Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

φιλεναδεςςς εδω ειμαι και εγω...τελειωσα με το παιδικο δωματιο...γιουχου!!!τωρα μενει το υπολοιπο σπιτι το οποιο λογω του βαψιματος καναμε μετακομιση στα επιπλα και γινεται χαμος...αφου αναρωτιεμαι αν θα μαζευτει ποτε...ζηλευετε το βρακι μου εεεε???Ε λοιπον σημερα φοραω φουξια να μαθετε!!!!Οσο για τις κοιλιτσες παιδια εμενα μου ελειπε η κοιλια μου μετα...μολις γενναμε ειναι λιγο σαν ζελε γιατι ξεφουσκωνει αποτομα..βεβαια θα ειμαστε σαν 5 μηνων εγκυος δεν γινεται και flat επισεις θελει λιγο χρονο να επανελθει μιας και η μητρα θελει χρονο να ξαναγινει στο μεγεθος που ηταν...σας τα λεω γιατι εμενα τοτε δεν μου τα ειχε πει κανεις και επαθα καταθληψη..μαζι με ολα τα αλλα βεβαια..γιατι νομιζα οτι θα γεννησω και θα ειναι σουπερ...αυτη τη φορα το λεω στον εαυτο μου συνεχεια για να μην στεναχωριθω μετα..πωπωωωω πολυ κουραση λεμε...αλλα το δωματιο κουκλιιιι....το σιδερο μονο θελω να βαλω την κουνουπιερα και να κρεμασω κατι κρεμαστρουλες μια για κοριτσι μια για αγορι και το κρεμαστο που εφτιαξα με κορδελες...λεπτομερειες δηλαδη!!Για μπανακι δεν πηγα μολις γυρισα αρχισα αμεσως με το δωματιο...δεν μπορωωω θελω να τελειωνει το σπιτι για να χαλαρωσω...Αναστασια μου αντε με το καλο η βεπιπεδου...φιλια και σε ολες τις υπολοιπες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ 20 ΜΕΧΡΙ 22 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Σάββατο ράσο είναι και ολες την κοπανισαν χαχαχαχχαχα και εγώ σας αφήνω με την σειρρα πάμε καμία βολτουλα φιλακια σε ολες ........"

Γερά μωρα να είναι! εμένα ο αντρουλης μου όταν του είπα ότι είμαι έγκυος, ήξερε ότι είναι αγόρι κι έχει ξετρελαθει που περίμενει γιο αλλα όλοι λένε ότι τα αγόρια έχουν πιο πολυ αδυναμία στη μαμα τους!

Εγω εΠιμενω!ας είναι ότι θέλει ο θεός και να είναι γερά, δυνατά,τυχερά και καλα μωρακια!υπομονή φιλεναδες μου, σε λίγες μερουλες θα μάθετε!

Μυριαμακι μου, δεν βαριέσαι να βγάζεις πιατελες, πιατακια μπολακια και ιστορίες? τα πολλα και μικρά νομίζω είναι περισσότερη φασαρία.. καλύτερα να παραγγειλεις πίτσα..

Nia μου την πεμπτη για β επιπεδου οπως ειπε και η μιριαμ....εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι κοριτσι το εχω διαίσθηση απο την αρχη της εγκυμοσυνης!Εντομεταξυ σημερα δεν το καταλαβα καθολου το νινι και ξαφνικα τωρα το βραδυ φταρνίστηκα και το ξυπνησα χεχε!!! :lol::lol: υπεροχο συναισθημα!

Μιριαμ καλυτερα μια πιτσα, και κανενα τυροειδείς και αναψυκτικα και τελος μην ταλαιπώρησε πολυ!!

kiska να σαι καλα βρε κοριτσι μου, εχω πολυ αγωνια μεχρι να ερθει η πεμπτη.Λεμε να ξεκινησω μετα να ψωνιζω πρωτα για μενα τι χρειαζομαι...εχετε κανει καμια σας λιστουλα να δουμε στο περιπου?

