Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Να μαι παλι! :)

Ρε συμπεθερα πηγαινε κανε κανενα ευχελαιο! Ελεος πια με τις αρρωστιες!! :twisted: Ο ενας κολλαει τον αλλο! Τι να πω...μακαρι να μεινει μονο στον πυρετο και να του περασει γρηγορα. Η μικρη πως ειναι σημερα?

Αφρο επεσε ξερος ο μικρος αφου δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ. Και εμεις ειχαμε θεμα με παλλινδρονηση και ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα στην Ε. Εγω ακουμπουσα πισω στο προσκεφαλι και την εβαζα πανω στο στερνο μου και κοιμοταν. Ετσι κοιμομουν και εγω σχεδον ορθια...

Χρυσα πολυ κατακρατηση ε? Πλησιαζει η ωραααααα!! :)

Θελω να κοιμηθω!! Σημερα χαλια ο καιρος..μονο για υπνο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρε συ Τονια...καποιος μας ματιαξε...τειεωσε...αμαν ρε πουλακι μου..τι ειναι αυτο!!!!

Υπομονη ρε κοριτσαρα....δεν ξερω βεβεια ποση υπομονη θα κανεις..αλλα τι αλλο να σου πω...

ειναι και αδυναμος οργανησμοςκαι ο Αλεξ λογω διατροφης..και η μπεμπα...περαστηκα να ναι..και αλλο κακο να μη σας βρει

Το μιτσακι μας αραγε τι εκανε με το αιματακι στα κακα της μικρης;;;;

χτες τελικα ηρθαν φτιαχαν το αιρκοντισιον...παραγγειλαν ενα ανταλλακτηκο το οποιο θα ερθει σε 10-15 ημερες αλλαδουλευει..περιττον να σας πω οτι το φουλαρα προι προι..θα το καψω πριν ερθει χαχαχαχα

Αφρο διστχως δεν μπορεις τοτε να κανεις και πολλα...κουραγιο μανα που λεμε..θα μεγαλωσει και αυτος.

Λενακη δεν ξερω αν πλησιαζει η οχι η ωρα..αλλα ειμαι σαν μπαλονι....τα ποδια μου ο αστραγαλες δεν φαινετε.

Τελικα τι εκανε ςοηρες ανθοιαματα;;;;

τονια κουραγιο ...μπορει να ειναι δοντι :roll:

ξυπνησε ...ηρεμος

στο πρωτο εισαο πρωταρα και σου φαινεται βουνο ....στο δευτερο σου φανεται βουνο γιατι αν και ξερεις οτι θαπερασει και τι πρεπει να κανεις εχεις και ενα αλο παιδι που εχει αναγκες ....

Τόνια περαστικά στον Άλεξ :x

Χρύσα μήπως κάθεσαι σταυροπόδι?

καλέ μας ήρθε ο λογαριασμός του οδοντιάτρου :roll::roll::roll: .......

ταρατατα.... 279,11!!!!!! :lol::lol::lol::lol: εν τω μεταξύ η αφαίρεση αυτή καθ΄αυτή κοστίζει 34,93.....όλα τα άλλα είναι η συμβουλή, η συζήτηση,.....η προετοιμασία της ρίζας (κάτι τέτοιο) κοστίζει 108,66!!!! :o:o:o:o:o ........τουλάχιστον δεν μας ήρθε 3000ε που περιμέναμε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

το ότι πήγα και μου αφαίρεσε το ράμα, μιλάμε λιγότερο από λεπτό κόστισε 8,41ε !!!! :shock::shock::shock:

Αρχισα να τα περνω απο χθες Χρυσακι μου. Πηρε 3 μπουκαλακια και βαζω απο 2 σταγονες σε ενα μπουκαλακι και τα πινω σιγα σιγα. Περιμενω... :roll:

Αφρο ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι.

Συμπεθερα μηπως να του εδινες καμια βιταμινη? Λεω εγω τωρα.... :roll: Μπορει οντος να ειναι και απο δοντακι. Καλε βρε τι εκανες με τον Bebaba? :lol: Και εγω τον πηρα πριν κανα χρονο 99€ απο το ebay. Μου λυνει τα χερια τωρα που αρχισαμε στερρεες!

Αργυ παλι καλα! Τι ασφαλεια εχεις? Δεν θα παρεις τιποτα πισω?

Σημερα ο μικρος θα φαει πρωτη φορα κρεατακι. Το εβαλα να βραζει τωρα.

