Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ Ε?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.....ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΒΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΛΑΓΗ ΡΩΜΑΤΟΣ ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΙΣΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΦΩ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΙ ΝΕΑ?ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΑ ΑΛΑΞΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΕΠΛΥΝΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ Η ΟΡΜΟΝΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΚΙΝΟ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΛ.Κ ΡΩΤΑ ΑΝ ΔΙΝΟΥΝ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΤΟ NTIBINTI.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ Ε?ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΓΕΝΝΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ ΣΑΣ!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα κανω το εξης λοιπον,θα παρω και dvd μαζι μου,και κινητο με φουλ μπαταρια και οτι κατσει!!! ;)

Κι εγω εκανα δουλειες σημερα μαρακι, φαινεται οτι ειναι η ημερα.Οτι εκανες κι εσυ εκτος απο σεντονια που τα αλλαζω καθε σαββατο γιατι βαζω πλυντηρια!

Μετα τη γεννα μηπως να συνεχιζουμε το φιλισιν να μας βοηθαει?

εδω ειμαι και εγω...διαβασα τα νεακια σας...για τριχες πιασατε θεμα???Χριστινακι μου ηρεμησε γιατι το ανγχος τα κανει αυτα...εγω απο μαλλια μια χαρα εχω ενα σωρο και μην ακουτε οτι πεφτουν μετα...σε φυσιολογικα πλαισια ολα μιας και λογικα οπως εμενα τωρα δεν πεφτουν οι τριχες που θα επρεπε οπως γινεται φυσιολογικα καθε τοσο οποτε πεφτουν ολες μαζι..εγω αυτο που εχω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειναι οτι στα χερια δεν εχω τριχες εχουν πεσει και στα ποδια κανω μια το τοσο ξυρισμα γιατι δεν βγαινουν...με εχει βολεψει αυτο δεν μπορω να πω...δεν εχω βγαλει και γραμμη στην κοιλια οπως στο γιο μου...για να δω αργοτερα...αλλα ηδη επρεπε να ειχε βγει..Αγγελικη μου ξαδερφη μου ειναι η Δεσποινα πρωτη,ο μπαμπας της και ο μπαμπας μου αδερφια..δεν ειναι hello kitty η προικουλα αλλα αμα τη δεις με τα σεντονια ταιριαζει τελεια...την ειδα την guy laroche ...σε σχεση με την κανονικη τιμη μια χαρα την εχει βαλει αλλα περιμενε γιατι βαζει ολο προσφορες θα ξαναβαλει κατι με 50ευρω..σας βαζω και μερικες προχειρες φωτο απο το δωματιο και την κουνια..ελπιζω μεσα στο σκ να ολοκληρωθει για να σας το βαλω ολο...αυριο πρωι παω για ντοπλερ,...επιτελους ηρθε η ωρα...αα οσο για την βεπιπεδου εγω στο γιο μου ειχα κανει με την καμερα ληψη ενω τωρα πηγα cd και μου το εγραψαν..αυτα...φιλακια και καληνυχταα

post-1349-138739374273_thumb.jpg

post-1349-13873937427426_thumb.jpg

post-1349-13873937427551_thumb.jpg

post-1349-13873937427663_thumb.jpg

post-1349-13873937427773_thumb.jpg

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ!!!!!!Η ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΦΙΛΘΙΣΙΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΣΥ Ε?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ.....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΓΩ ΙΔΡΩΤΑ ΑΛΑΖΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΙΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Κ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΙΩΘΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΠΡΗΞΙΜΑΤΟΣ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΑΥΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Κ ΙΔΕΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

kalhspera koritsakia moy .........ti kanete??piasate koyventa gia trixes e???????? mia apo ta idia kai egw peftoyn synexeia anw sthn proigoymenh egkymoshnh den eixa xasei oyte trixa .........

eyxaristw gia tis symvoyles sas gia thn koiloympa moy..........einai kalhtera twra kai me ponaei ligotero ............eixa paei kentro shmera gia pswnia kai kafedaki me thn ksadelfokoympara moy kai phra 2 forematakai gia thalasa kai magioooooooo...tha sas kanw ayrio epidiksh ok??? twra paw gia nanakia filakia se oles.........

anna maria me to kalo h agorina soy kai apo edw.....

