Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

Δεν πρόλαβα να σας βάλω και τα φορέματα μου και το μαγιό μου να δείτε αλλά θα τα βάλω μόλις μπορέσω μπορεί αύριο αν δεν πάω νωρίς στην μαμα μου ...."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Bonjourrrrr να εχετε ενα ομορφο σκ.....εμεις τελειωσαμε με τις τοιχογραφιες και σημερα ξεκιναμε να φτιαχνουμε το δωματιοοοοο...ανυπομονω να τελειωνειιιι

Bonjourrrrr να εχετε ενα ομορφο σκ.....εμεις τελειωσαμε με τις τοιχογραφιες και σημερα ξεκιναμε να φτιαχνουμε το δωματιοοοοο...ανυπομονω να τελειωνειιιι

ti omorfes poy einai aytes oi doyleies.............me to kalo koykla moy na gemisei to dwmatio me klamatakia kai gelakia .............

Γλυκά καλημερουδια κοριτσαικια μου!

Εγω δεν θα πάω για μπανακι... :-(

Νιώθω λίγο κουρασμένη και πονάει η μέση μου..

Καλα να περάσετε όσες πάτε παραλία, κι όσες δεν πάτε, καλη ξεκούραση!

Καλημερα κοριτσια!!!Αγγελικη μου τι κανεις?Αν νιωθεις κουρασμενη κατσε σπιτι, φτιαξε και μια ωραια γρανιτα να πιεις και αραξε να δροσιστεις!

Σημερα πολυ βαρεμαρα ρε κοριτσια, ουτε να μαγειρεψω δεν θελω.Πριν απο λιγο σηκωθηκα....Κανενα αυγουλακι σημερα, καμια πατουλα,σαλατουλα και μια χαρα!Ποτε να περασουν οι μερες για την β επιπεδου με εχει φαει η αγωνια και δεν καταλαβαινω συνεχεια και το νινι και αγχωνομαι!!!

Φιλια σε ολες!

KALMERA KORITSIA KAI APO EMENA!!!!!!PINW TO KAFEDAKI MOU!!!!!!

PWPW O YPNOS EXEI GINEI VASSANO OSO PAEI KAI PIO POLY!!!!ALLA YPOMONH!!!!!!

AGGELIKH MOU MAKARI NA MPORESEIS NA THN PAREIS THN KOUNIA ME KAPOIO TROPO EINAI POLY KALH!!!!!

EVAKI TELEIA THA FTIAXETE TO DWMATIAKI TI WRAIAAAAAA!!!!!!!!!!EGW MALLON APO DEYTERA KSEKINAW PLYSIMATA KAI FTIXIMATA!!!!PERIMENW NA TELEIWSEI K OI MHTERA MOU TIS DOULIES TIS NA TA KANOUME MAZI!!!!!!!!!!

EMEIS SHMERA TO APOGEYMA FEVGOUME GIA EKSOXIKO.......THA PAME KAI GIA VRADINO MPANAKI TO VRADY!!!!!!!!TI WRAIA!!!!!!!!

MPHKA STHN 34 EVDOMADA SHMERAAAAAAAAAAAAAA

ORISTE KAI KILITSAAAAAAAAAAAAAA

DEN XERW AMA FENETE KALA!!!!!!!

post-11182-13873937430302_thumb.jpg

Ωραία κοιλιτσα χριστίνα μου! Μυτεροτατη! Βγάζει μάτι..εγω πάλι νευριαζω γιατί κάποιοι λένε ότι δεν μου φαίνεται ότι είμαι στον έβδομο!κακό κι αυτο!τώρα θέλω να γίνει τούμπανο η κοιλιά μου, μετα θα απορώ απο τον εαυτό μου να την κάνω επίπεδη σε ένα μήνα! Άραγε πόσο καιρο θέλει ν ξαναγίνει ίσια?

Πάντως η κούνια μου αρέσει πολυ. Κάπως θα κανονισω να την πάρω!είδα κι άλλη μια εδω που είναι στο χρωμα του ξύλου (το σκούρο το καφέ αλλα όχι wege) kκι έχει κι ένα διαιτητικό σχεδιακι με στρασακια.. Αλλα δεν την βγάζει σε άσπρο.. Το σκούρο χρωμα δεν είναι πολυ έντονο για μωρακια?

Αναστασακι μου , αυτη τη Βδομάδα πας για β επιπέδου?

Που είστε οι υπόλοιπες φιλεναδες?