Συμπεθερα μηπως να του εδινες καμια βιταμινη? Λεω εγω τωρα.... :roll:

Λενάκι ο παιδίατρος που έχουμε μας είχε πει ότι μέχρι και την ηιλίκα των 6-7 ετών δεν πρέπει να δίνουμε ούτε βιταμίνες στα παιδιά....τον είχα ρωτήσει για τον Λ. γιατί ήθελα να μας προτείνει καμμιά βιταμίνη ώστε να πάρει λίγο τα πάνω του, αλλά μου είπε όχι!!! :!:

ο δε Άλεξ είναι πολύ μικρός ακόμη για βιταμίνες!!! :!:

μου ηρθαν τα γυαλια για τα παιδια !!!

στον Μ πορτοκαλι και στον Π κοκκινα .

με ρωτουσατε αν θα τα βαλω απο τωρα στο μωρο ...οχι καλε ειναι μεχρι 2 ετων ...θα τα βαζω λιγο να βλεπει ο Μ για να βαζει τα δικα του ;)

αφου πρωτα τα βαλαμε στον μικρο και μετα θελησε να τα βαλει :lol::lol::lol::lol::lol:

πηρα και στον ανηψιο εκεινου θαλασσι και για 2 ετων ...σκευτικα οτι τωρα ειναι 1 να του παρω τα μεγαλα για να τα εχει μεχρι τα 5 ....θαλασσι γιατι ειναι κοκκινομαλης ...πορτοκαλι θα ηταν σαν το κεφαλι του και κοκκινο υπερβολικο :lol::lol::lol:

Α να!!!! Η Παναγιωτα μας κολλησε!!!!!!! :)):)):)):)):))

Παναγιωτακι ο Νικολας φανταζομαι ε;; αχ περαστικα σας κι εσας!!! :(:(:(

Κι εσας γαμιωντας σας παει ρε πουλακι μου!!!!!! :?

Συμπεθερα οπως τα λεει η Αργυ..δε δινουν βιταμινες σε τοσο μικρα παιδια,εκτος κι αν υπαρχει ιατρικος λογος...κοιταξα κι εγω μεσω νετ για τον beaba αλλα μου εβγαινε το ιδιο με τα μεταφορικα!

Προς το παρον παει στο ραφι ομως μεχρι να περασουν εντελως οι ιωσεις εδω μεσα...η παιδιατρος μου ειπε πολλα πολλα υγρα για τη μπεμπα μπας και περασουν τα ακροαστικα και ο βηχας...σημερα νομιζω ειναι λιιιγοοο καλυτερα! αλλα τωρα πολυ πιθανο να κολλησει απο τον Αλεξ και τη καινουρια! ~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(

Εν τω μεταξυ ειχα κανονισει να βρεθω με την Αθηνα το Σαββατο και τωρα δε μπορω κι εχω σκασει!!!! :evil::(

Α! μου ειπε να σας πω πολλα χαιρετισματα και ανυπομονει να σας δει τη Δευτερα!!! :D

Αφρο ακριβως οπως τα λες!!!! εμενα το 2ο βουνο μου φαινεται πολυυυυ μεγαλυτερο!!!!! :?

Αγαπημένες καλημέραααα από μενα και τη συμπεθέρα μου....Τι κάνετε;;;;

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια....Αμαν πια καλοκαιριάτικα.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ρε Τόνιααααα γαμιώντας σας πάει μάτια μου.....Κι εσάς ρε Παναγιώτα...Έλεος!!!! :(:(:(:(:(:(:(

Αρτζιιι πάλι καλά...Λίγα σου ήρθαν για το δόντι.... 8-)8-)8-)

Μιτσάααακι θα έρθεις για καφέ;;;;;;;;;Σου στέλνω πμ το τηλ μου...Φιλιά και σε περιμένουμε.....

Λενάκι τι έχεις ρε;;;;;;Για ποιο λόγο παίρνεις σταγόνες;;;;;;Δε διάβασα;;;; :oops::oops: Καλά φτάσατε κιόλας στο κρεατάκι;;;;; :D:D Τέλειαααα....Έχετε αντικαταστήσει το ένα γεύμα ή όχι ακόμα;;;; :roll::roll::roll::roll:

Φιλιά σε όλες!!!!!!!