Καλημέρα φουσκοκοιλιτσες μου! Τι κάνετε?εγω τέτοια ώρα κλασικά νυσταζω! Δεν κοιμήθηκα καλα το βράδυ. Ξυπνησα στις 2 να πάω τουαλέτα (σας πιάνει κι εσάς συχνοουρια?) και κοιμήθηκα μετα τις 4 ξανά. Ροχαλιζε κι ο αντρουλης μου σαν το βοδι, δεν το συζητώ.. Μάτι δεν εκλεισα γμτ. Είχα και το μωρουλινι μου στην κοιλιά που είχε πιάσει τέμπο με το ροχαλιτο του πατέρα του και κλωτσουσε αβερτα. Είναι νυχτερινος τύπος ο δικός μου. Χθες όμως τα παρακανε. Μου έδινε κάτι δυνατές κλοτσιες άλλο πράγμα. Μετα έβλεπα την κοιλιά μου να κυματίζει και να αλλάζει σχήμα.. Πρώτη φορα το έκανε τοσο έντονα.. Μάλλον τον ενοχλούσε το ροχαλιτο του μπαμπά του..

Τι θα κάνετε σήμερα κοριτσάκια μου? εγω θα πάω για καφεδάκι με τις φίλες μου το μεσημερακι.

Κορίτσια, έχω ένα μικρο τεριε μέσα στο σπίτι. Λέτε να ζηλέψει όταν γεννηθεί το μωρο μας? δεν θέλω να τον βγάλω στην αυλη. Τον έχω δυόμιση χρόνια τώρα και τον υπεραγαπω.. Βέβαια το σπίτι μας είναι διοροφο και σπάνια ανεβαίνει πάνω, δεν του αρέσει οπότε δεν θα έρχεται φαντάζομαι στο δωμάτιο μας.

ΕΣΥ νια μου, τι θα κανείς? ζει μέσα στο σπίτι το δικό σου σκυλάκι?

Κορίτσια λέτε να μου δημιουργήσει πρόβλημα?είναι μεν ζωηρό και παιχνιδιαρικο αλλα τώρα που είμαι έγκυος,προσέχει να μην πετάγεται στην κοιλιά μου, έρχεται και κοιμαται μαζί μου στον καναπέ..καταλαβαίνει άραγε?

Εύη μου, πολυ όμορφο το δωματιακι της μικρής. Πραγματικά κουκλιστικο! Μια παρόμοια κούνια που έχει και αλλαξιερα στο πλάι είδα κι εγω στο πρεναταλ και αρεσε πολυ στον άντρα μου αλλα την βγάζει μόνο σε γαλάζιο, ροζ και κίτρινο. Ήθελα κάτι ουδέτερο αλλα εκείνο το κίτρινο δεν μου αρέσει καθόλου..

kalhmera filenaditses moy ti kanete???

egw eimai kala den me ponaei to kapshmw opote mia xara mono shmadia exw grrrrrrrrr

pws tha thn vgalw eksw kale?????????thn koilitsa moy......

aggelikh moy h dikia moy einai mesa......... vevaia ......einai poly mikroyla apo oti eides foto mallon .....einai 1800 grmmaria to glykoyli moy kai den yparxei allo toso hremo kai kalo skylaki . .....thn exw apo 2 mhnwn peripoy kai twra einai 5 xrwnon den yparxei periptwsh na to afhsw apla thelei prosoxh kai me ta mwra kai as einai toso mikrh alla kai aythn thn idia den tha prepei na thn paramelisw giati thn agapw para poly.... kai den thelw na katalavenei oti me ta mwrakia tha thn afhnw sthn akrh .......kai vevaia ta katalavenoyn ola ta zwakia kai eidika ta skylia............esena einai mikroyli se megethos????

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????

πως ειναι οι κοιλιτσες με τα υπεροχα μωρακιαααααααααααααααα????????????????????????????