Καπου διαβασα ....2-3 μπυτζαμες,σερβιετες λεχωνας,εσωρουχα μιας χρησης,επιθεματα στηθους,παντοφλες,πετσετουλες,καλυντικα (οποια εχει κουραγιο να βαφεται μετα :lol: ) δεν θυμαμαι κατι αλλο, συμπληρωστε με.Τιτινακι εσυ τι εχεις ετοιμάσει?

Τι σερβιετες είναι αυτές? ειδικές? τα εσώρουχα μιας χρήσης που τα βρίσκουμε βρε κορίτσια?

Εύη μου, αν γέννησω αρχές Οκτώβρη, μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα ισιωσει η κοιλιά? ο κορσες τελικά απαγορεύεται μετα την γέννα?

Εγω δεν ετοιμασα βαλίτσα μαιευτηριου. Ποτε πρέπει να την έχουμε έτοιμη?

Αγγελικη στο mothercare τα ειδα οτι υπαρχουν,εσωρουχα μιας χρησης και πριν και μετα για τη λοχεια!Και οσο για τις σερβιετες δεν παιρνεις τις κλασικες που ξερεις ειναι ειδικες λοχειας μεγαλυτερες γιατι η ροη μας θα ειναι περισσοτερη, καμια σχεση με περιοδο.Τωρα αλλες απο τον 7ο μηνα εχουν ετοιμη την βαλιτσα τους, αλλα ας μας πει καποια που ξερει!

Καλημέρα εγκυούλες!!!!!!!

Τί κάνετε?????? Εγώ ζεσταίνομαι πολύ και βαριέμαι απίστευτα αυτές τις μέρες.......την Παρασκευή έκανα την καμπύλη ζαχάρου......με τα χίλια ζόρια κρατήθηκα να μην κάνω εμετό, τα αποτελέσματα είναι ολίγον οριακά μου είπε η μικροβιολόγος (αλλά μέσα στα φυσιολογικά) και ο οργανισμός μου κάνει πολύ αργή απορρόφηση.....από βδομάδα θα πάω στον γιατρό μου να δούμε τί θα μου πεί κι αυτός!!!!!! Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η πιθανότητα να με βάλει να την ξανακάνω την εξέταση (δεν αντέχω να την ξαναπεράσω αυτή την αηδία γμτ!!!!!!)......έχω αγχωθεί και λίγο μην τυχόν και εμφανίσω διαβήτη κύησης (ποιά? εγώ που μια ζωή έχω υπογλυκαιμία!!!!!!!) Τα νεύραααααααααα μου :evil::evil:

Συγχωρέστε που δεν σχολιάζω.....είμαι λίγο down.....

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

αχχ εκατσα να κανω ενα διαλειμα απο τις δουλειες και να διαβασω τα νεα σας...Αναστασια μου και Αγγελικη μου εγω την Παρακσευη που πηγα νοσοκομειο να το δω μου ειπαν οτι θελουν τα εξης...για τη γεννα ενα νυχτικο για εμενα και για τις αλλες μερες οτι με βολευει...εσωρουχα η φαρδια η μιας χρησης..εμενα μιας χρησης με βολεψαν οποτε αυτα θα παρω..τα βρικα και στο Λητω αλλα και σε φαρμακεια και σε καταστηματα με βρεφικα...ειναι γυρω στα 4-5 ευρω η τιμη τους και εχει μεσα 4-5 το πακετο..σερβιετες λοχειας μπορειτε να παρετε τις ΤΕΝΑ που ειναι μεγαλες και εχει για χειρουργικη χρηση καπως ετσι το λενε..οσο για τον κορσε εγω θα βαλω...την πρωτη φορα μου λεει ο γιατρος μην βαλεις δεν χρειαζεται(γιατι δουλευα σε γυμναστηριο τοτε)και τρομαξα να την επαναφερω..οποτε μεσα στο πλανο εχω και τον κορσε και δεν με νοιαζει αν κανει η οχι...μου ζητησαν επισης μωρομαντηλα για εμενα και μωρομαντηλα για το μωρο..ενα φανελακι και ενα μακρυ φορμακι γιατι την πρωτη μερα λεει το ντυνουν με μακρυ...πανες εχουν αλλα μου ειπαν να εχω ενα μικρο πακετο,κρεμες καλληνυτικα δηλαδη σαμπουαν αφρολουτρο και τετοια...αα μια πετσετα για να καθαριζουν το παιδι οταν γεννηθει..πετσετες για εμενα μπουρνουζακι η πετσετα για το μπανακι του μωρου μετα,οινοπνευμα καθαρο και βαμβακι,παντοφλες σουτιεν θηλασμου,καλτσουλες για το μωρο,σκουφακι γαντακια,πιπιλα αν και δεινουν δωρο λεει ας εχω και εγω μαζι,γαλα και μπιμπερο εχουν,αα ναι μια πικε κουβερτα μια φλις 2 σεντονακια και 2 κουβερτουλες λεει τυλιγματος...ελπιζω να μην ξεχασα κατι...πρεπει να ρωτησετε και εσεις εκει γιατι καθε νοσοκομειο εχει τα δικα του...στο Μητερα που γεννησα δεν πηγα τιποτα μονο το ρουχαλακι που το εβγαλα απο το νοσοκομειο..αν ειναι κατι αλλο θα σας το γραψω αλλα νομιζω αυτα ειναι ολα...ωχχχχ ποιος συνεχιζει το καθαριζμααααα

