Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλώς την! Με το καλό το μωράκι σου! Δεν έχω κ εγώ κάποια γνώμη σχετικά με αυτό το θέμα αλλά μην αγχώνεσαι με διατροφή θα ρυθμιστεί.. είχες από πριν θέμα με χοληστερίνη ή έτσι ξαφνικά προέκυψε τώρα στην εγκυμοσυνη?
    • Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική σε μικρότερη ηλικία με διέγερση, οπότε δεν θα σου προτείνω το δικό μου. Είναι πραγματικά τέλειος γιατρός αλλά έχω την αίσθηση ότι προτιμά γενικά τη διέγερση κ στα 43 δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έφερνε κάτι τέτοιο. Από γνωστές κ φίλες έχω ακούσει για τον κύριο Σφακιανουδη που έχει εμπειρία (από ότι βλέπω δλδ) σε μεγαλύτερες ηλικίες κ φυσικούς κύκλους. Λογικά αυτό θα σου προτείνει, να πηγαίνεις κάθε μήνα για συλλογή... Αυτό πρότεινε κ σε φίλη μου δλδ με το ίδιο προφίλ με σένα.  Αυτά για Αθήνα όμως! Αν δεν κάνω λάθος το κέντρο λέγεται Γένεσις, αλλά κ σκέτο το όνομα να κοιτάξεις θα τον βρεις! Καταλαβαίνω ότι είσαι από Θεσσαλονίκη οπότε αν είναι να μπεις σε τέτοια διαδικασία αξίζει να βρεις κάτι πιο κοντά σου. Δεν είναι εύκολο κάθε μήνα ταξίδια... Εύχομαι ο,τι καλύτερο!
    • Αχαχχα αν σε παρηγορεί είναι κάτι μέρες π το έχω νιώσει οπότε υπομονή όπου να ναι θα το νιώσεις κ εσυ! Κ μετά δε θα σταματάνε! 😅 εν τω μεταξύ τώρα έχω το άλλο, ναι μεν το έχω καταλάβει να κλωτσάει αλλά δεν είναι το ίδιο ενεργητικό όλες τις ώρες κ μέρες οπότε μετά πάλι ανησυχώ! 😂 ένας φαύλος κύκλος! Πάντα κάτι θα μας τρώει! Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημενες! 😂😂 άσχετο η καμπύλη σακχάρου σε ποια εβδομάδα γίνεται? Έχω ξεχασει
    • Σε 3 σπίτια? Α αυτά η δική μου δεν τα ξέρει, ευτυχώς!😂 3270 γεννήθηκε και βγήκαμε 3200, 2 κιλά πήρε ακριβώς σε ένα μήνα! Της έδωσα πιπιλα, την ευχαριστιεται πάρα πολύ! Γκρίνια όμως είχαμε πάλι, αλλά πολυ λιγότερη ώρα! Θα δούμε!
    • @ΜαρίαΔημήτρης κλαιω που δε μπηκα νωριτερα να διαβασω τι γραφετε κι εφαγα αποψε γιαουρτι με μελι και λιγη μηλοποτα με κανελλα της πεθερας μου. Δηλαδη αυτα π ειπες να αποφευγω. Ουτε επιτηδες να το εκανα. Ευτυχως τα εφαγα νωρις και ειμαι καλα προς ωρας.🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...