Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

καλησπερα!

μωρη παναγιωτα!!συντηρουκλα εγω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχει τυχει πολλοι να μη με χωνευουν για αυτο που ειμαι..αλλα να μη με χωνευουν κ για αυτο που δεν ειμαι..πρωτη φορα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για πες ρε,αληθεια τωρα,τί ειχα γραψει κ ηταν συντηρητικο κ καθωσπρεπει;θυμαμαι θηλασμοαποριες κ ωραρια..πες!!!

αναστασακι τωρα ξερω πώς νιωθεις! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για το πλυντηριο,απο την απαντηση του καρατσιγγουναρος μου φαινεται.. :roll::roll:

στο χερι με απορρυπαντικο κ αν δεν..πες του αυτο που σκεφτηκες ,να του δινεις χρηματα να χρησιμοποιεις το πλυντηριο του..ακου απαντηση"εχει στο βολο πλυντηρια"!αυτος δηλ.εκει τα πλενει;;;;;;;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εμενα στην κερκυρα σκιστηκε να με εξυπηρετησει ο ανθρωπος,μεχρι κ το τηλ. του παιδιατρου τους μας εδωσε,χωρις να το ζητησουμε, σε περιπτωση που κατι χρειαστουμε!νευριασα τωρα! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αναστασακι σημερα επαιζα ολη μερα με τον γιωργο κ ηταν μια χαρα..ηρθε κ η μαμα μου κ με αρχισε στα"ποια ειναι η δουλεια σου;ενα παιδι εχεις κ γκρινιαζεις οτι δεν αντεχεις,σα δε ντρεπεσαι να το κακολογεις,προσοχη θελει το παιδακι,εσυ αλλου εχεις το μυαλο σου κ δεν παιζεις μαζι του..."με τα πολλα σκατα με εκανε..αλλα σα να εχει κ δικιο..λιγοψυχη ειμαι μαλλον.. :roll::(

τονια τί ωραια που ευχαριστηθηκατε μπανακι!καθε μερα να πηγαινετε! ;):)

μητσακι περαστικα σας..με αγχωσες λιγο τωρα με την ψιλοεπιδημια πνευμονιας..ο γιωργος εδω κ ενα μηνα εχει βηχα καθε μερα,1-2 φορες,αλλα τιποτα ιδιαιτερο..κ εγω το αφησα..μωρε λες;;;;;;;;;;;;; :?:?:?:?:?

νατασουλα περαστικα στον μιχαλακη!να χαιρεσαι τον ηλια!τί καλα που θα τον βγαλεις εξω! :)

εγω στη βαφτιση δε θα ερθω..ο χ. γυρναει πολυ αργα..αν ομως γινει η εκπληξη κ προλαβω..τελεια θα ειναι!αληθεια τί ονομα λετε να αρεζε στην νατασα;;για να δουμε..θα πεσουμε μεσα;; :D

λενα εκ γερμανιας χαιρομαι αφανταστα που εισαι καλα!!!ετσι να παραμεινεις!ποτε φευγετε με το καλο;;

α!παναγιωτααα ξανα!δευτερο παιδι θελω σαν τρελη..ΑΛΛΑ επειδη με ξερω..θα περιμενω λιγο ακομη μεχρι να αρχισω προσπαθειες..βεβαια ηλικιακα θα ηθελα τωρα,ειμαι 30,γιατι αν κ για τα δεδομενα της εποχης μας με "παιρνει"να καθυστερησω,δε θα ηθελα να περασει κ αλλος καιρος..φοβαμαι..τα κλασσικα..διαβαζω κ κατα καιρους διαφορα στο ιντερνετ κ μου κοβονται τα ποδια! :(

κοριτσαρες μου σας φιλω!

καλο μεσημερι σε ολες ανεξαιρετως!

θου οχι να μη λιωσεις!!στο κλαμμα εννοω!να σκεφτεσαι το α;υριανο μπανακι στη θαλασσα! ;);)

εγω με τον γιωργο ενα μπανιο της προκοπης δεν εκανα ρε,αλλα κοιμοταν πολυυυυυυυ κ μεσημερι κ βραδυ..