Κοριτσαρες μου, τι κάνετε? εγω νυσταζω... Τις τελευταίες μέρες έχω μια ακατανικητη νυστα,δεν μπορω να την εξηγήσω.. Μάλλον η ζέστη φταίει.. Το μωρακι μου δεν πολυκλοτσαει όπως πιο παλιά αλλα βλέπω την κοιλιά μου να μετακινείται δεξιά αριστερά πάνω κάτω..

Εγω κορίτσια θα γέννησω στην κλινική του γιατρού που με παρακολουθει,δεν τον ρώτησα ακόμα τι πρέπει να ετοιμασω, αλλα ούτε αυτός μου είπε τπτ.. Καλα δλδ, πρέπει να πάρω και οινόπνευμα και βαμβάκι κτλ.. Δεν έχουν εκει? επίσης εδω στις κλινικές έρχονται απο τις εταιρίες και σου φέρνουν πάνες ,γάλατα κτλ.. Συνήθως έτσι γίνεται.. Αλλα θα πάρω κι εγω πάνες μαζί μου.. Τις περισσότερες κοπέλες που φέρνουν τα δείγματα τις ξέρω οπότε θα δω ποιες βολεύουν και θα τις αγοράζω κατευθείαν απο την εταιρία..

Πάντως πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν ειδικές σερβιετες για λοχεια.. Δλδ πόση ροή έχουμε?με τρομαζετε κορίτσια.. Πόσες μέρες δλδ θα έχουμε μεγάλη ροή? τα εσώρουχα μιας χρήσης πάλι γιατί? τοσο χάλια θα γίνουμε? απο τι υλικό είναι? αν πάθουμε καμία αλλεργεια στα καλα καθουμενα.. Ααααχχχ Θεέ μου...

Πάντως αν θελουμε τόσα πράγματα, πρέπει να πάρουμε μεγάλη βαλίτσα!το μπουρνουζι μου μόνο θέλει μισή βαλίτσα! Η μήπως να πάρω πετσετες.. Τι παίρνουν συνήθως?

kalhspera koyklares me tis koilompitses tis omorfes.....

ti kanete??????

emeis eimaste kala kai oi treis kai exoyme arxisei tis klotsitsessssssssssssssss kai einai teleiaaaaaaaaaaaa... :P:P:P:P:P

koritsia egw akoma den exw arxisei na skeftome tipota apo ta pragmata poy tha einai gia thn genna exw poly kairo akoma ..........alla tha pw gia tis servietes oti egw eixa poly ligo aima kale opote kai me kanonikes eimoyn ok......

axxxx poto tha erthei h tetarthhhhhhhhhhhhhhh na dw ta ninakia moy.....

