Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

ρε κοριτσια τα νευρα μου με την κοπελα[?] ο Θεος να την κανει που εφτιαξε εκεινη την ιστορια..

μου ειπε να παω να πηδηξω απο κανενα παραθυρο. ΜΑ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ηρθα κι εγωωωωωωωωωω!!!!

Miki μου τωρα που το θυμηθηκα δεν εχουμε κανενα δειγμα απο εσας αν ειναι αγορι ή κοριτσι?Δεν θελετε να μαθετε?Ισως να το εγραψες και καπου και να μην το ειδα!! :P

Ηλιανα αμα βρισκεις ευκαιρια να κοιμηθεις μην την χανεις.Εγω κατι εχω παθει και δεν μπορω να κοιμηθω το μεσημερι, ενω τα ματια μου αληθωριζουν! @-)

Νομιζω υπαρχουν να βαλετε στους καναπεδες κατι καλυματα που δε λεκιάζουν, για ψαξτε το!

Βρε Μαρια ακομα με αυτην ασχολεισαι?εγω ουτε καν μπηκα στον κοπο να απαντησω,ελεος!

Εγω μαρακι μου, Σταμάτησα να ασχολούμαι!όσο ασχολούμαστε μαζι της, τόση πιο πολλή σημασία της δίνουμε..

Μίκι μου,ούτε εγω ξέρω τι αποστειρωτη να πάρω.. Πάντως όχι εκείνο που είναι για 8μπιμπερο, είναι τεράστιο..πόσο καιρο θα χρησιμοποιούμε αποστειρωτη?

Εύη μου,υπομονή, κοντευεις κι ΕΣΥ.. Τι ωραία πάντως που η μικρη σου θα έχει κι έναν μεγάλο αδερφό που θα την προστατεύει.. Αλήθεια, τι ήθελε ο Χριστόφορος αγοράκι η κοριτσάκι?συνήθως τα αγόρια θέλουν αγόρια πάντως για αδέρφια..

οοοχι η Μαρια φταιεει που την εμαθε να βριζει χαχαχαχαχα...τι αλλο θα ακουσω Παναγια μου....Αγγελικη μου εμενα δεν ειχε πει τι θελει....καλυτερα ομως κοριτσι να μην εχουν θεμα με τα παιχνιδια..που θα εχουν απλα να μην εχουν πολυ...εγω απο αποστειρωτες..ειχα παρει απο το τζαμπο ενα ουτε ακριβο ουτε φτηνο..μεσαια τιμη και μου βγηκε σουπερ...τον οποιο εχω ακομα και τον δοκιμασα και ειναι μια χαρα...καμια 20αρια ευρω πρεπει να το ειχα παρει..απο μπιμπερο πηρα ΝΥΚ γιατι τα ειχα βολευτει στο Χριστοφορο οποτε αυτα ξαναπηρα

Αναστασία εμένα δεν μου αρέσουν τα καλυματα και τα ριχταρια στους καναπέδες.. Μου θυμίζουν την μάμα μου, που μια ζωη διαφωνούμε σε αυτο το θέμα..πάντα έχει ριχταρια και μου την σπάει.. Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη αργότερα αν δω ότι ο γιος μου πάρει όλα τα χουγια του πατέρα του(είναι λίγο ατσάλος και λερώνει τους καναπέδες με οτιδήποτε -είναι ταλέντο στην ακαταστασία) αλλα αν συμβεί αυτο, προτιμώ να αλλάξω καναπέδες..

Αύριο πάτε γιατρουλι?

Εύη μου, δεν κοίταξα ακόμη στα jumbo για αποστειρωτη αλλα μου ακούγεται σούπερ τιμη. Ένα άλλο που είδα της avent κάνει καμία κατοσταρα..

Κορίτσια εγω αυτο που νομίζω ότι είναι πιο σωστό είναι να μην υπερβαλλουμε με τα πραγματάκια των μικρών μας.. Θα πάρουμε και τα ακριβά αλλα και τα πιο οικονομικά.. Νομίζω πως κάποια μαγαζιά και εταιρίες εκμεταλευονται την λαχτάρα μας και το ότι θελουμε το καλύτερο για τα μωρα μας..

Αγγελικη αυριο παω γιατρο ναι!!!Δεν εχεις και αδικο με τα καλυματα και μενα μου τη σπανε.Καθεσαι και μολις σηκωθεις το μισο και παραπανω εχει πεσει στο πατωμα!!Και επισκεπτης αν ερθει νιωθει αβολα!!!

