Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα,

πήγαμε παιδίατρο χθες, ο Μιχάλης χάλια μαύρα, ίωση τα λαιμά του κατακόκκινα και φυσικά τον χτύπησε στο αυτί, ωτίτιδα που απότι μου είπε η παιδίατρος δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει χωρίς αντιβίωση και μάλιστα μου έγραψε 2 κουτιά αντιβίωση. Αποφασίσαμε να την ξεκινήσουμε σήμερα το πρωϊ αφού χθες το απόγευμα έκανε κανονικά κακά και όχι διάρροια και μαζί θα παίρνει και ένζυμα και γαλακτικά βακτήρια για το έντερο. Χθες πονούσε πολύ και η διάθεση τελείως πεσμένη, δεν τρώει τίποτα και θέλει όλη την μέρα να ξαπλώνει :(:(:(:(:( κι έχω και το άγχος τώρα μην κολλήσει και η Έλενα :o:o:o

Ρε γαμώτο φέτος όλο ωτίτιδες, μέχρι τα 5 δεν είχε κάνει ποτέ ωτίτιδα και φέτος 4φορές :cry::cry::cry::cry::cry:

Χρύσα άντε πλησιάζεις, εύχομαι ότι καλύτερο.

Μάρθα το γάλα μέχρι 3 24ωρα στο ψυγείο αν το έχεις πίσω και δεν ανοίγει συχνά η πόρτα του ψυγείου.

Τόνια δοκίμασε αυτό που είπε η Ιουλία, νομίζω θα πιάσει, κρίμα ρε σύ να πετάξεις τόσα λίτρα :(:(

Λενάκι πολύ ωραίο φαίνεται το ξενοδοχείο, εδώ νομίζω θα ήταν τουλάχιστον 4αστέρων :?:?

Αναστασία με γειά το δοντάκι

Σας φιλώ προς το παρών τα λέμε μετά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα κορίτσια!!

Λοιπόν χτες ήταν τέλεια :D:D:D

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ ανεπανάληπτοι! 8-)8-)8-)

Στεναχωριέμαι που τελείωσε..δε τους χόρτασα :cry:

Ήταν καταπληκτκοί και ο ήχος πάρα πολύ καλός και το κλίμα γενικά

Βγαίνουν στη σκηνή και ανοίγουν με το Μοναξια μου όλα

νιώθω τόση ένταση που δάκρυα κύλησαν από τα μεγάλα όμορφα πράσινα ματάκια μου :mrgreen:

καλημερα .

διαβασα τα χθεσινοβραδινα ....μετα απο την απαντηση της τονιας σημερα το πρωι βλεπω να καψει τον εγκεφαλο της η Ιουλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλια δεν θα νιωσει παραμελιμενος για 4 μερες ,πηγενε με τον αντρα σου να ξεσκασετε λιγακι ....αν μπορουσα και εγω θα το εκανα :roll:

Για την ωρα παω διακοπες στα ονειρα μου και στις σκεψεις μου ...

νατασουλα περαστικα στον Μηχαλη ...μα τωρα το καλοκαιρι ολα αρρωσταινουν !!!

μαρακι γιατι εκλαψες θυμηθηκες τα νιατα σου :lol::lol::lol::lol: εγω αυτα θυμαμαι οταν ακουω

Χρυσα μου ολο λεω να παρω το κουριερ και ολο ξεχναω .....

Τονια αν τελικα (φτου φτου) δεν πιασει το κολπο της ιουλιας τοτε δωστα στον Αλεξ ...αφου δεν τρωει τιποτα ας πιει το γαλα σου .

:-?:-? Ποδηλατικό διήμερο στα παράλια Λάρισας από τους ποδηλάτες Λάρισας

Άυριο για Αγιόκαμπο απο τις 5,30 το πρωί :D:D:D:D

αχ τι καλά να μπορούσαμε να πάμε!!!

Καλημέρα σας :x

και εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα, να ετοιμάσω το πρωινό για να φύγουν όσοι ήταν να φύγουν!!! :?