Νια μου, μπράβο κοριτσαρα μου! Χαίρομαι που ξεκίνησαν τις κλοτσιες τα γλυκουλια μωρουλινια σου! Φαντάζομαι πετάς απο την χαρα σου, ε? για πόσες μέρες έχουμε περίοδο μετα την γέννα? είναι το ίδιο όπως πετά απο απόξεση η είναι κάτι τελείως διαφορετικό?

Καλησπέρα κορίτσια!

Μπήκα πάλι! Είπα να κάνω μια έρευνα για τις υφασμάτινες πάνες, και ποιο είναι το καλύτερο μέρος για έρευνα; Το μάμμυ!!!

Αγγελική, οι σερβιέτες λοχείας είναι κάτι μεγάλες και χοντρές. Ο γιατρός μου θέλει τις palomino maternity, που είναι μια χαζομάρα, γιατί δεν έχουν αυτοκόλλητο από κάτω. Εμένα στην απόξεση μου είχαν βάλει δύο κιόλας μόλις τελείωσε το χειρουργείο, αλλά δεν είχα και τόσο μεγάλη ροή. Στην περίοδο έχω πολύ περισσότερο αίμα και με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Μετά που πήγα σπίτι, αφού είχα βάλει καθαρές σερβιέτες, πάλι από τις ίδιες, πήγα σε κάποια φάση τουαλέτα και έπεσε η σερβιέτα μέσα στη λεκάνη, λογικό νομίζω, αφού δεν είχε αυτοκόλλητο. Τελικά, έβαλα κανονική σερβιέτα περιόδου. Για τη ροή μετά τη γέννα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά φαντάζομαι θα είναι αρκετά μεγάλη.

Μύριαμ, εγώ είχα καλεσμένους την Παρασκευή που είχα τα γενέθλιά μου και τα έπαιξα, ενώ δεν έφτιαξα και πολλά πράγματα. Κεφτεδάκια, τυρόπιτα, σαλάτα, τέτοια πράγματα. Έφτιαξα και γαλακτομπούρεκα-φλογέρες, τα οποία όταν τα έψησα, κόλλησαν πάνω στο λαδόχαρτο και καταστράφηκαν... Παρ' όλο που με βοηθούσαν ο άντρας μου και η μάνα μου, κουράστηκα πάρα πολύ.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες, πάω να γράψω το ποστ για τις υφασμάτινες πάνες!

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

Ημουν εξω με τις φιλεναδες μου οι οποιες εχουν γινει μανουλες και με κατατοπιζαν λιγο επι του θεματος γεννας.Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ειμαι μεσα στον πανικο γιατι εχω να αντιμετωπισω το αγνωστο.Μου εξηγησαν οτι ειναι απλα τα πραγματα και καμια φορα το ραδιο αρβιλα τα κανει μπαχαλο.Αρα ηρεμα και ωραια θα τα βαλουμε σε σειρα και θα τα καταφερουμε κι εμεις οπως ολες μας.Αλλωστε θα ειναι και οι μανουλες μας στις περισσοτερες μαζι!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΤΩΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑΛΛΑΣΑ ΠΕΡΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΗΡΘΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΕΒΑΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΓΙΩ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΛΠ.ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΕΛΠΥΝΑ Κ ΠΟΣΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΛΠ.Κ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΠΕΩ ΞΕΡΗ ΤΩΡΑ...ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΙΔΗΡΟ Κ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ.

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΝ ΚΑΜΠΥΛΗ Κ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΡΙΑΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΠΛΙΑΧ!!!!

ΑΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΩΣΤΟ ΠΙΤΣΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ Κ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΛΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΧΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΕΝΑ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ Κ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ 35% ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΛΠ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ..ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΚΡΑΤΑΕΙ Α[ΠΟ 7 ΕΩΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΑΘΗΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΓΕΝΝΑ Κ ΘΗΛΑΣΜΟ.

ΑΡΧΕΣ ΣΕΜΠΤΕΒΡΗ ΛΕΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΒΑΛΙΤΣΑ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΝ ΤΡΕΧΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 15 ΜΕ 20 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!

