Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις ομορφες κυριες!!!Πως ειστε?Καλε πως περασε ο καιρος για ολες μας!!!Κι εγω σε λιγες ημερουλες μπαινω στον 6ο!! :shock: Αχ γερα να ειναι τα μωρακια μας!!!

Ηλιανα μου αφου ξεκουραστηκατε μπραβο!!!

Titinaki ετοιμασου!!!Ερχεται το αντρακι σας!!! :D

Αγγελικη τι ωραια που θα ερθει η μαμα σου, ευκαιρια για χοντρες δουλιτσες!!Αχ μανα ειναι μονο μια! :P

Οι αλλες που ειστε καλε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χριςτινακι μου, όταν μπεις στο μήνα σου, κάθε ποτε πρέπει να σε βλέπει ο γιατρός?

Όταν μια γυναίκα μπαίνει στο μήνα της μπορει να γεννήσει απο μερα σε μερα?

Ηλιαννα μου, εγω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στη θέση σου.. Οκ, εσυ σίγουρα είσαι έμπειρη αλλα εγω αν ακούσω το μωρακι μου να κλαίει θα παθώ πανικό..

NAI HLIANAKI MOU!!!!!!!!!!!THN TRITH MPAINW STON MHNA MOU!!!!!!!!!!!!!!!APISTEYTO!!!!!!!!!!!

APO THN STIGMH POU MPAINW STON MHNA MOU PREPEI NA EIMAI ETOIMH ANAPASA STIGMH E??????ESY SE POIA EVDOMADA GENISES?????????

ENTOMETAXY KATHOMAI STO MPALKONI KAI ME FWNAKSAN 2 KAI MOU LENE....FERAME TA PRAGMATA APO TO MOTHERCARE...ESEIS EISTAI????????????XAXAXAXAXAXAXA KAPOIOS EDWSE LATHOS DIEYTHNSH MALLON....ALLA KOITA SYMPTWSH SE POLYKATIKIA ME EGGYOULA EPESAN.....OLOKLIRO FORTIGO EXEI ERTHEI....MHPWS NA PAW NA RIXW MIA MATIA MHPWS MOU ARESEI KATI NA TOUS TO PARW????????xAXAXAXAXAXA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ αγγελικη μου την πρωτη φορα να να εβλεπες.......!!!!καλα κ τωρα........!!!!εκλαιγα κ εγω μαζι του!!!!!!!!

στην αρχη δεν μπορεις να το ακουσεις α να κανει!!!!!μετα ομως, τι να κανεις.....συνηθιζεις!!!!!συνηθιζεις, τελοσπαντων!!!!!!!!αφου οταν τα μαλωνω μετα καθομαι κ κλαιω κ εγω!!!!!!

χριστινακι μου εγω γεννησα 38 εβδομαδων, αλλα πιστευω πως απο τη στιγμη που μπαινεις στο μηνα σου ανα πασα στιγμη μπορει να βγει το μωρο!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα δεν πηγαινες να δεις τι σου αρεσει αφου σε ρωτησανε????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλο , ειδες συμπτβση, ε????

αναστασουλα μου ναι ξεκουραστηκαμε κ τωρα παλι στα ιδια!!!!!πως εισαι εσυ κοριτσι μου?????

βρε κκοριτσια τι μεγειρευεται σημερα?????

Βρε χριστίνα μου, είσαι σίγουρη ότι δεν είναι για σένα?μπορει να σου τα στέλνει κάποιος δώρο..

Κορίτσια εγω τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πως θα είναι οι πρώτες ώρες με το μωρο στο μαιευτήριο αλλα και πως θα είναι όταν έρθουμε σπίτι.. Αγχωνομαι λίγο..

Οκ, ξέρω ότι όπως κατάφεραν τόσες γυνΑικες , θα το κάνω κι εγω αλλα όσο να ναι με φοβίζει κάπως αυτο..

