Μετάβαση σε περιεχόμενο

χρειαζομαι clexan 0,2

Recommended Posts

Kοριτσακια χρειαζομαι κλεξαν 0,2..μου χει γραψει ο γιατρος του ΙΚΑ αλλα δεν υπαρχουν στην αποθηκη..κ η συνταγη ληγει την Δευτερα...κανω 2 την ημερα κ μολις γεννησω θα κανω για 40 μερες 1..

Οποια εχει κ μπορει ας μου στειλει πμ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσακια χρειαζομαι κλεξαν 0,2..μου χει γραψει ο γιατρος του ΙΚΑ αλλα δεν υπαρχουν στην αποθηκη..κ η συνταγη ληγει την Δευτερα...κανω 2 την ημερα κ μολις γεννησω θα κανω για 40 μερες 1..

Οποια εχει κ μπορει ας μου στειλει πμ..

Πηγαινε να τις παρεις απο μαιευτηριο. Εγω δεν εβρισκα μια ενεση στα φαρμακεια και πηγα στο Ρεα και την εκανα. Μακαρι βεβαια να σε βοηθησει καποια κοπελα εδω, αλλα μου φαινεται δυσκολο να βρεις να εχουν περισσευμα και εκεινες και μαλιστα τη συγκεκριμενη δοση!!!! :(

Καλο ειναι να πεις και που μενεις περιπου, μη εισαι Αθηνα πχ και σου πει καμια κοπελα απο Θεσσαλονικη!!!

Εκανα την 0,4 πριν..μου εσπασε την δοση στα δυο μεχρι τον τοκετο και κανω πρωι απογευμα..

Δεν με νοιαζει αν ειναι απο μακρυα καλα που ναι τα κουριερ...

Οσο για να τις αγορασω απο μαιευτηριο θελω κ 200 ευρω δεν ειναι φτηνες γιατι ειναι κ πολλες θελω 40 κουτια!!!

Και δυστυχως οικονομικα παραμιλαμε..

Το αφηνω ως την τελ λυση...προσπαθει κ ο φαρμακοποιος να μου βρει..και η βλακεια ειναι οτι ληγει κ η συνταγη την Δευτερα..

Σας ευχαριστω παντως!!

φιλακιααααα

Κατερινακη να πας να την κανεις- μαζι με τη συνταγη- σε δημοσιο νοσοκομειο κατα προτιμιση σε μερα εφημεριας

Αλλιως θα πας τη δευτερα μαζι με τη συνταγη ετσι οπως ειναι στον γιατρο του ΙΚΑ να σου την ανανεωσει..θα ακυρωσει την παλια και θα σου δωσει καινουρια

Μακαρι να βρεθουν και να κανεις τη δουλεια σου

Xρυσα μου δεν θελω μια ενεση αλλα 80!!Κανω 2 την ημερα..κ μετα ην γεννα θα κανω 1 καθε μερα για 40 μερες..

Αχ παναγια μου ,ανατριχιασα!!! Καλο κουραγιο κοριτσακι μου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...