Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαχαχαχα περιμένω να ξυπνήσει και ο άντρας μου και θα του πω να παραγγειλουμε το βραδάκι...φαε και ΕΣΥ ένα βρε....αχ τι σου έκανα...αχαχχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσακια μου καλη όρεξη. Κι εγω θα ήθελα ελληνικό σουβλάκι αλλα που να το βρω στην Κύπρο?εΙναι μουφα το ελληνικό σουβλάκι που κάνουν εδω..

Εύη μου, πολυ όμορφο το σχέδιο! Πιάνει το χέρι σου! Μπράβο! Κι εγω εκανα χρόνια ελεύθερο και γραμμικο σχέδιο αλλα τώρα το παρατησα..για να γίνει κάτι τέλειο θέλει χρόνο.. Στο σχέδιο η λεπτομέρεια έχει σημασία.. Περιμένω να δω και το υπόλοιπο..

Καλε οι υπόλοιπες που είστε?πάλι σκορποχωρι σήμερα?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΙΔΕΡΩΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ Κ ΕΓΙΝΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ.ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣ,ΜΑΤΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΕΙΝΑ ΟΚ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΤΙΝ ΖΕΣΤΗ ΚΛΠ.ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ....

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!!!Κ ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΓΗΛΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΠΕΡΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΕΦΤΑΣΡΕ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ!!!!

ΚΙΣΚΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ Κ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Πέρασα να πω και εγώ ένα χρόνια πολλά στην Ηλιάννα και να της ευχηθώ υγεία σε εκείνη και στην οικογένειά της και με το καλό να υποδεχτούν το υγιαίστατο αγοράκι τους!

Σουβλάκια ακούω αλλά κάνω πως δεν ακούω! :lol: Ρε κορίτσια το Σάββατο που πήγαμε βόλτα με τον άντρα μου είπαμε να βγούμε και καμιά φωτογραφία τώρα που αρχίζει να φαίνεται η κοιλιά, αλλά μόλις τις ειδα ήταν σκέτη απογοήτευση. Νομίζω ότι δεν φαίνομαι έγκυος αλλά ότι απλά φαίνομαι χοντρή! Είμαι +4 κιλά! Περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμη η κοιλιά και να φαίνομαι κανονικά έγκυος (τουλάχιστον έτσι ελπίζω). Βλέπω άλλες κοπέλες που πετάνε μια όμορφη χαριτωμένη κοιλίτσα και το υπόλοιπο σώμα μια χαρά! Εντάξει δε λέω ότι είχα ποτέ το τέλειο σώμα αλλά δε φανταζόμουνα ότι θα φαινόμουνα έτσι. Ίσως φταίει ότι δεν έχω βάψει και τα μαλιά μου ακόμα και έχω πολλές λευκες τρίχες και δεν φοράω πλεόν φακούς λόγω μιας μόλυνσης στο μάτι και με ξενερώνει γενικά το look μου. Ο άντρας μου βέβαια με μαλώνει και μου λέει να ξεκολήσω και ότι είμαι μια χαρά. Τέλοσπάντων ας είναι καλά το μωράκι μας και θα κάνω υπομονή!

Kiska πολύ ωραία η ζωγραφιά σου! Εμένα δεν πιάνουν τα χέρια μου γιαυτό σκέφτομαι να το βάψουμε με όμορφα χρώμματα και να βάλω αυτοκόλητα που είναι και πολύ όμορφα και αρκετά οικονομικά!

Μuriam και εμένα σήμερα λίγο πρήστηκαν τα πόδια μου γιατί καθόμουν πολλές ώρες σε καρέκλα. Μόλις γύρισα σπίτι έκανα ότι είπες: κρύο νερό, πόδια ψηλά και τώρα νομίζω είναι καλύτερα.

Φιλιά σε όλες!

ΜΑΝΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΜΕΝΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ....ΜΙΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΓΩ ΜΙΝ ΦΑΝΤΣΣΤΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΟΤΣΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ...ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Κ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ.....ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΙΑΙΤΑ Κ ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΣ ΧΑΧΑ!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σας κουρτσούδια!!!!!!

Επιτέλους βράδιασε, κοιμήθηκε και η ποντικούλα μου και βγήκαμε στο μπαλκόνι που κάπως παλεύεται η κατάσταση γιατί μέσα το σπίτι είναι σάουνα...απορώ πώς κοιμάται το κοριτσάκι μου!!!!!! Μα πότε θα πέσει λίγο ο υδράργυρος???????? Κάθε μέρα σαν τον φαντάρο μετράω αντίστροφα για να δροσίσει......

Μυριάκι μου όλα καλά εντέλει ε????? Μπράβο κορίτσι μου.....δεν είναι τίποτα μωρέ, από την εγκυμοσύνη είναι αυτά, ήρθε και ο καύσωνας καπάκι.......εγώ σκέφτομαι να βγάλω τη βέρα και το μονόπετρο γιατί θα πρηστώ απότομα κάποια στιγμή και θα θέλω τανάλια μετά για να τα βγάλω!!!! Στην κόρη μου τα φορούσα μέχρι που μπήκα στον μήνα μου αλλά μετά έγιναν νταούλια τα χέρια και αναγκάστηκα να τα βγάλω!

Ποιό κοριτσάκι μας έβαλε τις ιδέες για σουβλάκια κι έχω ζαλίσει τον άντρα μου ότι θέλω κι εγώ???????? Και δεν υπάρχει γυράδικο εδώ, μόνο κάτι καντίνες γμτ!!!!!!!!!!

Κίσκα μου πολύ όμορφη η τοιχογραφία!!!!!

Αναστασάκο τελικά σε ποιόν έκλεισες ραντεβού για τον β' επιπέδου????

μολις τελειωσα και την αλλη ζωγραφια και ειπα να μπω να δω τα νεα σας...ασε Χριστιναα και εμενα απο εχτες μου εχει κολλησει να φαω σουβλακι καλαμακι...εδω τα καλαμακια ειναι τερατσια..μιαμ μιαμ...καλα ο μπαρμπας ειναι φανταστικος...θα προσπαθησω αυριο αν ειναι να βγαλω γιατι εχω αλλη μια ζωγραφια να κανω και δεν ξερω πως θα ειμαι μετα...καλα και εγω νομιζα οτι θα βγει μπουρδα και εκανα ενα σωρο ζωγραφιες σε χαρτια..αλλα τελικα μου αρεσει το αποτελεσμα...παω να ξαπλωσω γιατι τα εχω παιξει...ειναι κουραση να εισαι πανω στη σκαλα...φιλια

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΡΟΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Κ Η ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ Κ ΑΙΜΑΤΟΣ....ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...,

ΣΤΗΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!

Θα τον έστελνα Μυριάκι μου αλλά δεν έχει γυράδικα στο χωριό μας!!!!!!!!!

Καλό βράδυ κοπελούδες!!!!!!!!! Θα τα πούμε αύριο!!!!! Φιλάκια!!!!!!

γεια σας!!!!

πως εισαστε??

αχ πως να ηταν αραγε το μπεμπεκι της αννα μαριας στο β επιπεδου??

ηλιαννα χρονια πολλα κ καλα!!

αχ κοριτσια που λετε για τα κιλα... εγω ευτυχως προς το παρον δεν εχω παρει πολλα, σημερα που ξαναζυγιστηκα ειμαι στα +2. στον ανασταση ειχα βαλει πολυ περισσοτερα τετοιο καιρο, νομιζω 6!! ζοριστηκα πολυ στην αρχη τωρα με τις αναγουλες, εκοψα κ το τσιγαρο..

τιτινα μια χαρα ειναι ρε τα κιλα σου!!!! αντε μην αγχωνεσαι!!

