Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα Μαμα! :x

Ρε συ Λενάκι όλο θέλω να στο πω και το ξεχνάω, στην φωτο ο μπέμπης σου σου μοιάζει πάρα πολύ! Οταν γεννήθηκε έμοιαζε πάρα πολυ στον άντρα σου αλλά τώρα έχει αλλάξει! Ειναι γλύκας :D

Αγριμάκι η Ειρήνη.. αυτά γινονται τα καλύτερα παιδιά στο λέω , Κουράγιο Μάνα! :D

Αφροδιτάκι πονάκια μπορει να ειναι, ελπίζω να περάσουν γρήγορα.. Το "μουγκανίζει" πρώτη φορά το ακούω χιχι! :lol:

Μαράκι πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά! Μαύρισες? Οχι μωρό μου δεν θα έρθουμε Ελλάδα. :(

Σισσάκιιι να περάσεις τέλεια σημερα! Σιχαίνομαι τους Πυξ Λαξ. :roll: Και πριν πολλά χρόνια, 18 χρόνια :o για την ακρίβεια, μου την έπεσε ενας απο αυτους, εγώ νεούδι τότε γκαρσόνα σε καφέ για το χαρτζιλίκι. χαχα τι θυμάμαι η κωλόγρια το 2011.. :lol:

Συμπεθέρα και ο Κώστας μέσα στις μελανιές ειναι. στα γόνατα.. Μεγιά οι γόμφιοι! :))

Νατασούλα δεν βρίσκεις και τίποτα άλλο να της δίνεις το βράδυ? Εγώ τωρα τελευταία την έχω καταβρεί με τα μπισκότα και του δίνω το βράδυ να φάει μπισκότα με γάλα...

Αν δεν θέλει τοτε του δίνω χυμό V8 και βιολογικές ρυζογκοφρέτες.. :roll:

Τονάκι μου υπομονή, επειδή ειναι αρρωστουλα δεν μπορει να φάει βρε λογικό, εσυ επέμενε να της δίνεις να φάει αν θέλει, μην την πιέζεις. Το ίδιο και με τον μικρό. Εμένα μια χαρά μου φαινονται αυτά που τρώει, εσυ μην σταματάς να του δίνεις, και γάλα πάντα να του δίνεις και ας μην το πίνει. απλά πρόσεξε να τρώει αρκετό τυρί. :D

Αθηναίες να περάσετε τέλεια στην συνάντηση, θα σας σκέφτομαι! :x:x Σημερα έρχεται και η Φραν?

Εμεις καλά ειμαστε, μονο που δεν μπορώ να κοιμηθώ απο την ζέστη το βράδυ. Εχουμε ειρκοντισιον μονο στο σαλόνι.. Αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ εκεί γιατι ο Βαγγ παθαίνει έσι και σηκωθώ απο το κρεβάτι.. Του μικρού το δωμάτιο ειναι λίγο πιο δροσερό..

Σημερα πρέπει να πάω να κάνω ψώνια, σκέφτομαι τον ιδρώτα που θα ρίξω και το καθυστερώ..

Θέλω βροχούλα!!! :)

H ψηλή που είναι?

Φιλάκια κορίτσια μου! :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

συμπεθέρα έλα εδώ για βροχούλα αν θέλεις :?

έκανα μπριάμ και στο τέλος έτριψα φέτα από πάνω και έγινε τρέλα, και έκανα και σπαγγέτι και βάζω τα μακαρόνια και από πάνω το μπριάμ, το δίνω στην Ρ. και μόλις το είδε έστριψε μακρυά!!! :o:o:o:shock::shock::shock: .....μα δεν μπορούμε να τρώμε κάθε μέρα κρέας, πρέπει και λίγα λαχανικά!!!!....μόλις είπα στον άντρα μου τι μαγείρεψα λέει ωχ!!! ....ε μα πια μου είπε θα βάλει πολύ ταμπάσκο :evil::evil:

Χρύσα ο καρκίνος της μήτρας (πώς λέγεται ο δικός της?) κάνει μεταστάσεις καλό είναι να κάνει αφαίρεση μήτρας, τι την θέλει? παιδιά έχει....το ξέρω είχε η μαμά μου (μεταξύ άλλων)!!! :(:(

