Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Kαλημέρα μανούλες!

Πιάσατε κουβέντα για τις υστερίες των "μεγάλων" μας και θέλω απλά να πω ότι συμπάσχω.... :?

Με λίγα λόγια, νιώθω ακριβώς αυτό που περιγράφει πολύ εύστοχα η Νατάσα... "Δεν αναγνωρίζω το παιδί μου..." :( Καθημερινά, θα χτυπήσουμε 2-3 "κρίσεις" για ανύπαρκτους λόγους... Μπαίνω στη θέση της και προσπαθώ να την αντιμετωπίσω με ηρεμία, γιατί ξέρω ότι η ψυχούλα της είναι "τραυματισμένη" απ' τον "εισβολέα" :P αλλά -δυστυχώς- κι η υπομονή έχει τα όριά της... Χαίρομαι τουλάχιστον, γιατί το βγάζει σε μας μόνο. Με τη μικρή είναι ΠΟΛΥ τρυφερή η γλυκιά μου, την έχει αγαπήσει απ' την πρώτη στιγμή... :x

Χρυσουλάκι μου καλό... υπομονή, τι άλλο να κάνεις; :roll: Σε λίγες μέρες θα ξεμπουκάρει ο μικρούλης, θα ελευθερωθείς και θα νιώσεις καλύτερα. Όλα θα βρουν το ρυθμό τους σιγά-σιγά... ;) Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και την αγάπη μου! :YMHUG:

Βίκυ, εύχομαι ολόψυχα να περάσουν γρήγορα τα παλιοσυμπτώματα και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!! :x Αύριο θα πάω κι εγώ για αιματολογικές, γιατί την Πέμπτη θα πάω στο γιατρό να με δει! :D

Σισσάκι μου, ναι, σε μισούμε όλες που καλοπερνάς :evil::P γι' αυτό κοίτα να το απολαύσεις!!! :D:D:D Να περάσετε τέλεια με την αδερφούλα σου!!! Αυτά είναι.... :D:D:D

Με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας, έπεσα πάνω σ' αυτό και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σισσιώ εισαι σπιτι χωρις παιδι και αντρα?

σε καθαρο σπιτι...που να μην τα χαλα κανεις?

θα φυγεις και 3μερο?

και αμς το λες ετσι..χωρις τυψεις?

θα επρεπε να ντρεπεσαι!

φτου σου!

εγω εχω ενα σπιτι αχαρακτηριστο!

το φωτακι λειπειαπ εξω!

θα ειμαι πολυ σκυλα οταν φυγω διακοπες να αφησω τ κελιδι στη πεθερα να μου κανει γενικη?

Συνεχίζω...

Αναστασί και Νατασούλα, καλώς ορίσατε πίσω!!! :x Και εις άλλα με υγεία!!! :D

Νατασούλι, φρίκη με το φόρεμα, είναι απαράδεκτοι!!! :evil: Ελπίζω τουλάχιστον να σε αποζημιώσουν... :roll: Και αύριο είναι η βάπτιση; :shock: Ούι, ούι, ούι, που λέει κι η Σίσσυ!!! =)) Καλό τρέξιμο καλή μου σήμερα!!! :shock:

Μ' έχει καταστρέψει το MEGA!!! Έβαλε το Περί ανέμων και υδάτων, μεσημεριάτικο!!! ΑΝ υπήρχε μία τόση δα ελπιδούλα να κοιμηθώ λίγο εκείνη την ώρα, εξανεμίστηκε!!! :P Την λάτρευα αυτή τη σειρά, την έβλεπα μαζί με τη μανούλα μου!!! :x

Συμπεθερούλα μου, σε σκέφτομαι πολύ!!! :YMHUG: Πόσο έχετε ταλαιπωρηθεί... :( Περαστικά και πάλι στο γλυκό μου γαμπρουδάκι!!! :x

