Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παρακαλώ την γνώμη σας ...

Recommended Posts

Γεια σας , είμαι νέα στο forum και παρακαλώ πολύ θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.

Είμαι 31 ετών και είμαι με τον άνδρα μου 15 χρόνια τώρα εκ των οποίων τα 2 παντρεμένη. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε σιγά σιγά προσπάθειες για παιδάκι. Πήγα σε έναν γιατρό που μου σύστησαν στην Αθήνα , έκανα κάποιες εξετάσεις και τεστ ΠΑΠ και όλα ήταν μία χαρά. Μέσα σε ένα μόλις μήνα έμεινα έγκυος αλλά στα μέσα της 5ης εβδομάδας απέβαλα , δίχως όμως να χρειαστεί απόξεση. Ο γιατρός μου είπε να τον επισκεφτώ μετά την πρώτη περίοδο που θα έχω για να με δει αν όλα πάνε καλά . Πράγματι έτσι και έγινε και ενώ είπε ότι όλα είναι μία χαρά , μου ζήτησε να μην κάνω ξανά προσπάθειες να μείνω έγκυος και ότι θέλει να μου κάνει κρυοπληξία στον τράχηλο γιατί θέλει λέει να φύγει ένα κοκκίνισμα που είδε παρότι το τεστ ΠΑΠ και όλα δεν έδειξαν τίποτα. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι ποτέ δεν μου έκοψε απόδειξη για καμία από τις επισκέψεις ή την επέμβαση της αποβολής και φοβάμαι ότι ίσως όλα αυτά γίνονται για τα χρήματα.

Θέλω πολύ να μείνω ξανά έγκυος και έστειλα όλες τις εξετάσεις στον γιατρό μου στην επαρχεία , καθότι λόγο εργασίας δεν μπόρεσα ακόμα να τον επισκεφθώ και μου είπε να μην κάνω τίποτα από όσα μου λέει αυτός ο γιατρός. Ποια είναι η γνώμη σας παρακαλώ για το θέμα … σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωάννα γεια! αυτό που προφανώς θα έπραττα εάν αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο, είναι αφενός η γνώμη του γιατρου μου στην επαρχία, όπως λες, αλλά κ η διασταύρωση απόψεων σε έναν άλλο γυναικολόγο. Αφού οι εξετάσεις είναι οκ, μια χαρά θα πάνε όλα! ;)

Ιωάννα καλησπερα και απο εμενα...κατα την αποψη μου πολυ καλα εκανες και πηρες δευτερη γνωμη!Τι κρυοπηξια και χαζα ειναι αυτα???Και το τεστ παπ για πιο λογο το εκανες τοτε??Οτι μη φησιολογικο θα φαινοταν εκει..Αν θελεις τη γνωμη μου, πηγαινε και σε καποιον αλλο στην Αθηνα να σε δει και οχι απλα να στειλεις καπου τις εξετασεις σου...Στο φορουμ μπορεις να μαθεις και για καλους γιατρους στην Αθηνα...

Μεχρι τοτε, μη στεναχωριεσαι και θα δεις συντομα θα εισαι και παλι εγκυούλα!!!!!! ;)

Καλα εκανες και πηρες δευτερη γνωμη...

να πας ομως να σε δει και αλλος γιατρος στην Αθηνα...και εαν χρειαζετε να σε εξετασει και να επαναλαβει το τεστ παπ...

κρυοπιξια..κατηριασμο κλπ κανουν - συνηθως- σε βαριες μορφες τραχιλιτιδα..η οποια ομως δεν εμποδιζει καποια εγκυμοσυνη..απλα την κανει λιγο αυξημενου κινδυνου...υοηρχε τετοιο ενδεχομενο στο τεστ παπ σου

Τι κοκκιναδι ηταν αυτο;;;;..που το ειδε;;;;..σε εστειλε να κανεις καμια καλλιεργεια ...

Επισης οι λογοι αποβολης ειναι σχετικοι..πολλες κοπελες εδω μεσα απεβαλαν για διαφορους λογους....εχεςι κανει εξετασεις για θρομβοφυλλια;;;;;

Casilia μου δεν έχω ιδέα αν έχω κάνει αυτές τις εξετάσεις. Εγώ έχω κόκκινο τράχηλο από τα 16 μου και πεντακάθαρο τεστ ΠΑΠ. Μου είχε πει ο γιατρός μου ότι είναι τραυματισμός από την πράξη αλλά τίποτα το παθογόνο ή ανησυχητικό. Πράγμα το οποίο μου είπε και ο γιατρός εδώ στην Αθήνα την πρώτη φορά που με εξέτασε και έκανα προ γενετικό έλεγχο και μου είπε να έχω ελεύθερα επαφή και ότι όλα είναι καλά. Παρότι είδε τον κόκκινο τράχηλο μου είπε κ ο ίδιος ότι δεν είναι τίποτα. Δεν ξέρω , ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα :(:( θέλω πολύ να μείνω ξανά έγκυος και όλα να πάνε καλά αλλά πραγματικά φοβάμαι μήπως αποβάλω ξανά ή κάτι κακό συμβαίνει με εμένα :(

Συμφωνώ με τα κορίτσια, πήγαινε σε άλλο γιατρό για να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, μη σου πω και τρίτη γνώμη, αν χρειαστεί!