τώρα έφαγα και εγώ ήπια και το καφεδάκι μου, με την ησυχία μου!!! :)

χθες έδωσα μια και στα 2, αλλά τα νεύρα μου.....δεν με αφήνουν να μιλήσω στο τηλ. καθόλου, με το που θα το κλείσω θα έχουμε ησυχία!!! :evil::evil:

γενικώς τα έχω πάρει και με τον άντρα μου, αλλά τέλος πάντων.....

Νατασούλ κρίμα ρε γμτ..... περαστικά στο ομορφονιό, μα να ταλαιπωρείται έτσι? :(:( ...ελπίζω η Έλενα να μην κολλήσει......αλλά η ωτίτιδα είναι κολλητική? :?: δεν το ξέρω!!! :?

Αναστ. με γεια το δοντάκι, καλά φαγώματα τώρα!!! :D ....εμάς μας λείπουν 2 ακόμη, άντε να δούμε πότε θα τα βγάλει!!!

Τόνια καλή η ιδέα με το μισό-μισό!!!.....αυτό το κατεψυγμένο το ζεσταίνεις? ή το αφήνεις έξω για θερμ. δωματίου? δεν έχω ιδέα!!! :?

το γλυκό δεν ξέρω πώς έγινε, δεν το δοκίμασα, αλλά μάλλον δεν θα μου αρέσει, γενικά δεν μου αρέσουν τέτοιες γεύσεις!!! :? .....και έρχεται ο άντρας μου χθες και το βλέπει και λέει εσύ έκανες αυτό το άσχημο πράμα? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εντάξει δεν έχει και την τέλεια εμφάνιση, αλλά πες και ένα μπράβο για την προσπάθεια .......

το Μιτσάκη τι έγινε? ξέρει κανείς? δεν εμφανίστηκε χθες καθόλου, ελπίζω όλα να είναι καλά!!! :!:

καλέ σήμερα γιορτάζει και η Μάγδα και η Μαρκελλίτσα της

Χρόνια Πολλά και στις δύο, αν και δεν θα το δει, εγώ εύχομαι τα καλύτερα και στις 2 και κυρίως υγεία και ευτυχία!!! :D:x

Αργυρώ ξέχασα να σου πώ για το βούτυρο, εγώ το βάζω στον φούρνο μικροκυμάτων να λίωσει και μετά το αφήνω να κρυώσει. Ταψάκι τέτοιο που είπαν και τα κορίτσι που ανοίγει.

Βάλε φωτογραφία το γλυκό να το θαυμάσουμε εμείς και άσε τον άντρα σου να λέει ότι θέλει.....

Η ωτίτιδα δεν κολλάει αλλά προκλήθηκε από κάποια ίωση αν κολλήσει δηλαδή η Έλενα δεν σημαίνει ότι θα κάνει και αυτή ωτίτιδα μπορεί απλά να έχει μύξες βήχα κλπ....

Μαρία γιατί νομιζες οτι δεν θέλουμε να σε γνωρίσουμε?:?:?:?:?:?:?

Αφρο πως είστε σήμερα?

Θα τον ξεπουπουλιασω...

εγραφα εγραφα..ηρθε..και δεν ξερω τι τα εκανε :evil::evil::evil::evil::evil::evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σκατιαρικο Μελισσοπουλο!!!!

Λοιπον, ελεγα στη νατασουλα να δει τον Μιχαλη ενας ΩΡΛ, αμα θες σου στελνω τα στοιχεια του δικου μας, ειναι κομματακι ακριβως θυμαμαι προπερσυ 60 ευρω αλλα δεν πηρε λευτα για την επανεξεταση..

εχει ομως ολα τα μηχανιματα στο ιατρειο του και εξεταζει καλα ολες τις παραμετρους και δε σε ξεπεταει, εχιε ομως πολυ κοσμο και αρκετη αναμονη.

Αργη η Ωτιτιδα δεν κολλαει..κολλαιε ομως η Αμυγδαλιτιδα η οποια μπορει να χτυπισει σε ωτιτιδα....

Επισης για το γλυνο...7 στα 10 γλυκα που φτιαχνω πασχουν απο εμφανιση..αλλα τα τρωνει ευχαριστως,,,,οποτε..μη πολυσκας.