Ξέχασα να σας πω... Αρρωστήσαμε κι εμείς. :? Προς το παρόν, βασικά ο άντρας μου και ξεκίνησε αντιβίωση. Λαιμός βασικά. Και δυστυχώς μου ψιλοκόλλησε και τη Β, η οποία έχει ξεκινήσει ένα βηχαλάκι στον ύπνο... :? Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο να τους εξετάσει όλους!!! Και τη Β (αν και μπορεί να είναι ψιλονωρίς) και τη μικρή και τον άντρα μου!!! :lol::lol::lol:

Πέμπτη, θα πάω στο μαιευτήριο να με δει ο γιατρός και να κάνουμε κι έναν υπέρηχο ισχίων στη μικρή. Παρασκευή θα πάμε στο Παίδων (μαζί με τον υπέρηχο) να δει τη μικρή ένας παιδοορθοπεδικός. Ελπίζω ότι θα είναι "ελαφρύ" το θεματάκι, όπως είχε και η Β και να χρειαστεί μόνο λίγο καιρό διπλή πανούλα, όπως μας έιπε η παιδίατρος! :roll:

Βίκυ... :lol: καθόλου! :D Στην κατάστασή σου ΟΛΑ δικαιολογούνται!!!!!!!! ;):D:D:D (Έχει και τα καλά της, δε μπορείς να πεις...) :P

Kαλημερα κουκλες!!Δεν προλαβα να σας γραψω χθες..Σας διαβασα ομως(οχι και οοοοολα :oops: )...Βεβαια υποτιθεται πως με τον υπνο αποθηκευονται τα "διαβασματα"!σε μενα ποτε δεν ισχυε! :lol:

Ιουλια μου κουκλαρα μου χαιρομαι που περασατε τελεια!!!!Αν κ δεν καταλαβα τι εννοουσες πως κουραστηκες ψυχολογικα αλλα αυτο ηταν καλο???!!!! :lol::lol::lol: Εγω προτιμω τη σωματικη κουραση! ;)

Η φωτο του Γιωργη ειναι ξεκαρδιστικη!!! :lol::lol::lol::lol: Εγω δεν ξερω τι να σου πω για εκπαιδευση τουαλ....δεν εχω καμια διαθεση για σφουγγαρισμα!

Πηρε ο Α ενα σκυλακι κ τον ειχαμε 1 μερα στη χαλκιδικη(Σαρτη ειμασταν)..ετρεχα κ μαζευα κακακια κ τσισακια κ τοτε καταλαβα πως δεν ειμΑΙ ετοιμη!!! :lol::lol::lol:

Καλα..καθομαι 2 λεπτα,γραφω 2 σειρες,μετα συμμαζεμα,πλυντηρια,σκουπα,φρουτο για Αννυ-φτυσιμο φρουτου,ξανα 2 λεπτα,2 σειρες κλπ!!!

Νατασακι μου ελπιζω να ειναι οκ το φορεμα...!Φανταζομαι αν οχι...Θα σε αποζημιωσουν ε???

Καλη επιτυχια κ στα κεκακια σου!Κ ολα θα ειναι σουπερ αυριο!!! :D:D:D:D

Θουλη μου σημερα φευγεις!!!Καλο ταξιδι κ οσο πιο ξεκουραστες διακοπες γινεται!!! :x:x:-*

Τονακι ειναι καλυτερα τα παιδια?Κουραγιο καλη μου!Πως παει η "νεα" τακτικη με το φαγητο? :P

Λεναρα περασατε καλα ε???με τον Τολη γτ τσακωνεστε?Διαβασα νομιζω 2-3 φορες πως αρπαχτηκατε.Ο μπεμπης κλωτσαει???Ο Α κατουραει παντου? :lol::lol::P

Παναγιωτα περαστικα σας ρε συ!Μα ειναι δυνατον?!!!