Κοριτσια εκανα ερευνα για αποστειρωτές και οι περισσοτεροι καλοί, εκει κοντα στο 100σταρικο ειναι!!

Θελει θεσεις για 8 μπουκαλια?Τοσα πολλα πρεπει να παρουμε?

Καλησπέρα φιλεναδουλες σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Όλα καλα να πανε για ολες εύχομαι ......γερά μωρακια ..........

Καλε τώρα είδα για αυτήν που λέτε τι είναι αυτά που γράφει έλεος......

Εμείς μόλις μπήκαμε σπιτάκι και είμαστε κοματια πωπωπω πολύ Ζέστη πάλι σήμερα τώρα λέω να πλύνω καμία βεράντα οπότε να δροσιστω κιόλας χαχαχαχαχα έχει και μια ντουζιερα έξω στην βεράντα λέω να βάλω μαγιό και να κάνω ντουζακι χιχιχιχιχι αν το βάλω θα βάλω φωτό ........να με δείτε την χοντρελο χαχαχαχα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ......ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΤΑ ΓΑ ΚΑΦΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑΝΙ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΗΡΘΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΠΗΡΑΜΕ Κ ΠΙΤΣΕΣ Κ ΑΝΟΙΞΑΜΕ Κ ΜΠΥΡΕΣ ΕΙΧΕ Κ ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΣΟΥΦΛΕ ΣΥΜΑΖΕΨΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΕΙΧΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!!!

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕΣ Ε?ΤΙ ΩΡΑΙΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΒΑΒΥ ΠΛΑΝΕΤ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 35% Κ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΠΗΡΕΣ?

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΡΙΧΤΑΡΙΑ Κ ΑΣ ΜΙΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Κ ΓΩ ΕΧΩ ΡΙΧΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΛΗ ΤΙΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΛΠ.

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ Κ ΣΚΥΒΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΘΙΣΤΗ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ Η ΦΩΤΟ ΣΑΣ!!!!

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ Κ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ!!!!

ΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ Ε?ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΜΙΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΦΟΡΗΤΗ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγω εκανα ένα μπάνιο και εκανα και μποτε(μάσκες, κρεμες κτλ) ! Νιώθω θέα τώρα!

Ρε κορίτσια τώρα είδα τι έχει γραφτεί στο θέμα της χουανιτας!καλα μιλάμε για επιπέδου δαπέδου δεν το συζητώ. Απέδειξε περίτρανα ότι έκανε πλάκα! Δεν έχω καμία αμφιβολία πλέον!

Αναστασία οι αποστειρωτες που είδα εγω είναι για 6 και 8 μπουκάλια. Δεν ξέρω πόσα θελουμε! Εγω θέλω να θηλασω κιόλας αλλα να μην θελουμε 8? έχει διάφορα μεγέθη αλλα δεν ξέρω με τι κριτήριο αγοράζουμε μπιμπερο..

Αχ Θεέ μου, έχω γίνει υπερβολική, δεν με αναγνωρίζω! Ελπίζω να μην είμαι και σαν μαμα υπερβολική!

Νια μου, πραγματικά είναι για να την ξαναδώσει η κοιλιά σου! Φτου να μην την ματιασουμε! Είναι πιο μεγάλη απο την δικη μου! Α,δεν παίζω! Η κοιλιά μου δεν είναι τοσο μεγάλη!

Εμένα μου αρέσει και το μπανιερο σου! Πολυ όμορφο!άντε καριτσαρα μου, εύχομαι να πανε όλα καλα με τα μικρά σου και σε κάνουν ευτυχισμένη μανούλα!

ΝΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΤΟ ΜΑΓΙΟΥΔΑΚΙ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 6 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΙΚΡΑ Κ 6 ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ Κ ΧΩΡΑΕΙ 6 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΙΚΡΑ Κ ΜΕΓΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Καλα Νια μου κορμαρα απερίγραπτη.....:).......και μάλιστα με δίδυμη κοιλίτσα....εισαι τελεια.....φτου...φτου........:)...

Αγγελική μου δεν ξέρω καθόλου και εγώ τί θα κάνω με τα μπιμπερό, αποστειρωτές και θερμαντήρες....εχω κοιτάξει όλες τις εταιρίες και οι τιμες τους είναι πολύ διαφορετικές.....:(

Αναστασία μου ως προς το φύλο τπυ μπεμπε, είχα αναφερει σε αντίστοιχη ερωτηση ότι δε θέλουμε να μαθουμε.....θα είναι kinder εκπληξη Χριστουγέννων...χιχιχι......οπότε τα στοιχήματα και οι προβλέψεις είναι καθημερινό φαινόμενο στο σπίτι μας...χιχι....καθε φορά και άλλο φύλο....χαχα.....