για αυτο σου λεω..ολα δε μπορουμε ν ατα εχουμε..εγω για αυτο γκρινιαζω..αλλα ειμαι παραλογη..εσυ που εισαι πιο λογικη..φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετα!! :lol::lol::lol:

να περασεις τελεια ομορφουλα!φιλια στην αδερφουλα σου κ την τονια!ο θοδωρης πώς ειναι εκει;ο παντελακος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Tόνια και μαμαΘούλ γνωριστήκατε;;;; Ε ζήλεψα τώρα!!!

Ευχαριστώ για το Ιλιανάκι αλλά δεν γιορτάζει. Την αφήνω στη γιαγιά αλλά είμαι ασταμάτητα με τα παιδιά και έχω λιώσει. Στο Βερολίνο έχω τουλάχιστον τον παιδικό και μένω λιγάκι μόνη.

Λενάκι αντί για ξενοδοχείο δεν κοιτάς για ενοικιαζόμενο στούντιο; Πιο φτηνά θα σας έρθει και θα είστε πιο άνετα. Περισσότερος χώρος και θα μπορείς να μαγειρεύεις για το παιδί. Βεβαια δεν σου το καθαρίζουν.

Σφαζονται. Παω.

Θουλη εχει πολυ γλυκια φωνη,αλλα ξεχασες να πεις ποσο ψακι ειναι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ο Θοδωρης ειναι πολυ καλο παιδακι και ο Παντελακος ρε κοριτσια πραγματικα ΑΥΠΝΟ το σκατουλι!!!! :shock::o Σημερα το πολυ 30'στη παραλια και χθες ημουν εκει 2 ωρες(μεχρι τις 8:30) και δεν ειχα κλεισει ματι απο το μεσημερι,που η δικια μου ειχε ξυπνησει στις 5 και ξανακοιμηθηκε στης Γωγως!!! :shock:

Αθηνουλα για διακοπες ηρθες κι εχεις λιωσει ε;;;; :?

Ιουλια κατι τετοια σχολια κανει και η μανα μου και γινομαι ΤΟΥΡΚΟΣ!!!! :twisted: δηλαδη επειδη καναμε 1 παιδι πρεπει να ξεχασουμε οτι ειμαστε ανθρωποι και γυναικες κι εχουμε κι αλλες αναγκες κι ενδιαφεροντα και πρεπει οοληηη τη μερα μονο να νοικοκυρευουμε και να ασχολιομαστε το παιδι! Αντι να πουν θα κατσω εγω να παιξω λιγο με το παιδι και πηγαινε εσυ μια βολτα ή κανε κατι να ξεσκασεις,μας τη λενε κι απο πανω!!! :twisted::twisted:

Και δε συμφωνω οτι εχει δικιο γιατι η ξεθεωμενη μανα δεν εχει αντοχες,υπομονη και ορεξη να δωσει αυτα που χρειαζεται! και η μανα μου μονη της ηταν και μονη μας μεγαλωσε και το υπερηφανευεται κιολας,αλλα εγω σα παιδι θυμαμαι μια μαμα μονιμως στεναχωρημενη,κουρασμενη,θυμωμενη κτλ...θα προτιμουσα να ειχα καλυτερες μνημες απο τους γονεις μου με γελια και παιχνιδια κι ας μεγαλωνα και με τις γιαγιαδες λιγο... :roll:

Ε να μη βρω αφορμη μη ξεσπασω λιγακι παλι που τα χω κι εγω με τη μανα μου σημερα;;; :P

αχ μωρε το γλυκουλη μου εχει και γλυκια φωνουλα εκτς απο γλυκια φατσουλα :x:x:x:x

κανει παρα πολυ ζεστη ,ο Μ κοιματε μεσα στο αιρ κοντισιον το μρο παιζει στο ριλαξ και εχει ανεμιστηρα και εγω ειμαι στο γραφειο με τον αλλον ανεμιστηρα και σκευτομαι καφεδακι .Επλυνα τα μπαλκονια και σκουπισα σφουγκαρια ...αυτα για σημερα δεν κανω κατι αλλο ...θελω ενα μπανιο αλλα θα κανω οταν ξυπνησει ο Μ για να κανουμε μαζι .