Χρυσα επισης περαστικα για το ματακι!Και ευτυχως που δε γεννησες ακομη!!! :D:D

Αφρο νιωθω την απελπισια σου με τον υπνο...Δυσκολο με 2 παιδακια!Ο Μ ειναι πραγματικα κουκλος με αγορε μαλλι!!! :D

Αργυρω τι γλυκο φραουλακι!!!Αναπολεις μηπως τις στιγμες που ηταν βρεφακια τα μωρα?!

Γωγω εισαι μεγαλο νουμερο!!!τεραστιο!!! :lol::lol::lol::lol: Μα τι καταπληκτικες μεθοδοι!!!!Σε θαυμαζω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::-*:-*

Δημητρουλα κατι ηθελα να σου πω...!Αλλα παααει! :P Πως ειναι με τον υπνο η μικρουλα?

Σισσιω θα μου πεις τι κανεις κ τι σκεφτεσαι??Εννοω...Καταλαβαινεις για ποιο θεμα!Δεν ειμαι αδιακριτη αλλα.,..νομιζω πως αν ακουσω σκεψεις αλλων ισως ξεκαθαρισω κ τις δικες μου!!!! :oops::oops::oops: Ελπιζω να ειναι οκ η Χαριλινα τωρα!

Λενακι κατι ατυχηματα διαβασα :( και για τα ανθοιαματα..!Δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα...ελπιζω να κανουν δουλεια!!! :):)

Σας αφηνω να συνεχισω τις δουλιτσες...Σιγουρα ξεχασα καποιες...

Α καλα...τοση ωρα που το γραφω...εχετε γραψει κ εσεις αλλα δε σας διαβασα!

καλημερα κοριτσακια μου .

εφυγε ο Κ και νιωθω....χαλια ....πως θα περασουν οι μερες και οι νυχτες ....ο Μανωλης τον ψαχνει πολυ και τον θελει ....

Ξυπνησαμε 10 !!! ο Πανουλης κοιματε ακομα ,ο Μανωλης κλαψουριζει ακομα για το σκισιμο στο χειλακι του και απο οτι ειδα ειναι λιγο χαλια ...

Το μικρο ζουζουνακι εχει αρχισει και κοιματε καλα το βραδυ :D

Βυκακι μου υπομονη

νατασα κατι παρομοιο δεν ειχε γινει περιση που βαπτιζε η θουλη με το φορεμα της ? τρεξε να βρεις αλλο ...

αναστασια καλος μας ηρθες απο τις διακοπες ...αχ για εσας ειναι η ζωη !!!

Αφροδιτη υπομονη!

ποσο θα λεψει ο κ?

μηπως να εφευγες αι εσυ για λιγο?

ποτε γεννα η φιλη σου?

τι να φιαξω για φαγητο?

δεν θελω να κανω τιποτα!

μηπως να τους δωσω καρπουζι?

η φετες με βιταμ.,,,

αχ και φωναζουν..."πειναμε πειναμε"

και γω θελω να ξερασω!

βυκη δεν θα πηγενα τωρα στο χωριο με τιποτα ....εκει τωρα εχει κουφοβραση και η μαμα μου δεν ειχει αιρ κοντισιον ,δεν θα αντεχα με τιποτα ουτε μερα ουτε βραδυ εκει .Εδω τα βραδια παμε για υπνο με τα μικρα μεσα στο δωματιο μου που εχει και κοιμομαστε και παλυ ιδρωνουμε ...

και αυτο να μην ηταν το μωρο τωρα αρχιζει και κανει προγραμμα και ο Μ δεν τρωει τιποτα ,καλυτερα σπιτι να βλεπω τον Μ και να ξερω τι τρωει και ποτε και να μπορω να του δεινω οτι του αρεσει και ο μικρος να μην αλλαξει τωρα που φτιαχνει ....

Τον σεπτεβριο υπαρχει περιπτωση να παω .

Αναστασί η Χαριλίνα περνάει τη φάση που περνάνε όλα τα παιδάκι στην ηλικία της. Όπως λέει και το Μητσάκι βαράει δυο τρεις κρισάρες καθημερινώς για αδιευκρίνστους λόγους χωρίς να μου δίνει περιθώρια να αντιδράσω, αλλά νομίζω οτι αν ήμουν σε καλύτερη φάση θα το αντιμετώπιζα καλύτερα.

