Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

Χαχαχαχα...Αγγελικη μου πραγματικα εισαι πρωταρααα...χιχιχ..οτι καροτσι θες κοπελα μου παρε..μην σκας θα πας εκει και θα δεις ποιο σε βολευει γιατι παιζει ρολο..πχ εχεις ασανσερ θα χωραει??Εχεις σκαλες πρεπει να ειναι ελαφρι να μπορεις να το ανεβαζεις...εγω στο χριστοφορινο ειχα παρει ενα duo της graco καροτσι με καθησμα αυτοκινητου,δεν ηθελα πορτ μπεμπε γιατι ειχα καλαθουνα παρει την οποια εχω ακομα και με βολεψε παααρα πολυ...η κολλητη μου πηρε τωρα της peg perego το plico το 3 και τελικα αγορασε λικνο...νομιζω το πορτμπεμπε ειναι πολυ κλειστο γνωμη μου ετσι...προτιμω καλαθουνα..οσο για το καθησματακι αυτοκινητου εμενα με βολεψε μιας και το βαζεις και πανω στο καροτσι οποτε αν κοιμαται το παιδι στο αμαξι δεν ενοχλει ...οσο για τον ποδοσακο εμενα δεν ειχε και με δυσκολεψε τον χειμωνα και εβαζα κουβερτες σαν ποδοσακο και τις τυλιγα και ενα σωρο κολπα..ειχα παρει και ναυλον για βροχη..ποτε δεν ξερεις εκει που πηγαινεις αν θα βρεξει ακομα και αν δεν εχει βροχη προστατευει απο αερα εμενα με βολεψε αρκετα,οσο για το τιμονι εμενα δεν γυριζε και η αληθεια ειναι οτι ηθελα να βλεπω το μωρο...οκ εχει το καροτσι απο πανω ναυλον και βλεπεις αλλα θα ηθελα να γυρναει το τιμονι..τωρα το εχω ακομα το καροστι αλλα πηρα και ενα της chicco με ποδοσακο ελαφρι ροζακι δεν αλλαζει το τιμονι αλλα ειναι ροζ και εχει και ποδοσακο σου βαζω μια φωτο να καταλαβεις....αλλα μεχρι να αποφασισω και εγω πηγαινα συνεχεια και κοιταγα...εχω και πολλες σκαλες και το παλιο ειναι αρκετα βαρυ καροτσι ενω αυτο ελαφρι πολυ....οσο για τα mclaren δεν μου αρεσουν...πιστευω οτι ειναι μονο ονομα και το πληρωνεις και ακριβααα....το συγκεκριμενο καροτσι της chicco εχει 130 ευρω!!Αργοτερα πηρα και αλλο καθησμα αυτοκινητου οταν ηταν περιπου 2 ετων ο γιος μου της chicco παλι το οποιο κανει και απο νεογεννητο αμα θες αλλα θα προτημισω το μικρο του καροτσιου για αρχη.

post-1349-13873937441289_thumb.jpg

post-1349-13873937441376_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα κοριτσουδιαα μου :D

μου λειψατε πολυ

αλλα για 2 βδομαδες τωρα δεν ειχαμε ιντερντετ..

αλλα τωρα ξαναμπηκα σε ρυθμους μαμμυ :) ελπιζω ολες να ειστε καλαα..

εδω θα μαι να τα λεμε :D

τα φιλια μου σε οοοοοοοοοοοοοοολες :D

Καλησπέρα κοριτσαρες τι κάνετε ? έχουμε χατήρι νομίζω λιγάκι ε??? αλλά είναι το καλοκαιρακι για αυτό ...... Μαρια μου τι κανείς? που μας έχεις αφήσει τόσο κΙρο χωρίς νέα σου?

Αννα Μαρια μου μο φαίνεται ότι είναι λίγο παλουκακι οι πάνες ε? εγώ και με δυο δεν νομίζω να μπορέσω να τα καταφέρω με τέτοιες πάνες....

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ?ΕΓΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΕ....ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ.ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΑΠΛΩΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑ Κ ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ...ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ....ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΛΠ.ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου τι κάνετε?

Εγω χαλαρωνω στον καναπέ μου παρέα με το κληματιστικο!

Εύη μου, πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με τα καρότσια! Δεν ξέρω τι θέλω και τι βολεύει.. Μια μάρκα cam που βρήκα είναι καλη?μμου έσπασε κι ο άντρας μου τα νεύρα γιατί δεν έχει άποψη !