Μαρία μου........μου άνοιξες την ΄'ορεξη με την πιτσούλα και τις μπυρίτσες...:).......

Εύη μου......θα δω και στα jumbo.....μακαρι να βρω κατι οικονομικο και αξιόπιστο..:)

Κοριτσια σας λεω μια χαρα μου βγηκε ο αποστειρωτης και ειναι σουπερ χωραει 6 μπουκαλια αλλα δεν χρειαστικα περισσοτερα...προς το παρον εχω παρει 3 μεγαλα και 2 μικρα...τα μικρα ειναι για πολυ λιγο καιρο και αμα θηλασετε κιολας σχεδον καθολου δεν θα τα χρησιμοποιησετε..για μεγαλα παρτε 3 για αρχη και μετα αν δειτε πως χρειαζετε παρετε και αλλα..οντως τα μαγαζια εκμεταλευονται το γεγονος του παιδιου για αυτο δεν χρειαζεται και αποστειρωτης με 100 ευρω ελεος..δηλαδη παλια που τα βραζανε στην κατσαρολα και δεν κοστιζε τιποτα δεν ηταν καλα??Δεν χρειαζεται να βραζει καφε...απλως να κανει μια αποστειρωση...Καλε τι ωραια διδυμομανουλα εχουμεεεε???φτου φτου...

Αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστώ με κάνετε να νιώθω όμορφα γιατί εγώ αισθάνομαι φοράδα νομίζω ότι θα σκάσω μερικές φορές ..........μόνο πέντε κιλά έχω πάρει αλλα όλα είναι κοιλιά και μεμε τα έχω που τα έχω πλούσια τώρα έχουν πάραγινει αχχχχχχχ φουστανο ετοιμάσουν θα σου έρθω σε κανένα χρόνο χαχαχαχαχαχ......

Και για να δείτε τι καλή γυναίκα που είμαι τώρα έκανα ένα ποδολουτρο στον αντρουλι μου και νυχακια πιλινγκ και έκανα και μασαζακι με κρεμουλα του άρεσε πολυ......

ΜΙΚΙ ΜΟΥ!!!!!!ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕΣ ΠΙΤΣΟΥΛΑ Κ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ!!!!!!!!

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ 100ΕΥΡΩ Κ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ .

ΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ Κ ΘΑ [ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ....ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ....ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΕ ΔΡΟΣΟΥΛΑ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Κ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΒΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

kalhmera filenadoyles ti kanete ???????

myriaki moy na eisai kala poy mas skeftese oles kai proseyxesena einai kala ola ta paidakia toy kosmoy.kai ola ta alla ginonte.........

egw se ligo tha fygw paw sthn mama na pame kai emeis xasaph kai soyper giati ayrio exw to partaki gia ta genethlia toy antroyli molis to stolisw to spiti ayrio ua vgalw foto kai tha sas deiksw xixixiixixi..........

oi ypoloipes ypnaroydes ti kanete??????

aaaaaaaaaa ksexasa na sas pw ..loipon thn allh evdomada anevenw salonika poies eiste apo ekei ama katsei na vrethoyme .perimenw na moy peite.......ua xarw poly na dw kapoies kai meta prepei na vrethoyme kai oi athhnees ante poly to exoyme afhsei na synantithoyn ta mwrakia mas........

mono me tis kypries den vlepw na vriskomaste agg kai anna maria elate kamia voltoyla xixixixi

Καλημέρα κορίτσια! Έπεσα πάνω σε μια δημοσίευση σε ένα site και είπα να σας ενημερώσω μια και είναι πολύ σημαντικό!

http://www.eimaimama.gr/2011/07/anaklisi_bibero.html

Ανάκληση επικίνδυνων μπιμπερό – Ελέγξτε τα μπιμπερό σας!

Μπουκάλια βρεφικής διατροφής για τα οποία δεν υπήρχε η απαραίτητη συνοδευτική τεκμηρίωση για την ασφάλεια χρήσης τους, σύμφωνα με την κείμενη κοινοτική και εθνική νομοθεσία, εντόπισε ο ΕΦΕΤ.