εμένα το μπουμπουκάκι μια χαρά είναι δραστηήρια πάλι και μαλώνει με τον Λ. :roll::roll::roll:

ευχαριστώ όμως για τις ευχές :x

οι επισκέπτες μου ήρθαν, αφού δυσκολεύτηκαν να βρεθούν με τον άντρα μου στο Α/Δ :roll::roll: ....άντρες, αν δεν είναι κάποια γυναίκα κοντά να τους συντονίσει λίγο.....χαμένοι ρε παιδί μου!!!! :roll::roll::roll:

το φαγητό μου δεν άρεσε στον ανηψιό μου :lol::lol::lol::lol: ....έτσι του έκανα 2 σάντουιτς και έφαγε!!! με λύπησε λίγο το γεγονός αλλά......!!!!.....θα πάω να αγοράσω και καμμιά πίτσα να βάλω στην κατάψηξη για ώρα ανάγκης!!!! :lol::lol::lol: αν και οι υπόλοιπες μέρες είναι ελληνικές!!!! :roll::roll::roll:

Αθηνά περαστικά πότε έρχεστε κατά πάνω? :?:

Λενάκι Παρίσι τελικά? ωραία....τι καιρό έχιε εκεί? δεν είδα....είδα το Tour de France, είχε ήλιο και οι θεατές με καλοκαιρινά.....αλλά σε κάποιο σημείο είχε χιόνι!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock:

Σισσιώ καλά να περάσετε στην Ύδρα :D αλλά και στην συναυλία :D

τι άλλο δεν θυμάμαι.....

α είμαι κουρασμένη και νυστάζωωωωωω!!!!

εν τω μεταξύ το πρωί ζυγύστικά και ήμουν 59,6 και όταν τέλειωσα τις δουλειές που είχα ξαναζυγίστηκα (μεγάλο κόλλημα μιλάμε!!!! :roll::roll::roll: ) και ήμουν 59,3!!!!! :D:D:D αλλά το τελευταίο πρέπει να είναι πλασματικό!!!!.........τι σας λέω ε? και σας πρήζω!!! :lol::lol::roll::roll: δεν ενδιαφέρει και κανέναν!!!! :roll::roll::roll:

σας αφήνω γιατί τα μικρά μου έσπασαν τα νεύρα, δεν μπορούν να φάνε χωρίς να πειράζει ο ένας τον άλλον!!! :evil::evil::evil::evil:

ΔΑΝΑΗ!!!!!!! :x:x:x:x

Να σας ζησει Νατασα μου..Να ειναι παντα χαρουμενη και καλοτυχη η μικρουλα σας.

Περιμενουμε φωτο!!!

Κοριτσια ειμαι με τα 2.τα λεμε πιο μετα!!!!

αχ τι ομορφο ονομα !!!καλοφωτιστη και να σας ζησει !!!

η φιλη μου γενναει αυριο !!!!τομωρο επαψε να τρεφετε και παρχει θεμα και με τον πλακουντα και αυριο θα το παρουν .

Πολυ ωραιο ονομα το Δαναη!!!Πως της φανηκε της Νατασας αραγε;;; :D

Αργυ :ymparty::ymparty::ymparty: για τα 59,3!!!! :lol::lol: κι εγω ανεβηκα εχθες κι εκει που δε το περιμενα ειχα κατεβει στα 54,3!!! :D:D:D αλλα μη βιαστειτε να πειτε πολυ αδυνατη και τετοια,γιατι δεν ισχυει ακριβως...εχει παραουριασει το σωμα μου μετα τη 2η γεννα! καλα θα κλεισει καποια στιγμη φανταζομαι και θα μαζεψει η κοιλια,αλλα με τη κυτταριτιδα τι κανουμε;;;;; τιποτα χεστηκα!!!!! :lol::lol::lol:

Αφρο ολα καλα θα πανε με τη φιλη σου!της στελνουμε τις ευχες μας και τη θετικη μας ενεργεια πες της! ;) ποσων εβδομαδων ειναι;;;

Χρυσακι καμια ενοχληση τιποτα;;;; :roll:

Νατασουλα θελω να αντικαταστησω αλλο 1 γευμα μεχρι τον 6ο σιγουρα,γιαυτο ελεγα να βαλω κρεμα που εχει και γαλα εκαι οσο να ναι μου φαινεται πιο νορμαλ απο το να τρωει φρουτα και λαχανικα για 1 μηνα... :roll: ενταξει οχι του εμποριου που ειναι τιγκα στη ζαχαρη,αλλα αυτη της φρεζυλακ ειναι και χωρις ζαχαρη και βιολογικη(ετσι λεει τουλαχιστον) και νοστιμη...οι παιδιατροι και οι 2 ειναι θετικοι στο να αντικαταστησω 2 γευματα αλλα προτιμουν κι εκεινες τη κρεμα...απο τον 6ο να κανω οτι θελω... :roll:

κοριτσαρες μου τσααααααααααα και απο μενα...ειπα να παρω το αιμα μου πίσω...μεχρι την δευτερα που θα γυρισω στην δουλεια... :evil::evil: οποτε μπορω θα μπαινω....να τα λεμε λιγακι...

σας ελειψα καθολου? εμενα παντως μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :P:P:P:P

καλοφωτιστη η δαναη σας!!!!!!!!!!!!! γερή τυχερη και οτι επιθυμει στην καρδουλα της να το βρει...

τι ζεστη ηταν αυτη σημερα βρε κοριτσια...πηγαμε για μπανακι η παπιοοικογενεια μαζι με την φιλη μας ..νταντα μας...και όταν γυρισαμε σπίτι ...φανταστειτε 11.30 την ειχαμε κανει ..ημουν σαν κοτοπουλο :roll::roll: την επεσα στον καναπε με αρκουδισιον!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: και δυο ωρες εκανα νανα...

την παρασκευη και το σαββατο θα παμε στον παππου μας στον ωρωπο...θ ακανουμε και εκει κανα μπανακι...ελπίζω να μην ερθουν οι ρωσσοι..αλλα ακομη και αν ερθουν...θα χω και κανα ταμπονακι μαζι... ;);) παλια εχανα μπανια τωρα πια όχι....

και τα νεα μου απο την δουλεια..μου ανεθεσαν ατυπα :evil::evil::evil::evil: την γραμματειακη υποστηριξη και ενος δευτερου προισταμενου...εχοντας παραλληλα την πορτα με το κουμπάκι και το τηλ.κεντρο της εταιρειας...και ενας θεος ξερει και τι αλλο...αλλα ειπαμε τετοιες εποχες μας παιρνει να μιλαμε?όοοχι :cry::cry: ετσι ομως νοιωθω πιο ικανη και ξερετε κατι και πιο χρησιμη...οποτε αυτο αποβαινει θετικο για μενα....να βλεπουμε και τα θετικα ... ;)

η χρυσα μας ετοιμαζετε για γεννητουρια σε λιγες μερες?????/αντε με το καλοοοοοοοοοοο κοριτσαρα μου....

φρανιτακι ελπίζω αν του κοψετε τα λουκανικα και τα βουτυρα να του πεσει η χοληστερινη...θελει προσοχη κοριτσακι μου....θα τα πουμε παλι τον αυγουστο ε?περιμενω τηλεφωνακι...

Σισσακυ θα σαι στην συναυλια τωρα ε? καλα να περνας και καλές μινι διακοπουλες...να σαι καλο κοριτσι ε? :lol::lol::lol::lol: σε πειλαζωωωωωωωωωωωωω

παναγιωτα μου να περασετε τεεεεεεελεια στις διακοπουλες σας...και με μπολικο σεχ σεχ σεχ... :oops::oops:

αφρο μου θα σε παρω να τα πουμε καποια στιγμουλα...

αναστασακι μου ειχε πλακα το μαυρη γαζελα...αλλα οι φιλεναδες μου είναι πολυ καλες...και με ανεβαζουν παντα με τα καλα τους λογια.... :x:x:-*:-*

τονια μου αχ λεμε του χρονου πρωτα ο θεος να ρθουμε στα μερη σας για διακοπουλες....

πρωτα ο θεος γιατι οι καιροι ειναι λιγακι δυσκολοι..μακαρι μαζι με την υγεια μας να χουμε και την δουλιτσα μας....οσες δουλευουν...