Αφροοο με 'γεια τα γυαλιάααααα......Καλοφόρετα.... :D:D:D:D:D

Όσο για γουλιές και μενα η μπεμα έβγαζε συνέχεια...Τωρα σπάνια..Θα στρώσει, θα δεις..... ;););)

Νατασούλα μουυυυυυυυυυυ, κοριτσάκι μου.....Επειδή με νιώθεις εσυ, χθες πήγαμε παιδιατρο για εμβόλιο....Ξέρεις πόσο είναι η μπέμπααααα;;;;;Πριν 20 μέρες που είχαμε ξαναπάει ήταν 4650 και χθες ήταν 5350.... :ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] Πήρε 700γρ. σε 20 μέρες....Και 3 πόντους σε 20 μέρες...Και φτάσαμε αισίως στους 60 πόντους...Από 51 που γεννήθηκε.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ο γιατρός ήταν σούπερ ευχαριστημένος με το βάρος...Μου λεει "δεν είναι απλώς καλά τα 700 γρ. που πήρε για παιδί που θηλάζει αποκλειστικά, είναι τέλεια..." :D:D:D:D:D:D

μα υπαρχουν βιταμινες για 2 ετων ...και εγω το σκευτομαι συχνα να τον πλακωσω στις βιταμινες

γωγω μια χαρα η μπεμπα !!!

τον μικρο τον εβαλα τωρα να θηλαζει επανω σε μαξυλαρακι και οταν τον αφυν δεν αναστατωνετε ...μεχρι τωρα επιασε 2 φορες ....για να δουμε ....

ο Μ παιζει με το νερο στην κουζινα ...παλι ...να δουμε τον λογαριαζμο σε 3 μηνες :roll:

Αφρο με γεια τα γυαλια!!!! Απο που τα παραγγειλες και ηρθαν τοσο γρηγορα? Και εδω υπαρχουν βιταμινες για 2 χρονων παιδια. Εγω δινω στην Ειρηνη εδω και ενα 2μηνο μετα απο συννενοηση με τον γιατρο. Μου ειπε οτι δεν ειναι κακο να δινονται σε ολιγοφαγα παιδια οπως η Ε. πχ. ε και για να ειμαι και εγω πιο ησυχη της εδωσα.

Συμπεθερα μηπως ο Αλεξ κολλησε απο την μικρη? Πω πω ρε ταλαιπωρια ποτ τραβατε :(:(

Γωγουλα σουπερ η μικρη!!!!! Ειδες τι κανει το σουπερπαουερ της μαμας? ;) Τις σταγονες τις περνω για την καταθλιψη ρε...ειναι ομοιοπαθητικες και λενε οτι βοηθανε..θα δειξει...

Παναγιωτα και εσεις παλι αρρωστοι? Ελεος ρε γμτ! Τι γινεται καλοκαιριατικα? Περαστικα σας!

Αυτην την ωρα γενναει η κολλητη μου!!! Θα σκασω μεχρι το απογευμα που θα την παρω τηλ.

39,3 αυτη τη στιγμη ο Αλεξ...δεν εχει ομως κατι αλλο προς το παρον!

Μωρε το ξερω οτι υπαρχουν βιταμινες για τοσο μικρα παιδια αλλα λενε οτι καλυτερα να αποφευγονται μεχρι τουλαχιστον το δημοτικο!

Ασε Γωγω μη το ψαχνεις,δεν εχω παρει ανασα!!! και μονη μου ολη μερα,τα χω παιξει μιλαμε!!! :(

Ρε συ τελεια με τη μπεμπα!!!!!!σουπερ η παραγωγη!!!! :-bd:-bd \M/ \M/

Γεια σας γεια σας γεια σας!

Πολύ αρρωστήλα διαβάζω........

Παναγιώτα περαστικά στο Νικόλα...... Το ένα τον αφήνειτο άλλο τον πιάνει....

Τόνια τώρα διάβασα για τη μπεμπούλα. Κρίμα που ταλαιπωείται τόσο η καημένη. Περαστικά της...

Και στον ¨αλεξ επίσης... :(:(:(

Η Δήμητρα βρήκε αίμα στα κακά; Καλά διάβασα;;;;;;;; Καλό κουράγιο μάνα....