Κτάλαβες τί εννοώ; Δηλαδη δεν είναι πως συμπεριφέρεται η Χ, αλλά πώς το αντιμετωπίζω εγώ.

Τα υπόλοιπα θα σου τα γράψω ιν πράιβετ! :P Τα λέγαμε χθες και με την Φραν και την Κάρολ.

:roll:

είπα να γράψω και εγώ το κατιτίς και εδώ και 1,5 ώρα κάποιος θα πάρει τηλέφωνο!!!!

Μιτσάκη το είδα το βίντεο, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι, εν μέρει έχουν και δίκαιο....στο κάτω κάτω κάνουν σάτυρα, επιθεώρηση.....η δική μου απάντηση είναι η περιφρόνηση, το να αγνοούμε κάποιον είναι και η χειρότερη τιμωρία ;)

Σισσιώωωωωωωω ωραία.......καλά να περάσεις με την αδελφή όπου και να πάτε!!!!....πάτε κάπου που να έχει πολύ βαβούρα, να ξενυχτάτε, να διασκεδάζετε.... και γκουχου γκουχου κάντε και κανέναν καμάκι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ή οφθαλμόλουτρο!!!! :D τίποτα παραπάνω ε? ;)

αύριο έρχονται ο γαμπρός μου και ο ανηψιός μου και θα κάνω ένα πρόγραμμα φαγητού για να μην σκέφτομαι κάθε μέρα "τι μαγειρεύουμε αύριο"....αν και όλη την ημέρα θα λείπουν :roll::roll:

και άλλα ήθελα να πω αλλά με τις διακοπές των τηλεφώνων ξέχασα :?

Μιτσάκη περαστικά και στους 2 (μπαμπά και κόρη μεγάλη)... :!:

Βίκυ υπομονή βρε, θα περάσει ο καιρός και όλα θα κυλήσουν ωραία!!! :D:x

Θούλη καλό ταξίδι και καλές και ήρεμες διακοπές :x

πότε θα χάσω τα 2 κιλά που θέλω, δεν ξέρω..... :?

Η Μάγδα δεν γύρισε στις κρύες χώρες? :?:

χθες πήγε ο άντρας μου στο δημοτικό σχολείο που θα πάει ο Λ. γιατί είχαν απόγευμα ενημέρωσης των γονέων...π.χ. τι ώρα θα πρέπει να είναι τα παιδιά στο σχολείο, τι πρωινό θα έχουν μαζί τους, μας έδωσαν και την λίστα με τα ονόματα των άλλων παιδιών που θα είναι στην τάξη!!!!....θα είναι 25 παιδιά! :o:o:o:o τόσα πολλά? :shock: ......είπαν να μην πηγαίνουν τα παιδιά μόνα τους με το ποδήλατο γιατί ο ψυχολόγος κυκλοφοριακής αγωγής που έχουν λέει ότι τα παιδιά άνω των 9 έχουν την αντίληψη του κινδύνου, της απόστασης κ.λπ., ....μας είπαν αν θέλουμε να δώσουμε 10ε για όλο το χρόνο για να αγοράζουν διακοσμητικά για την τάξη ή για τις γιορτές.....αυτά!!!! .....και ενώ τα σχολεία αρχίζουν στις 7 Σεπ, τα πρωτάκια θα ξεκινήσουν στις 8!!!! :lol::lol::lol::lol: για να μην τους έρθει νταμπλάς!!!! :lol::lol::lol::lol:

καλημεραα!!

σκατα ψυχολογικα σημερα νιωθω.τεσπα!

