Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

να σας ζησει μαρακι μου!!!!!!!!!να τον δειτε οπως επιθυμητε να ειναι υγειης κ να εχει καθε ευτυχεια στην ζωη του!!!!!

τα καμαρια μας αξιζουν ολη την ταλαιπωρια κ αλλη τοση!!!η ευτυχεια που σου δινουν ειναο απεριγραπτη

Δημοσίευση

Μαράκι μου να σου ζήσει ο κουκλάκος Στεφανάκος σου!!!!!!!!!!

Χαλάλι του όλη σου η ταλαιπώρια κι οι πόνοι!!!!!!!!

Να τον καμαρώνεις σε κάθε του βηματάκι στη ζωή!!!!!!!!!!

Καλό σαραντισμό φιλενάδα μου!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά-πολλά-πάάάάρα πολλά στα τρυφερά πατουσινάκια!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Μαρακι μου γλυκο να σας ζησει ο Στεφανακος σας!!!!

Ευχομαι η ζωη σας απο δω και περα να ειναι γεματη λουκουμοσκονη!!!!! Ευχομαι να ειναι γερος και καλοτυχος ο μικρουλης σας και εσεις γεροι για να τον καμαρωνετε καθε στιγμη.

Τελικα ολα ξεχνιουνται...φαινονται τοοοοοσο μακρινα μετα την γεννα...

Καλη λοχεια κοριτσακι μου!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι..τορα ιδα τη εγραψεσ...ξερισ ποσ δεν πολι μπενο εδο πια..χαχααχα..ευτιχοσ μου ιπε η Διμιτρα εχτεσ που εγραψεσ εδο την εμπιρια σου... :lol::lol::lol: ..που ιδι βεβεα την ιξερα...μου φανικε τοτε που γενισεσ ποσ ακουο μια φονι..καπια να τσουριζι..και εβαλα στιχιμα ποσ ισε εσι... :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσακι μου..ξερισ ποσο πολι σε αγαπο ..και σε νιαζουμε..και δεν ιπαρχουν λογια του να σου ευχιτο..αλα τα πο μονο..να ινε ενα υγιεστατο παιδακι..και εσι να τον καμαρονετε...και βεβεα να γινι ενα μεγαλοσ ποδοσφεριστισ... :lol::lol::lol::lol: να χαρι λιγο και ο Σαββασ... :lol::lol::lol:

λιπον φιλια πολα στα 3 μελι τησ ηκογενιασ... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λολλιποπάκι μου...σε ευχαριστώ πολύ!! Πόσο μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου!!! Πώς περνάει τελικά ο καιρός ε??

Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ!! Τελεια η φώτο της μικρής σου!! Μοντελάκι!!

Ευχαριστώ Ανθούλη μου! Να χαίρεσαι τον Πανούλη σου!

Νίνα μου με συγκίνησες...Με το καλό να έρθει το αγοράκι σου κουκλίτσα μου και να μεγαλώσει η παρέα μας!!Να μου προσέχεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...