Τι αλλο ηθελα να πω...δεν θυμαμαι...

ειπαμε..το σκατουλι!!!!

Μαρακι Λαρισσεα μια χαρα τα περνατε εκει!!!

Αφρο μιλησες με τη φιλη σου;;;;..πως ειναι...μεσα στην τρελη χαρα φανταζομαι..

εγω σημερα δεν...εχω αναγουλες απο το πρωι...οτι και να φαω με πειραζει...λετε να ετοιμαζει εξοδο το νινι και να προετοιμαζει στομαχι και εντερο;;;;

τι λεω προινιατικα θεε μου

Αφρο αυτο το να το πιει ο Αλεξ το ειπες πανω στη θολουρα της αυπνιας σου;;;;!!!!!!!!! :)):)):)):)):)):)) Εδω δε το ηπιε το μωρο ετσι που βρωμαει,θα το πιει το ψακι;;;;; :lol::lol::lol:

Του δινω ομως καθε βραδυ σχεδον φρεσκο δικο μου(100-120μλ) απο το μπιμπερο! ;)

Μαρια φανταζομαι τελειοι θα ηταν οι πυξ-λαξ!!! μαρεσουν κι εμενα πολυ! :D

Αργυ για τον αντρα σου! :twisted::twisted::twisted: να μη φαει πες του!!!! :twisted::twisted: φερτο απο δω να δεις ποσα εγκωμια θα σου κανω!!!!! :P

Με τα μικρα ρε λογικο ειναι να τα παρεις! ειδικα οταν θες να μιλησεις στο τηλεφωνο ή να κανεις κατι τελος παντων και τα πιανει λυσσα,διαταρασεται το νευρικο σου συστημα!!! :?

Νατασουλα πολυ λυπαμαι για το Μιχαλη σου... :(:(:(:( το καημενο ταλαιπωρια καλοκαιριατικο κιαυτο.. :(:( περαστικα του κι ευχομαι να μη κολλησει η μικρη! :roll:

αυτό είναι το γλυκάκι μου, εντάξει δεν είναι και για έκθεση ζαχαροπλατσικής, ούτε θα πάρει βραβείο.....το δοκίμασα, καλό είναι μάλλον έπρεπε να βάλω λιγότερη κρέμα γάλακτος και περισσ. τυρί!!!...έβαλα 500μλ κρ. γάλακτος και 400γρ τυρί!!!.....η Ρ. έφαγε την μαρμελάδα και τις φράουλες, το άλλο δεν της άρεσε μου είπε!!! :? ...ε σε ποιόν αρέσει σκέτη σαντυγί?!!! :!:

2790 γεννηθηκε !!!η φιλη μου ποναει πολυ απο την καισαρικη αλλα δεν ειναι τιποτα θα περασει εχει την μικρη αγκαλια και ολα θα περασουν .Δεν εχει πιασει ακομα στηθος ειναι και φαγωμενο αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που με νιαζει τωρα ....

ζωγραφισαμε με τον Μ και τωρα βλεπει παιδικα ,ο μικρος στο ριλαξ χτυπαει-κλωτσαει τα μπαμπραδακια που του κρεμασα και τους μιλαει ....ηρεμια !!!

τονια βαλε λιγο κακακο και μια χαρα θα το πιει (ο αλεξ οχι η μικρη !!!) :lol::lol::lol:

Νατασούλα περαστικά σας και πάλι..

Να περάσει γρήγορα να μην ταλαιπωρείται ο Μ :?

Λέω ρε παιδί μου επειδή μερικές φορές νομίζω ότι είμαι λίγο εκτός θέματος

Νομίζω πως μόνο εγώ είμαι η άγνωστη εδώ :roll:

Και μετά συνειδητοποιώ ότι είμαστε πολλές που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

:roll:

καλημερα..εδω επικρατει ενας πανικος..

χρονια πολλα μαγδουλα κ μαρκελιτσα..τι καλα..μανα κ κορη μαζι γιορταζουν :D:D:D

αργι κ γαμω τη εμφανιση ειναι,.,μη μασας..100000 μπραβο ο κοπος σου :x:x

τονια θα παμε για μπανιο?