Αααααααα κάποιος/κάποια έχει ποσταρει μια ιστορία που λέγεται απίστευτο κι όμως αληθινό! Το διάβασα και πάω να σκισω το πτυχίο μου,, ότι θέλουν γράφουν τελικά..έχει πλάκα όμως το τι απαντούν όσοι το διαβάζουν..

Άντε κοριτσαρες μου, καλη ξεκούραση!

geia sas koritsakiaaaaaaaaaaaaaaa gyrisa kai egw eixame paei sto eksoxikoooooooooooooo kaname kai mpanakiaaaaaaaaaa o mpempis ksesalwse sthn paraliaaaaaaaaaa hshxeia den exei to skatouli mou!!!!!!!!olh mera sprwxneiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

afhste kai vgazw enan fronimith kai me exei pethanei ston pono.......phra thn odontiatro kai mou eipe na kanw gargares me xamomili giati twra den mporoume na kanoume kati allo!!!!!!!!

myriamaki kai egw ayrio prwi prwi paw sto ika gia tis teleytaies mou exetaseis ourwn kai aimatos!!!!!!!!

ante 39 meroules emeinan......gia na doume poso grhgora tha perasoun...den antexw allo o ypnos exei ginei martyriooooooooooo!!!!!!!!!!!

evaki super eisai me thn koilitsa sou!!!!!!!!!!!!!!!

kai egw gia karotsaki pedeytika poly gia na vrw ayto pou tha mou kanei kai telika phra ths chicco to living alla oxi to trio giati mas exoune dwsei port bebe kai 3 kathismatakia aytokinhtou!!!!!!!!

ayto gyrizei kai apo thn mia plevra kai apo thn alli....einai poly omorfo elpizw na einai kai voliko

ayt einai

http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_livi ... ic_43.html

Αγγελικη μου τη διαβασα και εγω αυτη την ιστορια...ελεος με τον καθε ενα που λεει την καθε βλακεια..θα μου πεις ελευθερια λογου εχουμε αλλα ελεος....για να κανουμε παιδι κανουμε τοσα και αυτη εμεινε με το φιλι...ελεος....μωρε μια χαρα της τα ειπες...αλλα δεν βλεπω να σχολιαζει τιποτα...κατα αλλα ηθελε και απαντησεις...θα εχει ψυχολογιακα το ατομο ...η μπορει να νομιζει πως γινεται αλλιως το σεξ..τι να πω...παντως αμα ημουνα αντρας της θα αναρωτιομουνα αν ειναι δικο μου το παιδι...ελεος..10χρονια χωρις σεξ...ελεος..Χριστινααααα κοντευεις....αντε να τελειωνω και εγωωωωω...βαρυνααααα

yteleiwnoume kai den mporw na to pistepswwwwwwwwwwwww

pwpw twra prin ligo eniwsa kati poly periergo......san klotsia den xerw ti alla htan kati poly dynato kai poly xamla san na perase reyma apo to pipi mou........ti sto kalo einai ayto????tromaxa para poly afou petaxtika!!!!!!!!!pwpw......

pou einai ayth h istoria kale pou lete kai den thn eida egw???????????? :P:P:P:P

Καλημέρα ομορφιές μου! Τι κάνουν οι κοιλουμπες?

Εγω ξυπνησα νωρίς, κατέβηκα στην κουζίνα στις 7 το πρωι,άνοιξα μπλαλκονοπορτες και δεν θα το πιστεψετε αλλα κρυωνα. Μόλις μπει ο Αύγουστος, ξεκινάνε οι πρωινη και βραδινή ψυχρά. Αλλα το μεσημερακι ο ήλιος καίει..

Χριςτινακι μου, το μωρακι έχει πάρει θέση? ξέρεις τώρα επειδή είναι μεγάλο θα νιώθεις πιο έντονα την παραμικρή κίνηση. Ίσως να έκανε τίποτα απότομα χθες ο γιος σου κι αυτο να είναι..όσο για το δοντακι είναι μεγάλο ζόρι.. Εμένα απο τότε που εμεινα έγκυος έσπασαν δυο,εκανα και σφραγισμα και θυμήθηκε να ξεπροβαλει κι εμένα ένας φρονιμητης ο οποίος δεν έχει χώρο και πρέπει να γίνει εξαγωγή αλλα πρέπει να γέννησω πρώτα. Εγω εκανα γαργαρες με ουζακι. Δεν το συνιστούν οι οδοντίατροι επειδή λιωνει τα ουλα αλλα τουλάχιστον περνάει ο πόνος κι όσο να ναι κάνει και μια αντισηψια και μπορει να αποφύγεις το αποστημα..αν κάνει αποστημα πρέπει να πάρεις αντιβιωση..