σας ευχαριστω πααααααααααααρα πολυ μεσα απο την καρδια μου ολες κ καθε μια ξεχωριστα για τις ευχες σας κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειστε καλα κ με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας κ να γεμισουν οι αγκαλιτσες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν προλαβα να μπω καθολου δυο μρερες, προχθες ετρεχα με τις δουλειες κ το βραδυ ειχα αρκετο κοσμο,ολη μερα δεν καθησα καθολου, τα'παιξα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

κ χθες ημουν πολυ χαλια, δεν μπορουσα καθολου.ποναγε η μεση , τα ποδια, το κεφαλι, κατω χαμηλα..........!!!!!!αστα να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν ωραια ομως, δεν πηραζει!!!!! :D

σημερα ειμαι πολυ καλα κ ειπα να μπω γιατι μου λειψατε βρε πολυλογουδες μου!!!!!!!!!!!!

δεν εχω προλαβει να διαβασω κ πολλα, ειμαι στη σελιδα 46, εχω ακιομα.....!!!!!

νιακι μου εκαψες την κοιλιτσα σου καλη μου?!!!πως εισαι κοριτσακι μου????????τα μικρουλια σου????πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!

αναστασουλα μου κοριτσακι εχεις, τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νασιουλα μου φιλεναδιτσα μουυυυυυυυυυ καληηηηηηηηηη τσιτσιδι κυκλοφορεις???!!!!!!!!πολυ καλα κανεις!!!!κ εγω οταν κοιμουνται τα παιδια ετσι κυκλοφορω (οταν ειναι ξυπνια δεν μπορω καθολου , τα ντρεπομαι)!!!!!! τι κανουν οι κουκλιτσες σου??????????φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

μικι μου πως εισαι καλη μου?????????για μπανακια πηγαινεις??????

μαντι μου πως εισια?????η κοιλιτσα πως ειναι???????

αγγελικουλα μου τι κανεις???????

ευη μου πολυ ωραια η τοιχογραφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιτινακι μου πως εισαι καλη μου?????????????????ο μπεμπης??????αντε λιγο σου εμεινε!!!!!

μυριαμακι μου τι κανεις κοριτσι μου???παλι κουραστηκες με τις δουλιτσες ε?????????

ξεκουρασου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κ εμενα εδω κ καποιες μερες μουδιαζουν πολυ τα χερια μου οταν κοιμαμαι, καθε βραδυ ομως!!!!!!!

ειναι φυσιολογικο αυτο?????? :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

τι να εγινε με την αννα μαρια με το β επιπεδου που ειχε??????? μακαρι να μπει να μας πει τα ννεα της!!!!!!

βανεσαακι μου πως εισαι ??????? το κοριτσακι σου??????????????????????

κοριτσια σημερα εχουμε επετειο με τον αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειονουμε 5 χρονια παντρεμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x

δε νομιζω να κανουμε κατι σημερα (εκτος αν εχει κανονισει κατι αυτρος).

αυριο ομως εχουμε μια βαπτιση στον οσιο ιωαννη το ρωσσο βορειο ευβοια, κ θα μεινουμε εκει σε ενα αλλο χωριο παραθαλασσιο σ/κ οι δυο μας χωρις τα παιδια!!!!!!!!!

πιστευω να περασουμε ομορφα!!!!!!!

πολλα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα διαβασω κ ταω υπολοιπα κ θα ξαναμπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νια μου, δεν την είδα την δικη σου. Την έχεις στο fb? εμένα είναι ένα μικρο τεριε, κάπου πέντε κιλακια. Τον έχω δυόμιση χρόνια. Τον είχαμε βρει όταν ήταν 6-7 μηνών στη μέση του δρόμου ανάισθητο, πήγαμε να το κάνουμε στην άκρη για να μην τον πατήσουν τα αυτοκίνητα,είδαμε ότι τελικά ήταν ζωντανό. Τον πήγαμε κατευθείαν κτηνιατρο. Είχε σπασμένο πόδι. Κάποιος τον κλοτσισε και λιποθυμησε το καημενο. Ρωτήσαμε στα γύρο σπιτια και δεν ανήκε πουθενά,ήταν πολυ καθαρός για αδέσποτο, μάλλον κάποιος τον άφησε εκει.εγω δεν ήθελα να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του σκύλου. Τον είχαμε 5βδομαδες στον γύψο και φοβόμασταν ότι θα μείνει κουτσο.τον βγάλαμε lucky αλλα τον φωνάζουμε λαλακι η λακι η λακουλινακι. Ευτυχώς δεν του έμεινε κανένα κουσουρι απο το πόδι. Απο την πρώτη στιγμη τον έβαλα μέσα στο σπίτι και τον αγάπησα όσο τίποτε άλλο. Όλοι λένε να τον βγάλω στην αυλη τώρα που θα έρθει το μωρο αλλα προτιμώ να κοιμάμαι εγω έξω

παρα ο λαλακης. Για μένα δεν είναι σκύλος, είναι άνθρωπος κι ακόμα παραπνω..

