Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

μπράβο βρε Αφρο να της ζήσει, τις καλύτερες ευχές μου :x

κορίτσια όταν λέτε λιώνετε το βούτυρο, τι εννοείτε? :roll::roll::roll: το βάζετε στο κατσαρολάκι και στην φωτιά να λιώσει? :roll::roll: ....εγώ δεν το έκανα έτσι :lol::lol::lol: απλά το είχα βγάλει από το ψυγελιο και σχεδόν θερμοκρασία δωματίου και το ανακάτεψα με τα μπισκότα και έγινε εντάξει , νομίζω!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll: ....το έχω στο ψηγείο τώρα, αλλά μέχρι πότε? πόση ώρα χρειάζεται ΄μέχρι να βάλω την μαρμελάδα από πάνω? :?:

ρε Ιουλία όλο το καλοκαίρι διακοπούλες? αυτό είναι....μπράβο σας να περάσετε πολύ ωραία και χαλάρα με την μαμά, διακοπές είναι δεν χρειάζονται οι διαφωνίες....και εγώ είχα πάει με την μαμά μου και επειδή ήταν οι διακοπές της μαμάς μου και για να μην είναι μόνη της, πήγα ...... και απλά ό,τι ήθελε η μαμά μου κάναμε, ακολουθούσα.....δεν ήμουν καν παντρεμένη τότε!!!! :D

Νατασούλα περαστικά, καλά θα κάνεις και θα τον πας στην δικιά σου παιδ. κρίμα ρε συ το παιδί, έκλαιγε κιόλας :(:(:(

η Αδριάννα έβαλε το κεφαλάκι μέσα? :x αχ τι καλά :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αργυ τελειο θα ειναι το τσιζ κεικ,εγω θα το τιμησω παντως!!!! 8-}:P

Αφρο μπραβο στη φιλη σου που τα καταφεραν μια χαρα!!! :D:D:D Πες της πανελλαδικα ανησυχουσαν για παρτη τους!!! :lol::lol:

Νατασουλα οχι δε της εχω δωσει....φοβαμαι μη μου φτυσει στα μουτρα και κλαιω!!! :lol::lol::lol:

Ξεπαγωσα ομως σημερα να δοκιμασω... :roll:

ειμαι περιεργη να δω τα μουτρα της αντριαννας οταν πιει το γαλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργι φερε κ απο δω... 8-)8-)8-)8-) μμμμμ

μολις εφαγα σπιτικα σουβλακια σαντουιτς απο παγωτο κ 4 κουταλιες μερεντα.. :oops::oops::oops:

νατασουλα περαστικουλια ρε..βρε το μιχαλιω μου...το πουλακι μου.. :cry::cry:

αχ ρε νατασουλα περαστικα μωρε

ταλαιπωρειται το αντρακι σου.. κριμα ευχομαι πολυ συντομα να ιεναι πολυ καλυτερα!

παντως με τη διαρροια κ εγω ξερω δεν δινουν αντιβιωση γιατι μπορει να πειραξει ακομα περισσοτερο τη φυσικη χλωριδα του εντερου

θουλαραα σαγαπαω ρε! φαε λιγο παγωτο κ για μας!

ξέχασα να σας πω ότι ο γαμπρός μου μας έφερε και ΝΤΟΜΑΤΕΕΕΕΕΣΣΣΣ από το κήπος του, έχει φτιάξει ωραία κηπευτικά στην ταράτσα και μας έφερε σπιτικές ντομάτες, έκανα σαλάτα και περιτό να σας πω ότι έφαγα τις ντοματούλες, νοστιμότατες και ήπια και το χυμό στο τέλος!!! :oops::oops: μμμμμμμ τέλεια πόσο μου έχει λείψει....... οι ντομάτες εδώ δεν έχουν ωραία γεύση και τώρα με το EHEC έχουμε καιρό να φάμε!!! :(:(:(:(

μα δεν ειναι ωραια τα μπλε τικερακια μου???? :D:D:D

κοριτσια σας χαιρετω, ετοιμαζουμε τα πραγματα μας!!

ελπιζω να συνεχισει να εχει καλο καιρο κ να κανουμε πολλα μπανακια!!!!

θα τα ξαναπουμε σε καμια βδομαδα σας φιλω!!!!!!!!!!

Γεια σαςςςςςς...Τι κανετε;;;εγώ είμαι στο χωριό, στον αγαπημένο μου πεθερούλη.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Προς το παρόν δεν έχουμε σκοτωθεί....Αλλά μου τη βαραει ώρες ώρες....Χθες με το που φτάσαμε παίρνει αγκαλιά τα κορίτσια και τα δυο και λέει ελάτε να σας γλυκάνω για το καλωσορισμα..Του λεω πως να τις γλυκανεις;;;;Και λέει "να τους δώσω λίιιιγο ανθόμελο..." :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Στο βρέφος μέλι....... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Φυσικά και δεν τον άφησα..... :evil::evil::evil::evil:

Ήθελα να πω στη νατάσα να της ζησει η Δανάαααηηηηηη...Υπέροχο όνομα...Γερή να είναι.....