Εσείς βρε κορίτσια που έχετε ξαναγεννησει, πόσο καιρο θελουμε για να ξεψαρωσουμε? να νιώσουμε λίγο ότι έχουμε το πάνω χέρι ..

Σκέφτομαι και τους κολικους!ισχύει ότι αν τα θηλαζεις δεν έχουν κολικους?

AXXXXXXX HLIANAKI ANTE NA DOUME POTE THA THELISEI O MPEMPIS MOU NA KANEI EMFANISH!!!!!!!!

KAI EGW SKEFTOMAI SYNEXEIA TIS PRWTES WRES ME TO MWRO KAI ANXONOMAI....NOMIZW OTI DEN THA MPORW NA TO AKOUMPISW KAN TOSO MIKROULI POU THA EINAI....KAI EGW ANXONOMAI POLY!!!!!!!!!

ALLA H FYSH EXEI PROVLEPSEI GIA OLA KORITSIA!!!!!!!!THA TOYS VROUME TOUS RYTHMOUS MAS GRHGORA PISTEVW :D:D:D:D

Γειασας κοριτσαρες μου τι κάνετε.......

Εμείς είμαστε πολύ καλά και οι τρεις μας ............και έχουμε μια τσουτσουνα και ένα πιπακι .........χαχαχαχαχ τέλεια δεν είναι είμαι πολύ χαρούμενη που είναι καλά τα μωρακια μου και που είναι και ζευγαρακι

Σας αφήνω τώρα πάω να το γιορτασω με φαγακι χαχαχα φιλακια πολλά τα λέμε το βραδάκι...

Καλώς το ηλιανακι μας ελειψες κουκλιτσα....

Αχχχχχ χριστινακι μου τελειωνεις ΕΣΥ σιγά σιγά και θα τον έχεις σε λίγο αγκαλιτσα σου τελειααααααα

Αχ αγγεκουλα μου όλο ανγχος θα είμαστε μέχρι να έρθουν στον κόσμο αλλά μετα θα έρθουν όλα από μόνα τους έτσι πιστεύω εγώ....

Φιλακια σε ολεσσσσσσσσσσς

Έγραφα, έγραφα, έγραφα κ τζίφος!!Χάθηκαν όλα!!

Εχω καιρό να μπω! Τιτίνα, Ηλιάννα, Νάσια, Νία, Εύη, Αναστασία, Άννα Μαρία, Μίκυ, Λένα κ σε όποια ξεχνάω (πάει ξεκούτιανε το μυαλό μου) και όλα τα κοριτσάκια που δεν γνωρίζω τι κάνετε?? Τι κάνουν οι όμορφες κοιλίτσες????

Σας στέλνω πολλά φιλιά κ ευχές να είστε ολες καλά!!

Θα ξαναμπω να σας γράψω νέα μου κ να διαβάσω τι κάνετε!!Μου έλειψε η παρεούλα σας!!

καλησπεριζω τις κουκλεεες :D

πως ειστε? καυσωνες ακουωωωω? βασικα οχι μονο ακουω την νιωθω την ζεστη για τα καλαα!

α ρε να δω αμα δεν ειχαμε air contition τι θα κανεμεεε :lol::lol:

αααχ ααχ χριστινακιιι κοντευειιις, τυχερηη δεν εμειναν πολλες μερες.. θα δεις την φατσουλαα του :D

αγγελικη μην ανχωνεσαι για τις πρωτες μερες.. σιγουρα θα σου φανουν πρωτογνορα τα οσα θα κανεις με το νινι αλλα συντομα θα συνηθησεις :D

ηλιαννακι μου, λιγο η στεναχωρια που το αφηνεις να κλαει, λιγο οι ορμονες σε πηραν

και σενα τα ζουμια ε? ασε πολλα παιδακια την περνανε αυτη την φαση με το κρεβατι και εμεις μια απο τα ιδια ειχαμε με τον μεγαλο πριν χρονια.. τωρα ομως εμαθα. ΠΟΤΕ στο κρεβατι μου τα παιδια για υπνοο..