NA SOU PW THN ALITHEIA EMENA DEN MOU ARESEI TO SKOURO XRWMA SE KOUNIES....GOUSTA EINAI AYTA....TO ASPRO OMWS TO AAPW POLY!!!!!!!!!!

OSO GIA THN KOILIA H DIKIA MOU DEN MOIAZEI KATHOLOU GIA KOILIA 8 MHNA....ME TIPOTA....ASE KALYTERA MIKRES NA MPOROUME NA TIS KOUMANTAROUME ME TETOIA ZESTH!!!!!!!!

EXTHE POU EIXA PAEI STO MEEYTIRIO EIDA MIA KOPELA ME KOILIA EGGYOU KAI META APO LIGO POU THN KSANAEIDA EIDA OTI TELIKA DEN HTAN EGGYOS ALLA EIXE GENISEI GIATI KRATOUSE TO MWRAKI THS AGGALIA.....KAI H KOILIA THS HTAN TOUMPANO MILAME....GIA NA DOUME.....POTE THA PESEI H KOILIA.....E DEN THA SKASOUME KIOLAS TA MWRAKIA MAS NA EINAI KALA

Ούτε εμένα μου αρέσει το σκούρο για μωρακια! Προτιμώ τα ανοιχτοχρωμα..

Ασε εγω όταν πάω στον γιατρο και βλέπω άλλες έγκυες νιώθω κόμπλεξ γιατί έχω την μικρότερη κοιλιά. Εντάξει, δεν είμαι και πρώτο μπόι, 1.60 είμαι και μικροκαμωμενη, δεν ξέρω αν οι κοιλιά παει ανάλογα με το ύψος αλλα οι άλλες κοπέλες που βλέπω έχουν μια κοιλιά ναααα!

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε???????οι κοιλιτσες?????????????

εγω σημερα δεν ειμαι κ τοσο στα καλα μου :?:?:?:?:? . δεν νιωθω καλα, νιωθω πολυ εξαντληση, μια κομαρα κ καθολου κουραγιο για τιποτα!!!!!!!!κ οσο σκεφτομαι που εχουμε κ μια ωρα κ αρκετα παραπανω δρομο να κανουμε για τη βαπτιση κ μετα για να παμε για διημερο με πιανει κατι.....!!!!!!!εχω κ τη μεση μου που δεν μπορω πλεον πολυ ωρα στο αυτοκινητο......!!!!!!!!!! τεελοσπαντων!!!!!! :roll::roll:

εφτιαξα μια ωραιοτατη μακαροναδα, εβαλα να παιδακια μου για νανι , κ τωρα θελω να κανω μπανακι κ ξυρισμα μαζι, να φτιαξω τα μαλλια μου , κ να ετοιμασω κ τα πραγματα που θα παρουμε μαζι με τον αντρα μου!!!!!!! η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι πολυ για ολο αυτο, κ στεναχωριεμαι που θα αφησω τα παιδια..... ομως χρειαζεται να ειμαστε κ λιγο μονοι μας!!!!!!!!

ουουουουφφφφφφφφφφφφφφφ απο ψυχολογια ειμαι σκατα αυτες τις μερες.....!!!!!!!!!!

μου φταινε ολα, εχω κουραστει με ολα,.......αχ δεν μπορω αλλο, πολυ νταουν μιλαμε. τι με εχει πιασει...???!!!!!

σας ζαλισα με τα δικα μου βρε κοριτσια ομως ηθελα να τα πω καπου!!!!!!!!!!

πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα θα τα πουμε η αυριο βραδυ η την δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με καλυτερη ψυχολογια , ελπιζω...!!!!!!!!!

καλα να περνατε κ πολλα γλυκα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*συγχωρεστε με που δεν σχολιαζω ομως δεν εχω το κουραγιο!!!!!

Αγγελικη ναι αυτη την εβδομαδα παω για β επιπεδου..πως περασε ο καιρος πωπω!!!ελπιζω ολα να πανε καλα!Ολα ειναι οκ ειπε ο γιατρος μου απλα θελουμε να δουμε και την καρδια του πιο λεπτομερως και ολα οκ μετα!!!

Τιτινακι εχεις κανει τελεια κοιλιτσα παρολο που εισαι και στον 8ο.Δεν χρειαζεται να μεγαλωσει πολυ ,καλα ειπες να μπορεις να την κουμανταρεις! :P

Ηλιανα καλα να περασετε και μην το σκεφτεσαι πανε χαλαρωσε οσο μπορεις!!!