μια ειναι η βαση για την κουνουπιερα, μπορεις να την αυξομιεωσεις κιολας, μαλακιες σου ειπε ο ηλιθιος, βαριοταν τη ζωη του μαλλον

αναστασακι τι καλα που εχετε κοριτσακι!!! αχ κοτσιδακια κ φουφουλες!!!!! ποτε ειπες εχεις β επιπεδου?? κ σε ποιον? εγω εκλεισα στην ψαρρα δε βρηκα ημερομηνιες στους αλλους :(

αγκντ για τα πρεναταλ δεν εχω ακουσει κατι, ουτε θετικο ουτε αρνητικο. εγω πηρα τις πεγκ περεγκο κ εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενη

κισκα πολυ ωραια η τοιχογραφια σας!! κ εγω λεω να κανω κατι για το δωματιο αλλα ολο βαριεμαι..

νασιααααα κ ο τολης προχτες ενιωσε την κλωτσια του μπεμπη!!!! χεστηκε απο τη χαρα του!!!

α μαντι κ εμενα πριν λιγο καιρο μου ειχε πει καποιος οτι δε φαινομαι εγκυος!! κ εγω προφανως φαινομουν απλα χοντρη!! αλλα τωρα πια φαινεται οτι ειναι κοιλιτσα εγκυμοσυνης!!! :D

η τεντυ που ειναι?? χαθηκε το κοριτσι!

σημερα ειδαμε το αγορακι μας, ειχα μια μικρη ελπιδα να εχει εξαφανιστει η τσουτσου αλλα αυτη η ατιμη ηταν ακομα εκει :lol::lol::lol::lol::lol::lol: το μαναρι μου ειναι πολυ καλο, δε φαινοταν καλα στον τρισδιαστατο, ειχε χωσει το μουτρακι του μεσα στη μητρα κ δε φαινοταν το σκατο! ειναι 15.5 εκ κ 300 γρ!!!!!!! το παλικαρακι μου!!!! απο το προφιλ παντως μοιαζει πολυ στον ανασταση, εχουν το ιδιο μυτακι κ πηγουνακι, ελπιζω να μη βγει κ αυτος καρμπον ο πατερας του, δε θα το αντεξω!! :lol::lol::lol:

θα με χασετε παλι για καμια βδομαδα, αυριο βρασυ παμε παλι μουδανια! αντε μπας κ κανουμε κανενα μπανιο αυτη τη φορα! καλο βραδυ κοριτσακια μου κ ονειρα γλυκα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ Η ΠΕΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ...ΕΧΩ Κ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΙΑ ΜΕ ΠΟΝΟΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΖΕΣΤΕΝΟΜΟΥΝ Κ ΕΧΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ Κ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ Κ ΚΑΤΙ ΚΡΑΜΠΕΣ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΝΥΧΤΑ!!!!

ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΕΙ....ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ?

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

Καλημέρα εγκυούλες μου!!!!!

Σήμερα φυσάει (προς το παρόν δηλαδή) ένα δροσερό αεράκι....μούρλια!!!!! [smilie=blob1.gif] Ελπίζω μόνο να μην το γυρίσει και ψηθούμε πάλι το μεσημέρι!!!! :-p

Η Άννα Μαρία σήμερα έχει β' επιπέδου...μακάρι να μπεί να μας πεί νεάκια!!!!! Ααααα και αύριο έχει γενέθλια.....πωπω, μνήμη ελέφαντα έχω!!!!! :lol:

Λενάκι μου καλά να περάσετε στα Μουδανιά!!!! Η γιορτή της σαρδέλας πότε είναι????? Τότε γίνεται αρκετό τζέρτζελο στην πλατεία τα βράδια......Εγώ θα πάω αύριο το πρωί στα Μουδανιά με την αδερφή μου για την καμπύλη ζαχάρου.....να το ξαναπώ????? Μπλιάαααααααξξξξξξξ

Μυριάκι μου δεν δρόσισε καθόλου στην Θεσ/νίκη????? Τα πόδια σου πως πάνε????