σου στελνω τα φιλιαα μου και ενα χαδακι στην κοιλιτσαα!

βερονικακι μου ενα αγορακι και ενα κοριτσακι??????????? :D:D:D:D

μα τι ευτυχιαααα, τελειαα τελειααα τελειααα :D γερα να ειναιιι, με το καλο να ερθουν :D

κατερινουλα καλα ειμαστεεε, εσυ τι κανεις? :D

ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την φωτογραφια :)

ειναι λιγο παλια αλλα την ξεθαψα :D

Κορίτσια, μόλις ξυπνησα! Εκανα νανακια και τώρα έχω πονοκεφαλο αλλα νυσταζω ακόμα..

Νια μου, μπράβο! Χαίρομαι που είναι καλα τα μωρακια σου και που έχεις ένα αγοράκι κι ένα κοριστακι! Με το καλο να έρθουν κι όλα να πανε καλα!

καλησπερα αγγελικακι :)

μηπως στραβοξυπνησες? γιατι δεν κοιμοσουν αλλο λιγο? νωρις ειναι!

εγω τα μεσημερια πασχιζω να με παρει ο υπνος και δεν μπορω με τιποτα, στριφογυρναω :evil:

Κοιμάμαι απο τις δυο μαρακι μου! Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και είχα ξεχάσει και το κληματιστικο σους 20, οπότε καταλαβαίνεις.. Έκανε κι έναν θόρυβο το άτομο, νομίζω ότι ακόμα τον ακούω μέσα στα αυτιά μου..

Συνήθως κοιμάμαι πιο νωρίς το μεσημέρι και σίγουρα πιο λίγο αλλα σήμερα το παρακανα.. Τις τελευταίες μέρες νιώθω ετι έχω έλλειψη ύπνου..αυτο είναι που λένε ότι έχουμε υπνηλια στην εγκυμοσύνη η απο την ζέστη είναι λες?

Εδω ειμαι παλι..μπηκα μια γρηγορα και παω να την πεσω..Συνηθως αμα μπαινεις στον 9ο περιμενεις απο μερα σε μερα...αλλα ειδικα τα πρωτα παιδια προς το τελος αποφασιζουν να βγουν...περνανε καλα εκει...εγω τον Χριστοφορο τον γεννησα 39+κατι μερες...κοντεψα να σκασω...ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι ετοιμα..οσο για τις πρωτες μερες...νομιζω πως οταν ερθει η ωρα τα κανουμε ολα σαν να τα ξεραμε παντα...Ηλιαννακι τελεια περασατε εεε??Καλως μα ηρθες παλι...τα δικα μας νεα εχουν ως εξης...σημερα το πρωι ειπα να παω στη γιατρο αν και ελεγα να παω την αλλη βδομαδα...ειδα στον υπνο μου οτι γενναω...κλασικα..και λεω ας παω να τις δειξω το ντοπλερ...καλα που πηγα...τα ειδε ολα οκ και μου λεει ελα να κανουμε και καρδιοτοκογραφο γιατι περασαν 2 βδομαδες να δουμε αμα θα κοψουμε τα χαπια...κανονικα μετα την 34 βδομαδα πας καθε 2 βδομαδες αλλα εγω λογω συσπασεων πηγαινα..με βαζει δεν βρισκαμε την καρδια...η μικρη μεν κλωτσαγε αλλα ειναι τοσο ΜΙΝΙΟΝ οπως την λεει που δεν βρισκαμε καρδια...τελικα βρικαμε αλλα καποια στιγμη αποφασισε να αλλαξει πλευρο και την χασαμε παλι..παλι καλα που κλωτσαγε το μηχανημα γιατι δεν το θελει με τιποτα...και ξεραμε οτι ειναι καλα...τελικα αν και χαπακωμενη οι συσπασεις μια χαρα κρατουν και δεν τα κοβω τα χαπια...ειναι πολυ μικρη σε κιλα για να βγει απο τωρα...πρεπει να προσπαθησουμε να κρατηθει μεχρι τουλαχιστον τις 38 βδομαδες...μα τι θελει η βιαστικια πιααα και δεν καθετε εκει..απο την ωρα που εγινε η συλληψη να βγει θελει...ελεος..οποτε τα χαπια κανονικοτατα...παλι καλα που δεν μου τα αυξισε κιολας....θα μπω παλι το απογευμα...φιλακια πολλα να εχετε