Πάντως να ξέρεις ότι όταν πονάμε εμείς, νιώθει και το μωρακι μας μια μικκρη δυσφορία..

Εύη μου, είπαμε υπάρχει ελευθερία λόγου αλλα η συγκεκριμένη το παρακανε. Αν συλλαμβάνεισ με αγκαλιές και φιλία τότε ξέρεις πόσες έγκυες 14χρονες θα είχαμε?για να μην μιλήσω για τις ομοφυλοφυλες γυνΑικες που όσο να ναι κι αυτές αγκαλιαζονται και φιλιουνται αλλα δεν γκαστρωνεται καμία απο τις δυο!και που είναι η κυρία να απαντησει?ΕΣΥ πιστεύεις ότι μια γυναίκα που έγινε μάνα θα έγραφε 50σειρες με διάφορες αρλουμπες και για το μωρακι καμία αναφορά?!έλεος!

Οι υπόλοιπες που είστε? για μαζευτειτε παρακαλώ!η τεντυ ποτε γυρνάει?ηλιαννα,Αναστασία,νασια,μυριαμακι,Λένα?σορυ αν ξεχναω κάποια μανούλα..

Νια μου, σήμερα πας για β επιπέδου?

Καλημερα κουκλιτσες μανουλιτσες.Αγγελικη πρωινη πρωινη βλεπω!!!Αυτα η δροσια νωρις το πρωι πολυ μου αρεσει, μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια στο χωριο με τους παππουδες τις καλοκαιρινες διακοπες!!Παντως καλα ηταν χθες το βραδυ,δροσουλα!Δεν ξερω οσο μεγαλωνει η κοιλια τι υπνο θα κανω!!!

Τα νεα σας......φιλια σε ολες!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ :P ΤΟ ΟΝΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ :roll: ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ 3.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Π.Η.Τ 10/11/11 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ . ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ . ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ? ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΡΕΣ! [smilie=hello2.gif]

KALHMERA KORITSIAAAAAAAAAA HRTHAME KAI EMEIS!!!!!!!!

MOLIS GYRISAME APO IKA KAI SUPER MARKET.......KALA O MPEMPIS EXEI TRELATHEI.....OLH THN WRA SPRWXNEI EINAI PARA POLY ANHSYXOS......KAI ME PONAEI!!!!!!!!!KATI THELEI NA MOU PEI ALLA TI ARAGE??????

PREPEI SHMERA NA STROTHW NA PLINW TA ROUXA GIATI PERNANE OI MERES KAI DEN KATALAVAINW POTE PERNANE KAI THELW NA MHN TREXW TELEYTAIA STIGMH!!!!!!!!!!

ONTWS TO PRWI EIXE APISTEYTO AERAKI ALLA DEN NOMIZW NA SYNEXISTEI!!!!!!!!!!!!

Φωτεινή , καλώς ήρθες. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλο το επόμενο!

Χριςτινακι, τα ρούχα θα τα βάλουμε πλυντήριο η για πρώτη φορα τα πλενουμε στο χέρι? αν τα βάλεις πλυντήριο σε πόσους βαθμούς? χρησιμοποιούμε ειδικό απορρυπαντικο? σκόνη η υγρό?μαλακτικο βάζουμε?

Καλως την FIFIKA μας, στηνομορφη παρεα μας.Το μονο ευκολο να μπεις στη λιστουλα, με το καλο το μωρακι σας.

Τιτινακι τι κανεις κοριτσι μου?Το παιδι θελει να βγει στον εξω κοσμο γιατι καταλαβε οτι εχει 2 υπεροχους γονεις!!Πω πω αντε με το καλο μωρε να μας πεις μετα πως ειναι!!!

KALWSHRTES FIFIKA!ME TO KALO NA SFIKSEIS TO MWRAKI SOU STHN AGGALITSA SOU!!!!!

AGGELIKH MOU NAI STO PLHNTIRIO TA VAZOUME ME EIDIKO APORYPANTIKO GIA MWRAKIA EGW PHRA THS PRODERM KAI SAPOUNI KAI MALAKTIKO!!!APO OTI EXW DIAVASEI TO VAZEIS STOU 40 VATHMOUS NOMIZW!!!!!!!!!