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι??????? Τα μαλλιά σας πέφτουν?????? Εμένα εδώ και μερικές μέρες πέφτουν τούφες ολόκληρες!!!!! Υποτίθεται ότι όσο παίρνουμε τον σίδηρο βγάζουμε περισσότερα μαλλιά, άμα πέφτουν έτσι από τώρα τότε μετά την γέννα θα μείνω φαλακρή!!!!!! Έχω που έχω πέντε τρίχες στο κεφάλι μου.....

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ...ΤΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΧΤΕΝΙΖΟΜΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΡΑΦΛΗ ΧΑΧΑ!!!!!ΦΟΒΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΟΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΤΣΑΧΑΙΜΕΡ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΙΣ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσαρες μου!

Τι κάνουν οι κοιλιτσες?φουσκώνουν?εγω μόλις τελείωσα τις δουλειές μου κι έπλυνα και τα μπαμπού έξω στην αυλή για να στεγνωσουν μέχρι το απόγευμα. Ο ήλιος καίει , δεν το συζητάμε..

Φιλεναδες μου, εγω αυτο που πραγματικά νοσταλγω είναι ο χειμώνας, το κρύο, η βροχή κτλ..τόσα χρόνια μου αρεσε το καλοκαίρι αλλα φέτος δεν παλευεται.ανυπομονω να ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα να βάλουμε ένα μανικακι βρε αδερφέ..

Μαίμουδακι μου, αγοράκι ε?θα έχει καλη παρέα ο Αναστάσης σου.. Όσο για το που μοιάζουν, πρέπει να περάσουν χρόνια μωρε.. Αυτα αλλάζουν συνεχώς.. Ασε που στο τέλος νομίζω ότι μοιάζουν οι γονείς μεταξύ τους..

Νασια μου, αν υποψιαστω ότι θα μου πέσουν και τα μαλλιά μέσα σε όλα που έχω πάθει , θα τα παίξω..

Δλδ πέφτουν τα μαλλιά μετα την γέννα? δεν το ήξερα αυτο!εμένα είναι πολυ λεπτά τα μαλλακια μου κι έτσι κι αλλιώς φαίνονται λίγα..ωωωωωχχχ..

Μυριαμακι μου, είναι ταλαιπωρία ο ύπνος χωρίς κληματιστικο! Οι κράμπες που λες με πιάνουν κι εμένα, δεν κάνει τίποτα τελικά το μαγνήσιο. Εμένα με πιάνουν στις γάμπες, ξυπναω απο τον πόνο και κάποιες φορές οι γάμπες μου είναι πιασμενες και την επόμενη μερα.. Που θα παει? κάποια στίγμη θα γεννησουμε! Πόσες βδομάδες εμειναν?

Μας λείπει η Άννα Μαρία βρε κορίτσια! Μακάρι να είναι καλα κι αυτη και το μωρακι της κι ελπίζω να απαλλαγεί σύντομα απο το παλιομικροβιο..

Εύη μου, ΕΣΥ ανεβαινεις στην σκάλα να ζωγραφίσεις? πρόσεχε ρε φιλενάδα! Μην κουράζεσαι! Είσαι στον 8ο , κάνει ζέστη, μην επιβάρυνεις την κατάσταση.. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα..

Χριστινακι,νια ,? που χαθηκατε?

Τεντυ ΕΣΥ απολαμβάνεις βουτιές στο όμορφο νησάκι μας!τυχερουλα!

Μαντυ, όλα καλα?

Άντε ζουζουνες μου, μαζευτειτε!

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?????????

εως δεν ειμαι καλα αστε τι επαθα εκαψα την κοιλουμπα μου με ζεστο νερο ελεοσσσσσσσσσσσσσσσ

πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην βαλω τιποτα ....

