Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πού ειστε βρε τσούπρες???

πηγαμε κουνιες..αδειες! έχουν φυγει όλοι!!

γυρισαμε μπανιαριστήκαμε και τωρα μαλλον κοιμουντε..

μαρια ειχες κανα νεο απο φροσω??

Δημοσίευση

αα καλα πολυ σουπερ το δωματειο

μπραβο ισμηνη μου - απλως τελειο

οταν μπαινουν σε αυτη τη φαση - την προεφηβικη εχεις πολλα να κανεις

εμεις ακομα ειμαστε με θεμα - ζωολογικο κηπο :lol:

λιονταρακια - δεντρακια - μαμουνακια κλπ

το δωματειο τους ειναι σχεδον απειραχτο

λογικο μιας και ρημαζουν ολο το αλλο σπιτι που ειναι ακρως ενδιαφερον :lol:

οποτε θα το κρατησω σιγουρα αλλη μια χρονια - τις κουνιες τις χω κανει κρεββατακι ηδη

για μετα δλδ κατα το καλοκαιρακι το αλλο

θα φιαξω το δωματειο τους εφηβικο κατευθειαν

κρεββατι κουκετα σιδερενιο εχω σκεφτει

και ολο το δωματειο σε αποχρωσεις του μαυρογκρι - γκριμπλε κατι τετοιο

θεμα δεν εχω σκεφτει

Δημοσίευση

αυτο δεν ειναι το δωματιο μας..

ειναι οι ταπετσαρίες που εχω παραγγείλει..

θα σας το βαλω οταν ειναι ετοιμο..

παντως γνωμη μου ειναι μην το κανεις εφηβικό απο τοσο νωρις...

κι ο δικος μου ακομα αρκουδακια εχει..

τωρα που θα παει σχολειο θα του το φτιαξω..

και πρωτα ο θεος θα το αλλαξουμε σε 6 χρονια που θα τελειωσει το δημοτικο..

ε τοτε πια θα αποφασίσει ο ίδιος πώς το θελει :lol:

Δημοσίευση

καλα για το βαψιμο δεν παιρνω ορκο

γιατι λεφτα δεν θα εχουμε παλι του χρόνου :lol:

εχουμε να φτιαξουμε την εισοδο του σπιτιου - οποτε πανε τα λεφτα εκει

για τα επιπλα υπαρχουν 2 λυσεις που εχω σκεφτει

ή θα φρεσκαρουμε τα δικα μας κρεββατια - στο ιδιο χρωμα κλπ

(τα δικα ειναι τελειως απειραχτα να φανταστεις) για καμια χρονια ακομα μεχρι να ξελαφρωσουμε οικονομικα και φτιαχνουμε μετα το δωματειο τους δλδ σε 2-3χρονια

ή οτι παρουμε και αυτο θα ειναι για οσο παει μετα

Δημοσίευση

σιγα σιγα όλα θα γινουν..

τα σπιτια δεν τελειωνουν ποτε!

μετα απο 9 χρονια σχεδον που το χτισαμε..το χω πια καταλαβει..

κι εμεις ο,τι καναμε πριν τα παιδια..

τωρα ελαχιστα πραγματα..αλλα δεν πειραζει..

ευτυχως πιανουν τα χερια μας και εχουμε γλυτωσει χρηματα ετσι..

και τα δωματια εμεις τα βαφουμε..και τις ταπετσαριες..

Δημοσίευση

Ισμηνη προσφερω full pension για να βαψεις, διακοσμησεις τα δωματια μας

για ολο τον αυγουστο.

το πρωι βεβαια που θα ειμαι στην δουλεια μπορεις να μαγειρευεις, να καθαριζεις..... σαν στο σπιτι σου δηλαδη χεχχεχεχεχε

να μην αισθανεσαι και ασχημα :x:-*

καλα μιλαμε για πολυ γυαλι

το μαλλι δε..... ανοιξε αρκετα ε?

Δημοσίευση

eiσατε νουμεράκια το ξέρετε ???

εκτορ εσυ παιδι μου εισαι πολυ χάκερ !!! τρεμε cia!!! :lol::lol:

Φροσω μεγαλη πικρα ε ???

Σωσω το κοτιτσι Νουτέλα ! νεο ψευδωνυμο !!!

Αλεκα Ισμηνη πολλα φιλια με κανατε κ γελασα !