Αργη απο εμφανιση ειναι μια χαρα!!! τελειο!!!!

κοιτα δεν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα..μια χαρα πρεπει να ειναι και η κρεμα....ατα ειναι χαζομαρες!!!

Αφρο μια χαρα ειναι και το βαρος...μια χαρα θα περασουν και οι πονοι της καισαρικης...πρωτη μερα ειναι..μετα απο κανα δυο τρεις ημερες και ειδικα αμα παει σπιτι ουτε που θα το σκεφτεται...

Θα εχει βοηθεια καθολου στο σπιτι τις πρωτες ημερες;;;;;

Χρύσα από τότε έβγαλε αμυγδαλές και κρεατάκια συνήθως στον ΟΡΛ τον πηγαίνω απλά τώρα έλειπε.

Ο ΟΡΛ Μου έχει πεί ότι είναι δύσκολη αυτή η ηλικία γιατί στο σχολείο βγαίνουν συνέχεια έξω τρέχουν ιδρώνουν και μετά μένουν έτσι και κρυώνουν, και στη θάλασα μου έχει πει λίγο προσοχή να μην κάνεις πολλές βουτιές γιατί έχει ευαισθησία στα αυτία αλλά δεν καταλαβαίνει........ στην θάλασσα συνεχώς βουτιές κάνει. Τώρα η παιδίατρος μας είπε για 10 μέρες να μην βουτήξει καθόλου το κεφαλι.

Χθες κατάλαβα πόσο πολύ πονούσε γιατί το βράδυ μου λέει μαμά δεν θέλω να ξαναπάω θάλασσα :(:(:(:(

Αργυρώ μια χαρά φαίνεται το γλυκό, δεν στέλνεις σε μένα κανένα κομμάτι που είναι το αγαπημένο μου?

Μαρία αν μας γνωρίσεις θα μας αγαπήσεις :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μάρθα τον Παντελή τον βούτηξες?

Ασε Νατασα ξερω πως ποναει το αυτι...δεν τον αδικω..

ειναι και παιδι και τα παιδια χαιρονται τη θαλασσα και την ελευθερια τους χωρις να σκεφτονται τις συνεπιες..οι οποιες πολλες φορες γινονατι οδυνηρες.

Περαστηκα του βρ επαιδι μου και αλλο κακο να μη σας βρει...

Να φοραει ειδικες ωτοασπιδες για την θαλασσα παιζει;;;..δε θυμαμαι απο ποια ηλικια επιτρεπονται....

Παιδια νομιζω οτι περναω επιλοχεια καταθληψη πριν τον τοκετο...δεν ξερω γιατι;;;...

χτες ημουν καλα αλλα σημερα ειμαι πολυ στα κατω μου...και να φανταστει κανεις οτι σημερα ο φοφοφος- ναι ετσι το λεει πλεων φοφοφος- ειναι πολυ καλο παιδακι, εφαγε το γιαουρτι του με τα μουσλι για πρωινο, εφαγε ενα ολοκληρο- μικρο- μηλο, εφαγ επριν λιγο και καλαμποκι..και γεννικα καθετε και παιζει πολυ ωραια χωρις να με ενοχλει..

Καθομαι και κοιταζω σε καποια σαιτ πραγματα που απο ανεκαθεν ηθελα να αγωρασω..και δεν αγοραζω...το πιστευετε αυτο;;;..ΕΓΩ να μη ψωνιζω τιποτα....να μην εχω ορεξη να ψωνισω τιποτα

Καλημερααααααααα!!!

Χρυσα νομιζω οτι το επαθες αυτο επειδη εχουν γινει και καποιες αλλαγες. ;) Σταματησες απο δουλεια,εισαι μεσα συνεχεια..λογικο ειναι.ολα καλα θα πανε ομως.Να σκεφτεσαι θετικα. :x:x

Αφρο τι κανετε εσεις σημερα.Ο Μ;;;εφαγε τπτ;;;

Μια χαρα η μπεμπουλα ρε συ!!!Τελεια!!!!

Ρε κοριτσια η Βικυ που ειναι;;Ολα καλα λετε να ειναι;;;;την εχω μια εννοια...