Νια μου, τώρα την είδα! Τι γλυκιά που είναι! Σου έρχεται να την ζουλιξεις στην αγγαλια σου τοσο χαριτωμένη είναι..μαλτεζ δεν είναι? πως την λένε? σκέτη κουκλιτσα! Έχω κι εγω μια του λαλακη αλλα δεν είναι κι απο τις καλύτερες του. Τα Χριστούγεννα που θα έρθω Αθήνα να τα γνωρίσουμε! Εμένα ο δικός μου δεν έχει παει ακόμα με γυναίκα!ααα, το ξανθο σου παει περισσότερο..

Ηλιαννα μου, ξεκουρασου σήμερα γιατί φαντάζομαι τι κούραση θα νιώθεις απο χθες..εγω αποφεύγω τις μεγάλες συγκεντρώσεις και τραπεζωματα στο σπίτι. Σε δυο βδομάδες έχω γενέθλια και δεν έχω καθόλου όρεξη για γιορτές και ιστορίες..

προλαβα κ σας διαβασα κοριτσακια μου!!!!!!

αννα μαρια μου πολυ ωραια μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι που ολα ειναι τελεια με το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο λοιπον το αγορακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα για τα γενεθλια σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι επιθυμεις κ με το καλο το μωρακι σας@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιτινακι ου το αγχος ειαι πολυ σημαντικος παραγοντας για τη τριχοπτωση!!!!!ελπιζω μετα τη γεννηση του μπεμπουλη σου να εισαι λιο πιο χαλάρη κ να καλυτερεχει η κατασταση!!!!!!!!!!!!!!

ευη μου τελειες οι τοιχογραφιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεις πολυ υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!

μυριαμακι μου ξεκουραου κοπελα μου!!!!!!!!κ εγω τωρα θελω να σκουπισω κ να σφουγγαρισω!!!!αχ μ'αυτη τη ζεστη ομως.... :roll::roll::roll::roll::roll:

αγγελικη μου τωρα ναι θελω να ξεκουραστω , το εχω αναγκη!!!!!μη φανταστρεις οτι ειχα κ πολλα πραγματα τραπεζοματα κ τεοια....!!!!!ενα ποτο !!!ομως το περα δωθε συνεχεια....ευτυχως που με βοηθαγανε κιολας!!!!!!!

ποτε εχεις γενεθλια????????εχω κ εγω την αλλη κυριακη στις 31!!!!

Ηλιαννα μου,κι ΕΣΥ λιονταρακι? εγω στις 6/8 έχω γενέθλια. Όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι, είναι κούραση. Ακόμη και για ποτάκι, πρέπει να βγάλεις και κάτι άλλο συνοδευτικό. Εγω δεν έχω όρεξη ούτε για δέκα άτομα φέτος. Δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει μωρε και πρέπει να τα κάνω όλα μονή μου.. Αυτο που με μετριάσει ειναι το καθάρισμα μετα. θα παρεξηγηθουν άμα δεν τους τραπέζωσω ρε γμτ και δεν ξέρω τι να κάνω.. Όταν είχε γενέθλια ο άντρας μου, ήταν στις αρχές τις εγκυμοσύνης που είχα κι όλα αυτα τα προβληματα κτλ και θέλανε τραπέζι το σόι του, ο άντρας μου για το φαΐ είναι πρώτος. Εκατσα τα εκανα μονή μου, μαγειρεψα, εστρωσα, ετοιμασα και μετα με ρώτησαν οι σουσουραδες αν θέλω βοήθεια..εγω πάντα τις βοηθουσα αλλα τεσπα..αλήθεια δεν έχω κέφια για γιορτές..

KALHSPERA KORITSAKIA MOU HRTHA KAI EGW STHN PAREA SAS!!!!!!!!!

