Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

Aggt όντως η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει ειδικά από τότε που μεταφέρθηκαν πολλά εργοστάσια στη Κίνα και έχουν φλομώσει την αγορά στα κινέζικα που τα περισσότερα είναι αμφιβόλου ποιότητας. Θα μου πεις και με τέτοια διαφορά στην τιμή πως να μην προτιμήσεις το κινέζικο. Το θέμα είναι όμως ότι προβληματικά βγαίνουν και πολλά επώνυμα και ακριβά προϊόντα και όχι μόνο ανώνυμα και φθηνά. :roll:

Πλέον πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά στα ψιλά γράμματα στις συσκευασίες και τουλάχιστον στα πλαστικά θα πρέπει να ελέγχουμε αν είναι BPA FREE ή 0% ΒPA. Νομίζω οι περισσότερες αγοράζουν γυάλινα μπιμπερό και όχι πλαστικά, που νομίζω είναι πιο ασφαλή επιλογή. Είναι όμως πολύ συνηθισμένο σε μεγαλύτερα παιδάκια να χρησιμοποιούνε κάτι πλαστικά κυπελάκια για να πίνουν νερό κτλ που αυτά μπρορεί να έχουν αυτές τις επικίνδυνες ουσίες. Τι να πω! Ας ελπίσουμε ότι σε κανένα παιδάκι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε???????????πως ειναι οι ομορφες φουσκωμενες κοιλιτσες???????????????????

εμεις καλα ειμαστε!!!!!!!!ευχαριστηθηκα υπνο σημερα!!!!!!!!!!!!!!ξυπνησα 11 παρα!!!!!!!!! κ χθες τελικα που σας ειπα δεν κοιμηθηκα, ηρθε κ η κορη μου στο κρεβατι κ ετσι........τζιφος ο υπνος!!!!!!!!!!!!!

αγγελικουλα μου εκανες χθες κ το μποτε σου μια χαρα!!!!!!!!!!!!! αστα να πανε, υπαρχουν πολλοι ανευθυνοι , ανεγκεφαλοι που βγαζουνβ στο εμποριο πολλα προιοντα κ τα περισσοτερα απο αυτα δυστυχως προοριζονται για παιδια!!!!!!!!!!!

οσο για τα μπουκαλια τα γυαλινα ειναι καλυτερα απ'οτι τα πλαστικα!!!!!!βεβαια μετα το χρονο εγω στα παιδια μου τους εδινα το γαλα σε πλαστικο μπουκαλι.

νιακι μου η κοιλιτσα σου ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! ! ! ! ! ειναι υπεροχη κ εσυ πολυ πολυ γλυκουλα!!!!!!!

φτου φτου φτου κοριτσι μου!!!!!!!

μικι μου πως εισαι κοπελα μου???? η κοιλιτσα????? αν θυμαμαι καλαεσυ ρωτησες για τους αποστειρωτες??.

εγω ειχα παρει τοτε στην κορη μου εναν της ΤΟΜΜΥ οικονομικο, γυρω στα 50 εκανε κ τον εχω μεχρι κ τωρα!!!!!!!εχει αντεξει μια χαρα!!!!!!

κ απο μπουκαλια παντα εχω 4 - 5 μεγαλα κ δυο μικρα!!!!!

( κ για θηλες για τα μπουκαλια στην αρχη ειχα παρει της NUK κ μετα επειδη μου πνιγοτανε συνεχεια η κορη μου πηρα της CHICCO .της θεωρω καλυτερες κ με εχουν βολεψει μεχρι στιγμης στα παιδια μου!!!!!.αυτο βεβαια εξαρταται απο το καθε μωρακι κ την καθε μανουλα!!!!!)

μυριαμακι μου πας για δουλιτσες σημερα ε?????πως ειναι ο μπεμπακος??????????

μαρακι μου γλυκο πως εισαι κοπελα μου??????????????