Νατασουλα περαστικα κοριτσακι μου.Αι σιχτιρ πια καλοκαιριατικα...

Αναστασια,Τονια και Ιουλιααααααααααα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Ε ειστε γαματες!!!!Αχ παλι καλα που τα γραφετε εσεις και γελαμε εμεις!!!! :D:D:D:D

Ρε Αργυ μια χαρα ειναι το γλυκο.Ρε συ εμενα ποτε δεν με πειραζει η εμφανιση σε κατι.Αρκει να ειναι νοστιμο και αυτος που το εφτιαξε να ειναι καθαρος.

Αναστασια φορτηγο θελω οντως για τα πραγματα... :?:?:? εχουμε μπαγκαζερια...

ρε κοριτσια ο αντρας μου ,και εγω δηλαδη, δεν εχουμε εσωρουχα για 25 μερες (εσεις αληθεια εχετε;;; )...ε ρε θα πλενω σωβρακαααααααααααα :lol::lol::lol::lol: και πως σιχαινομαι το πλυσιμο στο χερι δε λεγεται!!!!

Σημερα βαζω πλυντηρια ,αυριο σιδερο και συμαζεμματα.Ελπιζω να προλαβω.

Λενακι να περασετε καλα στο Παρισι.Αληθεια στη Γερμανια σε ποια πολη μενετε;;;

Θουλακι πολλα φιλακια!!!πως περνατε;;;

Ευα ειχα ερθει μια φορα Αμοργο (το 98) και φοβηθηκα ρε συ... :o:o:o Ειχε τετοιο αερα που νομιζα οτι θα πεσω απο το μηχανακι.... :?:?:? ε και ειπα δεν ξαναπαω... :oops::oops::oops:

Παω να απλωσω ρουχα .... (-|(-|(-|(-|(-|

ααααααα και κατι ακομη!!!

ΑΦΡΟΟΟΟΟΟ τι ειναι η κουζινομηχανη;;; :oops::oops::oops: και τι διαφορα εχει απο το μιξερ;;;

Δηλαδη τι παραπανω κανει μια κουζινομηχανη απο το μιξερ;;;

Αυτααααααααα....

Καλημερα!!!!!! :D

Σημερα ξυπνησαμε οικογενειακως 8:30!!!!!!! Ο μικρος βεβαια ξυπνησε μια στης 5:15 εφαγε και ξανακοιμηθηκε ευκολα. Τωρα τον εχω αγκαλια και σας γραφω αλλιως με τρελενεται στο κλαμμα :twisted:

Χρονια πολλα Μγδουλα και Μαρκελιτσα! Τι ωραιο να γιορταζουν μαζι μαμα και κορη!!

Αργυ πλακα μας κανει ο αντρας σου?? :shock: Ειναι πολυ ωραιο το γλυκο απο εμφανιση και ειμαι σιγουρη πως και γευστικα το ιδιο θα ειναι! Στειλε κανενα κομματι κατα δω! :)

Συμπεθερα μπραβο στον Αλεξ που πινει δικο σου γαλα, εστω και τοσο λιγο καλο του κανει! Εδωσα στον γαμπρο σου αβοκαντο με αχλαδι και δαμασκηνο και πρωτη φορα δεν το εφαγε με ορεξη. Βεβαια εγω του το εχωνα στο στομα με δημοκρατικες διαδικασιες παντα :D

Νατασουλα περαστικα και παλι στον Μ. που ταλαιπωρηται καλοκαιριατικα. Ευχομαι να μην κολλησει η Ε.

Χρυσα οχι ρε μην σκεφτεσαι ετσι. Απλα κουραστικες και νιωθεις ετσι. Σε λιγο καιρο θα εισαι καλυτερα πιστευω.

Κουραστικα να γραφω με ενα χερι. Παω να κανω μια προσπαθεια να τον κοιμησω. Φιλια σε ολες!

παναγιωτα νυπαρχει η εξης λυση...

παρε μαζι σου μπολικες μαυρες σακουλες για σκουπιδια.

Βαλε μεσα απορροιπαντικο- νερο- και τα απλυτα ρουχα.