Καλημερααααα..βρε Αγγελικη μου μην ανγχωνεσαι καλεε....για το αιμα τι να σου ποω εγω την πρωτη βδομαδα μπορει και 2 ειχα πολυ..μην ξεχνας οτι πρεπει να καθαρισει ο οργανισμος και εχει πολλα να βγαλει ...εμενα περιπου 40 μερες κρατησε αλλα οχι μεγαλη ροη απλα σαν καφε οπως οταν τελειωνει η περιοδος ετσι απο την δευτερη περιπου βδομαδα χρησιμοποιουσα κανονικες σερβιετες..οσο για τα εσωρουχα αμα θες παρε μιας χρησης αλλιως βαζεις κανονικα αλλα αρκετα φαρδια..εμενα στο Μητερα μου ειχαν δωσει μιας χρησης και με ειχαν βολεψει..οσο για το νοσοκομειο και αυτα που ζηταει τι να πω δεν ξερω...στην πρωτη γεννα οπως ειπα δεν πηρα τιποτα αλλα πληρωσα ολα μαζι με το γιατρο καπου 4.500ευρω ενω τωρα 2.500 αφου στο μητερα χρεωνουν ακομα και την κρεμα για το συγκαμα και χρεωνουν ολοκληρο το κουτακι λες και χρησιμοποιει τοσο το μωρο σε 3 μερες..εγω για εμενα πετσετες εβαλα οχι μπουρνουζι και για το μωρο μια πετσετα και ενα μπουρνουζι...σημερα παλι σπιτι..μου εμεινε η κουζινα και το μπανιο και τελειωσα..βουλωσε ο νεροχυτης και το τι τραβηξαμε να το ξεβουλωσουμε δεν λεγεται..και γινεται χαμος φυσικα..τελικα εφταιγε η ταμπλετα του πλυντηριου..απαππα...μονο υγρο πλεον δεν ξαναβαζω ταμπλετα...ααα σας βαζω και φωτο απο το παιδικο δωματιο,,καποιες το ειδατε και στο facebook ...Αννα Μαρια εγω δεν χρησιμοποιησα ποτε τετοιες πανες αλλα στην πρωτη εγκυμοσυνη σε ενα μαγαζι που ειχα παει μου τις ειχαν δειξει και μου ειπαν οτι τις βαζεις στον πλυντηριο..αυτααα φιλακια και καλημερααα

post-1349-13873937440397_thumb.jpg

post-1349-13873937440537_thumb.jpg

post-1349-13873937440675_thumb.jpg

post-1349-13873937440809_thumb.jpg

καλημερα εγκυουλες μου!!!πως ειστε??/δεν τα εχω διαβασει ακομη ολα, θα το κανω αμεσως μετα!!!αννα μαρια, να μπαινεις πιο συχνα, μας λειπεις!!!ηλιαννα,νασιουλα, αναστασια , μυριαμ πως πανε τα μωρακια???

νια μου, τωρα που αρχισαν να κλωτσανε θα τα απολαμβανεις καθε μερα!!!

κοριτσια μου, ηθελα τωρα τη συμβουλη-βοηθεια σας για ενα θεμα. εμεις εχουμε παντρευτει με πολιτικο γιατι εγω ηθελα να αποφυγω τα πολλα νταβαντουρια.ο αντρας μου βεβαια ηθελε και θρησκευτικο και συζητωντας για το παιδι και τη βαπτιση(πολυ μακρια το πηγαμε)θελει να τα κανουμε και τα 2 μαζι.καποιοι φιλοι του που παντρευονται του χρονου, εχουν ηδη κλεισει κεντρα και εκκλησια και με προβληματισε!!εγω το θεωρω πολυ βιαστικο και γρουσουζια παραλληλα να κανονιζεις πριν γεννηθει το μωρο τη βαπτιση του και ειμαι πολυ επιφυλακτικη!!!!θελω τις γνωμες σας κοριτσακια μου.... :?:?:?:?:?:?

ευη μου τελεια ολα οσα φτιαξατε!!!με το καλο !!!τιτινακι που εισαι????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ?ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΙΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Κ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΦΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΟ ΙΣΩΣ ΒΡΕΞΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΘΕΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΣΑΜΕ.