Χθες κάναμε το πρώτο μας μπάνιο..Το μωρό όχι..η ιω ενθουσιάστηκε... :D:D Μόνη μου μαμά να κολυμπήσω..μόνη μου... :x:x:x:x Το δελφινάκι μου!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x

Και από χθες το βραδυ ρε γαμωτο έχει έναν αέρα.... :(:(:( δροσιά βεβαια,αλλά η θάλασσα έχει κύμα.... :evil::evil: Πως θα κάνουμε μπάνιο;;;;;;;;;; :roll::roll:

Τι κανετε κοριτσακια μου? :)

Μετα απο ωρες ψαξιματος και αφου βγηκαν τα ματακια μου βρηκα επιτελους ξενοδοχειο στο Παρισι!! Με 79€ την ημερα με πρωινο! 2 αστερων λεει αλλα δεν δειχνει με την καμια τοσο! Ειναι κλασσικο Γαλλικο με αντικες επιπλα. Αυτο ειναι: http://www.hotel-argenson.com/English--Hotel.phtml Καλο δεν φαινεται? Θα παμε 1 με 5 Αυγουστου και φυσικα θα παμε και Disneyland!! Θα ξετρελαθει η Ε. :D

Λενα καλες διακοπες!!! Να ξεκουραστεις οσο μπορεις!! Αντε και του χρονου θα συναντηθουμε Κρητη!

Συμπεθερα 90% θα ερθουμε του χρονου ναι! Ο κουμπαρος που μας παντρεψε στον πολιτικο ειναι Κρητικος απο το Ηρακλειο και αυτος και μας καλεσε απειρες φορες. Τωρα εχουν κατι δωματια και ενα σνακ μπαρ στην Αγ. Πελαγια και μακαρι να το εχουν και του χρονου. Κρητη ειναι το ονειρο μου να ερθω!! Αχ ποσο θελω να σας γνωρισω!! :) Τι καλα που βουτηξες την μικρη!! Μα ακομα εχει βρασιμο η ψυχη μου? :(

Θου βλακειες σε λεω λες και ο δικος μου δεν κανει τα ιδια! Ολη μερα γκρινιαζει, μα ολη ομως και αν δεν με βλεπει ριχνει τρελο κλαμα. Ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω. Σε νιωθω απολυτα ψυχη μου :YMHUG::x Καλε που χωρατε τοσα ατομα σε ενα σπιτι? :shock:

Αργυ ειμαι σιγουρη οτι θα γινει τελειο το τσιζκεικ! Και εγω με πτιμπερ το εκανα αλλα ηθελε ψησιμο λιγα λεπτα και μετα το αφησα να κρυωσει μεχρι να κανω την κρεμα. Την μαρμελαδα την εριξα μετα την κρεμα και μετα ψυγειο. Εγινε πολυ νοστιμο αλλα επειδη το εφαγα μονη μου δεν ξαναεκανα. Και μου αρεσει τρελα!! Στειλε κατα εδω κανενα κομματι!

Σισσιω ετσι να περνας καλα παντα!! Πολυ σε χαιρομαι!! :D

Αφρο πολυ χαρηκα για την φιλη σου! Να της ζησει!!

Ιουλια μια χαρα θα περασεις με την μανουλα! Πηγαινε με τα νερα της και ξεκουρασου λιγο. Ευκαιρια ειναι! Τυχερουλα ολο το καλοκαιρι διακοπουλες!!

Παναγιωτα ηθελα και εγω να σε πω για την φωτο!! Τελεια ειναι!!! Τα μικρα σου δεν τα εχω δει ποτε! Βαλε καμια φωτο στην ομαδα να τα δω ρε συ!

Νατασουλα τον καημενουλι τον Μιχαλακι :( Καλα εκανες και τον εφερες κοντα σου. Σε εχει αναγκη...

Γωγώ θα φτιάξει ρε συ ο καιρός, σιγά μια μέρα είναι, από αύριο καύσωνας πάλι είπαν, σε σας!!! :roll::roll:

σε ποιά θάλασσα πάτε?

