!

ρενατα μου εισαι κουκλα και πολυ αδυνατη αλλα τη παρασταση κλεβει ο μικρουλης μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ.

ΜΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ...ΕΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ? Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΜΗΝ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ? ΧΑΡΕΜΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ? ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΙΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΨΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΣ !!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ DVD ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΠΑΛΙ!!!

ςΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ1!!!!!

ΑΛΕΚΑ ΤΕΤΟΙΟΙ Π ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ :lol::lol::lol:

ΚΑΛΕ ΡΕΝΑΤΑ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ Κ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ?????? ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΥΥ :roll:

ΚΑΙ Η ΚΟΚΟΠΙΚΕΝΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΠΡΟ!!!! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ!!!! ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΛΑΚΙΣΕ...ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΓΥΝΕΚΕΣ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΑΛΕΚΑΑΑΑΑ ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ!!! ΘΥΜΑΣΑΙ????? ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol::lol: ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!!!

ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΣΣΣΣΤ!!!!!! :-$:-$

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ η κορη μου ετσι που ειναι μονο γαιδαρο θα βρει γιαυτο λακισε ο προηγουμενος γαμπρος!!! παντως οποιος την παρει εχει προικα και στη ροδο και στο αγρινιο και ο γαιδαρος δωρο!!!

ελενα μου περιμενουμε την εκπληξη σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γεια σας!!!

Για προίκες διαβάζω και είναι και κρίση τώρα...για πεστε τί δίνετε?? :D

Νομίζω θα κάνω κομμα με τη Ρενάτα και θα περνάνε οι υποψήφιες μπροστά μας, σαν τα καλλιστεία για να διαλέξουμε νύφη!! :lol::lol:

Σοβαρα τώρα, Ρενάτα μου φτου φτου! Κούκλα είσαι και εσύ αλλά και ο Νικολάκης μας!!Ο Κωνσταντίνος είδε τη φώτο και έλεγε "παιάκι, παιάκι" και χάιδευε την οθόνη "ω ω ω ω"!!! :lol: Έλενα μου περαστικά σας! Και εμείς με αντιβίωση είμαστε και ορούς..τώρα είναι κάπως καλύτερα..Περιμένουμε με αγωνία την έκπληξη σας!!! :-ss

Ελενα και Αλέκα να χαίρεστε τους συζύγους σας!! Πάντα με υγεία κορίτσια μου!! Να στε μαζί και αγαπημένοι μια ζωή!! Και οι υπόλοιπες να χαίρεστε όσους είχατε που γιόρταζαν!

Ζέτα μου πότε λέτε να αναχωρησετε για Ρώμη??Μπράβο σας πάντως και για το παμπερς..μου φαίνεται δύσκολο εμένα χειμωνιάτικα αλλά εσείς που το ξεκινήσατε καλοκαιράκι συνηθισε η πριγκίπισσα..

Ε λοιπόν, εμείς ειμαστε ελέυθεροι γιατί δε θελουμε γυναίκα στο κεφάλι μας..(θελουμε μόνο τη μανουλα!!!! :lol::lol::lol: )Πλάκα κάνω έτσι!!

[smilie=director.gif] Ακούσατε ακούσατε: Όλες οι υποψήφιες να δώσουν προσοχη!!! Ο γαμπρός είναι ομορφόπαιδο, μάγκας βαρύς, μελετηρός (όπως φαίνεται) και φυσικά με γράμμωση!! :D

Καμαρώστε!!! Κουκουβάάαααααουυυυυυυυυ!!!!!!! :lol::lol::lol:=))=))=))

Υ.Γ Αιτήσεις από δεσμευμένες δε θα γίνονται δεκτές!!!

post-12606-13873938432641_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι ομορφιές είναι αυτές?! καλησπέρα κορίτσια μου!!! λοιπόν επειδή ο χρηστάκης και η μαμά του μας τα γυρνάνε θα βάλω την κόρη μου να διαλέξει ποιον θέλει για γαμπρό :lol::lol::lol: μόλις ξυπνήσει θα της δειξω φωτό και θα σας πω τα αποτελέσματα :lol::lol::lol: εμ πώς θα γίνει? οι νύφες διαλέγουν πια!!!!! για ρώμη φεύγουμε στις 4 φεβρουαρίου και γυρίζουμε 7. ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες :roll::roll::roll::roll: εγώ άρπαξα ένα κρύωμα πάλι και είμαι μπουκωμένη, ελπίζω να μην κολλήσει και η μικρή γιατί δεν μπορώ την γκρίνια :o:o Συμπεθέραααααααααααααα πού είσαι? περιμένουμε με αγωνία την έκπληξή σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παναγια μου ενας πασας!!! φτου σας φτου σας ποσο μεγαλωσατε καλε

αν θελετε εμας (ο γαμπρος δεν μας αντεξε) πρεπει να εχετε σταυλο να βαλουμε και το γαιδουρακι μας μεσα!!!

αχ ζετουλα μου ποσο σε ζηλευω, το χιλιομετανιωνουμε καθε μερα με τον αντρα μου που δεν πηγαμε πουθενα φετος. προσοχη με το κρυωματακι σου πολλα ζεστα και πορτοκαλασες μπας και σου περασει στο ποδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsares mou!!!!aleka k elena na xaireste tous antres sas poluxronoi!!!!

aleka mou koukla i santi sou opws panta,maria mou pedaros o konstantinos mas to exei to onoma blepeis :D:D k o xristakis asteri dn to sizitw prizititos gampros tis pareas :lol::lol:

koritsia dn thimamai kati allo filakia se oles tis ipoloipes :-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω κατι αντρακια κ μια νυφη με οχημα για προικα :lol::lol::lol::lol::lol: αλλα κ μια μαμα κουκλα ;;)

τι κανετε καλε ...ψαχνετε να τα παντρεψετε απο τωρα βλεπω ...συμπεθερα ακουυυυσ αντε το γοργον κ χαρην εχει :lol::lol::lol::lol: που εισε καλε χαθηκεσ :cry:

εμεισ σημερα περασαμε σουπερ :D αλλα τα περισσοτερα απο την αλλη ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...