Εμείς καλά είμαστε. Τελικά το χεράκι μας το έδεσε ο γιατρός. Φοράμε νάρθηκα πτο οποίο μπορούμε να βγάζουμε στο μπάνιο στγ θάλασσα ντουζ κλπ. Θα το κρατήσει 2 εβδομάδες + άλλες 2 συντήρηση χωρίς νάρθηκα αλλά πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.... Τρέχει σαν την παλαβή όλη μέρα δεν υπάρχει να τη συγκρατήσω.

Πήγαμε και παιδίατρο σήμερα με τη μπέμπα. 6500 κιλά και 68 πόντους έφτασε. Πήρε 450 σε ένα μήνα. Ούτε βρεφάκι τόσο καλά. Νομίζω πως η αυστηρή διατροφή απέδωσε τα μέγιστα. Η νέα παιδίατρος είναι μέτρια. Με ρώτησε αν έχω γάλα (ενώ μπροστά της μου ζήτησε η Ε να θηλασει) :lol::lol::lol: και μου πρότεινε να δώσω υποαλλεργικό ρυζάλευρο στη μικρή!!!χααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα και εδώ γελάμε!!!!

Την κακομοίρα που να ήξερε......... Δεν το πολυσυζήτησα μαζί της. Της είπα πως το θεωρώ περιττό και ανούσιο να φάει τέτοια κρέμα ιδίως τώρα που έχουμε αλλεργία και το λήξαμε εκεί. Μου είπε βέβαια και το καταπληκτικό να δώσω μοσχάρι στη μικρή!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: Αφήστε τα..............

Πήρα και παπούτσια για τη βάπτιση σήμερα. Δεν ενθουσιάστηκα και πολύ αλλά βαρέθηκα να ψάχνω και συμβιβάστηκα με ένα ζευγάρι που μου ψιλοάρεσε!!!

Γωγώ τέλειο το βάρος τησ μικρούλας!!!!!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Άντε και καλώς τα δέχτηκες!!!!

Λενάκι με το καλό στην κολλητή σου!!!

Αφρό έχει και ο μικρός ΓΟΠ; Πως πάει ο παράλληλος;;; Ο Μ ζητάει πολύ;;; Η Ε αυτήν την εποχή ζητάει συνέχεια!!!!!!

Χρύσα να πίνει συνέχεια το τσάι!!! Θα σε χαλαρώσει!

περαστικά στα μικράκια και πάλι ..... τι σόι καλοκαίρι είναι αυτό που είναι σχεδόν όλα άρρωστα? :?

Αφρο με γεια τα γυαλιά βάλτα στα παιδιά, βγάλε φωτό και μετά βάλτην εδώ να δούμε και να θαυμάσουμε!!! :D:D

Γωγώ μπράβο βρε είδες τελικά όλα καλά!!! α ρε αυτός ο θηλασμός!!!! :roll::roll::roll::roll:

Νατάσα με γεια τα πέδιλα, σημασία έχει ότι σου άρεσαν έστω και λίιιιιιιγο!!!!! :D

σιγά μην την κρατήσεις την Ε., κρατιούνται τα παιδιά?!!! :roll:

σας αφήνω πάω να δω το φαγητό μου, να ξυπνήσω την Ρ. - που την ακούω ήδη - να πάμε να πάρουμε τον Λ. από το σχολείο!!!!

φιλιά :x

νατασακι το εφτιαξα χτες..και σημερα το εβαλα στο ψηγειο και πινω...

δε μου λες..ποσο κανει να πινεις...μη γεννισω και αυριο που λεμε :lol::lol::lol::lol:

Παλη καλα ρε συ με το χερακη της Ειρηνης.....μακαρη να κατσει λιγο πιο ηρεμα

τελειο το βαρος σας..για τη δε παιδιατρο να μη σχολιασω...ελεος πια αυτη η ερωτηση..εχεις γαλα;;;

Σημερα δεν ειμαι καλα..εφτιαξα μπαμιες για τον Ο και φακιες για τον φοφ..να δω τι θα φαει..

χτες εφαγε 4 μπουκιες ψαρι και μισο αγγουρακι..ααα..και δυο πιρουνιες ρυζι...παλη καλα...

εφαγ εομως αρκετα φρουτ αοποτε δεν εχω παραπονο.

Νατασουλα εσυ που ρωτησες..σηγα μη καθαριζα φασολακια και μπαμιες....καθαρησμενα και ζεματησμενα τα παρελαβα και τα εχωσα στον καταψυκτη

Παναγιωτα περαστηκα ρε συ και σας...πως τα καταφερατε ετσι;;;;...