EIXAME PAEI TO PRWI GIA TO PRWTO MAS KARDIOTOKOGRAFHMA........HTEN TELEIO MAS EIPE H MAIA KAI TWRA THA PAW SE 15 MERES PALI GIA NA KSANAKANW...PHGAME KAI EIDAME KAI TA DWMATIA KAI EIDA POLLA POLLA MWRAKIA.......AXOUUUUUUUUUU HTAN TOSODOULIKA......ZHLEPSA TOSO POLYYYYYYY THELW NA GENISW KAI EGW NA DW TO ANTRAKI MOU!!!!!!!!!!!!!

KATA TA ALLA KALA EIMAI!!!!PHGA ME THN MHTERA MOU STHN LAIKH MHPWS KAI VRW KAMIA MPITZAMA GIA NA PARW STO MEEYTIRIO DEN THELW NA PARW AKRIVA GIA TOSO LIGO POU THA TA XREIASTW.....VRHKA POLY WRAIO NYXTIKAKI FOUSTANI KAI ME VOLEVEI PARA POLY KAI TWRA...THA KSANAPAW PALI THN ALLH EVDOMDA NA PARW KAI ALLH MIA SE ALLO XRWMA!!!!!

AGGELIKH MOU DEN XERW POU MENEIS ALLA TETOIA KOUNIA POU PSAXNEIS EXEI KAI SE AYTO TO SITE EXW PAEI KAI TA EXW DEI KAI APO KONTA KAI EINAI PARA POLY WRAIA KAI POLY OIKONOMIKA!!!!!!!!! DES EDW

http://www.motherbaby.gr/products1.php? ... 6&open2=36

ELPIZW NA SE VOITHISA...GENIKA EXEI POLY OIONOMIKA PRAGMATAKIA SE AYTO TO MAGAZI...EINAI PRATHRIO GIAYTO!!!

Ήρθα κι εγω απο το καφεδάκι. Καλα οι φίλες μου, σοκαρονται κάθε φορα που βλέπουν την κοιλιά μου..

Τιτινακι μου, μπήκες στην 34η Βδομάδα,ε?! Σε ζηλεύω! Θέλω κι εγω αλλα πρέπει να περιμένω 5βδομαδες ακόμα σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ.. Ποτε μπαίνεις στο μήνα σου καλη μου? στην 36 η 37 Βδομάδα? τις έχω δει αυτές τις κούνιες σε αυτη τη σελίδα αλλα εγω μένω λεμεσο και το πρατήριο αυτο είναι στο περιστέρι. Έτσι κι αλλιώς κούνια θα αγοράσω τα Χριστούγεννα αφου δεν θα το βάλω το μωρο για νανι κατευυθειαν εκει. Χριστούγεννα θα έρθουμε Αθήνα να δω τους δικούς μου αλλα φαντάζομαι θα είναι αρκετά βαριά για να την φέρω απο κει.. Έχουν όμορφα και ουδέτερα χρώματα και είναι πολυ καλές τιμές.. Ιδωμεν!

Κορίτσια, που είναι καλύτερα να κάνουν νανακια τα μωρα στην αρχη? σε πορτ μπεμπε η καλαθουνα?

NOMIZW 36 EVDOMADA MPAINOUME STON MHNA MAS!!!!!AX OSO KAI NA THELW DEN MPORW NA TO PISTEPSW OTI PLHSIAKZOUNE OI MERES.........AX THA TRELATHWWWWWWW ANTE NA GENISW!!!!ENTOMETAXY KONTEVW NA GENISW KAI XAMPARI DEN TO EXW PAREI PWS EXOUNE PERASEI TOSOI MHNES!!APISTEYTO!!!!!!!!KRIMA AGGELIKOULA MOU DEN XERW PWS THA MPOROUSATE NA THN METAFERETE THN KUNIA.......ALLA GIA RWTA TOUS MHPWS KAI YPARXEI KAPIA LYSH!!!!!!!!

EGW STHN ARXH TON MPEMPH THA TON KOIMIZW STO PORT BEBE POU MAS EXEI DWSEI H XADERFH TOU ANTRA MOU APO TO KAROTSI TOUS!DEN OMIZW PWS YPARXEI MEGALH DIAFORA ANAMESA SE PORT BEBE KAI KALATHOUNA!!!!!