και εδώ βγήκε ο ήλιος, ο ηλιάτορας!!! :D:D:D

μελάκι? μελάκι? τι γλυκός ο πεθερός :lol::lol::lol::lol:

καλές διακοπές :D:x

Κορίτσια με συγκινείτε πολύ πυ θα θέλατε να με γνωρίσετε... :cry: αλήθεια νόμιζα δεν θα θέλατε :cry:

Γωγώ ο καιρός θα φτιάξει ρε άλλωστε τόσες μερούλες 8-) θα είσαι εκεί παρέα με τον πεθερούλη 8-} Πάντως χωρίς πλάκα είσαι τυχερή..φαίνεται να αγαπάει πολύ τα κορίτσια :D

Λένα καλές διακοπές και σε σένα!

Και σε σένα Ιουλία θα χορτάσετε διακοπές φέτος! 8-)8-)8-)8-)

Εγώ είμαι μόνη..Προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά δε μπόρεσα από τον ενθουσιασμό!

Κατα τις 7,30 θα πάω να πάρω τη φιλενάδα μου να πάμε ΠΥΞ ΛΑΞ :lol::lol::lol:

Νατασούλα περαστικά σας!

Αργυρώ εγω δε βάζω ζελατίνη..Πρώτη φορά το ακούω :?

ωρες ωρες δεν ξερω πως να διαχειριστω την αφαγια του ....του ελιωσα μπανανα και την ανακατεψα μεσα στο γιαουρτακι ...εβαλα και τα μπαλακια απο πανω ....και το καταλαβε απο το χρωμα και την υφη :evil::evil::evil::evil: νευριασα παλυ ....τον αναγκασα να φαει το 1/3 απο το γιαουρτακι (του το ταιζα και εκλαιγε) ...το ξερω οτι εκανα λαθος το ξερω οτι πρατω λαθος αλλα απο το πρωι δε εχει φαει τιποτα ....μονο ενα γιαουρτακι στισ 8 το πρωι .....τωρα του ειπα οτι δεν εχει ντορα δεν εχει μπανιο δεν εχει αγκαλιτσε και φιλακια μεχρι να το φαει ....μου λεει σηγνωμη αλλα τι να την κανω αφου δεν τρωει ....ειναι στο σαλονι τωρα παιζει και ειναι κατσουφιασμενος αλλα για μαμ δεν το σκευτεται ....δεν μπορω αλο με το καλο να τον παιρνω και να μην τον πιεζω ....εχω φτασει στο αμην εχει κοψει τα παντα ζει με νερο και γαλα .

μαρια τον σεπτεβριο μπορει να ερθω τρικαλα ,θα τα πουμε και εμεις τοτε .

Μαρία τι να σου πω βρε, δεν ξέρω στα γλυκά είμαι άσχετη, έτσι έλεγε η συνταγή από το νετ!!! :|

Αφρο :( είναι δυνατόν να μην πεινάει?

αν του κάνεις μπέργκερς με πατάτες τηγ. και το βάλεις σε σακουλάκι και βάλεις και παιχνιδάκι μέσα? δλδ σαν να το αγόρασες από τα goodys!!! :!:

Ο Λ. γκρινιάζει γιατί χθες του είπα ότι σήμερα θα έχει πίτσα, αλλά έκανα κοτ. κοκκινιστό με πιλάφι!!! :roll::roll::roll: ....τα έχει βάλει και με τον μπαμπά του διότι δεν τον πήρε μαζί στην φόρμουλα :roll::roll: ....αλλά έχει κάθε μέρα μέχρι την Κυρ.,

Μαρια καλή διασκέδαση, θα πάνε και οι αδελφές μου, βρήκαν εισητήρια, τα τελευταία, με 15ε καθιστοί! φθηνά!!! :?

Γυρησα..κουραστηκα..προσπαθω εδω και καμποση ωρα να γραψω αλλα δε με αφινουν!!!

Αφρο τελεια!!! Να της ζησει!!! ολα τα καλα του κοσμου!! Να επιστρεψουν σπιτακι τους..ειμαι σηγουρη πως για ενα πολυυυ μεγαλο χρονικο διαστημα δεν θα κανει τιποτα αλλο παρ α θα την κοιταει...την ωρα που κοιμαται, την ωρα που τρωει...

πολυ χαρηκα..ειλικρινα!!!!

Οσο για την αφαγια τι να πω...

ο φοφος σημερα επι 45 λεπτα ετρωγε μεσιμεριανο...μιση μεριδα 6μηνιτικου μωρου

Γωγω μα μελι;;;;..στο βρεφος;;;;;

ελα ρε απο Κυριακη ξανα καυσονας!!!!!

Στα δικα μας...

ειμαστε καλα...διαστολη 1..πλακουντας με ασβεστοσεις αμνιακο υγρο ελλατωνετε αλλα ακομα σεφυσιολογικα επιπεδα....κατι μου ειπε για grade..αλλα δε τον συγκρατησα..