βρε αναστασακι!βρε αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! :lol::lol::lol:

οτι κουραστηκα σωματικα,αλλα ξεκουραστηκα ψυχικα ειπα! :lol::lol::lol::lol:

ουφ!τωρα παντως νιωθω τετοια εξαντληση που κ να μου πεις να μην παω αλλες διακοπες κ να κατσω σπιτι ως το σεπτεμβρη,θα χαρω..νομιζω.. :?:?

το σκυλακι τωρα το εχετε σπιτι;η αννυ ενθουσιαστηκε,ε;!!

αφρο δε θα πας ουτε για ενα μπανακι; :(

σκεψου οτι ειναι μονο αυτο το καλοκαιρι..απο του χρονου θα απολαμβανεις οσα στερηθεις φετος! ;)

φιλια σε ολες!παω να..κ εγω δεν ξερω τί να πρωτοκανω..

Μιτσάκη το είδα το βίντεο, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι, εν μέρει έχουν και δίκαιο....

:shock::shock::shock::shock::shock:

Καλημέρα!!

που ακριβώς είναι το δίκιο??? δεν το είδα πουθενά εγώ :shock::shock:

να ημαστε καλα του χρονου ...και να εχουμε καμια δεκαρα στην τσεπη (ετσι οπως παμε δεν το βλεπω)

Καλα ρε βυκη μηπως να παω και στην Αλλασκα :lol::lol::lol::lol: μεχρι τα τρικαλα την βγαζει δεν την βγαζει το νινι στο αυτοκινητο ...μεχρι Καβαλα με τιποτα !!!ουτε καν ο Μ δεν αντεχει .Οπως και να εχει καλα θα περασουμε και εδω ,θα κανουμε μπανιο στην μπανιερα η στο μπαλκονι :lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο που με φοβιζει -πληγωνει ειναι ο Μ που θα ζηταει τον μπαμπα του ,τιποτε αλλο .

ΣΥμπεθερα παει σχολειο ο γαμπρο μου?

εσεις δεν θα πατε πουενα ιακοπουλες?

μηπως να ερθεις και εσυ ελλαδα?

ελα θα εχουν απεργια και τα ταξι....χιχιιχι

τελικα τους εφταξα φετες!

τωρα ζητουν φαγητο!

αχ τι θα κανω?

βαριεμαι!

σημερα απογευμα,απο αυριο νυχτα!

θελω διακοπες!\

τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφρο γιατι δεν τη βγαζει καλε?

θα κανετε στασεις?

θα σκεφτεσια θετικα...οι ξενιτεμενες ερχονται μονες και αεροπορικως

τι εινι η καβαλα?

6-7 ωρες δρομος!

Σισσακι απολαυσε το οσο μπορεις!!!!!! :D και τι δε θα δινα για 2-3 μερες μονο δικες μου!!!!!

Αναστασι απο θεμα ιωσης ειναι καλα,αν και η μικρη ακομη βηχει το καημενο...τρωει ομως καλα κι εχει καλη διαθεση! ;) Ο δε Αλεξ τρωει... τα σκωτια του!!!! :?:evil: ε μπορω να πω χθες που δε του ειπαμε καν να ερθει για φαγητο πηγε μονος του στο Μακη και εφαγε λιγα μακαρονια σε ζουμι απο κοτοπουλο...

Αποκτησατε σκυλακι;;;;λατρευω τα σκυλια!!!! :x οταν μεγαλωσουν λιγο τα παιδια θα παρω στανταρ!

Αφρο μονη ε;;;δυσκολο ρε γαμωτο... :(:( εχεις τουλαχιστον κοσμο να ερχεται να σου κανει παρεα;;;

Σημερα η μικρη εφαγε αρκετη φρουτοκρεμα! μετα ηπιε μονο 40μλ γαλα οποτε εχει σχεδον αντικαταστησει 1 γευμα!!!! :ymparty::ymparty: σε λιγες μερες θα αρχισω και λαχανικα..