Χριστίνα μου, δλδ σε δυο βδομάδες μπαίνεις στο μήνα σου?!τέλεια! Εγω πάλι νομίζω ότι είμαι μια ζωη έγκυος!δεν μπορω να πω ότι πέρασε γρήγορα ο καιρός για μένα.. Ελπίζω απο δω και πέρα να περάσουν πιο γρήγορα οι βδομάδες..θα ξεκινήσουμε κι αγορές απο Βδομάδα για καρότσια κτλ

Οι κοπέλες που γεννανε νοσταλγουν την περίοδο της εγκυμοσύνης. Εγω επειδή ανυπομονω να περάσουν οι βδομάδες και στο τέλος ξέρω ότι θα σπάσουν τα νεύρα μου, ανυπομονω να γέννησω.

Νομίζω πως ζω για την στιγμη που θα μου το φέρουν στην αγκαλια μου! Είμαι σίγουρη ότι θα αρχίσω να κλαίω.. Εσσυ χριςτινακι που είσαι πιο κοντα σε αυτη τη στιγμη, πως νιώθεις?

DEN EXW POLY ANXOS KANW THETIKES SKEPSEIS....OUTE H PRWTH EIMAI POU GENAEI ALLA OUTE KAI H TELEYTAIA OPOTE KSERW PWS THA TA KATAFERW OPWS KAI NA EXEIS!!!!!!

EIMAI APISTEYTA ANYPOMONH GIA A ZHSW THN STGMH AKEINH KAI NA TON PARW STHN AGGALIA MOU......EXW NA RIXW POLYYYYYYY KLAMAAAAAAAAA....EIMAI KAI GENIKOTERA POLY EYAISTHITH!!!!!

ALLA KORITSIA DEN MPORW ME TIPOTA NA TO PISTEPSW OTI SE LIGO KAIRO THA EINAI STHN AGGALIA MOU O MIKROULIS MOU....DEN TO XORAEI O NOUS MOU...DEN MPORW NA SAS TO PERIGRAPSW!!!!!!!!

zw giaythn thn stigmh mono!!!!!!!AS EINAI GEROS MONO AYTO THELW!!!!

Ο θεός να βοηθήσει να έρθει με το καλο εκείνη η στιγμή και το μωρακι σου να είναι γερό, δυνατό και τυχερο. Μια ανάσα πριν είσαι!όλα καλα θα πανε!

Εγω δεν σκέφτομαι την γέννα αλλα το ότι θα κλαίω σαν μικρο παιδι μόλις δω τον γιο μου. ρεζίλι θα γίνω..

KAI EGW AYTO SKEFTOMAI.......THA GINW SIGOURA REZILI APO TO KLAMAAAAA KAI OTAN KLAIW GINOMAI KAI XALI PRIZETE TO PRWSOPO MOU PARA POLY......PANTWS SHMERA POU EIDA POLLES MANOULES STO NOSOKOMEIO POU EIXAN GENISEI EIXAN OLES ENA APISTEYTO VLEMMA XARAS STO PRWSOPO TOUS........APISTEYTO EINAI!!!!!!!!

ANTOMETAXY MOU VGAINEI ENAS FRONIMITIS APO KATW RE GAMWTO KAI ME EXEI PETHANEI STON PONO TO OULO MOU....DEN XERW TI NA KANW.....DEN THN PALEVW ALLO...AYTO MOU ELEIPE TWRA..

