Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν πήγα σήμερα τελευταίο ραντεβού στο γιατρό. Αμνιακό υγρό ελάχιστο και η μικρή γύρω στα 3.500 κιλά με πιθανότητα περισσότερα...Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει μπει στη λεκάνη και κοιτάει ανάποδα. Ο γιατρός δεν διακινδυνεύει να με αφήσει μέχρι την 17/07 που έχω ΠΗΤ και μου έδωσε περιθώριο μέχρι αύριο βράδυ να κάνω εισαγωγή. :? Οπότε διάλεξα να μπω σήμερα στο βράδυ μετά τις 12 και ξημερώματα θα μου ξεκινήσουν τους τεχνητούς. Όσο αντέξω θα προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά, τώρα αν διαπιστώσουν ότι δεν κατεβαίνει ή δεν περνάει από τη λεκάνη θα προχωρήσουμε για καισαρική σαν τελευταία λύση... Περνούν πολλά από το μυαλό μου, δεν θέλω να κάνω καισαρική αλλά στην τελική σημασία έχει να πάνε όλα καλά για τη μικρή μου και για μένα!

Πήγα άναψα κεράκι στην Παναγία και απλά προσεύχομαι αύριο τέτοια ώρα να την έχουμε στην αγκαλιά μας...

Δημοσίευση

κοπελα μου η Παναγια να ειναι μαζι σου να σε φυλαει,το σημαντικοτερο ειναι να ειναι καλα το μωρακι σου και δεν πειραζει αν κανεις καισαρικη μην το σκεφτεσαι,σκεψου οτι σε λιγες ωρες θα κρατησεις το μωρακι σου,ευχομαι να πανε ολα καλα με το καλο!!!!!

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Προσπαθώ να ελέγξω το άγχος μου γιατί ήδη ο άντρας μου και η πεθερά μου είναι αγχωμένοι αρκετά οπότε εγώ το παίζω άνετη για να ισορροπήσω την κατάσταση. Εύχομαι σε όλες μας με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας!

Ο άντρας μου λέει ότι ίσως θα έπρεπε να μπω απευθείας για καισαρική για να μην ταλαιπωρηθώ εφόσον δεν έχω τις κατάλληλες προϋποθέσεις...Θέλω όμως να δοκιμάσω και φυσιολογικά! Και αν κατέβει με τους τεχνητούς? :?

Δημοσίευση

ειναι λογικο να αγχωνεσαι και να εχεις αγωνια,γεννησα τρια παιδια με φυσιολογικο τοκετο η γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις πρωτα με τους τεχνητους πονους μηπως και κατεβει δεν ξερεις καμια φορα και μετα θα σου πει ο γιατρος σου τι θα γινει αλλα μην το προδικαζεις απο την αρχη δεν ξερεις τι γινεται

Δημοσίευση

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τη μπουμπού σου Μελιτένια μου!!!!!!!!!!!!!

Ο τρόπος..... πίστεψέ με..... είναι το λιγότερο!!!!!!!!!

Εσύ κι η μικρούλα σου να είσαστε καλά!!!!!!!!!

Με έναν πόνο εύχομαι!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι κούκλα μου.......αυριο θα κρατας το ΜΩΡΑΚΙ σου!!!!!

Σημασία εχει να πανε ολα καλά για σενα και για την μικρή.......ο τρόπος ειναι το τελευταίο.

Μια μεγάλη αγκαλιά αππο ολες............

Δημοσίευση

Με το καλο να γεννησεις το κοριτσακι σου. Και καισαρικη να κανεις να θυμασε οτι ειναι για το καλο και των δυο σας. Και ο δικος μου κοιταγε προς τα κατω αλλα ο γιατρος με αφησε και γεννησα φυσιολογικα.

Η Παναγια να σας προσεχει και να μην ταλαιπωρηθητε.

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
Λοιπόν πήγα σήμερα τελευταίο ραντεβού στο γιατρό. Αμνιακό υγρό ελάχιστο και η μικρή γύρω στα 3.500 κιλά με πιθανότητα περισσότερα...Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει μπει στη λεκάνη και κοιτάει ανάποδα. Ο γιατρός δεν διακινδυνεύει να με αφήσει μέχρι την 17/07 που έχω ΠΗΤ και μου έδωσε περιθώριο μέχρι αύριο βράδυ να κάνω εισαγωγή. :? Οπότε διάλεξα να μπω σήμερα στο βράδυ μετά τις 12 και ξημερώματα θα μου ξεκινήσουν τους τεχνητούς. Όσο αντέξω θα προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά, τώρα αν διαπιστώσουν ότι δεν κατεβαίνει ή δεν περνάει από τη λεκάνη θα προχωρήσουμε για καισαρική σαν τελευταία λύση... Περνούν πολλά από το μυαλό μου, δεν θέλω να κάνω καισαρική αλλά στην τελική σημασία έχει να πάνε όλα καλά για τη μικρή μου και για μένα!

Πήγα άναψα κεράκι στην Παναγία και απλά προσεύχομαι αύριο τέτοια ώρα να την έχουμε στην αγκαλιά μας...

12/07/2011 και ώρα 08:50 μμ ολοκληρώθηκε το υπέροχο ταξίδι των 9 μηνών! Μία πανέμορφη και υγιέστατη μπουμπου των 3.970 κιλών γεννήθηκε με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίτσας! :D

Τελικώς μπήκα με τεχνητούς στις 12 τα μεσάνυχτα με το γιατρό όχι και τόσο αισιόδοξο για το ότι η μικρή θα κατέβει... Όντως μετά από χορήγηση 2 δόσεων τεχνητών, σπάσιμο των νερών (η μαία επέμενε ότι σπάσανε μόνα τους τα νερά εγώ πάλι πιστεύω ότι τα έσπασε εκείνη γιατί σπάσανε την ώρα που με εξέταζε!!!) και το πέρασμα 8 ωρών δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Όχι απλά δεν είχαμε διαστολή αλλά η μικρή παράμενε εκτός λεκάνης και ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει καν εξέταση τραχήλου. Ο μπαμπάς μας ήταν δίπλα για να μας κρατάει το χέρι και όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσουμε επιλέξαμε να μην τη ταλαιπωρήσουμε άλλο και να προχωρήσουμε σε καισαρική. 08.30 πμ το αποφασίσαμε, 08:50 πμ την κράταγα στην αγκαλιά μου!!!!! Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω τι ένιωθα εκείνη τη στιγμή, το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω και να μην μιλάω.... Μου μίλαγε ο γιατρός και εγώ δεν μπορούσα να του απαντήσω τίποτα παρά μόνο ένα ευχαριστώ!!! Το μόνο που θα ήθελα ήταν να ήταν εκείνη τη στιγμή μπροστα και ο άντρας μου αλλά δεν πειράζει, λέμε Δόξα το Θεό που όλα πήγαν τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια που μου στέλνατε, εύχομαι σε όλες μας να μας ζήσουν! Για όσες περιμένουν με το καλό και όσες προσπαθούν να έχουν πίστη στο Θεό και όλα θα γίνουν! ;)

Εμείς οι γυναίκες είμαστε ευλογημένες από το Θεό που μπορούμε και ζούμε αυτή την εμπειρία! @};-

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...