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ Κ ΝΑΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

Βανεσσακι μου να σου πω εγω που ειναι και της δουλειας δεν χρειαζεται απο τωρα να τα κλεισεις καλε...απλα του χρονου κατα το Πασχα και λιγο μετα τοτε κλεινεις...στο λεω τοτε γιατι αν θες για Σεπτεμβρη η Ιουλιο να κανεις το μυστηριο εκει θα δυσκολευτεις να βρεις ημερομηνια αν πας πιο μετα επισης πιο ευκολα θα βρεις για Κυριακη παρα για Σαββατο...αν πας αργοτερα και παλι...αλλα οχι απο τωρα για του χρονου.,..αν θες απο τωρα κανε την ερευνα σου να ξερεις περιπου τιμες να δεις μερη και να αποφασισεις οταν ερθει η ωρα που θα πας...ακομα και για μπομπονιερες και πρ/.ρια καπου 2 μηνες πριν απο το μηνα που θα μοιρασεις τα πρ/ρια..δηλαδη ειναι ο γαμος Σεπτεμρβρη??Τοτε πρεπει να μοιρασεις τον Αυγουστο τα πρ/ρια οποτε κατα τον Ιουνιο πας να αρχισεις να κοιτας ετσι ωστε οταν αποφαισεις τι θελεις να εχεις ενα μηνα καιρο για να ετοιμαστουν...αυτα ελπιζω να βοηθησα..καλε και η Μαρια η Σαραντοπουλου παλι εχει καιρο να φανει....Μαριααα που εισαιιιι φιλακιαααα..ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το δωματιο...θελει κατι ψιλοπραγματα ακομα αλλα τουλαχιστον τα χοντρα τελειωσαν...ε σας βαζω και μια φωτο με την αφεντια μου να βαφει να γελασετε...εχετε δει σημαδουρα σε σκαλα.???εε οριστεεεε

post-1349-13873937440939_thumb.jpg

post-1349-13873937441073_thumb.jpg

ΒΑΝΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!ΕΣΥ?Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ?ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΝ ΚΙΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΠ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΑΜΟΣ Κ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΜΑΖΙ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Καλημέρα φουσκοκοιλιτσες μου!

Καλη εβδομάδα σε όλες μας!

Τι κάνετε κοριστακια μου όμορφα?τα μπεμπακια μας?

Μυριαμακι μου, κι εγω τέλος Αυγούστου σκέφτομαι να ετοιμασω βαλίτσα. Βέβαια θα ρωτήσω τον γιατρο και τις μαιες την επόμενη Βδομάδα που θα πάω..

Κορίτσια, κάνω μια έρευνα αγοράς για καρότσια. Έχω μπερδευτεί παρα πoly. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω το σύστημα τρίο, αλλα και για τις μάρκες πάλι. Άλλοι λένε ότι είναι καλα τα peg per ego, άλλοι ότι δεν αξίζουν τα λευτα τους.. Άλλοι λένε ότι δεν είναι καλα τα chicco, καλα για Maclaren δεν το συζητώ, θέλουν 750€ to σκέτο.

Το κάθισμα αυτοκινήτου που είναι απο 0-13κg βολεύει τελικά? λένε καλύτερα να πάρεις ένα φθηνό στην αρχη και μετα να επενδύσεις σε ένα καλο και ακριβό αφου το μωρο θα φτάσει γρήγορα 13κιλα..

Δεν έχω ιδέα πραγματικά,,όσα πιο πολλα διαβάζω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι..

Βρήκα ένα σετ τρίο της πρεναταλ 325€ αλλα σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει.. Και σε δυο μήνες πρέπει να πάρω άλλο..

Ο ποδοσακος σε τι χρησιμεύει?

Τα καρότσια που γυρνάνε γιατί είναι πιο ακριβά?αφου και να μην γυρνάει το χερουλι,αν βάλεις το κάθισμα αυτοκινήτου η το πορτ μπεμπε, το μωρο κοιτ;ζει προς το μέρος σου..