επισης εχω συσπασεις..αλλα δενε χουν ουτε ενταση ουτε διαρκεια..μου ειπε πως μεχρι την αλλη Κυριακη θα εχω γεννησει..του λεω διλαδη να ετοιμασω τη βαλιτσα;;;..καιμου λεει ακομα δεν την εχεις ετοιμη...χαχαχ..κανουμε και χιουμορ

Αυτα τα ολιγα τα νεα μας..

πηγα και στον ΙΑΝΟ και πηρα μερικα βιβλια...γιατι θα κοψω φλεβες αλλιως μεχρι να αποφασισει νε ξεμυτισει το καμαρι μου.

νατασουλα περαστηκα ρε στον Μιχαλακη..αμαν ..καιπερισυ θυμαμαι με ωτιτιδα ηταν...

ισως να σου δωσει τοπικες αντιβιωτικες σταγονες γιατι ναι στη διαροια δεν κανει ναπαρει οτε απο το στομα, ουτε ενδοφλεβια

oyyf!!δροσιστηκα!εκανα μπανιο στην πισινα στο μπαλκονι!ο γιωργος με αναγκασε να βαλω το μαγιο μου κ να κανω κ βουτια! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

α πα πα!ωραια ηταν,αλλα αγχωθηκα η γυναικα!ετσι κ μας εβλεπε κανεις απο απεναντι.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα μπηκαμε μεσα κ παιζει με το τρακτερ που του πηρε δωρο η πεθερα μου για ταγενεθλια!επειδη δεν μπορει να κανει καλα τα πενταλ,ολο σκυβει κ λεει"μαμα μπαταίες βάουμε"! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελικα ωραια ειναι να παιζω ολη μερα μαζι του!κ αυτος το ευχαριστιεται!ολο με φιλαει στο στομα κ με αγκαλιαζει σφιχτα! :):)

αφρο τί να πω..καταλαβαιμω τα νευρα σου για την αφαγια..ειναι να μη στη δωσει.. :roll::roll::roll:

χρυσα καλε γεννας!!βαλιτσα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! :lol::lol::lol::lol:

νατασουλα περαστικα στον μιχαλακη :(

ποσειδι θα παω με τη μαμα,κληρωθηκε σε σπιτακι μεσα στο καμπιγκ,κ θα παμε παρεα! :roll::roll::?8-)8-)8-)

μωρε καλα θα ειναι..αρκει να βολευτει το παιδι..τιποτα αλλο δε με νοιαζει...οταν δε μαλωνουμε,τα βρισκουμε μια χαρα οι δυο μας..εχουμε κ πολλα να συζητησουμε,αν δεν πεφτουμε πτωματα τα βραδια.. :?:? !

α!δε σας ειπα!σκεφτεται λεει να πει κ την πεθερα μου να ερθει! :shock::shock::shock::shock: της ανακοινωσα οτι αν το κανει αυτο,εγω θα αφησω τον γιωργο στις δυο τους κ θα φυγω πισω! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλη,χρυση,αλλα ειπαμε!!ως εκει!

μετα με τον χ. θα παμε καλαμιτσι!

Φιλακια σε ολες! με τραβαει ο γιωργος κ δεν προλαβαινω,θελω πολλα να σχολιασω καλε ακομη!μετααα!

α Ιουλία και άν σε έβλεπε κάποιος από απέναντι τι έγινε? έλα εδώ ρε συ που όλοι βγαίνουν με τα μαγιώ στους κήπους και κάνουν ηλιοθεραπεία....η διπλανή μας βγήκε με το βρακί μια μέρα!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

δεν εχω τι να πω καθομαι με τις σκεψεις μου ....επρεπε να πιεσω οταν ητα 1 και αρχισε να μου κοβει τις φρουτοκρεμες και τις σουπες ...τοτε επρεπε ...αλλα τοτε λεγανε "φαση ειναι μην πιεζεις θα του μεινει τραυμα" ......εφαγε και το υπολοιπο γιαουρτακι με το ζορι ....τωρα παιζει και μου κανει τον καραγκιοζη και ας με βλεπει με τα μουτρα μεχρι το πατωμα ....

Καλε δεν γενναω ακομα...μου ειπε 4-5 μερες σηγουρα...κατεβηκε το μωρο αλλα οχι τοσο ωστε να ξεκινησει αυριο- μεθαυριο ο τοκετος..και εννωειτε πως δεν γυρησε το σκατιαρικο....

Τωρα η αυριο να το αποφασισει..η Τριτη ..αντε να δουμε...

Και εγω τετοιο ταψακι εχω κουμπωτο...κανεις εκει μεσα το γλυκο σου και το ξεκουμπωνεις μετα και το βαζεις οπου θες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...