ΕΣΥ φταις, δεν φταίει κανένας άλλος! Με τέτοιο δωμάτιο που της ετοίμασες, λογικό δεν είναι να θέλει να βγει?κι εγω στην θέση της θα ήθελα να βγω!πέρα απο αυτο όμως Εύη μου, σημασία έχει να ναι καλα η μπεμπα σου και δεν πειράζει αν πάρεις και κανενα χαλάλι παραπνω..

αγγελικη μου δεν ξερω, εγω παντως απο την ζεστη ΔΕΝ μπορω να κοιμηθωωωω, αν δεν εχει δροσουλα ο υπνος ειναι ενα βασανοο!

στον καναπε μας ειδικα που ειναι δερμα και καποιες φορες ξεχναω να του βαζω καλυμα απο πανω κολλας με την ζεστη και ειναι ανυποφορο!

ευη μου μην ανησυχεις θα την κρατησετε μεσα την μικρη και θα παρει κι αλλο βαρος, ποσο ειναι τωραα?

α! οσο για το δωματιοοο, το ειδα στο fb, τελειοοοοοοο, και πολυ καλη ιδεα που τους το κανατε ετσι μισο μισοοο :D

δεν πιστευωωω να λεει τιποτα ο χριστοφορινος για το ροοζ :lol:

Εμένα με βολεύει περισσότερο ο καναπές τώρα που είμαι έγκυος γιατί είναι πιο μαλακός απο το κρεβάτι μου, απολαμβανω τον ύπνο στον καναπέ. ΕννοειτΑι ότι κι εγω θέλω δροσιά για να κάνω νανακια. Τόσα χρόνια αντεχα την ζέστη αλλα φέτος δεν την παλεύω με τίποτα.. μου αρέσει πολυ το καλοκαίρι αλλα φέτος παρακαλαω να περάσει γρήγορα (και για άλλους λόγους βέβαια, χα χα )

Όσο για το δέρμα, εγω εκανα το λάθος και αγορασα τις καρέκλες της τραπεζαριας σε δέρμα και κάθε φορα κολλαω ..

μωρε ναι αλλα τον καναπε τον πηρα γιατι με τα παιδια πεφτουν 1002 πανω ο μεγαλος το γαλα του παντα το εριχνε πανω στον καναπε.. πως τα καταφερνε το ατιμο!

και απο το δερμα αμεσως με το βετεξ φευγει ενω στο υφασμα θα ποτιζε..

Λέγε μου τέτοια.. Οι καναπέδες μου είναι ασπροι..αλλα δεν μένει λεκες πάνω..ευτυχώς βγαίνουν και πλενονται, αλλα είναι βάσανο να βγάλεις να πλυνεις τις θήκες..ξέρω το δέρμα βολεύει στο καθάρισμα..

τσαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να'μαι κ εγω!!!!!!!!!!μονο που δεν ειμαι φρεσκαδουρα απο τον υπνο!!! :(:?:twisted::twisted:

παραχωρησα την προτεραιοτητα στον αντρα μου που ηρθε κουρασμενος απο τη δουλεια κ τωρα θα τον ξυπνησω για να παρω σειρα εγω!!!!!!!χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!με σειρα προτεραιοτητας κοιμομαστε, αχχχχχχχ!!!!!!!!!!ειμαι κοματια , ομως μια μια δυο ωρες υπνο πιστευω θα ερθω στα ισια μου!!!!!!!!!! :D:D;););)

μαρακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαιρομαι που εισαι καλα γλυκια μου!!!!!

