Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας. Με λένε Πόπη. Εδώ κι ένα χρόνο προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι. Βρήκα αυτό το site και θεώρησα ότι θα με βοηθήσει πολύ και ιδιαίτερα το forum. Εύχομαι ότι καλύτερο στις ήδη μαμάδες και καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν να γίνουν...Μην απογοητευόμαστε. Να είμαστε αισιόδοξοι..

Δημοσίευση

ΓΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση
ΓΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Γεια σου muriam...καλώς σας βρήκα!! Εξετάσεις ξεκινήσαμε να κάνουμε....δηλαδή αιματολογικές..κι εγώ το Σεπτέμβριο θα κάνω σαλπιγγογραφία..Πριν από 6 χρόνια έπαθα ρήξη εξωμητρίου και μου αφαιρέσανε τη δεξιά σάλπιγγα. Θα δούμε αν η άλλη είναι υγιής...Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου είπε να την κάνω τη σαλπιγγογραφία τον Ιούνιο αλλά είπα να δώσω άλλη μία ευκαιρία γιατί καλοκαιράκι είναι..πιο χαλαρά τα πράγματα..ποτέ δεν ξέρεις..Ο άντρας μου έκανε πριν από 3 μήνες σπερμοδιάγραμμα. Όλα ήταν μια χαρά εκτός το ότι έχουμε ένα μικρό θέμα στην κινητικότητα και θα ξανακάνει κι εκείνος σπερμοδιάγραμμα το Σεπτέμβρη.Για να δούμε!!! Είχα καλό προαίσθημα για το καλοκαίρι και είμαι αισιόδοξη...αλλά ακόμα κι αν δεν κάτσει τώρα κάποια στιγμή θα γίνει! Προσπαθώ να είμαι χαλαρή. Το μόνο περίεργο που μπορεί βέβαια να φταίει και η ζέστη είναι ότι ενώ αδιαθέτησα στις 4 Ιουλίου το στήθος μου παραμένει πρησμένο από τότε και πονάει. Τι να πω??? θα σας δώ και στα υπόλοιπα θέματα..φιλάκια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...