Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,

μια οικογενειακή μας φίλη ψάχνει για δουλειά ως μπέιμπι σίτερ. Είναι Ελληνίδα, πολύ έμπειρη και με άριστες συστάσεις.

Αν ενδιαφέρεστε στείλτε πμ, ή επικοινωνείστε απευθείας με την ίδια στο 6978 90 87 98.

Ευχαριστώ!

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναιιι! Όλη μέρα κλωτσάει ρε συ, τι υπέροχη αίσθηση είναι αυτη!!!😍  Εσύ το νιώθεις κανονικά?
    • Ωω ρε κορίτσι μου! Αλήθεια? Τί διάλεξες λεμόνι ή πορτοκάλι? Εγώ με το λεμόνι να σου πω δεν είχα κάποιο θέμα, απλά μου φάνηκε λίγο γλυκό, αυτό μόνο. Είμαι και γλυκατζού βέβαια, μπορεί να έπαιξε το ρόλο του κ αυτό 😂
    • Από τη στιγμή που δε μειώθηκε είσαι καλά!!! Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι θα χρειαστώ περίδεση γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη (δίδυμα) είχα μείωση τραχήλου κ είχε ανοίξει κ κάναμε στην 26η εβδομάδα κ μετέπειτα έκανα μια επέμβαση στον τραχηλο. Παρόλα αυτά κ μένα από την αυχενική σταθερός στα 3εκ κ κλειστός!!! Οπότε όλα καλά!!! Αλλά κ να χρειαστεί να ξέρεις δεν είναι τίποτα..
    • Περαστικά του κορίτσι μου γρήγορη ανάρρωση εύχομαι! Θα περάσει κι αυτο.. Πολύ λογικά τα συμπτώματα σου σε αυτή τη φάση, από βδομάδα θα δείτε το σποράκι σας 🙏🏼💕
    • Με είχε πιάσει και μένα τρελή φαγο΄ύρα στον αφαλό πριν μερικές μέρες, δεν μπορούσα με τίποτα ,αλλά ευτυχώς υποχώρησε σε 2 μέρες.Διάβασα μπορεί να συμβεί συχνά, εφόσον είναι σε νορμαλ βαθμό και δεν υπάρχει κάτι άλλο όλα οκ. Είχα εμβρυολόγο πάλι εγώ χθες κορίτσια μου και παραμένει και αυξήθηκε λίγο η διαφορά στο βάρος τους στα διδυμάκια μας. Είμαι πολύ αγχωμένη και πάω να τρελαθώ, η γιατρός λέει είμαστε οκ η β επιπέδου ήταν οκ, η ανάπτυξη και στα δυο μωράκια είναι μια χαρά όλα και ο τράχηλος μου, απλώς το βάρος πρέπει να κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει, πριν 10 μέρες είχαν 15% διαφορά στο βάρος τώρα πήγε 19-20% (584γρ το ένα και 473γρ το άλλο περίπου) Μας είπε να πάμε και σε εμβρυοκαρδιολόγο απλώς επειδή είναι μονοχοριακά δίδυμα προληπτικά και θα πάμε αύριο και εκεί και μου είπε επίσης να κλείσω και σε άλλο γιατρό με εξειδίκευση πάλι στην εμβρυομητρική κλπ για δίδυμα να πάρουμε και δεύτερη γνώμη απλώς να τα δει και κάποιος άλλος και ότι όλα καλά είναι τώρα απλώς να το παρακολουθούμε για την ώρα είναι όλα  μια χαρά και να μην αγχώνομαι, αλλά πως γίνεται να μην αγχώνομαι βρε κορίτσια μου;;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...