Βρε Χρυσα σοβαρα ειχε το πρεναταλ κατι αναλογο με 80ε;;;;;!!!!!!!!!!!! πω ρε πουστη μου τι μαλακια εκανα!!!!!! [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Που να το ξερα ρε γαμωτο;;;;; εχω παει 40 φορες και δε το ειχα δει πουθενα,ενω προχθες που μπηκα στο συγκεκριμενο μαγαζι,το μοναδικο που τον εχει εδω στο Ηρακλειο,τον πηρα χωρις 2η σκεψη γιατι σκεφτηκα το χρονο που θα γλιτωνα κι οτι θα μαγειρευε πιο υγιεινα!!! :?

Καλα σοβαρα δε της εχουν κανει αφαιρεση μητρας;;;;; μα αυτο δε συνεπαγεται στανταρ με το συγκεκριμενο καρκινο;;;; και χωρις να εχουν κανει παιδια νομιζω δε το ρισκαρουν... :? τι κριμα ρε γαμωτο...ελπιζω να μη χασουν τη μανουλα τους αυτα τα παιδια... :(:(:(:(

Λες τελικα να το κανεις καρκινακι το μπεμπε;;;; :P

Ερακι καλα δε λες οτι ειναι να τρωει μονο αυτα,αλλα εστω ας τα ετρωγε καθημερινα και με ορεξη κι ας ηταν μονο αυτα! τωρα πχ που αρμεγομαι του εχω καθαρισει ενα ροδακινο και μισο μηλο και βλεποντας τηλεοραση εχει φαει 2 κομματια...

Γιατι δε θελει ο Βαγγελης να σηκωνεσαι απο το κρεβατι;;;;απο ανασφαλεια;;;

Αργυ η φετα στο μπριαμ ειναι ΜΑΣΤ!!!!! Απο τα αγαπημενα μου φαγητα!!! :D καλα εμενα ολα αγαπημενα φαγητα ειναι,δεν υπαρχει και τιποτα που δε τρωω!!!! :P

Τόνια αν έχεις την απόδειξη δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω και να πάρεις τα χρήματα?....ή να πάρεις κάτι άλλο που χρειάζεσαι!!!

έτριψα την φέτα και το ξαναέβαλα στον φούρνο και έγινε τέλειο....τελικά έδωσα στην Ρ. και εκείνη μόλιες έβλεπε την μελιτζάνα έλεγε "όχι αυτό" αλλά εγώ το καμούφλαρα με κάτι άλλο και το έτρωγε!!! :lol::lol::lol: ....φυσικά δεν το τελείωσε.....έφαγε και ο άντρας μου, δεν ξέρω αν έβαλε ταμπάσκο! δεν είδα γιατί έφυγα να πάρω τον Λ. :?

Καλε ναι τονια...και ειναι ολοιδιος...κιτρινος και εχει ακριβως τιε ιδιες λειτουργιες...

το ειχε πει και η Νατασα νομιζω

παιδια ναι κανονικα πρεπει να γινει αφαιρεση...αλλα τι να πεις..με τους γιατρους που πανε και μπλεκουν..

της προτεινα δειλα δειλα να δει και αλλον γιατρο γιατι ειλικρινα κριμα, πολυ κριμα να φαει ολη αυτη τη χημειοθεραπεια ενω θα μπορουσε να την κανει την αφαιρεση και απλα να παρακολουθειτε τακτηκα για παν ενδεχομενο..

Η μαμα της προτεινε να τη δουν γνωστοι της γιατροι αυτοι που βοηθησαν πολυ και την αλλη μου την ξαδελφη με το λεμφωμα...αλλα..

δεν ξερω τι θα κανουν...ειναι δυσκολες καταστασεις...ειδικα αφου ουσιαστηκα περασε ολος και ολος ενας χρονος απο τοτ επου τελειωσε τις θεραπιες για πρωτη φορα..

Αργη μπριαμ...πωπω..και με φετα....να χαμε λιγο τωρα...αχ τι μου κανεις!!!!!!!!!!!