νασιουλα μου που εισαι καλη μουυυυυυυυυυυυυυυ????????????????????

kalhmera koritsia!!!!!edw eimai kai egw!!!!!!!pinw to kafedaki mou!!!!!!!

nia mou h koilitsa sou einai teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poly glykoula!!!!!!!!!!!!

myriamaki mou se eyxaristoume para poly pou tha anapseis kai gia ta mwrakia mas kerakia......na eisai panta kala :))))))

apostirwth emena mou edwse o koumparos mou apo germania enan...pou tou eixan kanei dwro kai den to xrhshmopoihsan katholou...den ton exw dokimasei akoma.....kai apo mpoukalia exw parei mono 2 gyalina ena megalo kai ena mikro....epeidh skeftomai oti tha thylasw..lete na parw kai alla h na to afhsw gia meta na doume pws tha ta paw me ton thylasmo???

pwpw exthes eixa ksaplwsei sto krevati kai foraga mia roz mplouza........kai ksafnika mou leei o antras mou....kale vgazeis gala????kai koritsia eixa dyo stampes apo ygro kai sta dyo ou stithoi........arxisame apo twra loipon.....kala entometaxy meta me koroideve mou elege dwse mou ligo na piw kai kati tetoia..xaxaxaxaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol::lol::lol: einai trellooooooooooooooos mou leei thelei na dokimasei apo to gala otan tha genisw :P:P:P:P:P

καλημέρα και από εμάς ομορφιές μου...:)

Μαρία μου σε υπερ ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι όλες και θα μας ανάψεις κεράκι...να είσαι καλά και εσύ και το αγοράκι σου και η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω να προστατεύει τα μωρά όλου του κόσμου..:)

Ηλιάννα μου σε ευχαριστώ για την απάντηση και εγω τελικά κατέληξα να μην πάρω καποιον ακριβό.....θα πάρω και εγώ γύρω στα 50 Ευρώ έναν αποστειρωτή.....:).....καλός της Avent αλλα πανάκριβος.....άσε που πρέπει να χρησιμοποιείς μονο μπιμπερό της ίδιας της εταιρίας που είναι πανάκριβα΄.....οπότε/.....κάτι συμβατικό και καλά μπιμπερό......μόνο αυτό...:)

σας φιλώ όλες πολύ πολύ γλυκά...:)

Κοριτσακια τι κανετε?Μπηκα να σας πω ενα γεια και να φυγω για τον μεγαλο υπερηχο!!!Θα σας πω τα νεα μας ή αργα το βραδυ ή αυριο το πρωι.Θα κανουμε και λιγα ψωνακια!!Φιλια σε ολες!

Γειά σας κορίτσια!

Ηλιάννα, κι εγώ ευχαριστήθηκα ύπνο σήμερα! Ξύπνησα κατά τις 11 κι εγώ, αν και είχα ξυπνήσει ενδιάμεσα!

Μάντι, ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Καλά, βλέπω ότι όλα τα ελαττωματικά μπιμπερό, εκτός από ένα είναι από τα Τζάμπο. Για τα προϊόντα τους έχω ακούσει τα χειρότερα, κάθε τρεις και λίγο αποσύρουν, μία μπιμπερό, μία παιδικά ρουχαλάκια. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω απολύτως τίποτα από τα Τζάμπο, μόνο απ' έξω περνάω και εκνευρίζομαι.

Μπιμπερό θα αγοράσω γυάλινα, και μετά το σκέφτομαι για κυπελάκια, πιατάκια και τέτοια, γιατί είναι λίγο επικίνδυνο, όταν αρχίσει το παιδί να τρώει και να πίνει μόνο του, να χρησιμοποιεί γυάλινα.