Λοιπον έχω έρ8ει χωριο , τα χω ψιλοδει όλα με μανα κ πε8ερα , η μια κοκορευεται για το εγγονι συνεχεια κ η αλλη μας ταραζει στις παρατηρησεις κ στο πρηξιμο του φαγητου :( άλλα δε βαριεσαι... το παιδι να κανει κανενα μπάνιο μιας κ εγω αδια8έτησα με το που πατησα το ποδι μου :o:o:o

Ο θανος τρεχει κ κυνηγαω όλη μέρα , χτες ειπε και το πρωτο του μπινελίκι στην μανα μου (που το ακουσε ???) του πηρε το κινητο απο τα χερια κ της ειπε '' Αμαν μαλιάκο ! πάει τώρα'' :shock::shock:

φυσικα καναμε πως δεν ακουγαμε!!!

Σκαρφαλωνει στο παρκοκρεββατο και βγαινει εξω :shock::shock::shock::shock: ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ Κ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΩ !!!!

ευτυχως περιμενω σε 3-4 μερες να ρ8ει η κολλητη μου-κουμπαρα Καλαματα να πεταγομαι να ξεδινω!!! :roll:

Ρε μαρακι00 αν ησουν Πηλο τωρα 8α βρισκομασταν ...1 ωρα χαλαρα ειναι ... τεσπα...

ΙΣΜΗΝΗ δεν εχω λόγια για τα αστεράκια σου :o:o:o κουκλακια ειναι ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την κορη απο την αντζελινα τζολι την εκλεψες ??? :D:D

ΑΣΧΕΤΟ διαβασα κατι ερευνες Νευρολόγων ότι το παιδι λέει ειναι έτοιμο να βγαλει πάνα όταν μπορει να ανεβοκατεβει σκαλες μόνο του τελείως (εμένα κρατιέται απο κάπου ακόμα...) δεν βιαζομαι οπότε... :mrgreen:

ζζζ εχεις καμια συγγενεια με τον Η8οποιό ??? ωραια τα νιου πραγματα ! :D

μαρκερ δεν σε ξεχασα ουτε εσενα , μην λές ... (οτι εχω κ αλτσχαιμερ !!! :lol::lol: )

Δημοσίευση

ρε κοριτσια νωρις δεν ειναι να σας επιρρεασει η Αυγουστιατικη πανσελινος;;; στις 13 ειναι.

αλλα σελινιασμενες με φαινεστε....

με τα σογια ακρη δε βγαζεις παντως....

και η Φροσω τι γκαντεμια ρε γμτ....

εμεις πηγαμε να παρω γυαλια ηλιου γιατι αυτα που φοραω στη δουλεια ειχαν πατηθει στο τσαντακι κλπ και πηγαμε στο mega outlet και πηρα κατι toi moi που τα ειχε 60Ε πολυ μουρικα με ψιλοκαθρεφτη και η γυναικα μπερδευτηκε και μας τα χτυπησε 40! της το ειπαμε το λαθος αλλα τελικα μας τα εδωσε 40! καλο;;;

Αλεκα τρελα η γιογκα Καλυψω!

οσο για τα ομορφοπαιδα με τα γυαλια.... για διαφημηση!

αυριο ρεπο!

αλλα νυσταζω...

Δημοσίευση

μου μεινανε αλλες 2 σελιδες..ας σχολιασω αυτα που διαβασα..αλλωστε δουλεια ειμαι..

σε λιγο θα σταματησει να μυριζει κιολας..χαχαχ..

εμεις καλα..

ειναι ο θανασης παπακωνσ εδω και ειπα να παω με κουμπαρα...και δε μπορει η νταντου..γιορταζει ο μπαμαπς της..

αλλα αυριο μαλλον θα παμε στο θαλασσινο που ειναι μιδση ωρα απο εδω..θα φωναξω τη νταντου και τελος..

εμεις καλα..μυξες..οκ..

πηγαμε σπριντερ..πηρα κατι παπα με 15 ευω..ασρπρο και φουξ διακριτικο..

εγω χρησιμοποιω το τσατ αρκετα..

κρριμα για τη φροσω..μαλακια ρε..να την φιλησεις μαρακι..και τα παιδια..οχι τον αντρα..θα παρεξηγηθουμε..

πλακα κανεις ρε χρυσουλα για τη πεθερα,...θα φατε εσεις το αγγυρι;;μαλακια ρε γαμωτο..

μωρε καλα λεω εγω οι μεγαλοι ανθρωποι να τελειωνουν να φευγουνε|!!!

καλυψω εχεις τελειο παιδι..αληθεια..η τζουλ που ειναι;;

θα βολοδερνεςι στη σαχαρα με κανενα πακιστανο φιλο της..

μαρκαι ολα καλα με τα κουνουιπια;;καλε και η νανα που ειναι..