Η τσάντα γιατί είναι σημαντική να είναι σετ με το καρότσι!δλδ αν πάρεις μια πιο κομψη και δεν είναι σετ με το καρότσι, πειράζει??

Και το αδιάβροχο?βγάζεις βόλτα το μωρο όταν βρέχει? δεν έχω δει κανέναν να σκεπάζει με αδιάβροχο νάιλον το καρότσι! Κι απο που αναπνέει το μωρο αν βάλεις εκείνο το πράγμα στο καρότσι?

Είμαι εντελώς πρώταρα φιλεναδες μου και θέλω τα φώτα σας..

ευη μου σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!κ εγω πιστευω οτι ειναι παρα πολυ νωρις, αλλα γιατι σκωτονονται ολοι και τα κλεινουν ενα χρονο πριν??/ελεος πια!!!!κουκλα εισαι αλλα πολυ επικινδυνα πραγματα κανεις βρε!!!!πανω στη σκαλα!!!!!

φιλακια!!!παω να παρω αποτελεσματα εξετασεων τωρα!!!

μυριαμακι σ'ευχαριστω κ εσενα!!!!μαλλον ετσι θα το κανω, δε θα βιαστω!!!ας γεννηθει πρωτα με το καλο το μωρακι μου!!!!φιλακια πολλα!!!

Βανεσακι μου, κι εγω νομίζω είναι πολυ νωρίς να κανονιζεις τοσο νωρίς τέτοια θέματα. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα πολλα νταβαντουρια.. Και τα πολλα άτομα. Χάνεις τον έλεγχο έτσι παντού..εγω πάλι νομίζω είναι καλύτερα να τα κανείς ξεχωριστΑ γάμο και βάφτιση. Την ημέρα που θα βάφτισω τον γιο μου πχ, δεν θέλω να είμαι με νυφικό και να σκέφτομαι μην το λερωσω κτλ.. θα είσαι πιο χαλαρή πιστεύω αν το κανείς ξεχωριστΑ.. Εγω σκέφτομαι να κάνω γάμο στην Αθήνα και βαφτίσια στην Κύπρο..αλλα εννοειτΑι χαλαρά, απλά λιτά κι ελαφρώς ρομαντικά και παραμυθένια..όχι υπερβολές..

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

εχω χαθεί τις τελευταίες μερούλες και δεν προλαβα να διαβάσω για όλες τα νεα σας!

εκανε εγχειρηση πολυποδα στο αυτι ο συζυγος και ταλαιπωρειται αρκετα τωρα και ειμαι συνεχως διπλα του!

αναστασούλα μου αντε με το καλο η β επιπεδου!το ιδιο και για σενα νια μου!

εγω κοριτσακια μου πηγα στο γιατρο την πεμπτη τελικα αντι σαββατο γιατι με βολευε καλυτερα!

ολα καλα με το μπεμπε!εχει μεγαλωσει καλε. . . και οι μετρησεις του μια χαρα μου ειπε!

το μονο που πρεπει να παρακολουθαμε μου ειπε ειναι τον τραχηλο μου!

τον βλεπει λιγο χαμηλο!τωρα ειναι στα φυσιολογικα πλαισια μου ειπε!

αλλα φοβαται μπας και χαμηλωσει κ αλλο!φοβαμαι κοριτσια!

μου ειπε σε τετοιες περιπτωσεις κανουνε κολποραφη!δεν θα χρειαστω μαλλον ομως μου ειπε!

με τρομοκρατησε ειναι η αληθεια!μου ειπε για να ανησυχησουνε ο τραχηλος πρεπει να ειναι κατω απο 2!

εμενα ειναι 3, 1!μου ειπε ειναι μια χαρα τωρα απλα πρεπει να το παρακολουθουμε!

θα ξαναπαω στις 2 αυγουστου να τον μετρησουμε και κολπικα!

και 12 αυγουστου παω για β επιπεδου!

αχ ρε κοριτσια εχει καμια παρομοια εμπειρια?επειδη φοβαμαι πραγματικα και εχω αγχωθει!

τα υπολοιπα κοριτσακια ολες καλα?οι κοιλιτσες?

φιλακια κοπελες μου!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...