Μύριαμ, μπριζόλες με πατάτες ε; Εμείς φάγαμε τόοοοσο χοιρινό την περασμένη βδομάδα, που τώρα περνάμε εβδομάδα χωρίς κρέας! Σήμερα μαγειρεύουμε ντομάτες στο πιάτο, είναι το αγαπημένο φαγητό του άντρα μου. Είναι κυπριακό, αλλά δεν το ξέρει σχεδόν κανείς. Νομίζω μόνο η οικογένειά μου το ξέρει, αν και το έχουμε βρει και σε ένα βιβλίο με νηστίσιμες συνταγές!

Της αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου σήμερα ε; Πέρσι τέτοια μέρα είχα μάθει για την πρώτη μου εγκυμοσύνη, και μάλιστα το είχα θεωρήσει και σημαδιακό. Δε βαριέσαι, φτάνει που, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα, πάει καλά η δεύτερη.

Αναστασία, κοριτσάκι τελικά ε; :)

Φιλάκια σε όλες τις κοιλουμπίτσες!

Κορίτσια, εδω είμαι κι εγω!

Αναστασία μου, με το καλο να δείτε το μπεμπακι σας και να είναι όλα καλα!

Χριστίνα μου, κι ο δικός μου κάτι τέτοιες βλακεία λέει και του απανταω κι εγω αναλόγως..

Μίκι μου, ούτε εγω θα πάρω κάτι ακριβο , εξαλου θέλω να θηλασω και στην τελική για πόσο καιρι θελουμε τον αποστειρωτη?

Άννα Μαρία,κι εγω πέρυσι, είχα παει γιατρο και μου είπε ότι μάλλον είμαι έγκυος, τελικά ήμουν και επιβεβαιώθηκε στις 5/8. Στις 30/8ομως ... ΕΛηξε άδοξα..η τραγική ειρωνία είναι ότι στις 5/8 πριν τρία χρόνια εινχα χάσει κι άλλη μια ευκαιρία να γίνω μανούλα. Τα γενέθλια μου είναι στις 6/8 και ποτε μου δεν τα χάρηκα τα τελευταία χρόνια. Γενικά ο Αύγουστος δεν μου βγαίνει σε καλο.. Ελπίζω φέτος να αλλάξουν τα πράγματα..

Ηλιαννα μου ΕΣΥ που είσαι μανούλα ξέρεις να μας πεις καλύτερα για τα μπιμπερο. Εγω πάντα τα θυμάμαι γυάλινα,αλλα σε ένα μαγαζί που ρώτησα προχθές μου είπαν ότι δεν προτιμούν τα γυάλινα και τα πιο πολλα είναι πλαστικά. Μόνο η nuk βγάζει γυάλινα. Είναι επικίνδυνα λένε..οκ καταλαβαίνω ότι όταν μεγαλώσει το μωρο μπορει να το πάρει και να το πετάξει κτλ.. Οπότε εκει είναι πιο "ασφαλή" τα πλαστικά σκεύη γενικότερα. Δεν ξέρω αν υστερούν σε κάτι τα γυάλινα..

Ας μας πει μια έμπειρη μανούλα..

Επίσης, αν θέλω να θηλασω, πόσα μπιμπερο πρέπει να πάρω?ξέρω ότι δίνουν και χαμομιλι στα μωρακια και γλυκοζη, δεν ξέρω ποτε αλλα θα μου πει η παιδιατρος φαντάζομαι..

καλησπερα φουσκωτουλες μου :D

πως ειστε?

μυριαμακι σ'ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας που μας σκευτηκες ολες, να σε εχει καλα και εσενα και το αγορακι σου! :D

βερονικα εισαι ΜΙΑ Θ-Ε-Α.. η κοιλιτσα ΑΨΟΓΗ, και εσυ ΣΩ-ΜΑ-ΤΑ-ΡΑ.. αλιμονο σε μας..

εγω εχω παρει στα μπουτακιααα :oops::oops:

αναστασακι ευχομαι ολα να πανε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ, περιμενουμεεεε τα νεα σου :D

κοριτσια οσο για τα μπουκαλια, απο την στιγμη που μπορουν και το πιανουν και πινουν μονα τους τα αλλαξα σε πλαστικα γιατι ειναι επικίνδυνα τα γυαλινα.. αλλα οσο ειναι μικρα προτιμαω τα γυαλινα!