Γυρισαμεεεε..καναμε και το ντοπλερ..ολα καλα..αλλα τωρα που ειναι πιο μεγαλο δεν ειδαμε και πολλα πραγματα...μετα πηγα και στο νοσοκομειο να μου πουν τι χρειαζεται να εχω μαζι ειδαμε και τα δωματια..μετα πηγαμε εβερεστ και φαγαμε και τωρα παλι εχω μια πειναααα...Αγγελικη μου εδω στην Ελλαδα την κουνια θα τη βρεις σε πολλα μαγαζια,εγω την πηρα απο την χαλκιδα και εκει σου φτιαχνουν οτι χρωμα θες και οτι σχεδιο θες..με ειχε βολεψει πολυ που εχει την αλλαξιερα διπλα και εχει και συρταρια απο κατω οπου εχω βαλει πανες και καλτσουλες και οτι χρειαζομαι και γενικα την ειχα παρει πολυ οικονομικα μιας και τοτε κατω απο 1000 ευρω κουνια και αλλαξιερα δεν εβρισκες εγω πηρα τελικα κουνια με αλλαξιερα και εξτρα συρταριερα και πληρωσα καπου 600ευρω σου βαζω το σαιτ να παρεις μια ιδεα http://www.oneirokosmos-shop.gr/ εχω και εγω σκυλακι στο σπιτι ..ειναι τσιουαουα με πομερανιαν..τωρα το εχω στο μπαλκονι βγαλει και εχει και ξυλινο σπιτακι μια χαρα ειναι...οταν εμεινα εγκυος μου μυριζε πολυ και εκανα εμετο αφηστε που το χειμωνα με τρελανε στο πρου....δεν ξερω για τα δικα σας σκυλια αλλα εμενα δεν σταματαγε...και τον εχω εκει τωρα αλλα γενικα αγαπαει τα παιδια...τον πηρα και οταν ηδη ειχα τον Χριστοφορο και εχει μαθει αλλα ειναι λιγο τρελος και πηδαει...χαχαχα...Ηλιαννα στο Ρωσσο εεεε??τελεια θα περασετε αγαπω βορειο Ευβοια...εμενα και Αιδυψο παλια για 3 μηνες περιπου..αλλα τελικα μας καιρδισε η Ερετρια...αχχχ αντε να τελειωνειθ το δωματιακι να ησυχασωωω...κοριτσια θελω να φαω σαλαμι αερος μου κολλησεεε θα ερθει και η πεθερα απο Σερβια και θα μου φερει γιατι εκει εχουν τα καλυτερααα και ανυπομονωωωωω...φιλακια πολλααα

Εύη μου στη σελίδα που λέει η χριστίνα, αυτη η κούνια που έχει και αλλαξιερα και συρτάρια και γίνεται και λίκνο και μετα αποσυναρμολογειται κάνει μόνο 380€ κι έχει πολυ ωραία χρώματα. Έχει ένα πολυ ωραίο βιντεακι με τις δυνατότητες της. Είναι καταπληκτική πραγματικά. Τα Χριστούγεννα που θα ανέβω Αθήνα θα πάω να την δω. Είναι κοντα το περιστέρι, στα Πατήσια είναι το σπίτι μου,θα πεταχτω.. Αλλα δεν ξέρω αν μπορω να την βάλω στο αεροπλάνο στα βαρέα.. Πόσο βαριά μπορει να είναι? κάνουν Σαλαμί αέρος στην Σερβία?νόμιζα ότι είναι ελληνικο προϊόν.άντε τυχερουλα, θα έρθει κι η πεθερά σου!τυχερή είσαι επειδή ζει μακριά !! Χα χα.

Χριςτινακι μου, καταλαβαίνω τι περνάς με τα δόντια. Κι εμένα στην εγκυμοσύνη με θυμήθηκαν κι είχα απιστευτους πόνους. Ρωτά τον γυναικολογο σου για το τι μπορείς να πάρεις. Η παρακεταμολη επιτρέπεται. Εμένα δεν με πιάνει κι εκανα γαργαρες με ουζακι! Πλωμαριου, είναι πιο αποτελεσματικό!

καλεεε οχι δεν ειναι Ελληνικο προιον...η Σερβια παντως εχει τα καλυτερα πιο ωραια και απο τη Γερμανια...γενικα εκει εχουν χασαπικα οχι σαν τα δικα μας...με παστα κρεατα και σαλαμια..περνας απο εξω και μυριζει ολος ο δρομος..βλεπει πχ ολοκληρο γουρουνι παστο..εκει τρωνε πολλα τετοια λογω κρυου...μιαμ μιαμ αντε να περασει ο καιροςςς...

Καλησπέρα κοριτσακια τ κάνετε ? εγώ μόλις ήρθα από την Μανουλα όλη την μέρα εκεί την βγάζω ...... τι να κάνω και εδώ ο άντρας μου ερχετε το βράδυ και έτσι μια χαρά περνάω και εγώ εκεί....

Την είδες Αγγελική μου την μικρούλα μου ? ναι είναι μαλτεζικο toy και το όνομα της είναι Λάουρα .....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...