Τα προϊόντα διακινήθηκαν από την επιχείρηση JUMBO Α.Ε. η οποία προχώρησε σε προληπτική ανάκληση τους και σε σχετική ενημέρωση των καταναλωτών.

Οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα επίμαχα προϊόντα, για προληπτικούς λόγους δεν θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν, επισημαίνει ο ΕΦΕΤ.

Τα προϊόντα αυτά είναι:

1) Μπιμπερό ‘NATUR’ 8oz/250ml, (6months – 3years), NT-8C2B, από Ταϊλάνδη

2) Μπιμπερό JUMBO BEBE, Gripper Bottle, 4oz/120ml, GR-170-222, από Ταϊλάνδη

3) Μπιμπερό ‘NATUR’ 8oz/250ml, (6months – 3years), NT-8C2B-100, από Ταϊλάνδη

4) Μπιμπερό JUMBO BEBE, 10oz/275ml, BL035-127, από Ταϊλάνδη

5) Μπιμπερό JUMBO BEBE, 4oz/125ml, BB-7002-R, από Ταϊλάνδη

6) Μπιμπερό BL015-BLUE, 3 STAGE GROW NURSER, από Ταϊλάνδη

7) Μπιμπερό No:43044-222, 8oz/250ml, από Ταϊλάνδη

8 ) Μπιμπερό JUMBO BEBE, 10oz/120ml, BL035-418, από Κίνα

9) Μπιμπερό JUMBO BEBE, 10oz/120ml, BL035-225, Ταϊλάνδη

Προσοχή στην αγορά μπιμπερό και ειδικά πλαστικών μπιμπερό. Τα πλαστικά μπιμπερό πρέπει να φέρουν απαραιτήτως την ένδειξη BPA FREE ή 0% ΒPA. Aν δεν είστε σίγουροι για τα υλικά κατασκευής, προτιμήστε κάποιο άλλο πλαστικό μοντέλο ή κάποιο γυάλινο ή ανοξείδωτο.

——

“Το παιδί μου έπινε γάλα από ένα μπιμπερό που ανακλήθηκε, θα πάθει κάτι;”

Δεν χρειάζεται τεράστιο άγχος, αλλά είναι καλό να σταματήσετε τη χρήση του μπιμπερό. Η επίδραση των επικίνδυνων ουσιών που εμπεριέχονται σε συγκεκριμένα είδη πλαστικού είναι προσθετική, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την υγεία του παιδιού, όμως προσθετικά μέσα στα χρόνια -μετά την επαφή και με άλλες βλαβερές ουσίες, έχουμε μπόλικες γύρω μας- μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία.

Καλημέρα κορίτσια!

Αυτές τις μέρες θα ξεκινήσω τις αγορές και σκεφτόμουν και τα μπιμπερο, το συζητούσαμε κιόλας χθες..δεν ήξερα ότι τα μπιμπερο είναι πλαστικά. Είχα την εντύπωση ότι είναι γυάλινα..τελικά μου είπαν ότι έχει κι απο τα δυο..

Καλα και ποια είναι καλύτερα? Άλλο μπέρδεμα κι αυτο..

Ρε παιδια έλεος, κάθε τρεις και λίγο όλο και κάτι αποσύρουν επειδή είναι ακατάλληλο. Τώρα είναι τα μπιμπερο, πριν λίγο καιρο ήταν γάλατα, παιδικές τροφές και παει λέγοντας..

Δλδ βγάζουν στην αγορά πράγματα χωρίς να περάσουν απο ποιοτικο έλεγχο?και μάλιστα τα πιο πολλα προορίζονται για παιδάκια!δλδ οι γονείς κι εμείς που ετοιμαζόμαστε να γίνουμε γονείς τι πρέπει να κάνουμε?με τι εμπιστοσύνη να αγοράσω κάτι για το παιδι μου? και πόσο μάλλον τι πρέπει να σκέφτομαι γι αυτο που θα ταισω το παιδι μου?

Εδω τον τελευταίο καιρο συνεχεία αποσύρουν παρτίδες με αυγά και κοτοπουλα γιατί έχουν σαλμονελα. Ο γιατρός μου σχεδόν μου τα απαγόρευσε κάποια τρόφιμα.

Το μόνο που μου απομένει είναι να κάνω λαχανοκηπο, να πάρω καμία κότα να μου κάνει αυγά, να πάρω μια αγελάδα για το γάλα.. Στο τέλος θα απαρνηθουμε την εξέλιξη και την τεχνολογια επειδή βλάπτουν..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...