θελω να σας πω κατι που με απασχολει μερες τωρα, και δεν εχω με καποιον να το μοιραστω..

2-3 βδομαδες τωρα ειμαστε αρκετα απομακροι με τον αντρα μου, δεν ειναι οπως πριν, οσο τρυφερος ηταν, δεν μου δειχνει οπως παλια το οτι ακομα με θελει και γενικα ξεχναω οτι ειμαι και γυναικα εκτος απο μητερα :(:( πολλες φορες πιστευω οτι φταιει το οτι γινομαι σαν βουβαλιτσα και οτι δεν με θελει καθολου :cry::cry: ακομα και το οτι θα βρει γκομενα σκευτομαιι :(:(

Συγνωμη που σας φορτωνω και σας αλλα ηθελα καπου να τα πω :(

μια μεγαλη αγκαλια σε ολες!

Αγγελική, κι εγώ θέλω να θηλάσω, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι θα τα καταφέρουμε.

Μαρία, μπορεί απλά να περνάει μια φάση ο άντρας σου. Μήπως αγχώνεται για το τρίτο παιδί; Μήπως έχει κανένα πρόβλημα με τη δουλειά; Μήπως έχει παρακουραστεί γενικώς; Μπορεί να μην είναι τίποτα και τζάμπα αγχώνεσαι!

kai egw thelw poly na thilaswwwwww!!!!afou apo twra arxizei kai vgazei to stithos mou...........

sas vazw kai fwto tis koilitsas mou!!!!!!wres wres aporw arage o mpempoulis mou na einai poly strimogmenps ekei mesa....???????/exw ypervolika mikrh koilia :?:?:?:?

post-11182-13873937442684_thumb.jpg

post-11182-13873937443455_thumb.jpg

post-11182-13873937444212_thumb.jpg

ααχ ρρ το μοντελοοοοοοοοοοοοοοο μας..

βρε αννα μαρια μου δεν ξερω.. απλα σκευτομαι πως παντα μοιραζομασταν τις ανησυχιες μας και ποσο μαλλον αν ειναι κατι περι της οικογενειας.. και δεν ξερω τι εχει αλλαξειι :(

Γεια σας φίλες μου αγαπημένες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε;

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μου η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ας είναι κοντά μας

και ας μας βοηθήσει να γεννήσουμε υγιέστατα μωράκια!!

Muriamaki σε ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτηκες!!

Γύρισα εχθές από Λευκάδα, περάσαμε όμορφα, έκανα και

μπανάκι τη μπομπού μου!!!ευτυχώς είχε και δροσούλα...

τώρα όμως ζεστούλα στην Αθήνα!!!!!

Σήμερα πήγα και είδα το κοριτσάκι μου, είναι μια

χαρούλα μου είπε ο γιατρός.Εγώ όμως έχω μια ανησυχία

για το βάρος της μπέμπας.Μόλις μπήκα στην 28η εβδομάδα

και είναι 1.160γρ.Είδα σε είδα σε ένα πινακάκι που είχε στον υπέρηχο

ότι είναι λίγο κάτω από το μέσο όρο.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποια με το βάρος;

Θα σας διαβάσω σιγά σιγά και θα σας γράψω!!!

Σας αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια με τις όμορφες κοιλίτσες!!!

Μαρία μου λογικό είναι να ανησυχείς με τη στάση του άντρα σου αν σου φαίνεται αλλαγμένος αλλά σκέψου ότι μπορεί να είναι ίσως επειδή έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη την εποχή αυτή την φροντίδα κ την προσοχή του συντρόφου μας. Μην κάνεις κακές σκέψεις όμως, όλοι περνάμε τις φάσεις μας!!Δεν έχεις παρά να το φέρεις συζήτηση, καλό θα σας κάνει , ίσως να τον απασχολεί κάτι που ούτε καν να περναει απ το μυαλό σου κ συ να νομιζεις ότι έχει να κάνει με σένα...