Το μωβ βρακακι είναι all the money baby! Πάμε για εξώφυλλο. Να τηλεφωνησω στον κοστοπουλο να του πω ότι είναι έτοιμο το εξώφυλλο για νιτρο Σεπτεμβρίου. Μια χαρα είσαι χριςτινακι μου! Φτου φτου..πολυ όμορφη κοιλιτσα!

Διάβασα ότι μετα την γέννα νιώθουμε μοναξιά με το σώμα μας! Ναι , θα είμαστε μόνες μας μετα! Χα χα ! Η Εύη φοράει μαύρο μωρε για να το συνδυάσει με το τατουάζ μάλλον! Σκέφτομαι κι εγω να χτυπησω ένα τατουάζ αργότερα με το αρχικό του ονόματος του γιου μου και την ημερομηνία που θα γεννηθεί, μικρο και διακριτικό!ιδωμεν!

Εγω λέω να κάνω κι έναν μικρο ήλιο δίπλα του, συμβολικά,να φωτίζει ο ήλιος τη ζωη του!σκέφτομαι να το κάνω στην μέσα πλευρά των δαχτυλων μου..κι εγω ήθελα πολλα χρόνια να κάνω..τώρα είναι ευκαιρία..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΑΥΤΗ Η ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...ΓΥΡΙΣΑ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Κ ΣΑΛΑΤΑ Κ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΕΦΑΓΑ Κ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ,ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΗ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ.ΑΥΡΙΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΔΡΟΣΙΑ ΕΥΤΗΧΩΣ.

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΨΟΓΗ!!!!!!!

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΣΑΣ!!!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΣΕΤΕ ΣΤΙΝ ΕΥΒΟΙΑ...ΕΧΩ ΠΑΕΙ Κ ΕΓΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΕΥΒΟΙΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ Κ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΙΝ ΠΑΛΕΥΩ ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ?ΦΙΛΙΑ!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ Ε?ΚΑΝΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΤΑ ΚΛΠ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ....ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΙΝ ΠΑΛΕΥΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΤΥΡΟΠΟΙΤΟΕΙΔΗ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΙΤΣ ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΣΙΠΣ ΓΛΥΚΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΙΝ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΙΝ ΚΟΥΝΙΑ.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Η ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!!!!

ΚΙΣΚΑ ΝΙΑ ΝΑΣΙΑ ΜΙΚΙ ΤΕΝΤΥ ΓΚΕΡΛ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσακια μου τι κάνετε?

αναστασακι μου ποτέ θα κανείς την β επιπέδου? εγώ την Τετάρτη αχ και έχω τόση αγωνία

............άντε θα Μάθουμε και φύλα και εμείς Χαχαχα

Χριστινακι τέλεια κοιλιτσα και το κιλοτακι μουρλια ........ Χαχαχα

λέτε ε να νιώθουμε μοναξιά μετά ? δεν νομίζω θα τα έχουμε αγκαλιτσα και θα είναι τέλεια όλα ..."όσο για τα τατουάζ που λέτε και εγώ θέλω αλλά φοβάμαι Χαχαχα..."

Μυριαμ πολλά φιλακια και σε εσένα ......και σε ολες τις κοιλουμπιτσες

ΝΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑΚΙΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Κ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Ναιιιιιιιιι θα δούμε πουλακια η πιπακια Χαχαχα. Να είσαι καλά κοριτσάκι μου......

Γερά μωρακια σε ολες μας...... Ρε κορίτσια για εμένα μήπως είναι νωρίς ? θα είμαι 20+4

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
    • Μακ΄αρι για όλες μας να έρθει επιτέλους κ να μείνει 🙏 🌈 ΄Ναι κορίτσι μου αφού ΄ετσι νιώθετε καλά κάνετε κ κάνετε ένα διάλειμμα. Κ μακάρι να μας έρθει το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο δώρο 🥰 Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!
    • Ειλικρινά δεν ξέρεις τι χάνεις!! Είναι τοπ!!!   χαχαχαχαχ... μου τελείωσαν και οι αντιδράσεις 😂😂😂 Ρε κορίτσια πώς τα καταφέρνετε πάντως και δουλεύετε ακόμα!... έστω και από το σπίτι. Εγ΄ω είμαι τελείως σαν χαζεμένη... κοιτάω υπερπέραν με τις ώρες... μου πέφτουν τα πράγματα από τα χέρια.. ξεχνάω πού αφήνω τα πράγματά μου... Ο άντρας μου λέει πως δε με αναγνωρίζει 🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...