Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΩΡΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

georgi79

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Τον Αυγουστο θα βαπτισω τον γιο μου και δεν ξερω τι να παρω δωρο στην κουμπαρα. Θα ηθελα την βοηθεια σας για καποιες ιδεες.

Ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ένα ωραίο κόσμημα θα ήταν ωραίο ... ίσως έναν λευκόχρυσο σταυρό ή ένα καλό ρολόι! συνήθως ρολόι κάνουν στους άντρες αλλά νομίζω ότι είναι ωραία ιδέα και για γυναίκα γιατί συνήθως δεν έχουμε εμείς καλό ρολόι ....

Καλημέρα!!!!

Ισως στις εποχες που βρισκόμστε και οι ανάγκες είναι μεγάλες ίσως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις αν χρειάζοντε κάτι.

Εγώ στις κουμπαριές μου ρώτησα την νονά του μικρού αν χρειάζεται κάτι (ηλεκτρική συσκευή, ρολόι, κλπ). Της είπα το χρηματικό ποσό που διαθέτω και αποφάσισε εκείνη το δώρο της, ένα στεγνωτήριο.

Ο κουμπάρος που μας πάντρεψε ήθελε λαπτοπ.

Καλημέρα,ίσως αν τη ρωτήσεις να προτιμούσε κιόλας να της δώσεις τα χρήματα και να τα ξοδέψει εκείνη όπως θα ήθελε.Γιατί όπως είπε και η maryloo28 οι εποχές είναι δύσκολες. :? Εγώ έχω γίνει νονά.Τη μία φορά που πήρανε μία φωτογραφική και την άλλη μία μικρή καμερούλα.Μου αρέσανε πάρα πολύ σαν δώρα.Καλύτερα όμως ρώτησέ την.Φιλάκια!

αν δε θες να τη ρωτησεις ψηφιζω αμα ειναι εξοπλισμενο το σπιτι της κτλ κοσμημα και θεωρω αρκετα πρωτοτυπο να ειναι σκουλαρηκια.

Αμα της αρεσει πολυ η τεχνολογια λαπ τοπ μικρο να μεταφερεται παντου to ipad της mac ας πουμε...

Αλλα γιωργιαννα μου βοηθα μας λιγο πες μας τι τυπος ειναι

Στεγνωτηριο.... τελεια ιδεα!!! Καλυτερα να τη ρωτησεις. Εμεις πχ τους πειραμε κοσμημα στη κουμπαρα και μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη. Αλλα μετανιωσα που δε ρωτησα (δε το σκεφτηκα!!!). Εκεινοι μας πηραν ενα βαζο, πανακριβο (400 ευρω) το οποιο ειναι εντελως αχρηστο!!!! Θα προτιμουσα να μου ειχαν πληρωσει το στολισμο με αυτα τα λεφτα!!!!!

Ρωτησε την ,αλλα αυτο ενεχει τον κινδυνο να σου πει κατι εξωφρενικο και πολυ ακριβο. Πχ καποια στιγμη παντρευτηκε μια ξαδερφη μου και την ρωτησε ο πατερας μου τι θελει και τον εχωσε να παρει κατι που ειχε 700 ευρω (πριν 15 χρονια μιλαμε...) και του επεσε το σαγονι!!!! :lol: Αλλα ντραπηκε και της το πηρε!!! Εγω γι αυτο φοβαμαι να ρωτησω πολλες φορες, παρολο που το θελω!!!

Θα μπορούσες να της πεις πάνω κάτω πόσα διαθέτεις για να αποφύγεις και τον κίνδυνο που γράφει η etoile,που όντως υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.Εγώ πάλι ρε κορίτσια θεωρώ το κόσμημα λίγο ξεπερασμένο.Εμένα η κουμπάρα μου που μου είχε πάρει και την ψηφιακή μου είχε πάρει και κάτι για το λαιμό και δεν το έχω φορέσει ποτέ.Δεν είναι και ο τυπος μου βέβαια να φοράω τέτοια.Εξαρτάται κι από το στυλ της.Το λαπτοπάκι πολύ καλη ιδέα.Το πήρα εγώ στη νονά της δεύτερης κόρης μου(τη βαφτίσαμε πριν 2 εβδομάδες περίπου :D ) μαζί με ποντικάκι,mouse-pad και βάση με ανεμιστηράκι για να μη ζεσταίνεται το μηχάνημα και καταενθουσιάστηκε.Όλα μαζί στοιχίσανε 298 ευρώ.Κοίταξα να είναι ίδιο χρώμα και τέτοια και ήταν πολυ ωραία όλα μαζί. ;) Ό,τι νομίζεις κιόλας ότι της ταιριάζει καλύτερα μωρέ.Μην της είναι και κάτι άχρηστο ή περιττό. :?