Ηρθε το Θουλακι σημερα και θα παω το απογευμα να τη γνωρισω!!!!! αδυμονω!!!! :D

Χρυσα θα πιασεις κι εσυ τις 40 ε;;; καλα τον βλεπω τον μπεμπη να πιανει τα 4 κιλα!!!! :P

Ρε συ ο Φοφος ειναι πολυ μικρος για πανα...γιατι παιδευεσαι κι εσυ απο τωρα βρε;;; θα ερθει και το μωρο τωρα και δε θα προλαβαινεις να κλασεις ,οχι να μαζευεις κατουρηματα.. :roll:

Μαρακι τα πηρες με το βιντο κι εμφανιστηκες;;;; :lol::lol: να βρισκουμε κι αλλα βρε να σε βλεπουμε πιο συχνα!!!! :lol::lol::x:x τι κανετε;;τα κοριτσια;;;

Τόνια μπράβο στην μικρούλα αλλά και στον Άλεξ που έφαγε μακαρονάκια, είδες αυτό είναι το "κουμπί" του τελικά, να μην του λες τίποτα και θα πλησιάζει το τραπέζι!!! :lol::lol::lol:

τελικά η Ρ. χθες το βράδυ μου είπε ότι είμαι όμορφη!!!! :x:x ....το βράδυ πριν τον ύπνο μου κάνει όλα τα χατήρια, λέει "ναι" σε όλα!!!! :lol::lol::lol:

σήμερα ή αύριο θα κάνω τσιιζ κέικ με φράουλα :D ...πρώτη φορά, ελπίζω να πετύχει....

Τόνια χαιρετισμούς στην Θούλη :D

α επίσης και εγώ θέλω σκυλάκι λαμπραντόλ (είδα ένα και το ερωτεύθηκα) ή το Γερμανικος Ποιμενικος (german shepherd)......ο άντρας μου δεν θέλει γιατί λέει ότι θα καταλήξει να το φροντίζει εκείνος!!!! :lol::lol::lol::lol: .....όταν ήταν μικρός είχε ένα και του αρέσουν τα σκυλιά......όμως είναι πολύ μεγάλη δέσμευση....διακοπές πάντα με τον σκύλο.......και δεν θα πάρουμε!!!! :roll::roll:

Καλημερα!!!!!

Χθες αφου τα εβαλα με τον εαυτο μου, εκλαψα, σιχτιριστικα σημερα νιωθω καλυτερα! :D Μου μενει μονο να βρω καποιον να μου ριξει μια μπατσα να συνελθω τελειως :oops::D

Δεν θυμαμαι και πολλα απο οσα διαβασα χθες...

Αργυ τελικα πουθενα δεν θα πατε? Εχετε τοσα πολλα μερη εκει διπλα σας. Πηγαινετε Europapark! Τα παιδια θα ξετρελαθουν. Επισης η Γαλλια ειναι διπλα σας σχεδον. Πεταχτητε εκει μια βολτα. Α! ασχετο..θες να σου πω εναν σαιτ να περνεις τηλ. Ελλαδα δωρεαν? Εγω το εχω ξεσκισει! Εχετε flatrate στο τηλ? Σκατοκαιρος παλι σημερα :twisted::twisted:

Συμπεθερα Ελλαδα δεν παιζει φετος. Του προτεινα του Π. προχθες να παω μονη με τα παιδια και για πρωτη φορα το σκεφτηκε λιγο αλλα αποφασισε πως οχι γιατι φοβατε τα αεροπλανα!! Ελεος λες και εκεινος θα ταξιδεψει! Οποτε ψαχνω να παμε καπου αλλου..Κοιταω για Βερολινο τωρα. Τα μικρα πως ειναι σημερα?

Παναγιωτα αμαν βρε πουλακι μου! Ποιος σας μουτζωσε ρε γμτ? Να πατε οικογενειακος να σας διαβασει ενας παπας δεν γινεται! Πως εισαστε σημερα?

Μιτσακι περαστικα και σε εσας! Αμαν αυτες οι ιωσεις καλοκαιριατικα.