και μου εκανε αμεσως φουσκαλεσ και σκασανα κιολασ αχχ με ποναει γαμωτο..........

Νια μου, η sudocream είναι για εγκαύματα. Την χρησημοποιουν και στα μωρα για το συγκαμα αλλα δεν ξέρω αν μπορείς να την βάλεις στην κοιλιά τώρα που είσαι έγκυος.ρωτά τον γιατρο .. Είναι πολυ το εγκαύμα? τι γκατεμια ρε γμτ..

ΑΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ...ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΙΝΑΠΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!!Κ ΜΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΩ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

ειμαι χαζη για αυτο το επαθα εωαλα να κανω καφε ελληνικο και αφου εβρασε το νερο μετα το εσβησα για να κανς γαλλικο και αφησς το μπρικι πανω στο γκαζακι και περναω απο μπροστα του και με το χερι εδωσα μια και παρτα ολα τα νερα και φυσικα ολα στην κοιλια μου αχχχχχχχχχχχ.......

εβαλα μια αλοιφουλα αλλα πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην βαζω τιποτα για εχουν κορτιζονη μεσα αυτεσ οι αλοιφες οποτε τιποτα μονο νερακι βαζω..........

Καλημερα σε ολες μας!!!!Νομιζω απο ζεστη παμε καλύτερα σημερα, θα δειξει προς το μεσημερι!!

Σημερα τρωμε κοκκινιστο μοσχαρακι με μακαρονακι!!μιαμ!!!

Μιριαμ εγω ειδα οταν καθομαι σπιτι ιναι πιο καλα τα ποδα μου, αλλα αν παω για δουλειες μου πρήζονται!Προσπαθησε να ξεκουραζεσαι!

Βρε Νια μου πως το επαθες αυτο πω πω!!Βαλε pepanthol!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΞΩ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ?

ΝΙΑ ΜΟΥ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.....ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΓΩ ΤΙΝ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΖΕΣΤΕΝΑ ΝΕΡΟ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΙΠΗ ΚΛΠ.Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ Κ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ......ΠΑΝΩ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΓΩ.ΦΙΛΙΑ!!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!αχ απροσεκτες μου ειστε!!!!νια μου ευχομαι να περασει γρηγορα ο πονος στην κοιλιτσα σου, να προσεχεις βρε κοριτσακι!!!σημερα δε το συζητω, εχει δροσισει λιγο!!!καμια σχεση με τις προηγουμενες μερες!!!μαλλον θα παμε για μπανακι αν δε βαρεθω αργοτερα!!!μακαρι να μπει και η αννα μαρια να μας πει νεακια!!!!

φιλακια σε ολες!!!

Τι να σου πω νια μου, κανε κομπρεσες ελαφρώς δροσερες (όχι παγωμένες) κι ελπίζω να νιώσεις καλύτερα.όσο μεγαλώνει η κοιλιά είμαστε πιο επιρρεπείς σε μικροατυχηματα ..πρόσεχε..

Μυριαμακι μου, μην το σκέφτεσαι καν. Πήγαινε για νανι στο σαλόνι..

Είχα διαβάσει πιο παλιά μια έρευνα που έλεγε ότι η ιδανική θερμακρασια ύπνου που μπορεί ο οργανισμός να ξεκουραστεί και να απολαυσει ύπνο εινΑι 19 βαθμοί κι εννοειτΑι με παπλωματακι.. Λέω κι εγω τι βλακείες είναι αυτές αλλα φέτος το δοκίμασα. Εμείς πάντα το καλοκαίρι βάζαμε το κληματιστικο στους 27 και σκεπαζομουν με σοντονακι.φέτος όμως ξυπνουσα μέσα στην νύχτα παπι απο την ζέστη και την επόμενη μερα ένιωθα πτώμα. Εβαλα κι εγω μια νύχτα το κληματιστικο στους 20 εβαλα και το πάπλωμα και κάνουμε νανακια σαν πουλακια,, δοκίμασε το..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...