Τιτινάκι μου παρότι μπροστάρισσα στις εβδομάδες είσαι πολύ κομψή!!Μια χαρά είναι το αγοράκι σου μέσα στην κοιλίτσα σου!Καλοπερνάει κ καμαρώνει για τη σιλουέτα της μαμάς του!! ;) Σκέψου ότι κ μετά δεν θα ζοριστείς να χάσεις τα επιπλέον κιλά!Όσο για το θηλασμό??Το στήθος σου σου δίνει τα πρώτα σημάδια ε?Τι καλά!Πρέπει να είναι λίγο περίεργο όμως έτσι?

Αναστασία πως πήγε ο υπέρηχος σήμερα, το ευχαριστήθηκες??

Muriam ανάψες κεράκια για όλα τα κορίτσια?Βοήθεια σου κ η Παναγία να προσέχει το εμβρυάκι σου κ όλα τα μωράκια του κόσμου!

Νία μου ετοιμάζεις παρτυ για τον αντρα σου αύριο??Χαρά στο κουράγιο σου, εγώ δεν έχω διάθεση για πολλά πολλά τώρα με τη ζέστη...

Εγω κορίτσια μου τον τελευταιο καιρό είμαι πολύ καλά ψυχολογικά!!Πέρασα δύσκολα τους πρώτους μήνες κ το είχα μεγάλη ανάγκη!Όλο έξω είμαι κ το παροτι η κοιλιά αρχίζει κ με δυσκολεύει δεν την αφηνω να με κανει οτι θέλει.. :roll: Είμαστε πια εναμιση κιλό και ο γιατρός είναι ευχαριστημενος απ την ανάπτυξη μας!Με πιάνουν βέβαια αρκετα συχνά πετρωματάκια κ προσπαθω να το ξεπεράσω με το τρίτο μαγνήσιο πριν πάρω prepar ή yutopar..Έχω διαβάσει ότι είναι ζορικα προκαλουν ταχυκαρδιες κλπ.Χάθηκα αλλά σας σκεφτόμουν κ χαίρομαι που ολες σας είστε καλά!!Αυτήν την εποχή άρχισα να ψάχνω καρότσι κ κούνια..Πωπω έχω τρελαθεί, πόσα μοντέλα μπορεί να υπάρχουν???Πάντως πήρα δυο τρια κορμάκια απ το Jumbo (τα πρώτα ψώνια που κάνω!)κ τωρα διαβάζοντας για τα μπιμπερό το σκεφτομαι..Τι προβλημα όμως να έχουν τα ρουχαλάκια??100% βαμβακερά είναι..Κ έκανα τέτοια χαρά.. :(

Τεσπα, θα προσπαθησω να μπαίνω πια, ούτως ή αλλως θα κατσω απ τη δουλεια σε 2 εβδομαδες κ θα εχω μπολικο χρόνο!Μου κανει καλο η παρέα σας!!

Τeddy μου τώρα διαβασα το μηνυματακι σου.Καλως όρισες πίσω!Δεν νομιζω ότι εχει πρόβλημα με το βάρος το κοριτσάκι σου. Εμείς πριν 3μιση εβδομαδες ημασταν κατι λιγοτερο απο 1100!!

:)).....Δώρα μου γλυκύτατη...καλώς μας ήρθες στο παρεάκι μας....η απουσία σου ομολογώ αισθητή.....αλλα εφόσον πέρασες όμορφα στην υπέροχη Λευκάδα...χαλάλι...:)...

