Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρά κ ζέστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

καλημέρα μανούλες

Τί κάνετε με τη ζέστη βρε μάνες?

Εμείς μένουμε σε ρετιρέ με πολύ κακή μόνωση κ πραγματικά κάνει αφόρητη ζέστη!Μιλάμε όμως για ανυπόφορη κατάσταση!Εχουμε βέβαια a/c κ αρκετα δυνατό αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάνει κ την τρομερή δουλειά αλλά όσο να΄ναι βοηθάει!

Η μπουμπού ζεσταίνεται τόσο πολύ που τα βράδια ξυπνάει η καημένη μούσκεμα στον ιδρώτα,κ την ημέρα έχει ελαττωσει κατά πολύ τις ποσότητες φαγητού που έτρωγε!

Εσεις πως τα πάτε με τη ζέστη?Τα μπεμπάκια σας πως αντιδρούν?Τρώνε?Φοβάμαι μην υιοθετήσουμε την ολιγοφαγία κ μετά τον καύσωνα!

Είμαι νέα στο επάγγελμα της μάνας :lol::lol::lol::lol: κ όσο να΄ναι θέλω να ξέρω τι γίνεται γενικώς με τα μωρά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Juliet μια από τα ίδια κι εδώ. a/c τη μέρα, ανοιχτά όλα τα νύχτα μήπως και κάνει κανα ρεύμα γτ δεν θέλω να την έχω όλο το βράδυ με a/c. Και η δικιά μου ιδρώνει κάργα και τρώει ελάχιστα. Μόνο νερό θέλει να πίνει και την φωνάζουμε Άγιο Ονούφριο έτσι όπως έχει γίνει :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κ απο μενα κοριτσια!!

Λοιπον για να σας κανω να αισθανθειτε καλυτερα...θα σας πω οτι εμεις δεν εχουμε a/c :lol: !!!Ω ναι!!

Δε μπορει να μπει πουθενα...τεσπα,αλλη ιστορια αυτο!

Μεχρι στιγμης τη βγαζαμε καλα γιατι ειμαστε βορεια της Αθηνας κ εχει κ πρασινο κ το βραδυα ειδικα ειχε λιγη δροσουλα κ ηταν μια χαρα...εδω κ 2 μερες ομως σκαμε...

Εχω κατεβασμενη τεντα,τραβηγμενες κουρτινες κ το μεσημερι κλεινω κ τα τζαμια να μη μπαινει ο καυσωνας κ το σπιτι ετσι ειναι πιο δροσερο ;) !

Τη μικρη την εχω ολη μερα κ ολη νυχτα μονο με την πανα,κανουμε μπανακι 2 φορες τη μερα κ το βραδυ της εχω ανοιχτο το παραθυρο(ανακλυομενο)κ μεχρι στιγμης την παλευει αρκετα ;)

Τωρα απο φαι..τρωει αλλα οχι τις ποσοτητες που ετρωγε το χειμωνα(κυριως το μεσημεριανο εχει μειωσει αρκετα,τα υπολοιπα ειναι πιο καλα) κ ειναι λογικο!Αν γινοταν να της εδινα ολη μερα μονο κουζι(καρπουζι) και γκουι(αγγουρι) θα ηταν τρισευτυχισμενη :lol: αλλα δε της κανω τη χαρη :lol: !Μην ανησυχεις juliet,μολις δροσισει θα επανελθει ;);) !!Κ περσυ μου το ειχε ελλατωσει το φαγητο κ το φθινοπωρο ηταν οκ!

Απο νερο.....λιτρα ολοκληρα :lol::lol::lol: !!!!Πολυ νερο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ούτε εμείς έχουμε κλιματιστικό!Την βγάζουμε με ανεμιστήρα και γεμίζουμε μια φουσκωτή πισινούλα νεράκι στο μπαλκόνι από το πρωί,με τον ήλιο ζεσταίνεται το νερό και πλατσουρίζουμε κάθε φορά που το έχουμε ανάγκη!!Κι εμείς μειώσαμε αρκετά το φαί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανυποφορη αυτη η ζεστη...κ εγω την μικρη ολη μερα την εχω μονο με την πανα της κ προμηθευτικαμε εναν ανεμηστηρα,οσο για το φαι το μειωσε κ η μικρη μου προσπαθω ομως να την ταιζω πιο συχνα κ της δινω κ τσαγακι να μην παθει καμμια αφιδατωση κ τρεχουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεισ παλι εχουμε σε κα8ε δωματιο και ενα κλιματιστικο αλλα αποφευγω να το αναβω την ημερα.

Μονο το βραδυ στους 28 βα8μους. Εχω ολη μερα τα παρα8υρα ανοιχτα.

Η δικια μου τρωει κανονικα τα γευματα της αλλα βλεπω μειωση στισ πανες. Εκει που αλλαζαμε 5 πανες τη μερα τωρα κανει πιο λιγα τσισα και οφειλεται στη ζεστη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμείς πάλι το πρωινό τη βγάζουμε με a/c στους 27 βαθμούς και πάντα ανοιχτό παράθυρο να ανανεώνεται η ατμόσφαιρα. φροντίζω να μην χτυπάει ο αέρας επάνω του, εννοείται! το βραδάκι με ανοιχτά παραθυρα, κάτι ψιλογίνεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...