Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθηνο Ηumana

Recommended Posts

Φιλες μου,

βρηκα τρόπο (ας είναι καλα οι γνωστοί!!) για σκόνη Humana στο 1/4 της τιμής απο όπου το βρίσκουμε όλες μας.

Πιστέψτε, στα πολλά κουτιά, έχει μεγάλη διαφορά, αν κρίνω κι απο την δικιά μου που πίνει 1 κουτι σε 3 ημέρες περίπου..

Όποια ενδιαφέρεται, ας μου στείλει mail..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera stela to onoma mou ine toula exo ena gio 10 eton kai alon ena 2 minon. :D kai sto deutero pedaki mou protimisa auto to gala giati emina euxaristimeni......edo to gala exi 15 euro opos tha gnorizis aloste :lol: sti germania pou ine i pethera mou kai mou stelni exi 7 euro :lol: to kouti ine 500gr kai oxi 450gr pou ine edo :o esi se ti timi to brikes??????????

Φιλες μου,

βρηκα τρόπο (ας είναι καλα οι γνωστοί!!) για σκόνη Humana στο 1/4 της τιμής απο όπου το βρίσκουμε όλες μας.

Πιστέψτε, στα πολλά κουτιά, έχει μεγάλη διαφορά, αν κρίνω κι απο την δικιά μου που πίνει 1 κουτι σε 3 ημέρες περίπου..

Όποια ενδιαφέρεται, ας μου στείλει mail..

Στέλλα γειά σου!!!Ενδιαφέρομαι κ παρα πολύ μάλιστα....πως μπορώ να ενημερω8ω γτ το email σου δεν το έχω.....

• 1 month later...

Στελλα καλησπερα οπως και τις υπολοιπες κυριες ετσι και εγω θα ηθελα αν θελεις να μου πεις για το humana 1 την πηγη που το περνεις.Περιμενω email σου.Ευχαριστω προκαταβολικα!

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Η καλύτερη πρόταση!!!

Βρίσκετε μέσω babymilk.de το γάλα της επιλογής σας και μετα επικοινωνείτε μεσω email στο druck0151@mbe-de.de o οποίος είναι courier του εξωτερικού και τα κανονίζετε όλα στο 50% της ελλ.τιμης, μπορει και φθηνότερα.

2 προυποθέσεις:

1) Επιστροφες δεν γίνονται, άρα προσέξτε να μην γίνει κάποιο λάθος

2) Πρέπει να προπληρώσετε καθως είναι courier του εξωτερικού.

Επικοινωνήστε άμεσα!!!

• 1 month later...
  • 2 months later...

Καλησπερα μανουλες.Φθηνο Humana στο www.bebemio.it κ το στελνουν οι ιδιο απευθειας Ελλαδα με ελαχιστο κοστος.Εμεις μονο απο εκει παραγγελνουμε.Στελλα επικοινωνησα κ εγω πριν μηνες με τον γνωστο σου αλλα ηθελε παρα πολλα χρηματα για να τα στειλει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...