Αφρο μανικι τωρα που εφυγε ο Κ. Θα την βρεις ομως την ακρη σε λιγο καιρο και δεν θα σου φαινεται βουνο που εισαι μονη.

Θουλακι μου καλο ταξιδι!!!!! Τυχερουλα θα γνωρισεις την συμπεθερα μου! Να τους δωσεις πολλα φιλια απο εμενα! :)

Αναστασακι μου καλως ηρθες!! Ποτε φευγετε Θασο?

Ιουλια μου τι σε επιασε και σενα καλο μου? :( Μην τα παρατας ακομα με την πανα εκτος αν δεις πια οτι δεν συνεργαζεται καθολου.

Παω γιατι ξυπνησε ο μικρος. Ευκαιρια να βαλω σκουπα. Απο το πρωι θελω και δεν μπορω. Φιλια!

Σας διαβάζω αποσπασματικά και δεν θυμάμαι και πολλά :roll::roll::roll::roll:

Χρύσα υπομονή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο ;)

Σίσσυ καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε, νιώθω ότι είσαι καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες και χαίρομαι πολύ :D:D:D:D:D:D:D:D

Τόνια τι φρούτα έδωσες τελικά στην μικρή?

Φιλάκια στην Θούλή

Λενάκι όταν έρχεστε οικογενειακώς Ελλάδα με αυτοκίνητο κατεβαίνετε?

Μιτσάκι περαστικά σας

Ιουλία τι έπαθες? αποφάσισες τελικά για διακοπές?

Αργυρώ γιατί δεν έρχεστε Ελλάδα διακοπές?

Αφροδίτη είσαι ήρωας, εγώ νομίζω δεν θα άντεχα 1 μήνα μόνη μου με 2 μικρά παιδιά

Βίκυ μπάνια σ'αφήνει να κάνεις τελικά ή θα λιώσεις στην παραλία?

Αφρο :lol::lol::lol: μάλλον!!!1

Λενάκι φλατρειτ έχουμε και χρησιμοποιώ το PeterZahlt...έίναι μόνο για μισή ώρα και μετά ξαναπαίρνω για άλλη μισή και πάει λέγοντας!!!! :roll::roll::roll: ....μια φορά μιλούσα σχεδόν όλη την ημέρα και μου έβγαλε μήνυμα ότι το καταχράστηκα!!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι γιατί δεν πάτε στα Τρόπικαλ Άιλαντς? είναι δίπλα από το Βερολίνο, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.tropical-islands.de/

μωρέ εγώ θέλω ΘΑ ΛΑΣ ΣΑ!! :!: και ΗΛΙΟ

Νατασούλα εγώ μπορεί να έρθω για μία εβδομάδα να δω τον μπαμπά μου και ίσως να πετάγομαι ημερήσια σε καμμιά παραλία, δεν ξέρω ακόμη.....δεν υπάρχει συνεννόηση!!! :evil::evil:

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol: πεθανα με τη σταχτοπουτα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Συμπεθερα δε θελει επειδη φοβαται τα αεροπλανα;;;; :shock: ε και πως θα ερθετε δηλαδη Ελλαδα;;με τα ποδια ή με το αυτοκινητο;;;;; :wtf:

Κι εγω αυτοχαστουκιζομαι πολλες φορες για να ρθω στα συγκαλα μου!!! ;)

Αργυ πολυ ψευτικο μου φανηκε αυτο το μερος... :roll: κι αυτος ο θολος απο πανω να μη βλεπεις ουρανο...θα μου αρεσε να παω για μια μερα και να φυγω,αλλα οχι για διακοπες!

Νατασουλα τι φρουτα της εδωσα;;;; επειδη ειμαι τρελη και δε μπορω αυτο το 3 μερες το ενα και 3 μερες το αλλο,της εχω δωσει μεχρι τωρα μπανανα,μηλο,αχλαδι(κοντουλες)καρπουζι,πεπονι!!!! :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...