νατασουλες...δημητρουλα...θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..αρτζι ...ερη μου...αθηνα...και οποια ξεχναω...που σιγουρα ξεχναω πολλες...πολλα πολλα μακιαααααααα

παπαπαπα γυρισε το ρυζακι και σας ζαλισε ε? :lol::lol::lol::lol:

Τι ωραίο όνομα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Καλοφώτιστη η μικρούλα Δανάη, να σας ζήσει Νατασούλι μου!!!!!! :x:x:x

Μπράβο στις νονές για την εξαιρετική επιλογή!!!!! :ymapplause:

Σήμερα όλο το απόγευμα είχα τη μαία μου επίσκεψη!! Πολύ χάρηκα!! :D Μας είδε, τα είπαμε και έχω νέα για το μικρόβιο... :roll::roll::roll: Θα σας τα πω σε λίγο!

τονια ειναι στην ιδια ευδομαδα με την χρυσα 38 και κατι ...αχ ειμαι πολυ χαρουμενη αλλακαι φοβισμενη για το αν θα πανε ολλα καλα ,προσπαθουσε 3 χρονια + για παιδακι και ειναι και προχωριμενη ηλικια και με πολλα προβληματα (θρομβοφιλια κ.α) αχ μακαρι να πανε ολλα καλα αυριο .....θα εχουν 2 μηνες διαφορα 21 μαιου με 21 ιουλιου και θα μεγαλωσουν διπλα διπλα σαν αδερφακια

ΔΑΝΑΗ τι ομορφο ονομα!

τυχερη και ευτυχισμενη στη ζωη της!

Νατασα να σου ζησει να την δειτε οπως θελει!

Αφροδιτη την αγαπη μας και τη θετικη μας ενεργεια για αυριο!

να μας ενημερωνεις!

Χρυσα σε ειδα στον υπνο μου!

αυριο λεπτομερειες!

Kαλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???Ειμαι λιγακι κομματια αλλα δε γινοταν να μην μπω!!!

Ηταν μια ΤΕΛΕΙΑ βαφτιση!Ή τουλαχιστον ετσι φανηκε στα δικα μου ματια αφου ειμαι ερωτευμενη με αυτην την οικογενεια!!!!Η φιλη μου καρακουκλαρα μιλαμε!!!θα σας δειξω αυριο φωτο να παθετε ταρακουλο! :lol::lol: Και η ...Δαναη τοσο γλυκια κ καλη!Μονο λιγακι γκρινιαζε στην αρχη αλλα με λογο νερακι κ πιπιλισμα μπουκαλιου ηταν τζετ!!!Οταν δε εκανε τη βουτια δεν εβγαλε κιχ!Πλατσουριζε χαρουμενη!!!!!! :D:D:D:D Οκ μετα ακουσαμε κατι ψιλα στο ντυσιμο,ετσι για το καλο!!!! :lol::P

Η αντιδραση της Νατασας οταν ακουσε το ονομα...ΜΜμμμμ δυσκολο να περιγραψω!Στην αρχη γουρλωσε τα ματια,μετα εβαλε τα κλαμματα κ υστερα αρχισε τα κλωτσομπουνιδια στις 3 νονες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P Για την ακριβεια...Ειχε ενα καπως παγωμενο κ απλανες υφος για μερικα δευτερολεπτα κ μετα αρχισε να χαμογελαει ευχαριστημενη!Ετσι μου φανηκε!!! :D:D:D

Να μας ζησει λοιπον η νεραιδα μας κ με το ονομα και να εχει μια ευτυχισμενη ζωη!!!!

Σας αφηνω κ παω να τσακισω το κεκακι της Νατασας!!!!

Ειμαι κουρασμενη(ψυχολογικα πιο πολυ) χθες κ σημερα οποτε δε σχολιαζω!

Υγ Ιουλια θεικο το "τωρα σε καταλαβαινω"!!! :lol::lol::lol: Δεν πιανεις μια μπροστα μου!Μια Παναγιωτα μονο δε σε χωνευε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλια σε ολες κ περαστικα στα αρρωστουλια!

Γεια σας ομορφες ξανα μανα!!!!