ANASTASIA MOU NAI MALLON AYTO EINAI THELEI NA VGEI O MIKROULIS MOU!!!!!!!!!!ALLA MILAME ME EXEI PETHANEI STON PONO APO TO SPROKSIMO!!!!!!!!ANTE NA GENISW NA SAS PW EMPIRIES!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Διάβασα ότι το μαλακτικο ,ακόμα και το παιδικό, μπορει να τους προκαλέσει αλλεργεια στο σέρνεται τους..άλλοι πάλι λένε ότι το πράσινο σαπούνι είναι το πιο αθώο, κι άλλοι ότι ακόμα και κανονικό απορυππαντικο να βάλεις αλλα να είναι υγρό, δεν τα πειράζει..εγω πήρα προδερμ αλλα σκόνη, μετα το μετανιωσα και πήρα και υγρό αλλα δεν έπλυνα ακόμα τπτ, είναι νωρίς για μένα..

Χριστίνα μου, όταν λες ότι πονας τη. Ώρα που σπρώχνει,για πόσο δυνατο πόνο μιλαμε

καλησπερα φουσκιτσεεεεεεες :D

τι μου κανετεε?

βερονικακι μου το κ@λο-ιντερνετ φταιει, και εμενα μου λειψατε :D

αγγελικη και εγω το ιδιο ειχα παθει με το καροτσι στον μεγαλο μου, οι κουνιες τα μπιμπερο οι πιπιλες ειναι ψιλο στανταρ ενω το καροτσι δεν ξερεις ποιο θα σε βολεψει αν θα χωραει στο αυτοκινητο, στο ασανσερ.. θελει ψαξιμοο..

καλα οσο για την ιστοριαα και εγω την διαβασαα, και εχουν δει 2 χρονια τα ματακια μου εδω μεσααα. 1002 ιστοριεεεεεεες :evil:

χριστινακι μου κλοτσαειι ο γιοκαας? ποσα κιλακια ειναιι? :D

φωτεινη καλως ηρθες στην παρουλα μας, να χαιρεσαι τον γιοκα σου, με το καλο και ο 2ος.. :)

αναστασακι μου τι κανειιις? :)

η φιλεναδαα μου η ηλιαννα που ειναιι? η λεναα? η τεντυ διακοπεες? καλεε σας εχασααααααααα :lol::lol:

εγω μαγαζι δεν ειχα σημερα, ουτε το απογευμα και ξεκουραζομαι εδω σπιτι!

α! κλεισαμε και διακοπες 9 με 14 αυγουστου, θα παμε πορτο χελιι :D

TO PRWTO PLYNTIRIO MAS MPHKE LOIPOOOOOOOON!!!!!!!!!!!AX KOURASTIKA KALE.........ME PONESE H KOILITSA MOU......ENTOMETAXEI ME VARENEI POLY O MIKROS STO PIPI OPOTE THA TA KANAW SIGA SIGA....MAKARI AYRIO NA STEISOUME KAI THN KOUNIA POU SXOLAEI MESHMERI O ANTRAS MOU :)))))))))))

PONAEI SE LOGIKA PLAISIA AGGELIKH MOU...THA TO KATALAVEIS OTAN FTASEIS STHN EVDOMADA POU EIMAI!!!!!!!!!

OSO GIA TO MALAKTIKO EGW EVALA....KAI APO SAPOUNI EVALA YGRO....GIA NA DOUME ELPIZ NA MHN EMFANISOUME KAMIA ALERGIA KAI TREXOUME...........

MARAKI AN KLOTSAEI LEEI????ME OLH TOU THN DYNAMH ME SPRWXNEI.........KILA DEN XERW POSA EINAI EXW NA KANW EDW KAI 3 EVDOMADES YPERHXO KAI DEN MOU EXEI PEI KAI O GIATROS POTE NA KANW MALLON THA TON PARW THLEFWNO NA TON RWTHSW!!!!!!!!!!PRIN 3 EVDOMADES HTAN 1678 :D:D:D

Χριστίνα μου, ο γιατρός μου είπε ότι τις τελευταίες βδομάδες παίρνουν απο 200-250γρ την εβδομάδα αλλα δεν είναι απόλυτο..πάντως ο δικός σου πρέπει να έχει ξεπεράσει τα δυο κιλακια!

Μαρία μου, εσένα πόσο ήταν ο δικός σου στην τελευταία μέτρηση?έχουμε ακριβώς ίδια πητ. Εμένα την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 967γρ. Εμένα μου φαίνεται λίγο αλλα ο γιατρός λέει ότι είναι μια χαρα και τώρα θα ξεκινήσει να παίρνει βάρος..