Αργυ φυσικα και θα μπορουσα να τον γυρισω και να παρω ενα καρο αλλα πραγματα που χρειαζομαι ή θα χρειαζομουν στο μελλον αλλα ΠΡΟΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑ και πεταξα τα σακουλακια,χαρτακια κτλ!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ερη τι σου ειμαστε οι μαμαδες!!!! :lol::lol::lol:

Χρυσα οντως πολυ δυσκολες καταστασεις...και φοβασαι να προτεινεις και κατι γιατι μπορει να βρεθεις μπλεγμενος! :?

Ξαναπηγα τη μπεμπα στο γιατρο γιατι απο τις 11 μεχρι τις 6 δεν ειχε φαει σχεδον τιποτα και τα φλεματα ακουγονται στο στηθος της παρα πολυ...μου ειπε οτι αρχισε να κανει ακροαστικα,αλλα επιμενει να μη δωσουμε αντιβιωση και να το καταπολεμησουμε με πολυ φυσιολογικο ορο και εισπνεομενα...

Τοση ταλαιπωρια 1 μηνα τωρα αυτο το μωρο και να μη συνερχεται...εχω σκασει!!! :(:(:(:(

τι κανετε κουκλες;;;;

τονια μου και εγω τον πρεναταλ πηρα ρε.απο κατω λεει ΒΕΒΕΑ.αλλα τον πηρα 100.

μιλησα κια με την Αθηνα.Ειπαμε για Δευτερα στο βερντε απο τις 7 και μετα.ποια εχει το κιν της Φραν να μου το στειλει να την παρω;;;;

ερη θα βγαλω φωτο απο τη συναντηση και θα τις ανεβασω στην ομαδα να μας δεις.... :x

παω γιατι εσκασα εδω μεσα χωρις κλιματιστικο.φιλακιαααααααααα

ερη θα βγαλω φωτο απο τη συναντηση και θα τις ανεβασω στην ομαδα να μας δεις.... :x

Αχ αχ, ναι ναι ναιιιιι!!!! Μην το ξεχάσετε! Βγάλτε φωτος για μας που δεν μπορουμε να σας δούμε απο κοντά! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*

μετά θα κάνω επεξεργασία και θα βάλω και την μούρη μου στην παρέα :(|)

Καλημερα!

Πεταμε σημερα απο Ουγκαντα στις 23.30 το βραδυ...φτανουμε Αμστερνταμ στις 7 το πρωι κ πεταω παλι για ΑΘηνα απο Αμστερνταμ στις 10.30..Νομιζω γυρω στις 3 το μεσημερι θα ειμαστε ΑΘηνα..

Το κινητο μου το εχει η Αφρο κ πρεπει να το εχει κ η Σισσυ κ σιγουρα το εχει η Αθηνα...Η καρολ κοριτσια θα ερθει ή ειναι διακοπες??? Δεν την βλεπω κ στο μαμμυ...κ εκεινη εχει το κινητο μου παντως!!!

Για δευτερα Βερντε μια χαρα...θα ερθω αλλα χωρις το Σεμπινι..δεν εχω διπλωμα γμτ..θα παω στα ΚΕΠ πρωι της δευτερας να δηλωσω κλοπη αλλα δεν ξερω αν θα μου δωσουν κανα χαρτι...

Αντε ανυπομονω!!!!

Σορρυ δεν σχολιαζω, δεν προλαβιανω να τα διαβασω!!! Θα σχολιασω λαιβ στο Βερντε!!!

Ρε τονια τωρα ειδα για το μωρο....Τι ταλαιπωρια το καημενο...αντε να περασει..αργει στα μωρα ..Εμενα το σεμπινι οταν κρυολογουσε τον πρωτο χρονο η μυτη παρεμενε βουλωμενη για μηνα κ μολις αρχιζε παλι να αναπνεει πηγαιναμε μια βολτα στην αδερφη μου κ την επομενη μερα παλι βουλωμενη μυτη κ βηχας...Εφερνε ιωσεις απο το σχολειο..αλλα τι εφταιγε κ αυτη....

Καλημερααα!!!!

Φραν καλο ταξιδι....καλως να μας ερθεις!!!