αχ ο δερματινος καναπες ειναι η καλυτερη λυση ειδικα με ταπαιδια που καθε τρεις κ λιγο ριχνουν πανω οτι υπαρχει κ δεν υπαρχει, τα παντα δηλαδη!!!!!!!!

εμενα ευτυχως εχουν καλυματα κ ετσι τα εχω ταραξει στο πλυσιμο καθε βδομαδα!!!!!!!

οσο για τον αγγελο........λιγο να χασουν τη σειρα τους....αστα να πανε!!!!!!!!!

αφου απο 10 μηνων τον εχω στο δωματιο του κ δεν ειχαμε κανενα προβλημα!!τι να πεις.....!!!!!!

αγγελικουλα μου πιαστηκες ε??????εισαι καπως καλυτερα τωρα που περασε κ λιγη ωρα?????

οσο για το πως θα τα καταφερεις με το μωρο........ θα παθεις πλακα,θα τα κανεις ολα λες κ τα ηξερες, λες κ τα εχεις ξανακανει!!!!!!

το μητρικο ενστικτο παιδι μου!!!!!!!!!! :D

θα χρειαστουν λιγες μερουλες για να μαθετε ο ενας τον αλλον κ μετα θα βρειτε το προγραμμα σας κ θα ειναι μια χαρα!!!!!

ευη μου η μικρουλα θα μεινει μεσα οσο πρεπει μην αγχωνεσαι βρε!!!!!!!εμα κ εσυ με τετοιες καλιτεχνιες που φτιαχνεις..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D;);)

νιακι μου τι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι οπως ηθελες!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλιτσα σου γλυκια μου τα μωρακια σου!!!!!!!!

τα λεμε μετα κουκλιτσες μου,

παω να μην χασω τη σειρα μου!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νία μου καλύτερα νέα από αυτά που μας είπες δεν υπάρχουν..:)....μπράβο.....:).....

Βρε κορίτσια....να σας ρωτησω...με το θεμα αποστειρωτη μπιμπερό τί σκέφτεστε?......τί θα πάρετε?.....Avent?.....chicco?.......Tomme tippe?.....nuk?......μιλάμε έχω τρελαθεί...έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στις τιμές και δεν ξέρω αν αξίζει κιόλας να πάρω κατι ακριβο.....ποια η γνώμη σας/....??

σας φιλώ όλες γλυκα....

αχχχ σηκωθικα να παρω το χαπακι μου και πρεπει να περιμενω και ενα μισαωρο να παρω και το αλλο και ετσι παει ο υπνος...ηρθε και ο Χριστοφορος στο κρεβατι και δεν μπορουσα ζεσταθηκα..πωπωω δεν θελω κανεναν διπλα μου....δεν τον πειραζει το ροζ τον χριστοφορο..του αρεσει που ειναι ετσι το δωματιο ειναι λεει το καλυτερο...χιχιχ τι να πεις...εγω λεω στο Χριστοφορο οτι η Μιλα θελει να βγει γιατι ακουει τη φωνη του και ζηλευει..και ρε κοριτσια μολι αρχιζει και φωναζει..φωναζει και ολη την ημερα και ακουει τη φωνη του σαν τρελη κλωτσαει...αχχχ βαριεμαιζεσταινομαι....τι πραγμα και αυτο.....αυριο θα ερθει και η αδερφη μου παλι...τι καλα..για μπανια...εχουμε καιρο να παμε...χαλια η θαλασσα μεσα στο κυμα..ελεος..ποτε θα σταματησει...βαρεθικα....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...