Παω να ξαπλοσω λιγακι

Νατασούλαααα μου άντε με το καλό...Δεν πειράζει που δε βρήκες το παπούτσι των ονείρων σου....Πάλι κούκλα θα είσαι μωρό μου... :x:x:x:x Αντε να δούμε πως θα βγει η μπέμπα.... :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Α, το βιβλίο θα στο στείλω με τη Λένα.... :D:D:D:D Δεν έχω λεφτά για τα ΕΛΤΑ...

Καλέ το μεμεδογαλατάκι μου μεγάλωσε το κοριτσάκι μου.... :D:D:D

Τόνιααα μου κρίμα ρε..Καλοκαιριάτικα και με τέτοια ζέστη να ψήνεται στον πυρετό το ψυχάκι.... :(:(:(

Λενάκι ακόμα μωρέ με αυτή την καταθλιψη;;;; :cry::cry::cry: Ελπίζω να το ξεπεράσεις συντομα... :x:x:x:x

Χρύσα πίνει όσο θες! Και 2 λίτρα αν μπορείς! Μόνο καλό κάνει!!!

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι!!!

Αργυρούλα με τίποτα δεν κρατιούνται!!!!

Αααααααα ταραραμ ταμ ταμ!!!!!! Μας ήρθε για πρώτη φορά στα χρονικά επιστροφή από την εφορία!!! :lol::lol: Να μ,ην σας πω πόσα πληρ'ωναμε κάθε χρόνο!!!! Λέτε να έκαναν λάθος;;;;;;;;; :lol::lol: Πάω να τα πάρω και να τα φάω για να μη μου τα ζητήσουν!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ εφώ το εξώδικου σου το έστειλα πάντως!!!!!!!!!! Μα να μη βρίσκω ένα παπούτσι που μαρέσει........

Δεν το ξέρεις μωρή Νατάσα;;Οταν ψάχνεις κάτι καιρό, δεν το βρίσκεις όπως το θες... :evil::evil::evil: Εγώ στη βάφτισης της Ιως επειδή δεν έβρισκα παπούτσι στο χρώμα που ήθελα το παρήγγειλα από Μπουρνάζο όπως το ήθελα και το είχα πληρώσει 350 ευρώ... :shock::shock::shock::shock: Και το φόρεσα μια φορά... :oops::oops::oops:

Καλοφάγωτα τα λεφτα..Κρατα κάτι στην άκρη....Δύσκολοι καιροί... :lol::lol::lol:

Απ' το πρωί προσπαθώ να γράψω και δεν ταέχω καταφέρει!!! :roll:

Συμπεθερούλα και Τόνια περαστικά στα μικρούλια!!! ΟΥΦ και ξανά ΟΥΦ με τις σκατοαρρώστιες!!! :(

Κουράγιο μανούλες!! :x

Νατασούλι, σιδερένιο το χεράκι της Ε. :x Καλά διάβασες, είδα μια υποψία βλέννης κόκκινης πριν λίγες μέρες... :? ΕΛΠΙΖΩ όμως ότι είναι απ' το πωπουδάκι της, το οποίο σε φάση που ανοίγω τη πάνα και με χέζει κατάμουτρα :lol: μου φαίνεται ότι σα να κοκκινίζει σε κάποιο σημείο, σα να χει πληγούλα/ραγάδα... :? Από εκείνη τη μέρα βέβαια, δεν ξαναείδα. Το παρακουλουθώ... Τώρα που το θυμήθηκα, μπες στην ομάδα να καμαρώσεις τα κοριτσούδια μου, αν δε τα έχεις δει! :D:oops:

Χρυσουλάκι μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :YMHUG: Περιμένουμε νέα απ' το γιατρό!!! :D

Λενάκι, εύχομαι να βοηθήσουν τα ανθοιάματα! Με το καλό στην κολλητούλα σου!! Θέλω κι εγώ να πάω να δω μια φίλη μου που γέννησε χθες, αλλά είναι από καισαρική και δεν ήθελα να την κουράσω σήμερα! Δεν ξέρω και που θα αφήσω το μικρόβιο... Λεπτομέρειες!!! :lol:

Γωγούλι, μπράβο στη μπεμπούλα σου και στο μεμεδογαλατάκι σου!!! :D Φούσκωσες από περηφάνια ε; :lol::P Δικαίως!!! ;)