βρε κοριτσάκι μου.....από τη στιγμή που ο γιατρός σου λέει ότι το μωράκι σου είναι μια χαρούλα γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να ανησυχείς...???....δεν πρέπει νομίζω......η μπεμπούλα σου είναι καλά.....:)

σε φιλώ κουκλίτσα μου..:)

Δώρα μου, καλώς ήρθες απο το όμορφο νησί μας! Είμαι σίγουρη ότι πέρασες τέλεια.

Όσο για το βάρος του μωρού σου, μην αγχωνεσαι! Μια χαρα είναι. Εμένα πριν 10 μέρες ήταν κάτι λιγότερο απο 1000γρ κι ο γιατρός είναι ικανοποιημένος..

Μυριαμακι μου,δεν ήξερα για την αγία ειρήνη χρυσοβαλαντω. Σήμερα διάβασα το θεματακι και πραγματικά έχω μείνει έκπληκτη. Νά σαι καλα που θα αναψεις κερακι και για μας. Εύχομαι να έχουμε όλες μας μια καλη εξέλιξη της εγκυμοσύνης μας και να είναι καλα τα μπεμπακια μας..

Μόλις καταφέρω να πάω Αθήνα , θα πάω κι εγω!θέλω κι εγω λαδακι. Μπορούν να στείλουν δλδ?

Καλησπέρα κουκλιτσες μου τι κάνετε? εγώ μόλις γύρισα από την Μανουλα και αραξα στην βεράντα πολυ Ζέστη πάλι σήμερα δεν κουναει φύλλο

.....δώρα μου καλώς μας ήρθες και πάλι μια χαρα είναι το μωρακι σου καλε μην ανγχωνεσαι....τα φιλια μου.....

Χριστινακι μου είσαι τέλεια καλε και μια χαρα χώρο έχει το αντρακι σου κοιτά εμένα που δεν έχω που να την βάλω χιχιχιχιχι

Αναστασακι περιμένουμε νεακιαααααααα.....

Φιλακια σε ολεσσσσσσσσσσς

Μαρακι μου προσπάθησε να του μιλήσεις μόνο με την κουβέντα θα βρεις μια άκρη ευχομε να είναι κουράσει και μόνο και να είστε αγαπημένοι για πάντα......"..

Εδω ειμαι κουκλες!!!!Ολα καλα, ολα μια χαρα δοξα το Θεο και την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντο που ειναι στο πλευρο μας!!Και η κυρια μας ανοιξε τα ποδαρακια της.....ναι κοριτσακι λοιπον!!!Θα γεμισουμε φρου φρου και αρωματα και πουπουλα και δαντελες!!! :lol::lol: Οντως η εικονα ηταν υπεροχη, το ευχαριστηθηκα αλλα με πονεσε κι ολας γιατι η κουκλιτσα μας δεν γυρνουσε να την δουμε, ηταν πλατη!!Εσεις τι κανετε, ζεστουλα σημερα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ....ΠΗΓΑ ΓΟΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΗΓΑ ΣΟΥΠΕΡ ΓΥΡΙΣΑ ΦΑΓΑΜΕ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ....Η ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΖΑΒΛΑΚΩΝΕΙ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΤΙΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ Κ ΑΝΑΨΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΘΑ Κ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΜΙΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ....ΦΙΛΙΑ!!!!!!

ΝΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!!ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΑΙ?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΧΩΝΕΥΕΙ....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!ΝΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...ΜΙΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ!!!!!!

ΤΕΝΤΥ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΛΑ!!!!!!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑΣΕ ΜΑΛΩΣΩ....

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟΥΔΑΚΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ?Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ?

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΨΩΝΙΑ Ε?ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΝΙΝΙ?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

Αναστασακι μου μπράβο και σε εσάς όλα καλα να είναι μέχρι το τέλος κοριτσάκι μου..........

Μυριαμ μου μάλλον το άλλο Σάββατο ......θα σου πω σίγουρα την άλλη εβδομάδα ..που μένεις ΕΣΥ ?εμείς έχουμε ένα Σπιτι στην Νεάπολη συκιες......

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...