Όσο για τα καρότσακια έχουν σπάσει τα νεύρα μου όσο δεν φαντάζεστε!νομίζω είναι η πιο δύσκολη αγορά!

Θέλω να πάρω κάτι καλο που να μείνει και για επόμενα μωρακια αλλα το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι είναι καλο, ποιοτικό η απλά πληρώνεις όνομα. Δεν θέλω πχ ν πάρω κάτι που να διαλυθεί σε τρεις μήνες.. Έτσι κι αλλιώς μένω σε μονοκατοικία, έχω σκάλες αλλα δεν φαντάζομαι να χρειάζεται να ανεβοκατεβαζω το καρότσι μέσα στο σπίτι..είμαι ανάμεσα σε ένα τρίο σετ της πρεναταλ και σε ένα τρίο σετ πεγκ περεγκο. Έχουν 350€ διάφορα στην τιμή και δεν ξέρω τι να κάνω. Εδω τα τρίο σετ τις τσικο κάνουν οσο και τα πεγκ περεγκο περίπου..μεγάλο δίλημμα γιατί δεν ξέρω τι θα βολέψει τελικά.

Με νευριασε κι άντρας μου που ότι δει του αρέσει αλλα και οι πωλητές.

Πειτε μου ρε κορίτσια, μόνο εγω βρίσκω τέτοιους αδιαφορουσ πωλητές η κι εσείς? της λέω ψάχνω για καρότσι και μου λέει πήγαινε δες μερικά εκει,ούτε έρχεται να μου εξηγήσει ούτε τίποτα. Δεν πάμε καλα, θα τα πάρω άσχημα.. Κι εγω όσο σπουδαζα δούλευα πωλητρια και μάλιστα ορθοστασια στο φουλ αλλα πάντα ήμουν ευγενική και πρόθυμη... Θα τα πάρω άσχημα μου φαίνεται..

αγγελικη στις 20 του μηνα που πηγα στον γιατρο δηλαδη 27+5 εβδομαδων ηταν 910γρ.

εχω και doppler το αλλο σαββατο στις 6 του μηνα, ανυπομωνω να τον δωω παλιι :D

NAI SIGOURA THA EXEI FTASEI TA 2 KILA KAI THA TA EXEI KSEPERASEI KIOLAS....

ASE AGGELIKI MOU ONTWS EINAI MERIKOI YPOLHLOI POU VARIOUNTE NA EKSIPIRETISOUN...LES KAI TOUS EXOUN GIA ALLH DOULEIA EKEI MESA TI NA PW...KAI EGW TA PERNW PARA POLY ME AYTOUS KAI O ANTRAS MOU AKOMA PIO POLY.........

YPOMONH ME TO KAROTSAKITHA DEIS OTI THA VREIS AYTO POU PSAXNEIS.....TWRA ME TIS PROSFORES DEN EXOUN PESEI KATHOLOU TA TRIO????????

MARAKI APO TWRA DOPPLER???NWRIS DEN EINAI?????EKTOS KAI ANA O GIATROS TO THELEI ETSI....EXOUN KAI AYTOI DIAFORETIKES TAKTIKES....

ME TO KALO NA DEIS TO MWRAKI SOU!!!!!!EPISHS MOU ARESEI POLY H FWTOGRAFIA OU EINAI POLY GLYKIA!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θα πάω την Δευτέρα να δω τι μπεμπακι μου!ανυπομονω!

Κορίτσια έβαλα τηλεόραση να χαζεψω και τι πέτυχα! Ψίθυροι καρδιάς με Ερατώ και μπαλαμω σε επανάληψη. Αχχχ Θεέ μου, σε λίγο θα μας βάλουν και τους φρουρούς της Αχαΐας!

Χριστίνα μου δεν βάζουν εκπτώσεις σε καροτσακια γμτ.. Βασικά στα βρεφικα μόνο στα ρούχα είδα εκπτώσεις κι όχι σε όλα. Είναι πανάκριβα ρε γμτ εδω κάτω κι όσο ξέρω πόσο πιο φθηνά είναι στην Αθήνα με πιάνει πανικός!

Ρε κορίτσια, εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για ντόπλερ ο γιατρός. Ντόπλερ είναι αυτο που το βλέπεις τρισδιάστατο? ποτε το κάνουμε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...