Η κρυποπηξία είνει λίγο παλιά μέθοδος και πλέον οι γιατροί ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ στην πλειοψηφία τους και αντιμετωπίζουν τις τραχηλίτιδες με χάπια. Εσύ όμως προφανώς δεν έχεις τραχηλίτιδα γιατί θα φαινόταν στο παπ.Μου είχε κάνει κρυοπηξία ένας γιατρός που είχα παλιά και ενώ δεν πονάει κατά τη διάρκεια αυτής, μετά μου έπεσε η πίεση και πήγα να λιποθυμήσω.Ακριβώς το ίδιο έπαθε και η αδερφή μου που της είχε κάνει κρυοπηξία ο ίδιος "γιατρός". Ζήτα και μια τρίτη γνώμη ειδικού. Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνει κρυοπηξία...

Καλημερα!Και εγω στη θεση σου θα επερνα και αλλη γνωμη!Βεβαια σε οσους και να πας μαλλον θα σου πει ο καθενας και αλλη γνωμη (εμενα ετσι μου συνεβη) εσυ διαλεξε ποιος σου εμπνεει εμπιστοσυνη!Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας , θα πάρω και άλλη γνώμη ναι , είδα που υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια για τον Κο Δασκαλάκη και λέω να τον επισκεφθώ.

Μακάρι να μην είναι τίποτα και να μπορέσω πάλι σύντομα να μείνω έγκυος. :)

Να πας και σε αλλον γυναικολογο να σε εξετασει... Γενικα οταν ακουμε για οποιαδηποτε ειδους επεμβαση απο γιατρο, πρεπει να το ψαχνουμε και αλλου. Εγω ειχα μια κυστη στα 21 μου και με εστειλε χειρουργιο ο ''γιατρος''. Πηγα αλλου για 2η γνωμη και μου εδωσε χαπια. Ε, η κυστη εφυγε με τα χαπακια... Ασε που μου εχει καρφωθει οτι δεν ειχα ποτε κυστη και ισως ελεγε ψεματα, γιατι ειχα στειλει και 2 φιλες μου και ειπε και στις 2 οτι εχουν κυστη και αυτες το εψαξαν μετα με αλλο γιατρο που δε τους βρηκε τιποτα...Και να σκεφτεις οτι αυτο τον γιατρο τον εχει σαν θεο μια συγγενης μου (που μου τον συστησε) και ενω της ειπα τι εκανε, αυτη τον ακουει τυφλα και τρεχει για επεμβασεις,χωρις 2η γνωμη.... Εχει κανει 3-4 μεχρι τωρα και καποιες μεσα σε διαστημα ενος μηνα!!!

Εγω δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν....

Ο εν λόγο γιατρός τον οποίο μου σύστησε μια γνωστή μου , έμαθα ότι έχει κάνει και στην ίδια και στην αδερφή της κρυοπληξία και αυτό που λες ότι τον έχουν σαν Θεό και δεν παίρνουν δεύτερη γνώμη συμβαίνει και με αυτές.

Και δεν αναφέρω ότι θα μπορούσα να αποφύγω το χειρουργείο της αποβολής γιατί ουσιαστικά όταν δεν έχει σχηματιστεί ακόμα σάκος η όλη διαδικασία που η γυναίκα βιώνει είναι σαν μια δύσκολη περίοδος και επίσημα οι γιατροί δεν την θεωρούν αποβολή αλλά ατυχή σύλληψη. Παρόλα αυτά δεν μου έκανε υπέρηχο να δει αν υπάρχει λόγος για χειρουργείο απλά με έβαλε μέσα και όταν ξύπνησα μου είπε ότι τελικά δεν χρειάστηκε τίποτα είχα ήδη καθαρίσει . Ε, πίρε τα 800€ του και εγώ είχα μια ωραιότατη περίοδο...:oops:

Να παρεις οπωσδηποτε και μια δευτερη γνωμη και να επαναλαβεις το ΠΑΠ.

Μπορει να ειναι ενας απλος τραυτισμος του ταχηλου μεχρι κονδηλωματα τα οποια καποιες φορες οταν ειναι στην αρχη δεν ανιχνευονται επακριβως στο παπ και γραφουν απλα αλλοιωσεις,τα ξερω απο φιλη μου που κολλησε.Μπορει ομως και να μην ειναι τιποτα απολυτως και μετα απο μια αποβολη εδω που τα λεμε δεν ειναι ωρα για χειρουργεια και μαλιστα ασκοπα.

Ιωαννα μου καλησπερα.Συμφωνω α π ο λ υ τ α με τα κοριτσια...Να ακουσεις ο,τι ο γιατρος σου στην επαρχια σου ειπε κ να παρεις κ μια δευτερη γνωμη απο εναν αλλο γιατρο στην Αθηνα.Αφου οι εξετασεις σου βγηκαν καλες ολα μια χαρα θα πανε.Κ οντως κρυοπηξια γινεται σε βαριες μορφες τραχηλιτιδας κατι που σιγουρα θα φαινοταν στο τεστ παπ.Ασε που ειναι απαρχαιωμενη μεθοδος!!

Αποφάσισα να πάω στον Δασκαλάκη θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα για ραντεβού. Ξέρετε είναι ακριβός? Μπορεί κάποια να μου στείλει ένα pm παρακαλώ με στοιχεία?

Ευχαριστώ πολύ! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...