Σημερα εχω γιατρο..αλλα ειμαι πρισμενη...ετοιμη να σκασω..τοση κατακρατηση υγρων ρε γμτ.,...

]θα τη βγαλω σημερα με φρουτα..ουτε ψωμι θα φαω

ευχομαι να ειναι καλη μερα ...να μην ειναι σαν την νυχτα ....

κοριτσια χθες το βραδυ ηταν απιστευτω δεν εχω ξανα περασει κατι τετοιο....

ο καιμενος ο Μ πως και δεν σικοθηκε να γκρινιαζει και αυτος ειναι απιστευτο ....

το μωρο εχει δυσκολεψει πολυ με τον υπνο ...εχω φρικαρει ...στον μανωλη δεν τραβηξα τοσο ζορι απο τοσο μικρο ...δεν εχω κοιμηθει πανω απο 2 -3 ωρες και αυτες αν και σπαστα ....

του ανεβαινει γαλα και με το που τον βαζω κατω τον ενοχλει ...ομως για να κοιμηθει θελει στηθος με αποτελεσμα να πινει ολο και περισσοτερο και να τον ενοχλει ολο και περισσοτερο και να τα βγαζει στο τελος ...προσπαθησα να τον κοιμησω χθες διαφορετικα αλλα προσπαθουσα 2 ωρες (2-4) ματαια ....ουτε βολτα πανω κατω ουτε κουνημα ...ουτε κατω και να ηρεμησει μονος του τιποτα τιποτα τιποτα ....ακομα και ο ξαπλωτος θηλασμοσ ειναι πολυ δυσκολος με αυτον ...ετσι κοιμηθηκαμε λιγο αλλα πολυ λιγο γιατι φυσικα του ανεβαινει γαλα ,μυριζει συνεχεια το στηθος μου και θελει μαμ αλλα τον δυσκολευει να το πιανει (εχει και νευρα!!!) ...τοσο κλαμμα μα τοσο κλαμμα !!!!!

τωρα το πρωι παλι τα ιδια ...ειμαι πτωμα και εκεινος να θελει τα ιδια οχι κατω αλλα νανι ,τον αφυσα στην κουνια ,ειχε ξυπνησει και ο Μ και ηθελε τα δικα του και με το δικιο του ,πηγα να βαλω γαλα στον Μ να παω τουαλετα να κανω εναν καφε να δω τι αλλο θελει ο Μ ,τον αφυσα να κλαιει .....οκ τι να κανω εχω και αλο παιδακι που κανει πολυ υπομονη αλλα θελει να φαει ....τωρα δεν τον ακουω πηγα για λιγο πριν οταν ειχε ηρεμισει λιγο και ειναι καλα μαλλον κοιματε τωρα .....

δεν μπορω δεν θελω να κλαιει αλλα τι αλη επιλογη εχω ?δεν ειμαι η θεα Καλη ....

χρυσα μη διαβαζεις ...εσενα δε θα ενεβαιει γαλα στομωρο και θα κοιματε

Ρε Αφρο έτσι ηταν το σεμπινι..δεν κοιμόταν κ ολο ετρωγε αλλα του ανεβαινε το γαλα κ εκανε αναγωγες συχνα..Ειχε μια ελαφρια παλινδρομηση αλλα δεν καναμε τιποτα, απλα περασε με τον καιρο..Τις νυχτες εμενε ξυπνιος τουλαχιστον κανα τριωρο κ κοιμοταν μονο αν τον ειχα αγκαλια κ ημουν καθιστη..Ευτυχως ειχαμε μοιρασει τα βραδυνα ξενυχτια κ τον εκανε βολτες ο πατερας του..ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

αχ ρε Αφρο τι να πω, αν τον "φοράς" και κινείσαι στο σπίτι, κάνεις τις δουλειές σου?....είναι μικρουλάκι ακόμη για αυτό σου το λέω......τα ίδια και το μπουμπούκι, έτσι ήταν δεν την ηρεμούσα με τίποτα ούτε με το στήθος, είχε και τόση δύναμη που με έσπρωχνε μακρυά, με το ζόρι την κρατούσα στην αγκαλιά μου!!! :shock::shock: .....και δεν ήθελε να κάθομαι!!!! :o:o , μόνο όρθια!!!! καμμιά φορά σταματούσε με το τραγουδάκι της....του τραγουδάς?!

