Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ?????

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα ,ειμαι στην 38η βδομαδα και εδω και 3 ημερες μου εχουν ξεκινησει πονάκια χαμηλα και για αρκετες ώρες όπως επίσης σαν να ανοιγει και να κλεινει ο κόλπος.ειναι σημάδια οτι πλησιάζει ο τοκετός ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαλάρωσε και με το καλό να έρθει η ώρα που θα δεις το μωράκι σου.

Εγώ γέννησα με πρόκληση οπότε δεν ξέρω να σου πω,

αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να δεις κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα:

συσπάσεις σε τακτά διαστήματα (κάτω από 10λεπτο)

"σπάσιμο νερών"

πηκτό βλενώδες υγρό.

Ίσως τα πονάκια που νιώθεις είναι οι συσπάσεις Braxton Hicks που προετοιμάζουν τη μήτρα για τον τοκετό.

Πάρε τηλέφωνο το γυναικολόγο σου για να ξέρεις και να ηρεμήσεις και εσύ.

Άντε και πάλι με το καλό! :D

σε ευχαριστώ fotini μου χαλαρη ειμαι προς το παρών απλά ήθελα να ξέρω αν είναι σημάδια αυτά και να περιμένω τα ευχαριστα μέρα με την ημέρα

καλησπέρα, όχι απαραίτητα.......όταν θα έχεις πόνους που έρχονται και φεύγουν ανά 3λεπτο, τότε ξεκίνα για την κλινική!!!!.....αν έχεις πόνους που έρχονται κάθε μισή ώρα, περίμενε, πρέπει να είναι ανά 3λεπτοι ή 5λεπτοι!!!...........εκτός και σου σπάσουν τα νερά, τότε από την στιγμή που σπάνε έχει περίπου 1 ώρα για να πας στην κλινική............επίσης ένδειξη ότι πλησιάζει η γέννα είναι και τα ροζ υγρά!

σου εύχομαι έναν εύκολο τοκετό :D

Πωπω,και εγω σκεφτομαι νπως θα ερθει η ωρα να γεννησω και δεν θα το παρω χαμπαρι... :? 'Η οτι θα παω πολυ νωρις,χωρις να εχει ερθει η ωρα. :roll: Οι κοπελες που γεννησατε,δωστε μας πληροφοριες,πως να καταλαβουμε οτι ηρθε η ωρα... :roll:

Εγω ειχα και πονακια σαν τα δικα σου και μια μερα λιγα ροζ υγρα και παρολαυτα γεννησα με προκληση. Δεν αργησα ομως μεσα σε 3ωρες γεννησα.

Μ'ενα πονο!! Αντε δυο το πολυ!!!

στη πρωτη μου γεννα εχανα λιγα υγρα ελαχιστα και γεννησα την επομενη μερα το πρωι που ειχε προχωρησει η διαστολη μου με ελαχιστα πονακια.τωρα στο 2 ειχα πονακια στον κολπο οπως και στο πρωτο 1,5 μηνα πριν γεννησω απλα 2 μερες πριν γεννησω ειχα συνεχεια βλεννα και αιμα οχι αιμοραγια και 3 μερες πριν διαστολη 2 παλι με ελαχιστα προς καθολου πονακια στο πρωτο γεννησα μεσα σε 8 ωρες με επισκληριδιο φυσιολογικα και παλι καλα που εκανα γιατι αλλιως θα εκνα να γεννουσα κανα 12-14 ωρες και τωρα μεσα σε 2,5 ωρες γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο να ξερετε οτι καθε γεννα ειναι διαφοερτικη οπως και καθε γυναικα οποτε μην ακουτε τι λεει η καθεμια..στο πρωτο υπεφερα απο πονους γυρω στο 5 διαστολη και στη 2 γεννα πονεσα ελαχιστα ισα ισα κανα μεσωρο αλλα με βοηθησαν πολυ οι αναπνοες και η συνερηασια της μαιας.

με το καλο κοριτσια ευχομαι μια γρηγορη γεννα να εχετε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...