και εχω ορεξη να την πειραξω..

μαρκερ δε βαρεθηκες τη τιμωρια;;

αφου μυαλο δε βαζουν..

Δημοσίευση

δεν ειδα φωτο ρε παιδια...γουατ δε φακ δλδ;;

κριμα..πολυ ωριαο το δωματιο..εγω δε θα το εκανα ποτε στο δικο μου..ειναι πολυ..εκλεπτισμενο..ειμαι πιο χυμα..

αλλα πολυ καλογουστο...και μπραβο που πιανουν τα χερια σου.,..

ρε χρυσουλα γιατι δε μετακομιζεις αληθεια;;αφου το λεει και ο ντρας συ..αλεκα τελειω φωτο με το γιογκα..

χρυσουλςε δε μαςες πρηζεις καθολου..

αλλωστε εδω τα λεμε ολα..μεταξυ μας..τυπου ...

ρε παιδια ποτε πρεπει να αλλαξει κρεβατι;;δε το καταλαβα;;

εμεις πηραμε κρεβατι που φευγουνε και τα 4 πλαινα..πρεπει να παρω αλλο;;

τζουλ διαβασα και γω αυτο με τισ καλες..και δεν εννοεει χωρις χερια..με την βοηθεια των χεριων..αυριο κουμπαρα..σας επρηξα,ε;

κοιταξε καλυψ.ω.να σου πω την αποψη μου..

ηρεμησα 2 μερςε που φυγαν οι δικοι μαυ και 2 μερες δε της υψωσα καθολου φωνη γιατι δε χρειαστηκε..

και 2 μερες ημουν καιητανε ηρεμη..

ηρθε η αδερρφη μου..τερας ψυχραιμια ς με τα παιδια..και πολυ καλη μανα νομιζω..διαβασα,εμαθε,ακουσε..

μου τα ειπε και σε μενα..την ακουσα αλλα πηρα αυρτα που ηθελα και μπορουσα να κανω..

δε μπορω να μεγαλωσβω το παιδι σα ξενη..αν τα εφαρμοσω αυτα που μου λεει θα ειμαι σουπερ..

αλλα δε μπορω..ας πουμε ..

μιησε του παιδιου..εξηγεισε του..δε λεω οτι δε το κανω αλλα οχι παντα..

δε μπορω να πεισω τον εαυτο μου να αλλαξω τοσο πολυ..

αν δεν ειμαι εγω τισκατα ...ποιανου θα ειναι το παιδι;;

καταλαβατε η τα λεω νυσταγμενη;;

θελω να οπω καλα και τα βιβλια ,..και η θεωρια..να ειμαστε ρποσεκτικοι αλλα αν σου ρθει να φωναξεις,να το κανεις..δε λεω να το σαπισεις..δε μιλαω για ξυλο..

αλλα να εισαι εσυ..

Δημοσίευση

καλημεραα

10 η ωρα..ξυπνηστε καλε!!!

Σωσωκα μια χαρα τα λες..αν και νυσταγμενη..

οταν προσπαθεις να γινεις κατι που δεν είσαι..συνηθως δεν το κανεις και καλα..

νομιζω οτι γενικα στη ζωη κι οχι μονο προς τα παιδια μας..πρεπει απλα να ειμαστε αληθινοι..

τα παιδια δεν εχουν αναγκη απο τελειες κι αλανθαστες μητερες..

λαθη κανουμε καθε μερα..οταν υπαρχει αγαπη και θεληση..ολα οκ

το δωματιο ήμουν σίγουρη οτι δεν θα σου αρεσε :lol::lol:

εννοειται..καθε μια εχει το στυλ της..

Δημοσίευση

Kαλημερούδια κι απο εμένα!!!

Εγώ κάνω γενική , ο σύζηγος τρέχει σε εξωτερικές δουλειές και ο μικρός μόλις κοιμήθηκε για να συνεχίσω ανενόχλητη!!! Η μεγάλη διαβάζει κι έτσι είμαι ήσυχη!!!

Σήμερα τρώμε πρόχειρα!!!

Ακόμη δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω :oops::oops::oops::oops: στο τέλος θα χρειαστώ περίληψη :oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια.τι ζεστη ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: σωσω πως μπαινεις στο τσατ?ρε κοριτσια πριν 2 χρονια εμπαινα τωρα δεν θυμαμαι αλλαξε το μαμμυλαντ δεν ηταν ετσι τοτε :lol: εμενα η μικρη χθες κοιμοταν απο τις 6 το απογευμα και μαντεψτε τι ωρα μου ξυπνησε?????????????????????? :evil::mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...