georgi79 εμείς στο γάμο στους κουμπάρους τους βγάλαμε μια δωροεπιταγή (500€ στον καθένα) σε ταξιδιωτικό γραφείο και στην βάφτιση στη νονά ένα iphone 4.

Αχ, εμείς ευτυχώς δεν κάνουμε δώρα στους κουμπάρους! Στο γάμο κάνει ο κουμπάρος δώρο στο ζευγάρι, στη βάφτιση κάνει ο κουμπάρος δώρο στο παιδί. Όχι ανάποδα!

Το ταξίδι είναι καλή ιδέα, αλλά εξαρτάται τι ταξίδι. Π.χ., ένας φίλος μας πάντρεψε ένα ζευγάρι, κι αυτοί φίλοι μας και τους έκανε δώρο ένα ταξίδι που είχε κερδίσει. Δηλαδή, σιγά το δώρο, καταξοδεύτηκε. Τελικά, το ζευγάρι έκανε το ταξίδι, αλλά τα έξοδα που έκαναν ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που τους έκανε δώρο!

Για μένα το καλύτερο δώρο είναι ένα καλό βιβλίο, αλλά απ' ό,τι βλέπω, πρέπει να κάνεις ένα πολύ ακριβό δώρο, πράγμα που δεν το θεωρώ και σωστό, ειδικά σε τέτοιες εποχές.

Αυτά που σου είπαν τα κορίτσια, δηλαδή κόσμημα ή κάτι για το σπίτι, είναι καλές ιδέες.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας.

Ειναι ενα ατομο που ντυνετε με ακριβα ρουχα και ταξιδευει παντου. Δεν μενει εδω στην Ελλαδα και ετσι κατι για το σπιτι το αποκλειω.

Πηρα καποιες ιδεες και μπορει να την ρωτησω, απλα δεν εχω το θαρρος επειδη δεν κανουμε και παρα πολυ παρεα. Θα ειναι ομως κοντα στο παιδι οταν θα ερχετε Ελλαδα, δεν εχει δικα της παιδια.

Μπορεις να δεις σαν ιδεες και εδω

www.oroloi.gr

Εαν ειναι ατομο που ταξιδευει πολυ ενα καλο ρολοι η ενα κινητο τελευταιας τεχνολογιας ειναι μια καλη επιλογη,επισης καποιο προιον τεχνολογιας..μια καλη φωτογραφικη μιχανη με φακους κλπ κλπ κλπ.

Εμεις στη νονα μας την πηραμε ενα καλο επωνυμο ρολοι..μας κοστησε γυρω στα 300 ευρω και τοσα ειχαμε σκοπο να δωσουμε..στον γαμο της πηρα- εμεις το εχουμε εθημο- βραχιολι χρυσο αλλα μοντερνο οχι απο τα κλασσηκα, , αρωμα και νυχτικια με ρομπα

Εμεις καναμε γαμο-βαφτιση την Κυριακη και στην κουμπαρα που μας βαφτισε την μικρη της πηρα ενα i-pad .Ξερω οτι δεν φοραει κοσμηματα εκτος απο ενα καλο rolex που εχει,οποτε πιστευω εκανα την καλυτερξ επιλογη και εκεινη ξετρελαθηκε.Μπορει;ς να την ρωτησεις κιολας να σου πει περιπου τι θελει.

καλησπερα βαφτιζω και εγω τον μικρο μου τον Αυγουστο και εχω 2 νονες,της ρωτησα, και στην μια θα παρω ενα λαπτοπ που μου ζητησε και στην αλλη μια φωτογραφικη μηχανη στα αλλα δυο παιδια μου που ειχα ρωτησει μου ελεγαν ολο τιποτα και τιποτα οποτε εδωσα χρηματα αλλα και εγω που εγινα νονα οι κουμπαροι μου μου εδωσαν χρηματα το καλυτερο απο ολα ειναι να την ρωτησεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
    • ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...