κλεισε καλα τη σακουλα και βαλτηνα μαζι με ολα αυτα μεσα σε λεκανι αδεια...

καντο ατο το πρωι...και αστο ολη την ημερα στον ηλιο..

το απογευμα θα εχουν απελευθερωθει τα ενζημα του απορροιπαντικου οποτε σκισε τη σακουλα- θα προσοχη το νερο θα ειναι πολυυυ ζεστο..και απλα πλυνε τα ρουχα δεν θελουν ουτε τριψημο ουτε τιποτα

μια κουζινομηχανη παιρνει πανω και αλλα εξαρτηματα πχ για να φτιαχεις μακαρονια κ.α

αλλα ειναι πανακριβα !!! :o

το πρωι ξυπνησε και ηπιε γαλα στισ 12 αρχισε να τρωει μια φετα με ταχινι ...εφαγε την μιση και τωρα τρωει την υπολοιπη μονος του (πρωτοβουλια)

Χρύσα τι ωραία ιδέα είναι αυτή? μπράβο, το έχει ςκάνει? είναι αποτελεσματική? :?:

Παναγιώτα εγώ έχω καμμιά 40αριά βρακάκια δικά μου!!!! :shock::shock::shock::shock::?:?

το είχα πει στην αδελφή μου μια φορά και μου είπε ότι η ίδια έχει λιγότερα και πάει να αγοράσει και άλλα!!! :lol::lol::lol::lol:

εσώρουχα αγόρασε μερικά ακόμη, όσες και οι μέρες που θα καθήσετε και τέλος γιατί να πλένεις στο χέρι? ;):idea:

σήμερα θα κάνω σολωμό με πουρέ και σπανάκι με κρέμα γάλακτος!!! :lol::lol::lol::lol: ....πάλι η κρέμα γάλακτ. στο προσκήνιο....αλλά Λενάκι εσύ θα ξέρεις ρε, εννοώ την spinat mit rahm!!! :?

kάτι τέτοιο δλδ, αλλά με πουρέ!!!

σας τρέλανα στην φωτό!!! :lol::lol::lol: σόρρυ :oops::oops::oops:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Κάποιος ήθελε να πηδήξει μια γκόμενα...που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν και του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν.

Μια μέρα, ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, αν καθόταν να την πηδήξει.

Αυτή αρνήθηκε.

Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος. Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα, αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει αυτός θα είχε τελειώσει.

Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο της.

Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.

Εκείνος της λέει:

- ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.

Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και ο τύπος συμφωνεί.

Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της, για να δει τι έγινε.

Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε… … και αυτή λαχανιασμένη του απαντάει:

-’Τον πούστη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα’.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Για να μην σε πηδήξουν, να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια επαγγελματική πρόταση πριν συμφωνήσεις.”

Αργη φυσικακαι το εχω κανει, το καναμε οταν πηγαιναμε διακοπες με τους γονεις μου στη χαλκιδικη οπου καθομασταν ενα μηνα..ετσι εκανε η μαμα μου παντα. Εβαζε τα ρουχα μας σεμια σακουλα με νερο και απορροιπαντικο το πρωι- τοτ επολυ της μοδας ηταν το σκιπ και το περσιλ...εβαζε που λες περσιλ μεσα..αμα ηταν και τιποτα δυσκολοι λεκετδες..πχ ντοματα σε ασπρο μπλουζακι εβαζε αποροιπαντικο σαν παστα πανω στο λεκε...εβαζε μεσα νερο εδενε τη σακουλα και το αφινε ολη μερα στην Ταρατσα..το μαυρο ζεστενετε πολυ πιο ευκολα παο τα αλλα χρωματα και απορροφαει τη ζεστη, ετσι το νερο γινοταν πολυ ζεστο και μεσα στη σακουλα γινοντουσαν συνθηκες σαουνας, το απογευμα το αποροιπαντικο ειχε "φαει" ντη βρομια και το νερο ηταν ζεστουτσικο...οποτε εσιζε τη σακολα και ετσι οπως ηταν μεσα στη λεκανι τα εκανε ενα γρηγορο πλυσημο, ξεβγαλμα και απλωμα...μια χαρα ηταν

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...