Αναστασια ευχαριστω για το μηνυμα κοριτσακι μου..Αλλα μωρη κακιστρω αμεσως να βαλεις λογια στην Ιουλια οτι δεν τη χωνευα εεεεεεεεεε :P:P:P:P

Καλε Ιουλια σε χωνευα παιδακι μου αλλα ελεγα "τι ατσακαλωτη γκομενα" :lol::lol::lol:

Μωρε εγραφες συνεχεια για βυζια και θηλασμους και γενικα δεν ειχες δωσει το στιγμα σου και φαινοσουνα η δεσποινιδα με τα γαλλικα και το πιάνο...Καταλαβες;; :lol::lol::lol::lol:

Αχ κουκλα ηταν η Νατασα ε;;;

Αφρο δε ξερεις ποσο χαρηκα ρε για την Π.αντε μακαρι να πανε ολα τελειααααα!!!!θα εχουν παρεα τα παιδακια σου.Θα πηγαινουν και μαζι σχολειο!!!!!

Επισης για τους Αγρινιωτες πες οτι θες...αλλα τσιγκουνηδες και μιζεροι οπως οι "Αυστριακοι"(Λαος Μαγνησιας) ε οχιιιιιιιιιι δεν ειμαστε!!!!!!

Μαρη Θου ..με το λογαριασμο της Γωγως μπηκες;;;;

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ποσο ομορφο ονομα :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymparty::ymparty:

πολυ σουπερ΄΄καλοφωτιστη λοιπον..εγω δε πηγα :cry::cry::cry::cry:

αναστασια 1000000 ευχαριστω που με εστειλες μην..εισαι αστερι

αφρο ολα καλα να πανε στη κοπελα ..αχ τι αγωνια θα εχει..\\παναγιωτα καλε οταν μπαινω απ το λαπ τοπ ενω βαζω το κωδικο μου δειχνει το λογαριαμσο της σωσως :?:?:? ω τι να ναιιι\

τωρα καθομαι στο σταθερο υπολογιστη

τι τεεελεια φωτοοοο

πηγαμε παιδοτοπο με αντωνια..τελεια ηταν..αν κ ανυσηχος ο παντελης..μα η μικρη της τονια...ααααααα

αγγελουδι λεμεεεεεεεεεεεεεε\ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

υπεροχο ονομα!! :):):):) :

να μας ζησει η δαναη λοιπον,η πανεμορφη πριγκηποπουλα του τρενου μας!!

νατασακι λυπαμαι πολυ που δεν ημουν εκει.. :(

γερή κ ευτυχισμενη να ειναι παντα η κορουλα σου κ να την καμαρωνετε και οι 3 σας!!κ συντομα..να πολλαπλασιαστειτε! :D;)

μωρη παναγιωτα............... :evil::lol: τον πονο μου με τους αμετρητους θηλασμους ειχα κ ανοιξα το τρενακι..,γιατι εγω το ανοιξα :geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ,τί ηθελες να γραφω;οτι διαβαζω κοσμοπολιταν κ κανω ντεκαπαζ; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εκεινο το διαστημα δεν υπηρχε τιποτα αλλο στη ζωη μου περα απο βυζια κ θηλασμους κ ξενυχτια! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

αλλα το "ατσαλακωτη γκομενα"θα το κρατησω!πολυ με αρεσε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασακι σιγουρα εχω πολυ δρομο μεχρι να σε φτασω :lol::lol: ,αλλα απλως η παναγιωτα ειναι η πρωτη που εκδηλωθηκε!ξερω ηδη 2-3 που..πινουν νερο στο ονομα μου! :lol::lol:

περα απο την πλακα παναγιωτα,καταλαβαινω τί λες!κ ξερω πως τωρα με συμπαθεις παααρα πολυ!ασε την κακιστρω να λεει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

αυτη δεν ξερει γαλλικα κ πιανο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θουλιτσα μου ωραια περνατε,ε;;τί καλα!μωρε τοσο ησυχη ειναι η μπεμπα της αντωνιας;;;;;;;;; :shock::shock::shock:

αληθεια καλε τονια,αντωνια να σε λεμε;;;;;;;;;; :?:?:?:?:?:

ο αλεξ ταλιμπαν αλλα η μικρη φεεεεεεεεετα!τελειααααααααααααααααααααααααααααααααααα!,που θα ελεγε κ η θου! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφρο με το καλο να γεννησει η κοπελα!να μας πεις νεα!

καλο βραδυ σε ολες!φιλακια!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...