Φρανίτα καλό ταξίδι καλώς να πάτε και καλά να περάσετε :D:x

και ο Μ ειχε παλινδρομηση και πολυ εντονη εβγαζε συνεχεια γαλα ...λιτρα καθε μετα ....αλλα το βραδυ κοιμοταν και δε του ανεβαινε οταν ηταν κατω αλλα μολις ετρωγε τα εβγαζε στο ρεψιμο ....αυτος εδω δεν βγαζει συχνα αλλα του ανεβαινει ,το ακουω και τον βλεπω πως κανει ...

αργι τη μερα μια στο ριλαξ μια στο καροτσι την βγαζουμε ,αντε και να τον φορεσω (κανει και ζεστη!!) ...το βραδυ ειναι το θεμα πως να τον φοραω το βραδυ και να κοιμομαστε

πατως ηρωας ο Μανωλακης μονο αλλαζε πλευρο και ξεφυσουσε !!!

Αφρο τι γλυκο παιδι ο Μανωλακης!!!!!!..ψυχουλαμου εσυ γλυκεια..

ειδες ρε που σου λεω πως ατο το παιδι εχει πολυ εναπετυγμενη συναισθηματικη νοημοσυνη... απιστε Θωμα!!!

Ζεστη- ξεζεστη βαλτον μικρο στο Μαρσηπο..με την πιπιλα τζιφος ε;;;...

βαλε το αιρκοντισιον και φοφος μιααπο τα ιδια εκανε..με εσωσε αυτοτο σλινγκ...

επισης κρεβατι με ανακλιση...εγκυκλοπαιδιες απο κατω..οσο μπορεις ΟΚ...

δεν εχεια και βοηθεια εσυ ρε γμτ..καποιος να τον παρει αγκαλια να μη μυριζει γαλα και ζηταει και αλλο γιατι σηγουρα ειναια πο την πολυφαγια..και γι'αυτο δεν μπορει να κοιμηθει γιατι το στομαχακι του ειναι γεμματο γαλα..

Εγω το εχω παρει αποφαση παντως...δεν περιμενω και πολλα....

ξερω απο τωρα οτι θα μου βγει η πιστη...οποτε ειμναι χαλαρη..αμα ξερεις εκ των προτερων και το παρεις αποφαση οτι θα ξενυχτας για καμια διετια ακομα..ε σου ρχετε πιο μαλακα οσο να ναι

του εχω ανακλ στο κεβατι του και του το εχω κανει και χουχουλιαστο να μην το νιωθει μεγαλο ...

απο την μια χαρηκα που κοιμηθηκε τωρα ...απο την αλη εκλαψε ...οκ οχι πολυ 5-10 λεπτακια μεχρι να κανω αυτα που εγραψα

η πιπιλα τζιφος ειδικα οταν ειναι ταραγμενος ...στα καλα του μπορει να πιπιλισει λιγακι .

αν ειναι καλα και τον κανω πανω κατω βολτες με την πιπιλα στο στομα και να μην μπορει να την βγαλει ηρεμει λιγακι αλλα εχει παραπονο στο προσωπακι του σαν να λεει (δωσε μου το βυζακι μου) :(

οπως το ειπα η πιπιλα ειναι χρονοκαθυστερηση καποιες φορες για να μην φαει αμεσως και τα βγαλει αλλα οχι να την κραταει μονος του και καποιες φορες με το που την βαλω και την πεταξει ηρεμει ....

Αφρο κι εμενα το εκανε αυτο η μπεμπα τον 1 μηνα που κρεμοταν στο βυζι!!! απο το πολυ γαλα εβγαζε γουλιες!! με ανακλιση στο στρομα και καθηστεροντας οσο μπορουσα να τη βαλω στο στηθος της περασε... :?

Παιδια θα σαλταρω σας το ειπα;;;;; ξυπνησε ο Αλεξ με 38 πυρετο!!!!! :o δε τη παλευω!!!! μας εχει παει γαμιοντας καλοκαιριατικο!!!!!!! :((:((:((:((:((:((

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...