Αφροδιτούλα, μεγειά τα γυαλιά!!! :D Εύχομαι να μην επαναληφθεί το χθεσινό βράδυ! Σε νιώθω... Ακριβώς τα ίδια κι εμείς, αλλά ευτυχώς όχι σε τόσο μεγάλη ένταση... Της ανεβαίνει γαλατάκι και την ενοχλεί, ανακουφίζεται μόνο στο στήθος κι έτσι πίνει κι άλλο... :? Θα στρώσει πιστεύω... Θεωρείται ΓΟΠ αυτό που έχετε εσείς; Γιατί μου είχαν πει ότι στη ΓΟΠ δεν είναι απλές αναγωγές, αλλά εμετοί/ρουκέτες!!! :?

Συναγερμός!!! Με καλεί... Θα επανέλθω... ελπίζω!

Φιλιά σε ΟΛΕΣ! :-*

ΓΟΠ νομιζω οτι ειναι γενικα το φαινομενο να ανεβαινει το γαλα ...το βγαζει δεν το βγαζει .

οχι δεν βγαζουμε το γαλα μια φορα την ημερα να το παθει αλλα του ανεβαινει και το ακουω .

νατασακι μου 3 φορες την μερα θηαλαζει και σπανια οταν βλεπει να μικρο να θελησει τοτε καθετε ουτε ενα λεπτο .

Ο γιατρος μου ακυρωσε το σημερινο ραντευου..ειχε γεννα...με πηρε η γραμματεας του..

Θα παω αριο αμα θελλω προι να με δει η συνεργατης του γιατι θαδουμε μονο τραχηλο αμνιακο υγρο οριμανση πλακουντα και θα κανουμε μια 20 λεπτη κορδελα...

αν και δε νομιζω να αλλαξε κατι σε μια ευδομαδα..

Νατασα καλα που μου το θυμησες...να μπω στο gsys να δω εαν εκκαθαριστηκε και η δικη μας η δηλωση..

Νατασουλα ευτυχως που δε ποναει τουλαχιστον το Ρηνακι!!μα δε μας ειπες πως το εσπασε η τσαπερδονα!!! ή ειπες και δε το ειδα;;; :oops:

Κι εγω εχω θεμα με τα παπουτσια..ειμαι πολυ περιεργη και δε συμβιβαζομαι ευκολα! :roll:

Επισης εχω τρελο φετιχ με τα παπουτσια! εχω παρει παπουτσι που το ερωτευτικα αλλα προς το παρον δε το εχω βαλει γιατι δεν εχω βρει ρουχο να ταιριαζει!!! :P

Μα καλα πως σου ειπε να δωσεις μοσχαρι στη μικρη εφοσον εχει αλλεργια;;; :shock: μηπως το ξεχασε;;;;

Γωγω 350 ευροπουλα;;;;; μωρη σπαταλη κανε κρατι γιατι σε λιγο που θα πεινασουμε ολοι θα τρως τα παπουτσια σου εσυ!!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθερα αντε να μας πεις αν εχει αποτελεσματα αυτο το λουλουδοφαρμακο γιατι το χρειαζομαι κι εγω!!! εχω ενα κομπο στο στηθος απο το πρωι που δε μπορω να αναπνευσω!!!!και μια κουραση... :roll::roll:

Ερακι τα φωτα σου!!! γιατι ρε συ μου ζηταει συνεχεια να κανει επανεκινηση ο υπολογιστης;;;;;μα καθε 2 μερες;;;; κι ολο παταω αναβολη αλλα καποια στιγμη τη κανει... :evil:

Μιτσακι ευτυχως που δε ξαναδες αιμα!!! τιποτα δε θα ηταν μωρε..καμια ραγαδα οπως λες ή μπορει να σου πληγωσε πουθενα το στηθος και να μη το βλεπεις.. :roll:

Κι εμενα κατα καιρους κανει πρασινα,κοκκινα,κιτρινα,μπλε :P κακακια αλλα δε δινω πολυ σημασια εφοσον δε δειχνει να ενοχλειται και παιρνει βαρος κανονικα! ειναι τωρα 7+κιλα!!

Αλλα ρε παιδια χεζει 40 φορες τη μερα!!!σα νεογεννητο!!! :shock:

Μαμα-πεθερα δε παιζουν να κρατησουν λιγο το μικροβιακι να πας στη φιλη σου που γεννησε;;;

Χρυσα αρα δε πας;;; και ποτε το νεο ραντεβου;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...